Alle beoordelingen

RMW Makelaars

Drachten

Adresgegevens
Drachten
De Lange West 9
9201CD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

3 , 4
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
08 juni 2016
Door:
Piet de Kwaaisteniet

Detailscore

Zeer ontevreden! Waarbij ook de verkopers van de woning zelf waarschijnlijk een zeer kwalijke rol hebben gespeeld en mogelijk makelaar niet alles wist. Maar de woning die zij aan ons hebben verkocht was in zeer bedroevende toestand en er zijn veel verborgen gebreken. Ondanks meerdere bezichtigingen, bouwkundig onderzoek, en vele vragen van onze kant heeft men onder meer een ondeugdelijke cv-ketel en een compleet verzakte betonvloer onder een houten vloer verzwegen. In de afhandeling hiervan is makelaar ernstig tekort [Meer]

Zeer ontevreden! Waarbij ook de verkopers van de woning zelf waarschijnlijk een zeer kwalijke rol hebben gespeeld en mogelijk makelaar niet alles wist. Maar de woning die zij aan ons hebben verkocht was in zeer bedroevende toestand en er zijn veel verborgen gebreken. Ondanks meerdere bezichtigingen, bouwkundig onderzoek, en vele vragen van onze kant heeft men onder meer een ondeugdelijke cv-ketel en een compleet verzakte betonvloer onder een houten vloer verzwegen. In de afhandeling hiervan is makelaar ernstig tekort geschoten. Ons advies is altijd extreem scherp te zijn op "standaard" bepalingen waarbij een verkoper wordt gevrijwaard van allerlei gebreken. Minder

10 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
19 februari 2014
Door:
Familie Roorda Wouterswoude

Detailscore

Ronald Weydema van RMW Makelaars weet zich te onderscheiden door een juiste presentatie van ons landhuis gecombineerd met een realistische (advies)verkoopprijs. Dit resulteerde in serieuze belangstelling met verkoop binnen afzienbare tijd. Enkele kenmerken van Ronald Weydema: zeer klantvriendelijk, integer, creatief, enthousiast, discreet, gedegen kennis van de markt met zeer goede, duidelijke en directe communicatie. Ronald Weydema is een harde werker, niets is hem teveel en is 6 dagen per week bereikbaar tot avonds laat. Ook RMW makelaars rechterhand Aukje Rozema verdient [Meer]

Ronald Weydema van RMW Makelaars weet zich te onderscheiden door een juiste presentatie van ons landhuis gecombineerd met een realistische (advies)verkoopprijs. Dit resulteerde in serieuze belangstelling met verkoop binnen afzienbare tijd. Enkele kenmerken van Ronald Weydema: zeer klantvriendelijk, integer, creatief, enthousiast, discreet, gedegen kennis van de markt met zeer goede, duidelijke en directe communicatie. Ronald Weydema is een harde werker, niets is hem teveel en is 6 dagen per week bereikbaar tot avonds laat. Ook RMW makelaars rechterhand Aukje Rozema verdient een dikke pluim voor haar enthousiaste inzet vanuit kantoor. Wij zijn jullie erg dankbaar wat jullie voor ons betekend hebben en niet te vergeten ook na de verkoop!!! Wij kunnen/willen jullie iedereen aanbevelen in alle marktsegmenten. Minder

10 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
18 februari 2014
Door:
Fam. Roorda

Detailscore

Ronald Weydema van RMW Makelaars weet zich te onderscheiden door een juiste presentatie van ons landhuis gecombineerd met een realistische (advies)verkoopprijs. Dit resulteerde in serieuze belangstelling met verkoop binnen afzienbare tijd. Enkele kenmerken van Ronald Weydema: Zeer klantvriendelijk, integer, creatief, enthousiast, discreet, gedegen kennis van de markt met heel goede, duidelijke en directe communicatie. Ronald Weydema is een harde werker, niets is hem teveel en is 6 dagen per week bereikbaar tot avonds laat. Ook RMW makelaars rechterhand Aukje Rozema verdient [Meer]

Ronald Weydema van RMW Makelaars weet zich te onderscheiden door een juiste presentatie van ons landhuis gecombineerd met een realistische (advies)verkoopprijs. Dit resulteerde in serieuze belangstelling met verkoop binnen afzienbare tijd. Enkele kenmerken van Ronald Weydema: Zeer klantvriendelijk, integer, creatief, enthousiast, discreet, gedegen kennis van de markt met heel goede, duidelijke en directe communicatie. Ronald Weydema is een harde werker, niets is hem teveel en is 6 dagen per week bereikbaar tot avonds laat. Ook RMW makelaars rechterhand Aukje Rozema verdient een dikke pluim voor haar enthousiaste inzet vanuit kantoor. Wij zijn jullie erg dankbaar wat jullie voor ons betekend hebben en niet te vergeten ook na de verkoop!!! Wij kunnen/willen jullie iedereen aanbevelen in alle marktsegmenten. RMW Makelaars De Lange West 9 A, 9201 CD Drachten (0512) 54 12 50 - info@rmwmakelaars.nl Minder

9 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
10 december 2013
Door:
Jongsma

Detailscore

Wij zijn tevreden over de enthousiaste werkwijze van de makelaar. De snelle verkoop van onze woning hebben wij dan ook zeer zeker te danken aan RMW Makelaars. Bij de aankoop van onze nieuwe woning is ons veel werk uit handen genomen door de RMW makelaar. Ook is de aankooppijs positief beinvloed door tussekomst van de RMW makelaar. Het enthousiastme, de bereikbaarheid en de kennis van zaken zijn de meest positieve punten van RMW Makelaars.

