Bericht

Snelder-Zijlstra Makelaars Enschede

Enschede

Adresgegevens
Vestiging: Enschede
Hoedemakerplein 1
7511JR

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 3 beoordelingen

 • 1 , 0
  Datum:
  22 nov 2015
  Beoordelaar:
  Reinie Vinke - van Boven

  Nog nooit zo'n slechte makelaar meegemaakt. Gemaakte afspraken worden gewoon niet nagekomen. Men ...

  Nog nooit zo'n slechte makelaar meegemaakt. Gemaakte afspraken worden gewoon niet nagekomen. Men beloofd een heel veel, maar niets maar dan ook niets wordt waar gemaakt. Niet te geloven dat je met zo'n slechte service en totaal desinteresse zo lang kunt blijven bestaan.

 • 9 , 6
  Datum:
  02 feb 2012
  Beoordelaar:
  Laurens Kromhof

  Snelder Zijlstra heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van onze woning. ...

  Snelder Zijlstra heeft ons zeer goed geholpen met de verkoop van onze woning. Na een intake gesprek zijn er in opdracht van Snelder Zijlstra door een professionele fotograaf foto’s van de woning gemaakt en is er een mailing in de wijk verstuurd met de melding dat onze woning te koop stond. Vervolgens is er een bord geplaatst en is de woning op Funda.nl gezet. De gemaakte afspraken werden altijd netjes nagekomen en er werd ruim op tijd gebeld om een bezichtiging in te plannen. Deze bezichtigingen verliepen mede door de kennis en het enthousiasme van de makelaar zeer positief, na de bezichtigingen werden wij telefonisch op de hoogte gesteld. Mede door hun inzet hebben wij onze woning binnen 2 weken verkocht!

 • 5 , 6
  Datum:
  01 mei 2011
  Beoordelaar:
  G. Meester-Nijboer

  over het makelaars kantoor snelder zijlstra ben ik redelijk tevreden. er zijn een ...

  over het makelaars kantoor snelder zijlstra ben ik redelijk tevreden. er zijn een paar medewerkers die zeker hun best doen, op tijd aanwezig zijn en altijd feed back geven na een bezichtiging. mijn huis heeft ruim twee jaren bij deze makelaars in de verkoop gestaan en is nog steeds niet verkocht. het contact met mijn persoonlijke makelaar (mede vennoot van de firma)liep al vanaf het begin stroef. hij kwam meerdere keren niet op tijd, vertelde m.i. te weinig over de voordelen en details van mijn huis en kwam vaak met kijkers als het verkeer dat langs kwam op z'n drukst was (een half uur tussen 5 en half zes).Bij evaluatie gesprekken ging het alleen maar over een prijsverlaging. ook heeft hij verschillende keren gezegt, als er een meningsverschil was :"dan neem je maar een andere makelaar". na de derde keer was voor mij de maat al vol maar vervolgens stelde hij mij verantwoordelijk voor een artikel op face-book waar ik geen enkele zeggenschap over had. hij stelde toen het ultimatum;"of je haalt het artikel van het internet of je haalt je huis uit de verkoop". toen heb ik gezegd dat ik geen van beiden van plan was. de volgende dag heeft hij mijn huis van Funda en van hun eigen site afgehaald evenals het huis van mijn partner dat ook bij Snelder Zijlstra in de verkoop stond. we zijn toen zonder wederzijdse kosten uit elkaar gegaan. Ik ben momenteel nog op zoek naar een nieuwe makelaar, of ik probeer het zelf op internet.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.