Alle beoordelingen

AB Makelaars

Eindhoven

Adresgegevens
Eindhoven
Kathodelaan 22
5651 HC
Tel: 040 - 230 92 22
info@abmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
13 maart 2019
Door:
A. Eleuterio

Detailscore

3 , 2
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
12 maart 2019
Door:
W. van Kollenburg

Detailscore

Wij zijn nog nooit door iemand zo belogen en belazerd als door de heer r.van den Berg.Hij verkoopt je een huis ,laat je alles regelen ,drijft dan achter je rug om bij een andere klant de prijs op en belt je dan doodleuk op ,dat de verkoop niet door kan gaan mits je 5000 euro meer betaald .Als we controleren of het verhaal dat hij vertelde wel klopte ,blijkt dus dat hij heeft gelogen.We hopen dat we hem nooit [Meer]

Wij zijn nog nooit door iemand zo belogen en belazerd als door de heer r.van den Berg.Hij verkoopt je een huis ,laat je alles regelen ,drijft dan achter je rug om bij een andere klant de prijs op en belt je dan doodleuk op ,dat de verkoop niet door kan gaan mits je 5000 euro meer betaald .Als we controleren of het verhaal dat hij vertelde wel klopte ,blijkt dus dat hij heeft gelogen.We hopen dat we hem nooit meer tegen komen ,wat we wel hopen is dat hij in zijn leven ook een keer zo word belazerd als hij bij ons heeft gedaan ,misschien voelt hij dan wat hij mensen aan doet .die man raakt verstrikt in zijn eigen leugens ,door iedere keer n ander verhaal te vertellen . Minder

8 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
26 februari 2019
Door:
F. Wijnekus

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
20 februari 2019
Door:
Piet Rentmeester

Detailscore

Aardig,behulpzaam,deskundig

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
13 februari 2019
Door:
J. Crott

Detailscore

Prima rondleiding, en uitleg.Nam er de tijd voor

8 , 4
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
07 februari 2019
Door:
M.J. Dimmendaal

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
17 januari 2019
Door:
S. Sutapa Sarkar

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
14 januari 2019
Door:
A. Ruszka

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
08 januari 2019
Door:
J.C. Berkelaar

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
03 januari 2019
Door:
X. Wang

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
20 december 2018
Door:
E. Alici

Detailscore

Makelaar was erg duidelijk

9 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
17 december 2018
Door:
I. Zivkovic

Detailscore

De heer vd Berg heb ik als een hele aangename makelaar ervaren die deskundig vertelde over de woning en aandachtig mijn vragen beantwoordde. Hij gaf mij alle ruimte om de woning op mijn gemak te bekijken. De makelaar was goed bereikbaar en benaderbaar. Door de positieve interactie en verloop van het proces zou ik deze makelaar zeker aanbevelen!

9 , 2
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
11 december 2018
Door:
D. Treuren

Detailscore

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend.

8 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
08 december 2018
Door:
E. Scharpach

Detailscore

goed

6 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
07 december 2018
Door:
D. Heijnemans

Detailscore

Dhr. Rieks was aan de late kant en had de volgende bezichtiging erg krap gepland. We waren amper binnen of de volgende kijker stond al aan de bel. In totaal zijn we net 15 minuten binnen geweest en dan heb je het over een vraagprijs en uitgave van 200.000 euro. Het zal mogelijk te maken hebben met het type woning, maar plan dan een ‘Open huis’.

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
04 december 2018
Door:
T. van Halen

Detailscore

De makelaar kon direct antwoord geven op alle vragen, fijn dat hij daarbij ook direct eerlijke kundige antwoorden gaf, zoals een muur die dragend was melden. Geen antwoord van: "Ja die muur kan weg" en dat hij de balk niet vermeld ivm een dragende muur.

8 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
04 december 2018
Door:
P. Bijnen

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
04 december 2018
Door:
I. Somers

Detailscore

Heertje, hele aardige vriendelijke man. Eerlijk en correct

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
01 november 2018
Door:
P. Cornelissen

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
31 oktober 2018
Door:
H. Shaw

Detailscore

5 , 6
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
28 september 2018
Door:
MJA Delhez

Detailscore

Jammer dat we uiteindelijk weinig tijd hadden voor de bezichtiging. Maar wel fijn dat het op korte termijn toch gelukt was. Bijzonder was dat er een stuk van de tuin verkocht zijn er dus ook de prijs lager. Dit hoorden we van de eigenaar.

9 , 2
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
21 september 2018
Door:
Evelien

Detailscore

Vriendelijke contact, snel een bezichtiging ingepland en een goede rondleiding door het huis. Dhr v/den Berg dacht mee met ons over de mogelijkheden van de woning.

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
07 september 2018
Door:
M Steneker

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
29 augustus 2018
Door:
A.T. Rosch

Detailscore

Heer van den Berg was op tijd, heel vriendelijk een kon alle door mij gestelde vragen beantwoorden. De foto's in de brochure waren heel goed omdat ze een realistisch indruk van de woning geven.

8 , 8
Kantoor:
AB Makelaars
Datum:
16 augustus 2018
Door:
O.S Wijgergangs

Detailscore

Heele goede makelaar. Klantvriendelijk.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.