Alle beoordelingen

JAAM.NL

Drunen

Adresgegevens
Drunen
Stationsstraat 30
5151 HB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
12 april 2019
Door:
Carmen

Detailscore

Gaby is een vijf sterren aankoopmakelaar! Ze zoekt alles tot op de bodem voor je uit en geeft een eerlijk advies. Haar persoonlijke en bekwame manier van handelen geeft je een gevoel van zekerheid en vertrouwen. Kortom, met JAAM ben je in goede handen. JA, wij zijn fan!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
08 april 2019
Door:
Bas

Detailscore

Ontzettend enthousiast over de manier van werken van Gaby. Recht door zee, altijd te bereiken en wát een doorzetter. Zet zich volledig voor je in en weet belangrijke aspecten voor jou specifiek als koper te herkennen en vinden in woningen. Samen met Gaby een groot aantal huizen bekeken en ze bleef altijd even enthousiast en toegewijd. Van voorrang op andere geïnteresseerden bij kijkavonden, tot snel alle noodzakelijke achtergrond informatie hebben; verbazing over wat mogelijk is. Kan het iedereen aanraden [Meer]

Ontzettend enthousiast over de manier van werken van Gaby. Recht door zee, altijd te bereiken en wát een doorzetter. Zet zich volledig voor je in en weet belangrijke aspecten voor jou specifiek als koper te herkennen en vinden in woningen. Samen met Gaby een groot aantal huizen bekeken en ze bleef altijd even enthousiast en toegewijd. Van voorrang op andere geïnteresseerden bij kijkavonden, tot snel alle noodzakelijke achtergrond informatie hebben; verbazing over wat mogelijk is. Kan het iedereen aanraden om door Gaby/JAAM.NL het aankoopproces volledig te laten begeleiden. Minder

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
28 februari 2019
Door:
J.A.Pieterson

Detailscore

Klasse! Gaby heeft ons vakkundig en snel aan een appartement geholpen, waar veel interesse voor was.

9 , 2
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
10 februari 2019
Door:
Suzanne

Detailscore

Ik had verwacht Gaby vooral nodig te hebben in de onderhandelingen ipv in de zoekfase. Maar uiteindelijk heeft zij voor ons het perfecte huis gevonden. En heeft ze ervoor gezorgd dat we het huis tegen een hele mooie prijs kregen. We zijn haar heel erg dankbaar!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
11 januari 2019
Door:
Teuntje Verhoeven

Detailscore

Wat een geweldige service! Gaby heeft er voor gezorgd dat wij zorgeloos onze eerste woning hebben aangekocht.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Toos

Detailscore

Jaam heeft voor ons de taxatie gedaan van onze woning. Alles verliep naar verwachting. Wij zijn tevreden.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Angelique Boere

Detailscore

Professioneel, deskundig

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Jan en Renate

Detailscore

Goed advies bij het zoeken naar een woning

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Mark

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Willem-Jan Hens

Detailscore

JAAM heeft ons geholpen bij t zoeken en vinden van n bijzondere woning in Den Bosch. Alvorens wij aan n aandachtspunt konden denken had Gaby dit al uitgezocht en als er n uitdaging was had zij de oplossing al gevonden. Wij wonen nu in onze perfect passende unieke woning in Den Bosch. thx Gaby!!

9 , 7
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
31 december 2018
Door:
Van strien

Detailscore

Een geweldige makelaar die jou als persoon heel goed weet te benaderen wat je wensen zijn en wat bij je past. Haar uiterste best doet om dit voor jou te behalen Altijd klaar staat en alert reageert op je vraag. Heel goed op de hoogte is van vraag en aanbod op de huizenmarkt. Kortom een geweldige makelaar die ik iedereen zou willen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Aniek

Detailscore

Super! Zeer deskundig en betrokken. Staan altijd voor je klaar.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Cees den Teuling

Detailscore

Lekker enthousiast, maar vooral eerlijk en reeel.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
J.L. Iem

Detailscore

Fijne, sociale mensen met enorm veel ervaring. Echt een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Jeroen Schagen

Detailscore

Direct, resultaatgericht en bereikbaarheid/snelheid geweldig. Ga zo door!

