Alle beoordelingen

ERA Focus Eindhoven

Eindhoven

Adresgegevens
Eindhoven
Beemdstraat 1
5653 MA
Tel: 0402180078
eindhoven@erafocus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
13 juni 2018
Door:
Marcel van Dieten

Detailscore

Super!!! Bas Simons zeer professionele makelaar eerlijk ,recht toe recht aan , duidelijk , vriendelijk . Zou hem zeker aanraden dat vertrouwen heeft hij verdient . Mocht ik weer een makelaar nodig hebben is Bas Simons mijn persoon . Top !

9 , 2
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
13 juni 2018
Door:
fam stas

Detailscore

goede duidelijke makelaar, transparant en meedenkend.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
28 mei 2018
Door:
Diana van Moorsel

Detailscore

Super enthousiast, eerlijk en recht door zee. Geeft goed advies en zorgt dat alles op tijd geregeld is. Geeft veel rust.

9 , 7
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
22 mei 2018
Door:
Oerlemans

Detailscore

Op aanraden van vrienden Eric gevraagd om eens langs te komen voor de verkoop van ons huis. Eric is een vrolijke en positieve man. Hij geeft veel informatie en draait niet om zaken heen. Hij is duidelijk en je weet wat je van hem kan en mag verwachten. Je weet waar je aan toe bent en hij komt al zijn afspraken goed na. Eric is een harde werker met hart voor zijn vak.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
01 mei 2018
Door:
Van Gestel

Detailscore

Vanwege goede ervaring bij verkoop en aankoop in het verleden, nu weer Eric van Woerkum ingeschakeld voor de verkoop van onze woning. Enorm betrokken, recht door zee en erg prettig in de communicatie.

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
25 april 2018
Door:
Jordi Claassen

Detailscore

Bas gaat met volle overgave en enthousiasme aan de slag en dit heeft geleid tot een perfect verkoopresultaat! Ik zou Bas bij iedere potentiële verkoper aan willen raden!

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
07 maart 2018
Door:
Anne Schenkelaars

Detailscore

Eric van Woerkum is een makelaar die enthousiast is, heel gedreven en de communicatie is heel goed.

8 , 7
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
07 maart 2018
Door:
r. van Iersel

Detailscore

Eric van Woerkum is een eerlijke, zeer betrokken makelaar, we werden goed op de hoogte gehouden en zijn telkens volledig geïnformeerd na iedere bezichtiging.

8 , 2
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
22 februari 2018
Door:
Frank Dingen

Detailscore

Prettig eerlijk

9 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
17 februari 2018
Door:
Frank Saris

Detailscore

Hartstikke goed geholpen door Eric van Woerkum. HIj heeft passie voor zijn vak en probeert voor je het onderste uit de kan te halen.

9 , 9
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
08 januari 2018
Door:
Gerrit Bles

Detailscore

Werkt, netjes, correct en volgens afspraak. Overleg is duidelijk en geeft goed aan wat hij van je verwacht en wat je van hem kunt verwachten. Is plezierig in de omgang.

1 , 2
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
29 december 2017
Door:
Ivo

Detailscore

Slecht bereikbaar en geen afspraken in het weekend ????????

Reactie makelaar
Datum:
2017-12-29 00:00:00
Reactie:
ERA Focus Eindhoven

Hallo Ivo, Van minder goede beoordelingen kunnen wij leren. Probleem waar we tegen aanlopen is dat we niet kunnen achterhalen wie je bent. Ieder telefoongesprek bij ons wordt geregistreerd dus als je ook je achternaam wil toevoegen en kan aangeven in welke periode je met ons kantoor hebt gebeld dan kunnen we na gaan wat er is mis gegaan. Wel kunnen we je verzekeren dat wij van 8.30 uur tot 17.30 uur iedere werkdag non stop bereikbaar zijn. Daarnaast zijn de 06 nummers van al onze makelaars zichtbaar op onze site. Bovendien zijn alle makelaars op zaterdag en buiten kantoortijd erg druk. Graag willen we dus met je nagaan wat hier is misgegaan en je helpt ons erg als je je gegevens bekend maakt of contact met ons zoekt. Je kan bellen op ons vaste nummer of buiten kantoortijd op 06-28917212. Namens het team van ERA Focus makelaars, Robert Jan Bekkering

