Alle beoordelingen

Dalsheim makelaars

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Leonard Springerlaan 37

Tel: 050-8200998
info@dalsheimmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
11 september 2018
Door:
Marcel Gazendam

Detailscore

Zeer snel en professioneel

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
07 september 2018
Door:
Rolph

Detailscore

Met een wens om in de stad Groningen te wonen heb ik dhr Dalsheim gevraagd een woning voor mij te zoeken. Na het aanhoren van mijn wensen heeft mij een ruim aanbod van woningen laten zien die daar bij aansluiten maar ook een aantal die net iets anders waren zodat ik zelf ook echt begon in te zien wat ik wel wou en wat niet. Als onafhankelijke partij heeft hij mijn enthousiasme voor elke woning kunnen temperen en emotionele [Meer]

Met een wens om in de stad Groningen te wonen heb ik dhr Dalsheim gevraagd een woning voor mij te zoeken. Na het aanhoren van mijn wensen heeft mij een ruim aanbod van woningen laten zien die daar bij aansluiten maar ook een aantal die net iets anders waren zodat ik zelf ook echt begon in te zien wat ik wel wou en wat niet. Als onafhankelijke partij heeft hij mijn enthousiasme voor elke woning kunnen temperen en emotionele reacties vermeden en ook gewezen op zaken die ik snel over het hoofd zag (bv iets simpels als een groepenkast). Ik zou Simon iedereen aan bevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
06 september 2018
Door:
kroeze

Detailscore

Na een intensieve zoektocht, onder begeleiding van Simon gekomen tot een perfect resultaat. Betrouwbaar, adviserend, kennis en eerlijkheid zijn voor ons de sleutels geweest om met Simon te komen tot een passende woning.

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
21 maart 2018
Door:
Rolph

Detailscore

Simon heeft mij uitstekend geholpen met de aankoop van mijn woning. Hij heeft goed naar mij geluisterd en mij daarna ook woningen laten zien die net iets anders zijn om mij ook te confronteren met mijn eigen vooroordelen. Tijdens het zoeken heeft hij mij eerlijk tov mijzelf gehouden en voorkomen dat ik overenthousiast een te snelle keuze maakte. Bij het aankopen heeft hij juist onderhandeld en gezorgd voor ene eerlijke prijs. Na aankoop heeft hij gezorgd dat ik verder [Meer]

Simon heeft mij uitstekend geholpen met de aankoop van mijn woning. Hij heeft goed naar mij geluisterd en mij daarna ook woningen laten zien die net iets anders zijn om mij ook te confronteren met mijn eigen vooroordelen. Tijdens het zoeken heeft hij mij eerlijk tov mijzelf gehouden en voorkomen dat ik overenthousiast een te snelle keuze maakte. Bij het aankopen heeft hij juist onderhandeld en gezorgd voor ene eerlijke prijs. Na aankoop heeft hij gezorgd dat ik verder geen werk meer aan het proces had en enkel hoefde te doen wat strikt noodzakelijk was, de rest heeft hij uit mijn handen genomen Minder

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
07 december 2017
Door:
Rick

Detailscore

Ik heb Simon leren kennen bij de verkoop van mijn huis. Achteraf bleek het verhuren van de woning zeer interessant. De woning hebben we vervolgens uit de verkoop gehaald, en door Dalsheim Makelaars contracten voor verhuur laten opstellen.

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
27 november 2017
Door:
Patrick Metz

Detailscore

Ik ben met meerdere makelaars een oriënterend gesprek aangegaan. Simon Dalsheim kwam met een verhaal wat op mij oprecht en geloofwaardig overkwam. Hij geloofde zonder mitsen en maren in het traject, de aanpak en het resultaat. “Als dat bij mij lukt, lukt dat ook bij potentiele kopers” was voor mij het gevoel wat de doorslag gaf. Hij gaf daarnaast goed advies op het gebied van het verkoopklaar maken van mijn woning. Het contact met Simon Dalsheim liep erg goed, [Meer]

