Alle beoordelingen

AnderZ makelaar

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Paterswoldseweg 17
9726BA
Tel: 050-3118765
info@anderzmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
22 april 2018
Door:
Tom

Detailscore

Zeer goed, - duidelijk - goede afspraken, ook allemaal nagekomen - goed verkoop traject - juiste prijs, snelle actie, kortom huis tegen weinig meerkosten verkocht zonder Funda, en dus ook zonder foto's en opknapbeurt. Top.

10 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
19 april 2018
Door:
Sanger

Detailscore

AnderZ makelaar is een eerlijk, transparant en vertrouwelijk Makelaar kantoor. Ik heb de laatste tijd veel makelaar's in Groningen bezocht, mijn ervaring met AnderZ makelaar ging ook echt anders (echt top mensen)!!!

9 , 8
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
20 maart 2018
Door:
Jaap Reidinga

Detailscore

Martin en de rest van zijn team (Hans ook bedankt) is zeer voortvarend en enthousiast aan de slag gegaan. Ik had al een vakantie gepland en voorzag daar mogelijke problemen mee i.v.m. met de voorbereiding, maar AnderZ-makelaars hebben in mijn afwezigheid alle voorbereidingen gedaan, hele mooie foto's gemaakt, leuke inspirerende teksten gemaakt en alles geplaatst op Funda. Ondertussen mij ook netjes op de hoogte gehouden over de voortgang, dit ging erg goed. Vooral de persoonlijke manier van begeleiden sprak [Meer]

Martin en de rest van zijn team (Hans ook bedankt) is zeer voortvarend en enthousiast aan de slag gegaan. Ik had al een vakantie gepland en voorzag daar mogelijke problemen mee i.v.m. met de voorbereiding, maar AnderZ-makelaars hebben in mijn afwezigheid alle voorbereidingen gedaan, hele mooie foto's gemaakt, leuke inspirerende teksten gemaakt en alles geplaatst op Funda. Ondertussen mij ook netjes op de hoogte gehouden over de voortgang, dit ging erg goed. Vooral de persoonlijke manier van begeleiden sprak mij erg aan. Ook de bezichtigingen en omgang met kijkers, erg professioneel en de juiste toon. Ze komen voor jouw belangen op maar zijn wel eerlijk naar de potentiele kopers, geen gelikte verkopers, daar houd ik ook niet van. Ik kende AnderZ nog niet, maar nu wel en zou ze zeker aanbevelen. Mijn huis is mede dankzij hun snel verkocht (binnen 2 weken na plaatsing Funda) en ze hebben voor mij de vraagprijs kunnen onderhandelen, dus erg blij mee. Minder

8 , 5
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
14 maart 2018
Door:
Gerriet Timmermans

Detailscore

De ervaring met deze makelaar is heel goed. We zijn zeer tevreden zowel met de verkoop als de aankoop.

9 , 5
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
05 februari 2018
Door:
Wolfgang Stroebe

Detailscore

Extremely pleasant. They were very responsive, extremely friendly and helpful. Doing business with them was extremely pleasant.

9 , 4
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
31 oktober 2017
Door:
Fenna Hummel

Detailscore

- Menselijk, je bent duidelijk geen nummer, heel vriendelijk. - Bereidwillig. Snelle acties/ afspraken mogelijk. - Creatief/ bereid tot een stapje meer/ anders te doen als een situatie dat vraagt. - Vakkundig. - Geen types van 'snelle makelaar'.

