Adresgegevens
Groningen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB
Tel: 050-5258958
markant@garantiemakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
19 februari 2019
Door:
Mark Medema

Detailscore

Dé makelaar die met je meedenkt. Dankzij Markant Garantiemakelaars heb ik mijn eerste huis gekocht tegen gunstige voorwaarden. Ik raad dit kantoor aan iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
12 februari 2019
Door:
Bram Klaassen

Detailscore

Zeer prettige, betrouwbare en vakkundige begeleiding!

10 , 0
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
12 februari 2019
Door:
M. Erenstein

Detailscore

Prettig , enthousiast en bevlogen en zeer kundig advies. Meedenken op alle vlakken, duidelijke visie op de huidige huizen markt. De presentatie van excellent niveau vooral de speciale film die gemaakt is....SUPER...in overleg met ons het huis strategisch op de markt aangeboden en boven onze verwachting direct op de eerste dag verkocht tegen zeer gunstige voorwaarden. Op alle vlakken een dikke 10 qua score en ik zou iedereen deze makelaar aanbevelen.

9 , 3
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
12 februari 2019
Door:
Jorick Slagter

Detailscore

Heel fijn persoon die kennis van zaken heeft! Zit al heel wat jaren in het vak en dat merk je! Geeft je ook tips en weet precies wat je wel of juist niet moet doen! Ook zijn beide zoons Gert-Jan en Bert zijn leuke personen. Zij zijn bij ons oude woning geweest voor het maken van een filmpje met presentatie!

9 , 8
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
12 februari 2019
Door:
Paul Brouwer

Detailscore

De familie Schreuder zijn fijne mensen om zaken mee te doen. Recht door zee en met beide voetjes op de vloer. Geen mooi praat, maar nuchtere communicatie. Het gezegde Doe wat je zegt en zeg wat je doet geldt bovenal voor deze familie. ..

9 , 9
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
11 februari 2019
Door:
Peter Ansing

Detailscore

Dit familiebedrijf heeft mij fantastisch geholpen met de verkoop van mijn woning. De persoonlijke en relaxte sfeer binnen Markant heb ik als zeer fijn ervaren.

8 , 8
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
11 juni 2017
Door:
Hfjhegge

Detailscore

Deskundig Niet opdriggering Nemen de tijd voor bezichtiging en informatie

7 , 2
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
05 januari 2012
Door:
Eric Wout en Agnes

Detailscore

Markant Garantiemakelaars wordt gerund door Gerard en Margje Schreuder. Ze leven en denken met je mee, met beide benen op de grond, zonder te veel makelaarspoespas. Ze zijn erg betrokken. Het enige nadeel van een klein bedrijf met grote betrokkenheid is dat het lastig kan zijn om dat qua tijd te managen. We merkten wel dat we zelf actief bij het proces betrokken moesten blijven om voortgang te garanderen.

7 , 8
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
14 augustus 2011
Door:
J.G.Vrieze

Detailscore

Zeer actief.

9 , 4
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
31 juli 2011
Door:
Carry Muller

Detailscore

Klein makelaarskantoor met een uitstekende service.Er wordt direkt gereageerd als je contact met ze opneemt. je krijgt bij hun persoonlijke aandacht. Margje en Gerard Schreuder hebben mijn appartement ondanks de toen slechte markt uitstekend verkocht en dat terwijl ik op 9000 km !! afstand zat. Ze hebben alles perfect geregeld. Top hoor.

9 , 0
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
25 juli 2011
Door:
André Weits

Detailscore

Zeer goed advies gehad over verkoopprijs en het moment van verkopen. Tevens op juiste wijze onderhandelingen gevoerd, alsmede adequaat gereageerd op klachten van nieuwe eigenaren.

9 , 4
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
21 juli 2011
Door:
Jaap Linker

Detailscore

Ons eerste contact was op een zaterdag. Gerard Schreuder kwam op die middag tussen 5 en 6 nog langs om afspraken te maken. En afspraken kun je gewoon met Gerard en zijn team maken. Klein kantoor met een top service.

9 , 8
Kantoor:
Markant Garantiemakelaars
Datum:
20 juli 2011
Door:
Bertram The

Detailscore

Pro's: - Professionele, maar prettige en eerlijke omgang - Kleinschalig bedrijf met persoonlijke aandacht - Afspraken worden goed gecommuniceerd en nageleefd met veel flexibiliteit waar dat gewenst is - Ook foto's worden door hen zelf verzorgd; en op uitstekende wijze Con's: - ...

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.