9 , 9
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
30 december 2018
Door:
Carolien de Bonth-Oremans

Detailscore

Super gedreven, eye-opener ook in wat complexere situaties. Snel, accuraat, vakkundig, voegen de daad bij het woord.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
29 december 2018
Door:
Bas

Detailscore

Deskundige doorzetter! Weet van geen ophouden, komt afspraken na en bijt zich erin vast, ook bij minder makkelijke klanten..

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
29 december 2018
Door:
Bram

Detailscore

Wij waren al een jaar op zoek naar een woning. Steeds vonden we een huis dat voldeed aan onze wensen, maar waren andere kopers ons voor. Met behulp van Gaby hebben we ons droomhuis gevonden en kunnen aankopen. Bij alle moeilijke vragen van de notaris hielp ze ons ook perfect. We zijn super blij dat we JAAM hebben ingeschakeld, anders waren we vast en zeker nog een tijdje op zoek naar een mooi huis geweest.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
29 december 2018
Door:
Wim Klein Willink

Detailscore

Gaby vroeg ons een cijfer te geven voor haar werkzaamheden. Dat doen wij van harte. Dankzij de bank kwamen we in contact met Jaam. We hadden niet eerder gehoord van een aankoopmakelaar, maar hebben het heel positief ervaren. Dingen waar je zelf geen verstand van hebt, moet je niet zelf doen. In februari krijgen wij de sleutel en kijken daar met een fijn gevoel naar uit. Gaby, een verdiende 10 voor jou. Wim en Ananda

9 , 5
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
28 december 2018
Door:
Michael & Naomi

Detailscore

Zeer kundig, eerlijk, realistisch, zakelijk met ook humor. Gaby heeft ons zelfs na de koop nog heel erg goed geholpen mbt de afwikkeling van de erfdienstbaarheid bij de koop van onze woning in Den Bosch! Praat je zeker niet naar de mond, maar geeft je als koper een realistisch beeld van de voor- en nadelen, waarde en andere factoren waarmee rekening gehouden dient te worden. Wij kunnen Jaam en Gaby dan ook zeker van harte aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
27 december 2018
Door:
Joyce

Detailscore

Erg positieve ervaring, we hadden onze taxatie erg snel nodig en Laurens begreep de noodzaak hiervan en heeft er voor gezorgd dat alles op tijd geregeld was. Duidelijk en alle afspraken nagekomen, zo hoort het te gaan!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
20 december 2018
Door:
Jannij

Detailscore

In verband met de aankoop van een nieuwe woning hadden wij z.s.m. een taxatierapport nodig en het liefst nog voor de feestdagen! Ondanks dat de agenda van Laurens al helemaal vol zat, heeft hij toch nog ruimte vrij kunnen maken. Dinsdag taxatie en donderdagmorgen het rapport al binnen. Laurens is behulpzaam, professioneel en zeer snel :-). Laurens bedankt!

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
17 december 2018
Door:
L Westerburger

Detailscore

Laurens kwam bij ons van het begin af aan al heel positief over, maar ook hij zag dat het wel een uitdaging was maar hij ging er vol voor en dat gaf ons een heel fijn gevoel! daar waren wij echt heel erg blij mee, zeker door alle tegenslagen die we in het huis al hadden mee gemaakt. maar door zijn positieve indruk kregen wij al meteen een klein beetje hoop! heel erg bedankt laurens.

10 , 0
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
05 december 2018
Door:
J. Van Engelen

Detailscore

Goed geholpen, erg professioneel. Laurens en Gaby staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en gaan echt de spreekwoordelijke extra stap voor je. Wij kunnen iedereen dan ook aanraden om met JAAM in zee te gaan.

9 , 4
Kantoor:
JAAM.NL
Datum:
26 november 2018
Door:
Marielle

Detailscore

Erg positief: denkt mee, leeft mee en werkt mee. Vol enthousiasme en doorzettingsvermogen haalt ze het onderste uit de kan, staat altijd klaar voor vragen en neemt de tijd om naar je te luisteren. Ze weet waar ze het over heeft en weet je gerust te stellen als de spanning even te hoog wordt. Topper!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.