Alle beoordelingen

AB Makelaars

Eindhoven

Adresgegevens
Eindhoven
Kathodelaan 22
5651 HC
Tel: 040 - 230 92 22
info@abmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
12 juni 2019
Door:
A. Pieters

Detailscore

Ben erg tevreden over de rondleiding, makelaar dacht mee naar opties voor verbetering van de woning.

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
12 juni 2019
Door:
H. O'Neill

Detailscore

Very affable and courteous, appears to know his craft well ;)

7 , 2
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
27 mei 2019
Door:
L. Wang

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
25 mei 2019
Door:
P.H.G. Dekkers

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
13 mei 2019
Door:
S. nijholt

Detailscore

Hij was erg duidelijk.

2 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
07 mei 2019
Door:
M. Pasmans

Detailscore

Ik heb diverse woningen bezocht de laatste maanden en geen enkele makelaar stak er in negatieve zin dusdanig bovenuit als de heer vd Berg. De man kwam te laat, had totaal geen inlevingsvermogen in ons als potentiële koper t.o.v. de staat van de woning. Gaf foutieve informatie over diverse (potentiële) gebreken of ouderdomsstatus van bijvoorbeeld het dak. Na de bezichtig stapte hij zonder groet of hand te geven in zijn auto om weg te rijden.We waren oprecht geïnteresseerd in [Meer]

Ik heb diverse woningen bezocht de laatste maanden en geen enkele makelaar stak er in negatieve zin dusdanig bovenuit als de heer vd Berg. De man kwam te laat, had totaal geen inlevingsvermogen in ons als potentiële koper t.o.v. de staat van de woning. Gaf foutieve informatie over diverse (potentiële) gebreken of ouderdomsstatus van bijvoorbeeld het dak. Na de bezichtig stapte hij zonder groet of hand te geven in zijn auto om weg te rijden.We waren oprecht geïnteresseerd in de woning maar moesten telkens 8 a 10 dagen wachten op reactie op mails. Telefonisch gaf hij elke keer andere cijfers dan daarna via mail. Op het laatste concrete tegenbod hebben we nooit meer inhoudelijk reactie gekregen. Wij zijn maar overgestapt op de aanschaf van een andere woning.Ik hoop oprecht voor de verkopers dat ze tijdig inzien dat ze nodig van makelaar moeten wisselen. Minder

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
07 mei 2019
Door:
W. Vissers

Detailscore

Zeer hulpvaardig

9 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
06 mei 2019
Door:
K. Yaghoubi

Detailscore

Vriendelijk en behulpzaam

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
25 april 2019
Door:
B. Schreuder

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
23 april 2019
Door:
S. nijholt

Detailscore

De makelaar heeft zijn uiterste best gedaan. Hij was erg zakelijk en komt duidelijk over.

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
19 april 2019
Door:
I. Bourgonje

Detailscore

Prima, belde netjes dat hij misschien te laat was maar was precies op tijd

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
18 maart 2019
Door:
K. Couwenberg

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
13 maart 2019
Door:
A. Eleuterio

Detailscore

3 , 2
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
12 maart 2019
Door:
W. van Kollenburg

Detailscore

Wij zijn nog nooit door iemand zo belogen en belazerd als door de heer r.van den Berg.Hij verkoopt je een huis ,laat je alles regelen ,drijft dan achter je rug om bij een andere klant de prijs op en belt je dan doodleuk op ,dat de verkoop niet door kan gaan mits je 5000 euro meer betaald .Als we controleren of het verhaal dat hij vertelde wel klopte ,blijkt dus dat hij heeft gelogen.We hopen dat we hem nooit [Meer]

Wij zijn nog nooit door iemand zo belogen en belazerd als door de heer r.van den Berg.Hij verkoopt je een huis ,laat je alles regelen ,drijft dan achter je rug om bij een andere klant de prijs op en belt je dan doodleuk op ,dat de verkoop niet door kan gaan mits je 5000 euro meer betaald .Als we controleren of het verhaal dat hij vertelde wel klopte ,blijkt dus dat hij heeft gelogen.We hopen dat we hem nooit meer tegen komen ,wat we wel hopen is dat hij in zijn leven ook een keer zo word belazerd als hij bij ons heeft gedaan ,misschien voelt hij dan wat hij mensen aan doet .die man raakt verstrikt in zijn eigen leugens ,door iedere keer n ander verhaal te vertellen . Minder

8 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
26 februari 2019
Door:
F. Wijnekus

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
20 februari 2019
Door:
Piet Rentmeester

Detailscore

Aardig,behulpzaam,deskundig

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
13 februari 2019
Door:
J. Crott

Detailscore

Prima rondleiding, en uitleg.Nam er de tijd voor

8 , 4
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
07 februari 2019
Door:
M.J. Dimmendaal

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
17 januari 2019
Door:
S. Sutapa Sarkar

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
14 januari 2019
Door:
A. Ruszka

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
08 januari 2019
Door:
J.C. Berkelaar

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
03 januari 2019
Door:
X. Wang

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
20 december 2018
Door:
E. Alici

Detailscore

Makelaar was erg duidelijk

9 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
17 december 2018
Door:
I. Zivkovic

Detailscore

De heer vd Berg heb ik als een hele aangename makelaar ervaren die deskundig vertelde over de woning en aandachtig mijn vragen beantwoordde. Hij gaf mij alle ruimte om de woning op mijn gemak te bekijken. De makelaar was goed bereikbaar en benaderbaar. Door de positieve interactie en verloop van het proces zou ik deze makelaar zeker aanbevelen!

9 , 2
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
11 december 2018
Door:
D. Treuren

Detailscore

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.