Contactinformatie
Aalsterweg 134 B
5615CJ Eindhoven

Over Richelle Vogels

Als commercieel medewerkster binnendienst verzorg ik als een spin in het web de planning voor onze makelaars en hypotheekadviseur, beantwoord ik telefoon en email verkeer, verwelkom ik iedereen die ons kantoor bezoekt en verzorg ik alle voorkomende kantoor werkzaamheden van de presentatie van uw woning op Funda tot aan het opmaken van de koopakte. 

Met veel plezier maak ik voor u de afspraak die u graag wenst. Ook voor vragen en meer informatie ben ik er voor u! Door mijn ervaring als kandidaat NVM makelaar (K-RMT) weet ik wat er voor mijn collega’s nodig is om een geslaagde bemiddeling tot stand te brengen.


Makelaarskantoor

Hypodomus Makelaars Eindhoven

Eindhoven

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

    Geen beoordeling gevonden

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.