Alle beoordelingen

JAAM.NL

Drunen

Adresgegevens
Drunen
Stationsstraat 30
5151 HB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
20 augustus 2019
Door:
Anoushka

Detailscore

Een geweldige makelaar die jou als persoon heel goed weet te benaderen en luistert wat je wensen zijn. Haar uiterste best doet om dit doel voor jou te behalen. Altijd klaar staat zelfs tijdens haar vakantie en snel reageert op je vragen. Bij alle spanning en stress die het geeft op het wachten van een akkoord, geeft zei je de rust door regelmatig contact te houden en gerust te stellen. Kortom een geweldige makelaar die ik iedereen zou willen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
19 augustus 2019
Door:
C den Teuling

Detailscore

Gaby heeft van A tot Z alles geregeld, professioneel onderhandelt , groot gedeelte van de vraagprijs afgedongen en ze heeft humor. Het was precies wat we nodig hadden.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
28 juni 2019
Door:
Tim Berkelmans

Detailscore

Super goed en vakkundig geholpen. Passend advies en zeer goede tips gehad voor zowel het huis, als de verbouwing en de hypotheek! Echt een expert in haar vak

9 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
03 mei 2019
Door:
Herman Tolboom

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
01 mei 2019
Door:
Mirjam

Detailscore

Wat een bijzonder traject was dit met als resultaat het huis van onze dromen op een prachtige plek. We hebben samen met Gaby gezocht naar een pareltje en het gevonden. Ze stelde de vragen die nodig waren en die wij zelf niet bedachten. Dat gecombineerd met een heerlijke directheid, altijd eerlijk en met een enorme passie voor haar vak.

9 , 8
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
12 april 2019
Door:
Carmen

Detailscore

Gaby is een vijf sterren aankoopmakelaar! Ze zoekt alles tot op de bodem voor je uit en geeft een eerlijk advies. Haar persoonlijke en bekwame manier van handelen geeft je een gevoel van zekerheid en vertrouwen. Kortom, met JAAM ben je in goede handen. JA, wij zijn fan!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
08 april 2019
Door:
Bas

Detailscore

Ontzettend enthousiast over de manier van werken van Gaby. Recht door zee, altijd te bereiken en wát een doorzetter. Zet zich volledig voor je in en weet belangrijke aspecten voor jou specifiek als koper te herkennen en vinden in woningen. Samen met Gaby een groot aantal huizen bekeken en ze bleef altijd even enthousiast en toegewijd. Van voorrang op andere geïnteresseerden bij kijkavonden, tot snel alle noodzakelijke achtergrond informatie hebben; verbazing over wat mogelijk is. Kan het iedereen aanraden [Meer]

Ontzettend enthousiast over de manier van werken van Gaby. Recht door zee, altijd te bereiken en wát een doorzetter. Zet zich volledig voor je in en weet belangrijke aspecten voor jou specifiek als koper te herkennen en vinden in woningen. Samen met Gaby een groot aantal huizen bekeken en ze bleef altijd even enthousiast en toegewijd. Van voorrang op andere geïnteresseerden bij kijkavonden, tot snel alle noodzakelijke achtergrond informatie hebben; verbazing over wat mogelijk is. Kan het iedereen aanraden om door Gaby/JAAM.NL het aankoopproces volledig te laten begeleiden. Minder

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
28 februari 2019
Door:
J.A.Pieterson

Detailscore

Klasse! Gaby heeft ons vakkundig en snel aan een appartement geholpen, waar veel interesse voor was.