8 , 4
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
17 december 2017
Door:
Michel Koppens

Detailscore

Wij Kwamen in contact met Era focus Makelaars en Bas Simons omdat ze het huis in de verkoop hadden staan waar wij interesse in hadden. Het contact wat we hadden bij de bezichtiging van die woning verliep zeer prettig en voelde meteen goed. Mede daardoor hebben we besloten om ons eigen huis ook via Era Focus/Bas Simons te verkopen. Ons Huis was binnen 3 werkdagen verkocht en ook nog boven de vraagprijs dus dat kon eigenlijk niet beter. Toen de kopers van ons [Meer]

Wij Kwamen in contact met Era focus Makelaars en Bas Simons omdat ze het huis in de verkoop hadden staan waar wij interesse in hadden. Het contact wat we hadden bij de bezichtiging van die woning verliep zeer prettig en voelde meteen goed. Mede daardoor hebben we besloten om ons eigen huis ook via Era Focus/Bas Simons te verkopen. Ons Huis was binnen 3 werkdagen verkocht en ook nog boven de vraagprijs dus dat kon eigenlijk niet beter. Toen de kopers van ons huis langskwamen om kennis te maken en wat maten op te nemen prijsde ze Bas nog met het feit dat ze hem ook als prettig hadden ervaren en totaal niet arrogant zoals ze bij andere makelaars wel hadden meegemaakt. Mooi compliment toch! Minder

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
29 november 2017
Door:
Jean-Paul van Bakel

Detailscore

Helder duidelijk zorgzaam informatief doortastend correct realistisch Dik compliment voor Dhr. Eric van Woerkum. Top kerel!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
27 november 2017
Door:
mario van beusecom

Detailscore

attent , correct, representatief, komt afspraken na, snelle en gedetailleerde terugkoppeling na bezichtigingen. kortom een gouden vent ! ! vakman pur sang !

9 , 6
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
13 september 2017
Door:
John Braat

Detailscore

Het contact was goed, zeer vriendelijk en snel met antwoorden op vragen die we hadden. Hij heeft ook een hele goede service met het in de verkoop zetten door ook andere bedrijven in te schakelen om het zo goed en mooi mogelijk te presenteren op de site. Ook was hij heel open en eerlijk over alles. Dus we zijn super tevreden over onze makelaar.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
31 augustus 2017
Door:
j. van Staal

Detailscore

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Veel werkervaring en hij blijft aan de kar trekken. Afspraken worden goed nagekomen en tussendoor word je goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
23 augustus 2017
Door:
Andres Lopez

Detailscore

Eric van Woekum is niet alleen een heel kundige man die enorm veel van de materie weet maar het ook heel goed kan overbrengen. Hij heeft passie voor zijn vak en zit er boven op. Houdt de klant daarbij goed op de hoogte. Een enorm betrokken persoon. Geen tien omdat hij iets te lang kan vertellen ????????????

9 , 6
Kantoor:
ERA Focus Eindhoven
Datum:
22 juni 2017
Door:
Holsheimer

Detailscore

Eric van Woerkum heeft ons heel goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Ook heeft hij ons adviezen gegeven over de aankoop van een woning die wij op het oog hadden in een andere regio. We konden Eric altijd bellen of appen en hij is razendsnel en enthousiast. Echt een makelaar in hart en nieren die wij iedereen kunnen aanbevelen. Mochten wij ooit nog eens gaan verhuizen, dan bellen we Eric weer. ;-)

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.