9 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
14 november 2013
Door:
H de Boer

Detailscore

Wij zijn tevreden, want RMW werkt duidelijk en accuraat. Wat opvalt is de directe communicatie.

8 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
26 oktober 2013
Door:
W Nijp

Detailscore

Reageert snel en meerdere keren bezichtigen ook in het weekend mogelijk.

10 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
23 oktober 2013
Door:
l geerligs

Detailscore

RMW heeft onze aankoop en verkoop goed begeleid en heeft het maximale bereik. verder zijn Ronald en Aukje erg vriendelijk en zonder poeha. tevens zijn ze goed bereikbaar en zeer dienstverlenend

8 , 8
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
23 oktober 2013
Door:
Charel

Detailscore

Het is nu voor de derde keer in relatief korte tijd dat onze familie gebruik maakt van de diensten van RMW makelaars. Hieraan kun je wel zien dat het ons zeer goed bevallen is. Zeer goede communicatie. Ronald staat altijd voor je klaar en is zeer vriendelijk.

8 , 8
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
22 oktober 2013
Door:
s.lageveen

Detailscore

Na veel makelaars te hebben gesproken hadden wij bij rwm gelijk een goed gevoel!

10 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
22 oktober 2013
Door:
S.A. Dirksma

Detailscore

RMW Makelaars weet zich in deze lastige tijd te onderscheiden door een juiste presentatie van het huis in combinatie met een realistische (advies)verkoopprijs. Dit resulteerde in veel belangstelling voor het huis met verkoop binnen afzienbare tijd tegen een zeer de prijs die we in gedachten hadden.

10 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
06 februari 2013
Door:
Alie Broersma

Detailscore

Zeer tevreden over de snelle verkoop van mijn huis en de begeleiding daarbij. Dikke pluim.

9 , 6
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
06 februari 2013
Door:
J op de weegh

Detailscore

goed overleg en advies

9 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
02 januari 2013
Door:
Rowena Brunner en Rick van de Kraats

Detailscore

Wij zijn tevreden over zijn kennis vwb de huizenmarkt in Drachten en omgeving. Hij is oprecht, betrouwbaar en eerlijk. Hij gaf ons het juiste vertrouwde gevoel bij de eerste kennismaking.Hij neemt alle tijd voor en komt zijn afspraken na.

8 , 8
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
27 november 2012
Door:
Anneloes Groen

Detailscore

Goede en snelle service, zit overal bovenop!

8 , 4
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
27 november 2012
Door:
Ab van Acquoij

Detailscore

-Prima behandeling -Open gesprekken -Duidelijk -Doorgeven voordelen

10 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
26 november 2012
Door:
Janny Oebeles

Detailscore

Ik ben zeer maar dan ook zeer tevreden over RMW makelaars. Allereerst doet de makelaar wat hij beloofd,en dat is in deze tijd al uniek! De prijs is goed. De foto's die de makelaar maakt zijn zeer goed, het lijkt wel of je huis op de foto mooier is dan in werkelijkheid en dat trekt kijkers. De makelaar is ook zeer ter zake deskundig en prettig in de omgang! Hij voelt gauw aan wat je wil wat je bedoelt [Meer]

Ik ben zeer maar dan ook zeer tevreden over RMW makelaars. Allereerst doet de makelaar wat hij beloofd,en dat is in deze tijd al uniek! De prijs is goed. De foto's die de makelaar maakt zijn zeer goed, het lijkt wel of je huis op de foto mooier is dan in werkelijkheid en dat trekt kijkers. De makelaar is ook zeer ter zake deskundig en prettig in de omgang! Hij voelt gauw aan wat je wil wat je bedoelt en hoe je in elkaar zit. Dit is een meerwaarde om je huis toe te vertrouwen aan zo'n makelaar! Minder

8 , 8
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
26 november 2012
Door:
Manon Dales

Detailscore

Ik ben erg tevreden, omdat ze snelle service bieden, afspraken nakomen, serieus zijn en goed met klanten overweg gaan.

