Alle beoordelingen

Makelaardij Noordbarge

Emmen

Adresgegevens
Emmen
Kruisstraat 1
7812AS


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
21 januari 2019
Door:
Egbert Pepping

Detailscore

Zeer prettige samenwerking

8 , 9
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
03 november 2018
Door:
Rob Doornbos

Detailscore

Carel is het kantoor en het kantoor is Carel. Meedenkend, groot invoelingsvermogen, hij geeft direct vertrouwen en denkt mee. Dat is in alle situaties fijn, maar in deze al helemaal. En dan ook nog in een mum van tijd de woning weten te verkopen. Wij zijn heel tevreden.

9 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
10 augustus 2018
Door:
José woltema

Detailscore

Goed. Zeer kundig en plezierig in de omgang. Denkt goed mee en luistert naar je wensen. Zal zeker deze makelaar aanbevelen.

9 , 8
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
27 juni 2018
Door:
W. Ottens

Detailscore

Zeer plezierige en fijne samenwerking. Veel aandacht en focus op het aangeboden perceel met woning. De makelaar zet zich 200% in om de woning kenbaar te maken. We zijn uiterst tevreden over het verloop en de afhandeling. Zeer professioneel.

10 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
11 april 2018
Door:
Ahmed Alinejad

Detailscore

wij zijn zeer tevreden over Carl En zouden iedereen aanraden die zijn huis wil verkopen of aan kopen dat via Carl te gaan doen Voor ons ,beste Makelaar van de omgeving

10 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
04 april 2018
Door:
Rene Dale

Detailscore

Prima advies en begeleiding . Absoluut aan te bevelen.

9 , 9
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
04 maart 2018
Door:
H van der Heide

Detailscore

Prima ervaring. Deskundig en vertrouwenwekkend. Reële vraagprijs en het huis is snel verkocht. Adequate communicatie over het verkoopproces. Niets dan lof. Van harte aanbevolen.

8 , 6
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
13 december 2017
Door:
Marco Dolstra

Detailscore

Carel is bereikbaar van 'ochtends vroeg tot 'savonds laat. Hij zet in op een reële vraagprijs en probeert zich daar dan ook aan te houden. Daarnaast luisterd hij goed naar de wensen van de klant. Zowel als aan- en verkoop makelaar zal ik Carel adviseren. Hij weet er voor te zorgen dan alle partijen met een tevreden gevoel de overdracht ervaren. Ik heb het gehele traject als dienstverlenend, informeel en zeer prettig ervaren.

9 , 4
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
06 december 2017
Door:
P. van Vliet

Detailscore

De Heer Fikkert is een aimabel mens, die goed nar de erkoper luistert, een paar goede adviezen ter verbetering heeft gegeven en het verkoopproces voortdurend me zorg heeft begeleid. Uitermate tevreden. Aanbevolen.

10 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
05 december 2017
Door:
Bart Driessen

Detailscore

Deze makelaar is eerlijk, vriendelijk en hulpvaardig. Wij hadden een behoorlijke zoektocht achter de rug en hadden dus ook de nodige makelaars-ervaring verzameld.De heer Fikkert steekt hier met kop en schouders boven uit! Wij zijn zeer tevreden met ons huis.

8 , 4
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
02 augustus 2017
Door:
Jan Ros

Detailscore

Ik ben tevreden over makelaardij noordbarge omdat zij de maximale inspanning tonen om zo goed mogelijk je huis proberen te verkopen, daarnaast staat de klant zeer hoog in het vaandel bij deze makelaar.

9 , 4
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
05 juli 2017
Door:
Kristel Wobben Tuls

Detailscore

Als e opzoek bent naar een makelaar die jou huis super in de markt kan zetten dan moet je bij Carel Fikkert van Noortbarge Makelaardij zijn. Wij zijn super tevreden over de werkwijze van Carel. Door zijn leuke manier van woning omschrijven hadden wij al snel verschillende bezichtigingen gepland. En was kijker nr 1 al snel verkocht. Resultaat binnen 5dagen onze woning verkocht. Ook hielp Carel ons bij alle vragen die wij hadden omtrent de aankoop van onze nieuwe woning. Ik zeg Topper! [Meer]

Als e opzoek bent naar een makelaar die jou huis super in de markt kan zetten dan moet je bij Carel Fikkert van Noortbarge Makelaardij zijn. Wij zijn super tevreden over de werkwijze van Carel. Door zijn leuke manier van woning omschrijven hadden wij al snel verschillende bezichtigingen gepland. En was kijker nr 1 al snel verkocht. Resultaat binnen 5dagen onze woning verkocht. Ook hielp Carel ons bij alle vragen die wij hadden omtrent de aankoop van onze nieuwe woning. Ik zeg Topper! Minder

9 , 2
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
20 april 2017
Door:
TONNY DE JONGE.