10 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
03 oktober 2017
Door:
Steffen Benes

Detailscore

Na verschillende gesprekken te hebben gehad, het besluit genomen met AnderZ makelaar in zee te gaan. Tot de laatste minuut zeer tevreden met alle service die er geboden wordt. Een kantoor wat hard voor de zaak en klant heeft. Van 's morgens tot 's avonds ( lees: soms wel 20.00uur ) bereikbaar. Martin en Saskia kennen de stad, de klant en de wens van de verkopende partij. Samen met de fotograaf het huis mooi in beeld gebracht, met het [Meer]

Na verschillende gesprekken te hebben gehad, het besluit genomen met AnderZ makelaar in zee te gaan. Tot de laatste minuut zeer tevreden met alle service die er geboden wordt. Een kantoor wat hard voor de zaak en klant heeft. Van 's morgens tot 's avonds ( lees: soms wel 20.00uur ) bereikbaar. Martin en Saskia kennen de stad, de klant en de wens van de verkopende partij. Samen met de fotograaf het huis mooi in beeld gebracht, met het resultaat: De woning in een week verkocht! Betrokken makelaar welke de beste service bieden en er voor je zijn ! Ik raad daarom iedereen: ANDERZ MAKELAAR aan! Minder

3 , 6
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
26 september 2017
Door:
Manon

Detailscore

Wij zijn niet tevreden over Anders Makelaar/Martin Hammega om de volgende redenen: - De eerste bezichtiging werd door een collega gedaan die foutieve informatie aan ons gaf. - Het tekenen van het koopcontract werd door dezelfde collega gedaan. Hij moest een aantal malen met Martin Hammega bellen, omdat hij zelf de antwoorden op onze vragen niet wist. Dit vonden wij onprofessioneel. - Telefonisch was Martin haast nooit te bereiken. - Het maken van een face to face afspraak met Martin is ons [Meer]

Wij zijn niet tevreden over Anders Makelaar/Martin Hammega om de volgende redenen: - De eerste bezichtiging werd door een collega gedaan die foutieve informatie aan ons gaf. - Het tekenen van het koopcontract werd door dezelfde collega gedaan. Hij moest een aantal malen met Martin Hammega bellen, omdat hij zelf de antwoorden op onze vragen niet wist. Dit vonden wij onprofessioneel. - Telefonisch was Martin haast nooit te bereiken. - Het maken van een face to face afspraak met Martin is ons nooit gelukt. - Zeer veel vertraging in de communicatie. - Op een vervelende manier is de koop uiteindelijk niet door gegaan. Als het aan ons lag was de hele zaak 1 maand geleden al geregeld geweest. - Wij hadden continu het gevoel dat er een spelletje met ons gespeeld werd (nou begrijpen wij ook wel dat dat soms ook een beetje bij het vak hoort), maar we zijn zo vaak heen en weer geslingerd dat wij geen goed gevoel meer hadden bij de koop van dit huis Als je een makelaar zoekt met verstand van zaken die een snelle overdracht nastreeft zou ik AnderZ makelaar niet aanraden. Minder

9 , 4
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
06 september 2017
Door:
Cynthia

Detailscore

Gezien de ontwikkelingen op de woningmarkt is het waardevol om een gedegen en deskundige makelaar in te schakelen. Hiervoor ben je bij Anderz Makelaar aan het juiste adres! Martin is een betrokken professional, goed bereikbaar via verschillende kanalen en communiceert constructief en helder.

9 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
05 juli 2017
Door:
Javier

Detailscore

Transparant, snel, duidelijk, meedenkend, no-nonsense, ervarend.

9 , 6
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
13 juni 2017
Door:
Chen

Detailscore

It can be difficult for people from another country to find a suitable apartment/house in Groningen. There are many legal aspects involved and due to language barriers information is just much harder to obtain. I am very satisfied with and grateful for the help that Marin has given. He is extremely friendly and always patiently explains what you ask him. Sometimes it may not even be part of his job but he still tries to help you out whenever [Meer]

It can be difficult for people from another country to find a suitable apartment/house in Groningen. There are many legal aspects involved and due to language barriers information is just much harder to obtain. I am very satisfied with and grateful for the help that Marin has given. He is extremely friendly and always patiently explains what you ask him. Sometimes it may not even be part of his job but he still tries to help you out whenever he can. He has shown great empathy toward people from abroad. I would definitely recommend AnderZ makelaar, especially to expats working in NL and looking for a place to rent/buy. Minder

9 , 8
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
08 april 2017
Door:
A. Alexander

Detailscore

Ik ben erg tevreden met de samenwerking met Anderz. Martin denkt creatief mee, is altijd positief en reageert vrij snel via de mail. Zijn goed gevoel voor humor is ook een pre. Ik ben naar twee bezichtigingen van zijn huizen geweest. Martin is altijd open en eerlijk geweest.

