Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 8 , 5
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  12 feb 2019 20:09
  Beoordelaar:
  Judith Snel
  Prettig, duidelijk in contact, zakelijk en toch betrokken.
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  08 feb 2019 19:52
  Beoordelaar:
  Kim

  Enthousiast en professioneel team met een prettige werkwijze. Snelle verkoop van woning mede [Meer]

  Enthousiast en professioneel team met een prettige werkwijze. Snelle verkoop van woning mede door een pro-actieve houding. Top! Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  07 feb 2019 17:42
  Beoordelaar:
  Renske

  Ik ben zeer tevreden! Wat een top team! Ik voelde mij als klant [Meer]

  Ik ben zeer tevreden! Wat een top team! Ik voelde mij als klant gezien, dat is belangrijk in deze tijd. Snelle en duidelijke communicatie, aardig maar eerlijk. Ik zou in de toekomst zeker weer bij de dames van Slim aankloppen! Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  02 feb 2019 12:19
  Beoordelaar:
  EK

  Professioneel & klantgericht, goede communicatie. Nadat ik mijn woning met hulp van Alina [Meer]

  Professioneel & klantgericht, goede communicatie. Nadat ik mijn woning met hulp van Alina een aantal jaar geleden heb gekocht en heel tevreden met haar prestaties was, wist ik dat ik bij verkoop weer beroep op haar haar en haar kantoor zou doen. Ook de verkoop liep soepel en ik zal Alina en haar kantoor zeker aanraden. Minder

 • 9 , 6
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  31 jan 2019 11:47
  Beoordelaar:
  Marlies

  Top ervaring, erg leuk dat er alleen maar vrouwen werken. Zeer professioneel, duidelijke [Meer]

  Top ervaring, erg leuk dat er alleen maar vrouwen werken. Zeer professioneel, duidelijke afspraken en snelle info na bezichtigingen. Zeker een aanrader! Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.