Adresgegevens
Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615CJ
Tel: 040-8200020
eindhoven@hypodomus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
13 maart 2019
Door:
regina vd heijden

Detailscore

perfect

9 , 3
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
15 februari 2019
Door:
Danielle

Detailscore

Super tevreden met Pascal en zijn team, veel expertise,vriendelijk, transparant, prettige communicatie,betrouwbaar, oftewel; zeer aan te raden!

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
04 februari 2019
Door:
Mariet Clout

Detailscore

In een woord: geweldig! Uiterst correct, nauwgezet, betrouwbaar, profesionneel!!

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
21 januari 2019
Door:
Hans Peeters

Detailscore

Een zeer prettige ervaring. Snelle en heldere communicatie het gehele traject door zowel de makelaar als de dames van de binnendienst. De makelaars denken heel goed mee, zijn op de hoogte van mijn wensen en zitten overal bovenop. Beter had ik niet kunnen wensen! De sterke punten: Duidelijke en snelle Communicatie Accuraat Perfectionisme Professioneel Inleving Verbeterpunten? Geen verbeteringen, ga vooral zo door. Ik zal iedereen Hypodomus makelaars Eindhoven aanraden!

9 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
03 januari 2019
Door:
Mariet Clout

Detailscore

Uitstekend! Uiterst correct, duidelijk, efficient en komt afspraken na! Ik kan voor alles een 10 geven maar er moet toch "iets" over blijven ter "verbetering"! Anders heeft de beoordeling geen zin, is mijn mening.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
28 december 2018
Door:
Mieke Hospel

Detailscore

Zeer goed!

9 , 4
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
27 december 2018
Door:
Tom Gordeyns

Detailscore

Het hele kantoor is perfect georganiseerd, vanaf telefonisch contact (ze weten meteen wie je bent..) tot je eigen makelaar (weet waarov er het gaat). Afspraken worden correct nagekomen en uitgevoerd.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
21 december 2018
Door:
Lindy

Detailscore

Betrokken, eerlijk en betrouwbaar.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
20 december 2018
Door:
Jamie

Detailscore

Fijne makelaar, zeer goed geholpen, no-nonsense, eerlijk en altijd bereikbaar wanneer nodig. Zeker een aanrader!

9 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
18 november 2018
Door:
Erik Borghouts

Detailscore

Beoordeling voor het kantoor, met diversen mensen contact gehad, waarmee een uitstekend contact.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
17 november 2018
Door:
marc doomen

Detailscore

Zeer er gemotiveerd persoon en verstand van zaken je kan geen betere makelaar wensen.

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
17 november 2018
Door:
Bjorn

Detailscore

Uitstekend!

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
17 november 2018
Door:
Patrick Maaskamp

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
17 november 2018
Door:
Pauline

Detailscore

Prettig contact, denkt graag mee in oplossingen. Staat altijd voor je klaar voor vragen. Ook buiten kantoortijden.

9 , 1
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
16 november 2018
Door:
Marion Wiegmans

Detailscore

Zeer prettige samenwerking met Erwin. Vakkundig advies voor tijdens en na de verkoop en een goede opvolging

10 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
15 november 2018
Door:
Greet Lammens

Detailscore

prettig, to the point

9 , 2
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
13 november 2018
Door:
Inge de Winter

Detailscore

Het was een korte ervaring want Erwin verkocht het na een week al. Fijne vriendelijke en humoristische man.

9 , 4
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
07 november 2018
Door:
Mathijs Visser

Detailscore

Jarenlange ervaring en daardoor uitstekende kennis van de woningmarkt. Goede onderhandelaar. Altijd exact op tijd.

8 , 9
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Marie-louise Smissaert

Detailscore

Duidelijke communicatie, veel kennis en gewenst verkoopresultaat

9 , 2
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
13 september 2018
Door:
Edgar den Boef

Detailscore

Goed voorbereid, professionele en duidelijke communicatie, duidelijke uitleg bij alle stappen in het verkoopproces en natuurlijk een prima resultaat.

8 , 8
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
09 september 2018
Door:
John den Dapperen

Detailscore

Uitstekend, Pascal is bijzonder goed op de hoogte van de markt, koppelt snel terug na bezoek van kandidaat kopers en heeft ons prima begeleid gedurende het hele verkoopproces. Ik kan met een gerust hart Pascal aan iedereen aanraden die een kundige makelaar zoekt.

9 , 0
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
07 september 2018
Door:
Monique Bakermans

Detailscore

Heel erg goed. Iedereen van de makelaar tot aan de mensen achter de schermen (kantoor). Je wordt overal van op de hoogte gehouden, afspraken worden pas definitief nadat ze het met je hebben kortgesloten. Alles wordt goed doorgesproken. Geen vraag is teveel. Blijven vriendelijk. No nonsens mentaliteit. Gewoon normale gewone mensen. Heel erg prettig.

9 , 5
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
07 september 2018
Door:
wim claasen

Detailscore

Uitstekende voorbereiding van de verkoop van het huis; zeer snelle verkoop met goede prijs; attente afhandeling en nazorg.

9 , 5
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
06 september 2018
Door:
Peter Koppens

Detailscore

Positief, zeer goed voorbereid

9 , 2
Kantoor:
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Datum:
06 september 2018
Door:
Gert Janssen

Detailscore

Zeer enthousiaste en kundige makelaar. Het proces verliep soepel

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.