Adresgegevens
Groningen
Paterswoldseweg 17
9726BA
Tel: 050-3118765
info@anderzmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
27 november 2019
Door:
Tiemo

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-27 08:54:08
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Bedankt voor je vertrouwen en je input Tiemo ! Ook voor de feedback op Funda.

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
11 november 2019
Door:
Marcel Lammerts

Detailscore

Super! Maar had niet anders verwacht.... Ik ken Martin al een aantal jaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-11 14:51:27
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Ja man, leuk dat we zo al jaren met elkaar zakendoen. En je broer. En je vriendenkring... Dat is voor ons het mooiste compliment !

9 , 1
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
13 september 2019
Door:
Jacob

Detailscore

Prima makelaar. Down to earth, brengt veel expertise en ervaring mee. En wat ik vooral prettig vond is dat hij realistisch is. En niet in de huidge (oververhitte)markt, onverantwoorde en overhaaste beslissingen laat maken

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-13 17:31:48
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Top ! We zijn blij dat we je met je beide voeten op de grond hebben kunnen zetten.

9 , 4
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
12 augustus 2019
Door:
Eva Jansen en Jacob Haaksma

Detailscore

Martin (en ook Maurice!) hebben ons uitstekend geholpen met onze zoektocht naar een appartement in Groningen. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en ze waren erg deskundig tijdens de bezichtigingen. Bovendien zijn ze altijd nuchter en eerlijk!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-12 20:30:32
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Jaco, Eva, bedankt ! Nuchter en eerlijk zijn onze peilers, we zijn blij dat we dat hebben kunnen laten zien.

9 , 5
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
10 juli 2019
Door:
wieger wijchgel

Detailscore

Een prettig en open contact, je wordt steeds goed op de hoogte gehouden. Je kunt goede en heldere afspraken met ze maken, dan op vakantie gaan en als je terugkomt is alles ook volgens afspraak geregeld.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-10 09:02:57
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Dat is ons doel ! Ontzorgen. Fijn dat we kunnen hebben laten zien waar we voor staan. Bedankt !

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
24 april 2019
Door:
Esther

Detailscore

Prettig in de communicatie, luistert goed, is betrokken, denkt goed mee, daadkrachtig, werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang, is duidelijk over de te verwachten kosten. Martin, dank voor je inzet!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-24 23:40:52
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Wat een prachtcijfer, dank je, heel erg blij mee.

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
16 april 2019
Door:
Prisca Westerhof

Detailscore

Goede en fijne begeleiding, geen verrassingen, vlotte (re)actie, duidelijke communicatie en informatie. Snel en met een goeie deal een appartement verkopen en vervolgens buiten Funda om een appartement aankopen. Top!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-16 10:12:09
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Complimentjes ! We zijn er gek op. Blij dat we het ook voor jou zo goed hebben kunnen doen. Bedankt voor je vertrouwen !

9 , 2
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
01 april 2019
Door:
Margriet Bakker

Detailscore

Zeer goed. Saskia is heel deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Op een informele maar professionele manier doet zij haar werk.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-01 13:16:14
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

# trots !

8 , 3
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
11 maart 2019
Door:
Esmee

Detailscore

Prettige mensen om mee te werken, denken goed mee en hebben het beste met je voor.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-11 17:13:09
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Dank je Esmee, het traject was kort, maar wel geslaagd.

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
11 maart 2019
Door:
Christa Slot-de Groot

Detailscore

Snelle, persoonlijke en erg fijn contact.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-11 15:21:16
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Christa, dank je !

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
06 februari 2019
Door:
Alexander Weis

Detailscore

Martin beschikt over een uitstekende marktkennis en is zeer gedreven in zijn werk. Daarnaast is hij erg plezierig in omgang, top makelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-06 19:23:41
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Alexander, bedankt voor je mooie beoordeling !

7 , 7
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
19 november 2018
Door:
Ioannis Giotis

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-19 14:23:50
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Bedankt, Efcharistó !

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
17 november 2018
Door:
Bianca B.

Detailscore

Een hele goede ervaring gehad met Anderz Makelaar. Martin heeft mij geholpen met de verkoop van mijn woning (met succes!) en de aankoop van mijn nieuwe woning goed geregeld. Martin heeft verstand van zaken, is erg vriendelijk en luistert goed naar wat je wensen zijn. Martin nogmaals bedankt voor alles en natuurlijk ons prachtige huis! Groetjes Bianca

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-17 19:57:37
Reactie:
Anderz makelaar Groningen

Bianca, het waren leuke trajecten. Mooie samenwerking. Bedankt !