Ik ben met meerdere makelaars een oriënterend gesprek aangegaan. Simon Dalsheim kwam met een verhaal wat op mij oprecht en geloofwaardig overkwam. Hij geloofde zonder mitsen en maren in het traject, de aanpak en het resultaat. “Als dat bij mij lukt, lukt dat ook bij potentiele kopers” was voor mij het gevoel wat de doorslag gaf. Hij gaf daarnaast goed advies op het gebied van het verkoopklaar maken van mijn woning. Het contact met Simon Dalsheim liep erg goed, hij hield ons zeer regelmatig op de hoogte van de stand van zaken, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Binnen 2 weken was mijn huis verkocht op een wijze en voor en prijs waar ik zeer tevreden over was. Ik ben blij dat ik voor Simon Dalsheim heb gekozen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
16 november 2017
Door:
A de graaff

Detailscore

Geeft goed en deskundig advies Begeleid je helemaal van begin tot eind Altijd bereikbaar

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
05 oktober 2017
Door:
Suzanne Smit

Detailscore

Op aanraden van tevreden collega's Simon ingeschakeld bij de zoektocht naar een huis. Hij is geduldig, deskundig en eerlijk. We zijn erg blij met de aankoop van ons nieuwe huis en de hulp van Simon bij alle regeldingen eromheen.

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
01 september 2017
Door:
Betty Vedder

Detailscore

Onlangs via Simon Dalsheim mijn woning verkocht. Dit is mij zeer goed bevallen. Ik kreeg duidelijke uitleg en een goede begeleiding tijdens het verkoopproces. En bovenal is het hem gelukt om de woning snel en voor een goede prijs te verkopen.

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
15 augustus 2017
Door:
Sietse

Detailscore

Aansluitend bij de vorige reacties Simon is in een woord uitmuntend. Begeleiding is uitstekend. Eerlijk, betrouwbaar en prettig en voorkomend. Snel, adequaat en doorpakker. Ook bellen kan altijd, en belt ook altijd terug. Uitstekend dus, wil je een goede makelaar dan zit je bij Simon goed.

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
07 juni 2017
Door:
Marjo

Detailscore

Simon heeft ons in het hele proces van de verkoop van ons huis zeer goed begeleid. Hij legt duidelijk uit wat je te wachten staat en wat er allemaal geregeld moet worden. Het is een prettige man in de omgang en is eerlijk en heel betrouwbaar. Is altijd op tijd en neemt echt de tijd voor je. Heb je vragen je kan hem altijd bellen niets is hem teveel. Het is een doorpakker en regelt de zaken snel en [Meer]

Simon heeft ons in het hele proces van de verkoop van ons huis zeer goed begeleid. Hij legt duidelijk uit wat je te wachten staat en wat er allemaal geregeld moet worden. Het is een prettige man in de omgang en is eerlijk en heel betrouwbaar. Is altijd op tijd en neemt echt de tijd voor je. Heb je vragen je kan hem altijd bellen niets is hem teveel. Het is een doorpakker en regelt de zaken snel en adequaat. Simon neemt je veel zorgen uit handen kortom een TOPPER. Zoek je dus een goede makelaar dan ben je bij Simon aan het juiste adres. Minder

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
21 maart 2017
Door:
Renate Oldenburger

Detailscore

Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw toekomstige woning, dit kan soms stress opleveren. In een wirwar van documenten over en begeleiding voor iets dat u heel graag wilt wat bepalend kan zijn voor uw toekomst, adviseer ik u gebruik te maken van de expertise van Dalsheim Makelaars. Simon Dalsheim is door zijn vakkennis en no nonsens houding uitstekend in staat klanten in heldere bewoording uitleg te geven en kalmte [Meer]

Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw toekomstige woning, dit kan soms stress opleveren. In een wirwar van documenten over en begeleiding voor iets dat u heel graag wilt wat bepalend kan zijn voor uw toekomst, adviseer ik u gebruik te maken van de expertise van Dalsheim Makelaars. Simon Dalsheim is door zijn vakkennis en no nonsens houding uitstekend in staat klanten in heldere bewoording uitleg te geven en kalmte te bewaren. Hij heeft een groot netwerk en een gezonde dosis interesse in zijn vakgebied waardoor hij u kan informeren over trends en ontwikkeling op de woningmarkt. Persoonlijke benadering en uw belangen behartigen staat bij hem voorop. Daarom adviseer ik u Dalsheim Makelaars voor de aan- en/of verkoop van uw woning zodat Simon u kan ontzorgen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
16 maart 2017
Door:
Bram

