Alle beoordelingen

ERA Focus Eindhoven

Eindhoven

Adresgegevens
Eindhoven
Beemdstraat 1
5653 MA
Tel: 0402180078
eindhoven@erafocus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
18 januari 2019
Door:
Petri en Nol Sarton

Detailscore

Bas heeft een goed inlevingsvermogen, denk mee en geeft de juiste adviezen.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
08 januari 2019
Door:
Eric Oomen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
18 december 2018
Door:
Marianne

Detailscore

Bas Simons heeft ons van dag 1 goed geinformeerd en begeleid. Korte lijnen, duidelijke taal! Een echte aanrader. Bedankt , we zullen zeker via mond op mond reclame jullie kantoor aanraden.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
12 december 2018
Door:
Gijs

Detailscore

Bas heeft ons met zij deskundigheid doen verrassen. Recht voor zijn raap, geen fratsen. Ook was Bas altijd zeer goed bereikbaar en nam de tijd voor je! Ik raad hem daarom ook bij iedereen aan!

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
10 december 2018
Door:
Michel van Neerven

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
06 december 2018
Door:
Raymond Nijssen

Detailscore

Eric van Woerkum van Focus makelaars Eindhoven heeft een reële schets gegeven van het verkoopproces. Hij communiceert makkelijk en prettig en geeft hele goede terugkoppeling na bezichtigingen. Eric heeft een hele positieve fibe en inzet. Hij is gedreven en vasthoudend maar niet irritant. Hij kan zich goed in een ander verplaatsen en meedenken (creativiteit).

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
05 december 2018
Door:
Gem Semeijn

Detailscore

Eric is een supermakelaar voor wie niets te veel is! Hij staat altijd voor je klaar, is altijd te bereiken en levert kwalitatief zeer goed werk. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
24 november 2018
Door:
Lorain Esman

Detailscore

Eric is een erg fijne makaar die zijn vak verstaat. Hij zet zich voor de volle 100% in. Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren en niets is hem teveel. Zelfs niet op een zondag. Kortom is Eric een makelaar die we aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
06 november 2018
Door:
Noortje en lars verhoeven

Detailscore

We hebben ivm zijn welverdiende vakantie een korte tijd met bas simons te maken gehad met de koop van ons huis. Bas neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en neemt de tijd voor je.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
06 november 2018
Door:
Noortje en lars verhoeven

Detailscore

Eric van woerkum is een fijne makelaar. Eric heeft ons goed en zorgvuldug geholpen met de verkoop van ons huis.

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Marjon Sanders

Detailscore

Goede makelaar altijd behulpzaam en deskundig

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Ed Voorhaar

Detailscore

Eric van Woerkom , is gedetailleerd en accuraat, weet veel van de marktdynamiek en is ontzorgend voor zowel de verkoper als ook de koper en staat beide partijen goed bij. Een plezier om mee te werken. Van harte aanbevolen.

9 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
18 oktober 2018
Door:
C.A. Hoeijmans

Detailscore

Een goeie ervaring en begeleiding. Zakelijk en toch betrokken. Ont-zorgend voor ons, zoals ook aangegeven in het kennismakingsgesprek. Open en directe communicatie. Zeer aan te bevelen!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Konstantin Tsigutkin

Detailscore

Eric is a superb realtor! I could rely on him 100% of the time. My apartment was sold with flying colors and hassle-free. I could communicate with Eric any time and response was always prompt and accurate. He checks everything personally and organizes the process with high efficiency. His advice was always good and the expertise - reliable. I can recommend his services to anyone who is looking for great realtor in Eindhoven area.

9 , 6
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
19 augustus 2018
Door:
Monique

Detailscore

Wij hebben een hele goede ervaring met Bas Simons van Era Focus. Deskundig en doortastend. Goed bereikbaar, flexibel, snelle en duidelijke communicatie. Ook de binnendienst was professioneel, goed bereikbaar, snel en gezellig. Wij hebben de juiste partij gekozen om onze woning te verkopen.

9 , 3
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
11 juli 2018
Door:
Hans

Detailscore

We hebben Eric van Woerkum ervaren als een betrokken, deskundig en empatische makelaar die voor ons een goed resultaat behaald heeft in een record tijd.

9 , 5
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
13 juni 2018
Door:
Marcel van Dieten

Detailscore

Super!!! Bas Simons zeer professionele makelaar eerlijk ,recht toe recht aan , duidelijk , vriendelijk . Zou hem zeker aanraden dat vertrouwen heeft hij verdient . Mocht ik weer een makelaar nodig hebben is Bas Simons mijn persoon . Top !

9 , 2
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
13 juni 2018
Door:
fam stas

Detailscore

goede duidelijke makelaar, transparant en meedenkend.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
28 mei 2018
Door:
Diana van Moorsel

Detailscore

Super enthousiast, eerlijk en recht door zee. Geeft goed advies en zorgt dat alles op tijd geregeld is. Geeft veel rust.

9 , 7
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
22 mei 2018
Door:
Oerlemans

Detailscore

Op aanraden van vrienden Eric gevraagd om eens langs te komen voor de verkoop van ons huis. Eric is een vrolijke en positieve man. Hij geeft veel informatie en draait niet om zaken heen. Hij is duidelijk en je weet wat je van hem kan en mag verwachten. Je weet waar je aan toe bent en hij komt al zijn afspraken goed na. Eric is een harde werker met hart voor zijn vak.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
01 mei 2018
Door:
Van Gestel

Detailscore

Vanwege goede ervaring bij verkoop en aankoop in het verleden, nu weer Eric van Woerkum ingeschakeld voor de verkoop van onze woning. Enorm betrokken, recht door zee en erg prettig in de communicatie.

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
25 april 2018
Door:
Jordi Claassen

Detailscore

Bas gaat met volle overgave en enthousiasme aan de slag en dit heeft geleid tot een perfect verkoopresultaat! Ik zou Bas bij iedere potentiële verkoper aan willen raden!

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
07 maart 2018
Door:
Anne Schenkelaars

Detailscore

Eric van Woerkum is een makelaar die enthousiast is, heel gedreven en de communicatie is heel goed.

8 , 7
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
07 maart 2018
Door:
r. van Iersel

Detailscore

Eric van Woerkum is een eerlijke, zeer betrokken makelaar, we werden goed op de hoogte gehouden en zijn telkens volledig geïnformeerd na iedere bezichtiging.

8 , 2
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
22 februari 2018
Door:
Frank Dingen

Detailscore

Prettig eerlijk

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.