8 , 7
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
27 oktober 2018
Door:
Ka Wai Hua

Detailscore

Via mijn ouders ben ik bij Anderz makelaar terecht voor een koopcontract. Mijn ervaring met Martin en zijn personeel heb ik erg prettig ervaren. Alles werd erg snel en goed geregeld en als je met vragen zit, worden deze snel beantwoord. Al met al super

9 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Anet

Detailscore

Luisteren naar de wens van de klant, geven duidelijk advies maar respecteren de klant. Makkelijk bereikbaar. Ook bij een last minute bezichtiging maken ze tijd vrij in de agenda om aanwezig te kunnen zijn. Het spreekwoord ‘de klant is koning’ is zeer toepasselijk voor dit kantoor.

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
17 oktober 2018
Door:
Edwin koning

Detailscore

Zeer goed motiverend en accuraat

8 , 3
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
15 oktober 2018
Door:
Maaike Ongering

Detailscore

Heel blij met de aankoop van ons nieuwe huis! De wijk die we wilden, het soort woning dat we wilden, de tuin die we wilden. En als bonus een dakterras! Martin heeft ons goed begeleid, is snel en toegankelijk. Hij neemt de tijd voor je. Vanwege zijn vakantie (en de korte tijd waarin we een woning vonden), is vervanger Migiel meegegaan naar bezichtigingen. Dat is ons goed bevallen. Hij is vriendelijk en kundig, wees ons op dingen die ons [Meer]

Heel blij met de aankoop van ons nieuwe huis! De wijk die we wilden, het soort woning dat we wilden, de tuin die we wilden. En als bonus een dakterras! Martin heeft ons goed begeleid, is snel en toegankelijk. Hij neemt de tijd voor je. Vanwege zijn vakantie (en de korte tijd waarin we een woning vonden), is vervanger Migiel meegegaan naar bezichtigingen. Dat is ons goed bevallen. Hij is vriendelijk en kundig, wees ons op dingen die ons zelf nooit waren opgevallen. Martin heeft vanochtend een goede laatste check op de woning gedaan. Nu zijn we zelf aan de beurt om te klussen, wij zijn blij! Minder

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
03 september 2018
Door:
Marvin

Detailscore

Zeer prettige ervaring gehad met Anderz makelaar. Deze makelaar zou ik een ieder aanraden. Dit gebaseerd op de deskundigheid, enthousiasme, snelheid en creativiteit van Martin en collega’s. Top!

9 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Cyrille

Detailscore

Goed bereikbaar, deskundig, snelle reacties, nemen je veel werk uit handen. Goed in de onderhandeling!

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
17 juli 2018
Door:
Samantha

Detailscore

Zowel Martin als het personeel op kantoor zijn snel, punctueel, goed te bereiken, persoonlijk betrokken en enthousiast. Erg fijne mensen.

9 , 4
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
19 juni 2018
Door:
Tom

Detailscore

Zeer goede ervaring. Kennismaking met click, verkoop zonder Funda, afgevallen geïnteresseerden in een ander verkooptraject. Maar vooral de afhandeling nadien was uitermate goed. Geen last gehad van issues met Bank en verhuurder, gewoon goed opgelost, Top!

8 , 4
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
13 juni 2018
Door:
Renate

Detailscore

Goed. Prettig en snel contact ook via Whatsapp

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
24 mei 2018
Door:
Juan

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
22 april 2018
Door:
Tom

Detailscore

Zeer goed, - duidelijk - goede afspraken, ook allemaal nagekomen - goed verkoop traject - juiste prijs, snelle actie, kortom huis tegen weinig meerkosten verkocht zonder Funda, en dus ook zonder foto's en opknapbeurt. Top.

10 , 0
Kantoor:
Anderz makelaar Groningen
Datum:
19 april 2018
Door:
Sanger

Detailscore

AnderZ makelaar is een eerlijk, transparant en vertrouwelijk Makelaar kantoor. Ik heb de laatste tijd veel makelaar's in Groningen bezocht, mijn ervaring met AnderZ makelaar ging ook echt anders (echt top mensen)!!!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.