9 , 2
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
10 februari 2019
Door:
Suzanne

Detailscore

Ik had verwacht Gaby vooral nodig te hebben in de onderhandelingen ipv in de zoekfase. Maar uiteindelijk heeft zij voor ons het perfecte huis gevonden. En heeft ze ervoor gezorgd dat we het huis tegen een hele mooie prijs kregen. We zijn haar heel erg dankbaar!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
11 januari 2019
Door:
Teuntje Verhoeven

Detailscore

Wat een geweldige service! Gaby heeft er voor gezorgd dat wij zorgeloos onze eerste woning hebben aangekocht.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Toos

Detailscore

Jaam heeft voor ons de taxatie gedaan van onze woning. Alles verliep naar verwachting. Wij zijn tevreden.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Angelique Boere

Detailscore

Professioneel, deskundig

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Jan en Renate

Detailscore

Goed advies bij het zoeken naar een woning

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Mark

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Willem-Jan Hens

Detailscore

JAAM heeft ons geholpen bij t zoeken en vinden van n bijzondere woning in Den Bosch. Alvorens wij aan n aandachtspunt konden denken had Gaby dit al uitgezocht en als er n uitdaging was had zij de oplossing al gevonden. Wij wonen nu in onze perfect passende unieke woning in Den Bosch. thx Gaby!!

9 , 7
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Van strien

Detailscore

Een geweldige makelaar die jou als persoon heel goed weet te benaderen wat je wensen zijn en wat bij je past. Haar uiterste best doet om dit voor jou te behalen Altijd klaar staat en alert reageert op je vraag. Heel goed op de hoogte is van vraag en aanbod op de huizenmarkt. Kortom een geweldige makelaar die ik iedereen zou willen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Aniek

Detailscore

Super! Zeer deskundig en betrokken. Staan altijd voor je klaar.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Cees den Teuling

Detailscore

Lekker enthousiast, maar vooral eerlijk en reeel.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
J.L. Iem

Detailscore

Fijne, sociale mensen met enorm veel ervaring. Echt een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Jeroen Schagen

Detailscore

Direct, resultaatgericht en bereikbaarheid/snelheid geweldig. Ga zo door!

9 , 9
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Carolien de Bonth-Oremans

Detailscore

Super gedreven, eye-opener ook in wat complexere situaties. Snel, accuraat, vakkundig, voegen de daad bij het woord.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
29 december 2018
Door:
Bas

Detailscore

Deskundige doorzetter! Weet van geen ophouden, komt afspraken na en bijt zich erin vast, ook bij minder makkelijke klanten..

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
29 december 2018
Door:
Bram

Detailscore

Wij waren al een jaar op zoek naar een woning. Steeds vonden we een huis dat voldeed aan onze wensen, maar waren andere kopers ons voor. Met behulp van Gaby hebben we ons droomhuis gevonden en kunnen aankopen. Bij alle moeilijke vragen van de notaris hielp ze ons ook perfect. We zijn super blij dat we JAAM hebben ingeschakeld, anders waren we vast en zeker nog een tijdje op zoek naar een mooi huis geweest.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
29 december 2018
Door:
Wim Klein Willink

Detailscore

Gaby vroeg ons een cijfer te geven voor haar werkzaamheden. Dat doen wij van harte. Dankzij de bank kwamen we in contact met Jaam. We hadden niet eerder gehoord van een aankoopmakelaar, maar hebben het heel positief ervaren. Dingen waar je zelf geen verstand van hebt, moet je niet zelf doen. In februari krijgen wij de sleutel en kijken daar met een fijn gevoel naar uit. Gaby, een verdiende 10 voor jou. Wim en Ananda

9 , 5
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
28 december 2018
Door:
Michael & Naomi

Detailscore

Zeer kundig, eerlijk, realistisch, zakelijk met ook humor. Gaby heeft ons zelfs na de koop nog heel erg goed geholpen mbt de afwikkeling van de erfdienstbaarheid bij de koop van onze woning in Den Bosch! Praat je zeker niet naar de mond, maar geeft je als koper een realistisch beeld van de voor- en nadelen, waarde en andere factoren waarmee rekening gehouden dient te worden. Wij kunnen Jaam en Gaby dan ook zeker van harte aanbevelen!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.