Detailscore

Ons eerste huis in Groningen hebben we 6 jaar geleden gevonden en gekocht met behulp van Simon. Tussentijds hebben we nog enkele keren contact met elkaar gehad: ook na de koop van een huis is en blijft Simon erg betrokken. Toen we hem een jaar geleden benaderden met de vraag of het op dat moment verstandig was om iets anders te kopen, kregen we een eerlijk advies: gezien de situatie op dat moment zou hij het niet doen. Een [Meer]

Ons eerste huis in Groningen hebben we 6 jaar geleden gevonden en gekocht met behulp van Simon. Tussentijds hebben we nog enkele keren contact met elkaar gehad: ook na de koop van een huis is en blijft Simon erg betrokken. Toen we hem een jaar geleden benaderden met de vraag of het op dat moment verstandig was om iets anders te kopen, kregen we een eerlijk advies: gezien de situatie op dat moment zou hij het niet doen. Een super eerlijk advies: Hij had ons makkelijk kunnen overtuigen en zou er zelf op dat moment baat bij kunnen hebben. Toen onze situatie echter veranderd was en we een stap groter wilden, was het dan ook vanzelfsprekend dat we met Dalsheim Makelaars in zee zouden gaan. Aangezien wij niet dagelijks huizen kopen, is het erg prettig om iemand met verstand van zaken aan je zijde te hebben. Zonder Simon hadden we zowel ons vorige huis als ons huidige huis niet durven en kunnen kopen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
13 maart 2017
Door:
Ate van der Werff

Detailscore

BIj mijn aankoop van mijn huis heeft Simon alles geregeld en begeleid. Hij heeft duidelijk gemaakt hoe hij te werk ging was en neemt er uitgebreid de tijd voor. Hij geeft deskundig, zorgvuldig en eerlijk advies. Zowel voor, tijdens als na de aankoop. Woon nu in een prachtig huis helemaal wat ik zocht. Zelfs tot 8 maanden na de aankoop kon ik Simon bellen en nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Een aanrader!

8 , 0
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
19 februari 2017
Door:
Fleur

Detailscore

we hebben goeie ervaring gehad met simon hij kon ons goed informeren over hoe alles in zn werk ging met betreft de verkoop van ons huis.Als we ergens vragen over hadden konden we die altijd stellen. Altijd netjes optijd. De assistant van simon kan je ook zeker op bouwen altijd snelle en goede reactie!kortom wij zijn erg tevreden.

9 , 8
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
15 februari 2017
Door:
Niels

Detailscore

Simon heeft onze woning boven verwachting snel verkocht. Door zijn optreden hebben we zelfs een flink hogere prijs voor onze woning gekregen dan we aanvankelijk hadden gedacht. De communicatie verliep snel en plezierig, ook met zijn collega Yvette die ons keurig op de hoogte hield van de voortgang. Ook de aankoopbegeleiding heeft Simon goed en professioneel afgehandeld waardoor we in deze hectische markt ons droomhuis voor een goede prijs hebben kunnen kopen.

9 , 4
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
01 februari 2017
Door:
Vasse

Detailscore

Als starter zijn er veel dingen waar je niet aan denkt of niet van weet. Dalsheim Makelaars dacht goed mee, kwam met ideeen waardoor ik me beter kon orienteren op de huizenmarkt en bekeek ieder potentieel huis even zorgvuldig.

9 , 6
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
04 januari 2017
Door:
Judith de Groot

Detailscore

Heel tevreden. Klantgericht, denkt goed mee, denkt ook aan zaken waar je zelf niet zo snel aan denkt, adviseert transparant en eerlijk, praat je niet naar de mond. Is heel realistisch over prijzen en adviseert ook in een turbulente markt nuchter te blijven, heel prettig. Goed bereikbaar en doet wat hij zegt.

9 , 6
Kantoor:
Dalsheim makelaars
Datum:
16 november 2016
Door:
Jurgen

Detailscore

Een makelaar die erg goed luistert en daardoor begrijpt wat je als koper of verkoper wilt. Duidelijke uitleg over aan/verkoop proces en gedurende het gehele proces zorgvuldige begeleiding, goede updates van wat er (is) gebeurt. Afronding van het proces netjes en zorgvuldig. Een makelaar die absoluut voor jou als koper of verkoper aan het werk is en je ook het gevoel geeft dat die daarvoor bezig is en kwalitatief goed werk met maximale opbrengst realiseert.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.