Detailscore

deze man heeft zich vanaf het begin aan zijn afspraken gehouden,en zich voor de volle 100% ingezet voor ons,en met sucses,vraagt een nette prijs ,en alles keurig vermeld van hoe en wat er te koop word aangeboden,je krijgt altijd een bericht van de gang van zaken die lopen, dit blijft onze makelaar ,neem gerust contact op en je word keurig te woord gestaan,

9 , 4
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
02 april 2017
Door:
Peter Aardenborg

Detailscore

De heer Carel Fikkert is een zeer prettige makelaar. Hij heeft ons goed bijgestaan bij het verkopen van het huis van vader. Hij weet de woning met mooie foto's en aansprekende teksten goed onder de aandacht te brengen. Het huis was dan ook erg snel verkocht. De heer Fikkert is erg klantgericht en is goed bereikbaar. Een voorbeeld is dat hij aanbood om even een verwarmingsmonteur toe te laten tot het huis zodat wij niet helemaal uit Groningen hoefden [Meer]

De heer Carel Fikkert is een zeer prettige makelaar. Hij heeft ons goed bijgestaan bij het verkopen van het huis van vader. Hij weet de woning met mooie foto's en aansprekende teksten goed onder de aandacht te brengen. Het huis was dan ook erg snel verkocht. De heer Fikkert is erg klantgericht en is goed bereikbaar. Een voorbeeld is dat hij aanbood om even een verwarmingsmonteur toe te laten tot het huis zodat wij niet helemaal uit Groningen hoefden te komen. Bij de overdracht kregen we een bloemetje en de toezegging dat hij als we zelf een huis wilden kopen wel even mee zou willen kijken. Prettig is ook dat hij een kleine portefeuille heeft waardoor hij weet over welk huis hij het heeft. We hebben deze makelaar gekozen op basis andere reviews en kunnen ons daar goed in vinden met onze eigen ervaring. Minder

8 , 2
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
22 februari 2017
Door:
tholen

Detailscore

Erg goed geholpen.luistert goed naar de wensen van de klant.

10 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
15 januari 2017
Door:
alie luurs-ziengs

Detailscore

zeer prettige samenwerking altijd bereikbaar prima onderling overleg

8 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
02 december 2016
Door:
Jan en Hilde Meringa

Detailscore

Gemoedelijk en prettige samenwerking.

9 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
08 november 2016
Door:
Jan Rozeboom

Detailscore

De makelaat komt over als een zeer betrouwbaar persoon die zich goed voorbereid heeft bij het eerste gesprek. Korte lijntjes, alles gaat via de zelfde persoon. Goede presentatie op funda en eigen site. Weet de belangen van de verkoper goed te behartigen tegenover de kopers en zorgt voor een keurige afhandeling tot en met de ondertekening bij de notaris. Wij zijn erg tevreden dat wij gekozen hebben voor deze makelaar.

8 , 4
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
03 oktober 2016
Door:
Henk Teuben

Detailscore

goede en snelle verkoop met prettige communicatie, menselijke behandeling en een correcte courtage.

10 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
15 augustus 2016
Door:
Paul Houtgast

Detailscore

Carel Fikkert van makelaardij Noordbarge heeft onze boerderij verkocht in Onstwedde. Wij zouden iedereen aanbevelen voor deze makelaar te kiezen, hij is zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen en je krijgt een zeer goede begeleiding bij het verkopen van je huis.

9 , 8
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
02 mei 2016
Door:
Els Raedts

Detailscore

Ons appartement in Enschede is met hulp van Carel Fikkert in drie weken tijd verkocht. De communicatie is uitstekend, er wordt snel en adequaat gehandeld. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem bij een volgend verkoop/aankoop project zeker weer inschakelen.

9 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
29 april 2016
Door:
Geert Hoving

Detailscore

Deskundig, betrouwbaar, prettig in omgang, relaxed, communicatief sterk, snel handelend. Goede dienstverlening voor een eerlijke prijs

9 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
29 april 2016
Door:
Aletta Hoving

Detailscore

Carel Fikkert van Makelaardij Noordbarge doet wat hij zegt, is erg betrouwbaar en een fijne partner bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning. Hij heeft de documentatie voor het te verkopen pand goed voor elkaar en voor de aankoop van een nieuw pand doet hij gedegen onderzoek. Verder is hij een prettige onderhandelaar en is hij wars van 'gladde verkooppraatjes'.

10 , 0
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
20 januari 2016
Door:
M.J. van Ulzen

Detailscore

Mijn huis zeer snel verkocht bij deze makelaar! Professionele afhandeling en hij heeft ons ook nog eens kosteloos bijgestaan bij het vinden van een nieuw huis. Vriendelijk en adequaat, een aanrader!

8 , 8
Kantoor:
Makelaardij Noordbarge
Datum:
02 december 2015
Door:
F. Vos

Detailscore

Afspraken werden goed nagekomen. Prettig contact en een keurige afhandeling van de verkoop van mijn huis in Nieuw Weerdinge

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.