9 , 2
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
31 maart 2017
Door:
Bart Bleeker Bosma

Detailscore

De keuze is gemaakt. Je wilt je huis verkopen. Ga je dit zelf doen of doe je dit via een makelaar. Wij besloten het via een makelaar te doen. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Bovendien hadden wij twee appartementen te verkopen. Maar dan... welke makelaar kies je? Er heerst toch een gevoel, net zoals bij autogarages, dat je teveel betaald. Doordat ik elke dag langs het kantoor van Anderz makelaars fiets, besloot ik eens [Meer]

De keuze is gemaakt. Je wilt je huis verkopen. Ga je dit zelf doen of doe je dit via een makelaar. Wij besloten het via een makelaar te doen. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Bovendien hadden wij twee appartementen te verkopen. Maar dan... welke makelaar kies je? Er heerst toch een gevoel, net zoals bij autogarages, dat je teveel betaald. Doordat ik elke dag langs het kantoor van Anderz makelaars fiets, besloot ik eens op hun website te kijken en recenties op te zoeken. Omdat ik alleen maar goede verhalen tegen kwam, heb ik een afspraak met Martin gemaakt. Vanaf het eerste moment heeft hij al onze zorgen weg genomen. Het is een makelaar van deze tijd en beseft heel goed dat social media een belangrijk medium is en maakt hier ook gebruik van. Hij denkt je mee en hield ons, tijdens de aankoop van ons aanstaande droomhuis, met beide benen op de grond. Ook over de kosten zijn ze bij AnderZ makelaars heel transparant. Doordat wij ons huis verkochten zonder dat hij op Funda heeft gestaan of via andere kanalen onder de aandacht gebracht was, stelde Martin zelf voor om wat van de makelaarskosten af te halen. Erg netjes! Bij anderZ makelaars staat de klant echt voorop! Nu klinkt dit allemaal op een verkooppraatje, dus mocht je nog enige twijfel hebben, stuur gerust een berichtje! Minder

9 , 8
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
20 februari 2017
Door:
Joost van Eck

Detailscore

Zeer prettige makelaar, die persoonlijk betrokken is en zich goed inzet in het belang van de klant en persoonlijk aandacht biedt. Hij is zeer kundig, en heeft ons bij de aankoop van onze nieuwe woning zeer goed begeleid waarbij de verkoper het huis nog niet in de verkoop had en geen verkoper makelaar aanwezig was. We hebben reeds met meerdere makelaars zowel bij aankoop als verkoop gewerkt en Anderz Makelaar springt er ver bovenuit als makelaar is de met stip [Meer]

Zeer prettige makelaar, die persoonlijk betrokken is en zich goed inzet in het belang van de klant en persoonlijk aandacht biedt. Hij is zeer kundig, en heeft ons bij de aankoop van onze nieuwe woning zeer goed begeleid waarbij de verkoper het huis nog niet in de verkoop had en geen verkoper makelaar aanwezig was. We hebben reeds met meerdere makelaars zowel bij aankoop als verkoop gewerkt en Anderz Makelaar springt er ver bovenuit als makelaar is de met stip de beste makelaar. Minder

9 , 6
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
16 februari 2017
Door:
V. Tiersma

Detailscore

Heldere afspraken, goed geluisterd naar onze wensen/ideeen en een goed strategisch plan met ons bedacht. Dit alles met het resultaat dat ons huis binnen een week Is verkocht!!

