Alle beoordelingen

ERA Focus Eindhoven

Eindhoven

Adresgegevens
Eindhoven
Beemdstraat 1
5653 MA
Tel: 0402180078
eindhoven@erafocus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
21 juni 2019
Door:
Simon. Groeneveld

Detailscore

Tim de Rouw is een prima kerel, die op kundige en snelle wijze heeft gezorgd voor voor een geslaagde verkoop

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
30 mei 2019
Door:
Niels Boer

Detailscore

Onze ervaring met Bas Simons van Era Focus makelaars was zeer prettig te noemen. Goed meegedacht met onze situatie, snel in communicatie en zeer vakkundig. Geen minpunten te bedenken.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
06 mei 2019
Door:
Bart van Duuren

Detailscore

Hele fijne makelaar met verstand van de verkoopmarkt. Vooral de communicatie via Whatsapp vonden wij een pluspunt (ook per mail en telefonisch). Bedankt voor de snelle verkoop!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
24 april 2019
Door:
Enya van den Biggelaar

Detailscore

Bas heeft ons heel goed en snel geholpen! Binnen 5 werkdagen was het huis al verkocht. Pluspunten: korte lijnen en kwaliteit (foto's/filmpjes/brochure).

8 , 2
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
16 april 2019
Door:
mireille brands

Detailscore

de ervaring met robert jan bekkering was heel goed,was altijd bereid om vragen te beantwoorden en je kon hem altijd bellen.Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

9 , 6
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
05 april 2019
Door:
Patrick de Regt

Detailscore

Huis was binnen 12 uur verkocht na dat het online verscheen. Indrukwekkend en uitmuntend. petje af.

9 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
05 april 2019
Door:
Hendrik.Bor

Detailscore

Mijn ervaring is zee positief

9 , 7
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
02 april 2019
Door:
Wil Buvelot

Detailscore

Eric van Woerkum is een professionele makelaar. Heeft ons zeer goed advies gegeven voor de verkoop van ons huis. Altijd goed bereikbaar als we vragen hadden en een eerlijk persoon , recht door zee en zeer vriendelijk. Als we ooit nog een makelaar nodig hebben bellen we zeker Eric.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
30 maart 2019
Door:
Linda Rijksen

Detailscore

Dankzij het werk van Eric van Woerkum is ons huis binnen 3 weken verkocht. Eric geeft goed, duidelijk advies en denkt met je mee. Hij is altijd bereikbaar en houdt de lijntjes kort. Ik kan hem iedereen aanbevelen, TOP gedaan!

9 , 7
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
28 maart 2019
Door:
Karen

Detailscore

Zeer professioneel en op een prettige manier persoonlijk. Veel ervaring en een verstandige aanpak.

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
01 maart 2019
Door:
Jan Bierens

Detailscore

Zeer positief, duidelijke communicatie, meedenkend en alles tot in de puntjes geregeld.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
26 februari 2019
Door:
Erwin

Detailscore

Helder uitleg over de mogelijkheden wat je mag verwachten. Goed plan van aanpak en uiteindelijk ook waar maken wat je beloofd. Bas straalt rust en vertrouwen uit. Meer dan tevreden over de geleverde prestatie

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
18 februari 2019
Door:
Willem Reniers

Detailscore

We hadden nogal haast met de verkoop van ons huis. Robert-Jan heeft dit heel snel en vakkundig opgepakt waardoor ons huis binnen een week was verkocht! Hij was altijd goed bereikbaar. Kan hem absoluut aanbevelen.

8 , 7
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
09 februari 2019
Door:
Niek Gorris

Detailscore

Duidelijk en deskundig

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
18 januari 2019
Door:
Petri en Nol Sarton

Detailscore

Bas heeft een goed inlevingsvermogen, denk mee en geeft de juiste adviezen.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
08 januari 2019
Door:
Eric Oomen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
18 december 2018
Door:
Marianne

Detailscore

Bas Simons heeft ons van dag 1 goed geinformeerd en begeleid. Korte lijnen, duidelijke taal! Een echte aanrader. Bedankt , we zullen zeker via mond op mond reclame jullie kantoor aanraden.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
12 december 2018
Door:
Gijs

Detailscore

Bas heeft ons met zij deskundigheid doen verrassen. Recht voor zijn raap, geen fratsen. Ook was Bas altijd zeer goed bereikbaar en nam de tijd voor je! Ik raad hem daarom ook bij iedereen aan!

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
10 december 2018
Door:
Michel van Neerven

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
06 december 2018
Door:
Raymond Nijssen

Detailscore

Eric van Woerkum van Focus makelaars Eindhoven heeft een reële schets gegeven van het verkoopproces. Hij communiceert makkelijk en prettig en geeft hele goede terugkoppeling na bezichtigingen. Eric heeft een hele positieve fibe en inzet. Hij is gedreven en vasthoudend maar niet irritant. Hij kan zich goed in een ander verplaatsen en meedenken (creativiteit).

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
05 december 2018
Door:
Gem Semeijn

Detailscore

Eric is een supermakelaar voor wie niets te veel is! Hij staat altijd voor je klaar, is altijd te bereiken en levert kwalitatief zeer goed werk. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
24 november 2018
Door:
Lorain Esman

Detailscore

Eric is een erg fijne makaar die zijn vak verstaat. Hij zet zich voor de volle 100% in. Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren en niets is hem teveel. Zelfs niet op een zondag. Kortom is Eric een makelaar die we aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
06 november 2018
Door:
Noortje en lars verhoeven

Detailscore

We hebben ivm zijn welverdiende vakantie een korte tijd met bas simons te maken gehad met de koop van ons huis. Bas neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en neemt de tijd voor je.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
06 november 2018
Door:
Noortje en lars verhoeven

Detailscore

Eric van woerkum is een fijne makelaar. Eric heeft ons goed en zorgvuldug geholpen met de verkoop van ons huis.

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Marjon Sanders

Detailscore

Goede makelaar altijd behulpzaam en deskundig

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.