Adresgegevens
Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615CJ
Tel: 040-8200020
eindhoven@hypodomus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
20 november 2019
Door:
Dook.Harks

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
20 november 2019
Door:
E Pots

Detailscore

Terecht een dikke 10! Hypodomus snapt hoe het moet. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Niet alleen bij de makelaars maar ook bij de dames op kantoor. Chapoo en bravo!

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
13 november 2019
Door:
Eef

Detailscore

Heel erg tevreden over Hypodomus. Ze zijn een betrouwbare, deskundige en no-nonsense makelaar met die het plezierig maakt om samen te werken. de makelaar heeft goede kennis van de markt en luistert altijd naar wat de klant wil. De communicatie verliep zeer efficiënt, vriendelijk en professioneel gedurende het hele proces. Ze doen net het stapje extra dat je verwacht van een makelaar. Super!

9 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
07 oktober 2019
Door:
H. Janssen

Detailscore

Heel goed, gewoon super personeel en heel klantvriendelijk.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
22 september 2019
Door:
Leon Celedrante

Detailscore

We had a great experience working with Hypodomus Real estate agents in Eindhoven. I couldn’t believe how responsive they were to all of our requests and questions, and they knew far more than we ever hoped to about the process of buying a home. Our agent Pascal knew the area very well. He got us the best deal ever! GREAT JOB ?

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-22 08:58:41
Reactie:
Hypodomus Makelaars Eindhoven

Thanks Leon, we hope you will Love your new house and it will be shortly your home!

9 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Robert

Detailscore

Fijn contact. heeft kennis van zaken weet de verwachtingen goed te managen

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-28 15:20:32
Reactie:
Hypodomus Makelaars Eindhoven

We hebben je met plezier geholpen. Dank dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
23 augustus 2019
Door:
Alex

Detailscore

Ons huis was zeker geen gemakkelijke opgave voor deze makelaar. Samen met Hypodomus hebben we de woning naar onze wens kunnen verkopen. Zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als tijdens de verkoop. ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd voortdurend feet-back gegeven over de stand van zaken.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-23 14:31:12
Reactie:
Hypodomus Makelaars Eindhoven

Hoi Alex, jullie hebben er ondanks de locatie een mooi paleis van gemaakt en dat heeft zeker geholpen... ;-)

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Ghavvas Ohadi

Detailscore

Kennissen van ons hadden hun huis via Hypodomus verkocht en aangekocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren om een huis te kopen. Wat een gezonde dosis enthousiasme en kunde komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Hypodomus heeft z'n vruchten afgeworpen. In no time het voor ons perfecte huis gekocht op [Meer]

Kennissen van ons hadden hun huis via Hypodomus verkocht en aangekocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren om een huis te kopen. Wat een gezonde dosis enthousiasme en kunde komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Hypodomus heeft z'n vruchten afgeworpen. In no time het voor ons perfecte huis gekocht op een efficiënte manier. Het team van Hypodomus is erg betrokken en voert goed overleg. De Makelaar neemt je veel zorgen uit handen en ze hebben verstand van zaken. Ik denk dat dit ook de reden is dat er ondertussen in korte tijd al vele huizen in onze omtrek de samenwerking met hen zijn aangegaan . Het moge duidelijk zijn, wij zijn enthousiast en kunnen Hypodomus Makelaars van harte aanbevelen. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-19 09:01:23
Reactie:
Hypodomus Makelaars Eindhoven

Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Een zeer uitgebreide review. Dank dat jullie hier de tijd voor hebben genomen.

9 , 4
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Ruud

Detailscore

Heel prettige en enthousiaste makelaar die mijn huis voor een goede prijs verkocht heeft!

8 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
20 mei 2019
Door:
Jelte Vink

Detailscore

Naast Pascal, alle medewerkers erg vriendelijk en enthousiast.

9 , 5
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
05 mei 2019
Door:
Elly Purnot-Krol

Detailscore

Uitstekend begeleid bij de verkoop van m’n huis en zeer tevreden met het behaalde resultaat.

7 , 9
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
16 april 2019
Door:
erik liebregts

Detailscore

vriendelijk, meedenkend,

9 , 4
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
28 maart 2019
Door:
Bram Van der klooster

Detailscore

De eerste contacten waren meteen heel prettig. Het is een spannende tijd en Erwin zet je aan tot denken maar stelt je ook gerust. Een super begeleiding en dankzij hypodomus zowel mijn huis verkocht als een mooi nieuw huis kinnen kopen!

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
13 maart 2019
Door:
regina vd heijden

Detailscore

perfect

9 , 3
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
15 februari 2019
Door:
Danielle

Detailscore

Super tevreden met Pascal en zijn team, veel expertise,vriendelijk, transparant, prettige communicatie,betrouwbaar, oftewel; zeer aan te raden!

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
04 februari 2019
Door:
Mariet Clout

Detailscore

In een woord: geweldig! Uiterst correct, nauwgezet, betrouwbaar, profesionneel!!

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
21 januari 2019
Door:
Hans Peeters

Detailscore

Een zeer prettige ervaring. Snelle en heldere communicatie het gehele traject door zowel de makelaar als de dames van de binnendienst. De makelaars denken heel goed mee, zijn op de hoogte van mijn wensen en zitten overal bovenop. Beter had ik niet kunnen wensen! De sterke punten: Duidelijke en snelle Communicatie Accuraat Perfectionisme Professioneel Inleving Verbeterpunten? Geen verbeteringen, ga vooral zo door. Ik zal iedereen Hypodomus makelaars Eindhoven aanraden!

9 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
03 januari 2019
Door:
Mariet Clout

Detailscore

Uitstekend! Uiterst correct, duidelijk, efficient en komt afspraken na! Ik kan voor alles een 10 geven maar er moet toch "iets" over blijven ter "verbetering"! Anders heeft de beoordeling geen zin, is mijn mening.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
28 december 2018
Door:
Mieke Hospel

Detailscore

Zeer goed!

9 , 4
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
27 december 2018
Door:
Tom Gordeyns

Detailscore

Het hele kantoor is perfect georganiseerd, vanaf telefonisch contact (ze weten meteen wie je bent..) tot je eigen makelaar (weet waarov er het gaat). Afspraken worden correct nagekomen en uitgevoerd.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
21 december 2018
Door:
Lindy

Detailscore

Betrokken, eerlijk en betrouwbaar.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
20 december 2018
Door:
Jamie

Detailscore

Fijne makelaar, zeer goed geholpen, no-nonsense, eerlijk en altijd bereikbaar wanneer nodig. Zeker een aanrader!

9 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
18 november 2018
Door:
Erik Borghouts

Detailscore

Beoordeling voor het kantoor, met diversen mensen contact gehad, waarmee een uitstekend contact.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
17 november 2018
Door:
marc doomen

Detailscore

Zeer er gemotiveerd persoon en verstand van zaken je kan geen betere makelaar wensen.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
17 november 2018
Door:
Bjorn

Detailscore

Uitstekend!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.