7 , 8
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
12 september 2012
Door:
HP Oonk

Detailscore

Goede sparringspartner tav prijsstelling huis is verkocht mobiele bereikbaarheid kan ietsje beter

9 , 2
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
11 september 2012
Door:
Alice Kramer

Detailscore

wij zijn uitermate tevreden over RMW makelaars, de Heer Weydema bezit kennis over de woning markt, om ons als klant een reeel beeld te geven, bij het maken van de keuze waarvoor de woning te koop komt te staan en heeft hij genoeg mogelijkheden om de woning neer te zetten voor het publiek. Daarin wordt er open, duidelijk, en recht door zee gecommuniceerd en staat klantgerichtheid voorop. Daarnaast, heeft de Heer weydema ons ook geholpen bij het beoordelen van een nieuw [Meer]

wij zijn uitermate tevreden over RMW makelaars, de Heer Weydema bezit kennis over de woning markt, om ons als klant een reeel beeld te geven, bij het maken van de keuze waarvoor de woning te koop komt te staan en heeft hij genoeg mogelijkheden om de woning neer te zetten voor het publiek. Daarin wordt er open, duidelijk, en recht door zee gecommuniceerd en staat klantgerichtheid voorop. Daarnaast, heeft de Heer weydema ons ook geholpen bij het beoordelen van een nieuw woning. Hierbij schetst de heer weidema heel duidelijk op papier & mondeling, de manier van het tot stand komen van de mogelijke prijs, om vervolgens tot een strategie en eind doel te komen voor de onderhandelingen mbt tot de aankoop van de nieuwe woning. mvg Alice Kramer Minder

8 , 2
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
11 september 2012
Door:
Frank Manders

Detailscore

RMW Makelaars kan snel en flexibel meedenken met de klant en dat is in deze tijd van groot belang.

9 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
11 september 2012
Door:
Foppe Slotegraaf

Detailscore

TEVREDEN over RMW Makelaars omdat: - je echt een persoonlijke begeleiding krijgt - je met regelmaat over de woningmarktsituatie wordt geïnformeerd - je gedegen maatwerkadvies krijgt over jou kansen in de markt - je WOZwaarde wordt gescreend op de juiste waarde, niet correct dan dient RMW Makelaars namens jou GRATIS een verzoek in voor hertaxatie - je voor vragen altijd terecht kunt - je bij verkoop uitestekend begeleid wordt tot de afronding bij de notaris. Haal je de expertise van RMW Makelaars in huis dan voel [Meer]

TEVREDEN over RMW Makelaars omdat: - je echt een persoonlijke begeleiding krijgt - je met regelmaat over de woningmarktsituatie wordt geïnformeerd - je gedegen maatwerkadvies krijgt over jou kansen in de markt - je WOZwaarde wordt gescreend op de juiste waarde, niet correct dan dient RMW Makelaars namens jou GRATIS een verzoek in voor hertaxatie - je voor vragen altijd terecht kunt - je bij verkoop uitestekend begeleid wordt tot de afronding bij de notaris. Haal je de expertise van RMW Makelaars in huis dan voel je je thuis! Minder

9 , 4
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
31 augustus 2012
Door:
P Betten

Detailscore

1) Professioneel in advies begeleiding en communicatie. 2) Goed op de hoogte wat de woning markt doet daardoor een goed advies. 2) Betrouwbaar. 3) Goede feedback tijdens het verkoop proces. 4) Creatief om de woning positief te laten onderscheiden op de markt.

9 , 4
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
11 juli 2012
Door:
Jurjen Koopmans

Detailscore

Ik heb RMW Makelaars leren kennen bij de aankoop van een appartement in Leeuwarden. Zij vertegenwoordigden daarbij de verkopende partij. Zelf ben ik starter op de woningmarkt en heb dus nog geen ervaring. Dat betekent dat je best nog wel eens twijfelt. Je moet vertrouwen hebben in je gesprekspartner. RMW is een flinke (geen negen tot vijf mentaliteit), doortastende en meedenkende makelaar. Dus een goede gesprekspartner. Daardoor hebben zij nu een woning aan mij verkocht en heb ik niet gekozen voor [Meer]

Ik heb RMW Makelaars leren kennen bij de aankoop van een appartement in Leeuwarden. Zij vertegenwoordigden daarbij de verkopende partij. Zelf ben ik starter op de woningmarkt en heb dus nog geen ervaring. Dat betekent dat je best nog wel eens twijfelt. Je moet vertrouwen hebben in je gesprekspartner. RMW is een flinke (geen negen tot vijf mentaliteit), doortastende en meedenkende makelaar. Dus een goede gesprekspartner. Daardoor hebben zij nu een woning aan mij verkocht en heb ik niet gekozen voor één van die vele andere opties. Minder

9 , 6
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
10 juli 2012
Door:
Jan en Loes Kuipers

Detailscore

We zijn erg tevreden over de werkwijze van onze makelaar bij zowel de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis. Ronald is enthousiast, zeer bevlogen, doelgericht en neemt je als klant serieus. Hij neemt alle tijd en luistert goed naar je wensen, is accuraat en geeft deskundig advies. Kortom, een makelaar die er in slaagt je huis in korte tijd te verkopen.

9 , 0
Kantoor:
RMW Makelaars
Datum:
09 juli 2012
Door:
ellenkerseboom

Detailscore

Plezierig contact vlotte afwikkeling betrouwbaar: houdt zich aan de afspraken deskundig advies na bezichtiging direct terugkoppeling zeer betrokken en ter zake kundige secretaresse

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.