10 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
16 februari 2017
Door:
Yorick

Detailscore

Een uitstekende makelaar. Kennis van de markt en snelle communicatie wat er in resulteerde dat ons huis binnen 1 week verkocht was.

10 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
20 januari 2017
Door:
Matthijs Veldkamp

Detailscore

Martin Hammega is duidelijk, betrouwbaar, open en eerlijk. Er wordt duidelijk met je meegedacht, maar je wordt als koper ook met beide benen op de grond gehouden, en dat is alleen maar bijzonder gezond. Zeer prettige begeleiding bij verkoop en aankoop van een huis. Fijn dat iemand met verstand van zaken mee gaat tijdens een bezichtiging. Martin heeft een scherp oog voor bouwkundige aspecten en kan goed aangeven wat bijkomende kosten kunnen worden op korte en lange termijn, iets [Meer]

Martin Hammega is duidelijk, betrouwbaar, open en eerlijk. Er wordt duidelijk met je meegedacht, maar je wordt als koper ook met beide benen op de grond gehouden, en dat is alleen maar bijzonder gezond. Zeer prettige begeleiding bij verkoop en aankoop van een huis. Fijn dat iemand met verstand van zaken mee gaat tijdens een bezichtiging. Martin heeft een scherp oog voor bouwkundige aspecten en kan goed aangeven wat bijkomende kosten kunnen worden op korte en lange termijn, iets wat je als koper niet zo een twee drie bedenkt tijdens een bezichtiging. Ook de communicatie gaat heel prettig en snel. In de toekomst zal ik AnderZ makelaar zeker weer inschakelen bij verkoop en aankoop van een huis. Minder

8 , 6
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
20 januari 2017
Door:
PM Meiners

Detailscore

- duidelijke communicatie - prettig in omgang - korte lijn

9 , 8
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
03 november 2016
Door:
paulien

Detailscore

Zeer tevreden over AnderZ makelaar. Snelle verkoop van mijn woning. Ook goed geholpen bij aankoop nieuwe woning. Martin is goed in onderhandelen. En daardoor mooie prijs gekregen voor mijn woning, en scherp aangekocht.

9 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
03 november 2016
Door:
Titia Faber

Detailscore

het contact met Martin Hammega was heel positief. Hij was open, behulpzaam , meewerkend en meedenkend.

10 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
03 november 2016
Door:
Elma Beijering

Detailscore

Meerdere transacties met Martin als makelaar gedaan. Zowel aan- als verkoop. Hij weet wat je zoekt en geeft goede informatie. Hij reageert snel op telefoon en mail. Kan hem zeker aanbevelen!

9 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
02 november 2016
Door:
G.J. Spijksma

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Martin als Anderz makelaar. Martin geeft goede adviezen en een zeer prettige begeleiding tijdens onze zoektocht naar en aankoop van onze nieuwe woning. Maar ook na de koop en de noodzakelijke toch naar de notaris konden we bij Martin terecht voor tips en ondersteuning. Wij zijn zeer blij met ons nieuwe stulpje.

8 , 2
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
02 november 2016
Door:
Johanna

Detailscore

AnderZ makelaar is recht door zee met een no nonsens mentaliteit. Luistert goed naar de wensen van de klant en is prettige in omgang. Gedreven in het vak als makelaar met veel kennis van zaken.

10 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
02 november 2016
Door:
r.woldinga

Detailscore

Martin is goed op de hoogte van de ontwikkeling op de woningmarkt en het is prettig om zaken met hem te doen nog bedankt voor de goede afwikkeling

10 , 0
Kantoor:
AnderZ makelaar
Datum:
12 september 2016
Door:
sander

Detailscore

Niet bang om zijn eigen mening te geven, praat als mens met je en niet als klant. heeft geduld en humor (ook niet onbelangrijk). is op tijd bij afspraken en laat je niet in de regen staan.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.