Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  02 aug 2018 10:11
  Beoordelaar:
  Tim Baumgarten

  Perfect. Gedegen kennis van zaken, erg enthousiast en professioneel en klantgericht. Ik ben [Meer]

  Perfect. Gedegen kennis van zaken, erg enthousiast en professioneel en klantgericht. Ik ben enorm blij met mijn keuze voor deze makelaar. Minder

 • 9 , 9
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  30 juli 2018 21:30
  Beoordelaar:
  Astrid en Jeroen

  Super deskundig en en fijn makelaarskantoor. De dames zijn altijd vriendelijk en positief [Meer]

  Super deskundig en en fijn makelaarskantoor. De dames zijn altijd vriendelijk en positief en zeer makkelijk in het contact. Ook toen onze situatie veranderde, waren ze heel flexibel en dachten ze enorm goed met ons mee. Verder zijn ze heel open en eerlijk in alles. Uiteindelijk ons huis snel verkocht en voor een goede prijs. Wij raden iedereen dit kantoor aan! Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  26 juli 2018 15:54
  Beoordelaar:
  Ester Afman

  Wendy is een hele enthousiaste makelaar, die mij enorm geholpen heeft en goed [Meer]

  Wendy is een hele enthousiaste makelaar, die mij enorm geholpen heeft en goed aanvoelt wat bij me past. Ze geeft deskundig advies en het contact is persoonlijk, energiek, vrolijk en accuraat. Dankzij haar inzet en de prachtige foto’s van het huis, zijn er veel belangstellenden voor de woning op bezichtiging geweest. Ook het contact met de andere dames van kantoor verliep prettig en heel klantvriendelijk. Ik ben meer dan tevreden! Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  04 juli 2018 15:54
  Beoordelaar:
  Louet Hollen

  Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk [Meer]

  Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk je dat de dames weten waar ze over praten. Ze hebben kennis van zaken en hart voor de zaak en hun vak. Iets wat wij zelf heel belangrijk vinden, want iemand met passie voor het vak wat ze uitoefent, gaat voor de klant door het vuur en dat merk je aan alles bij Slim Makelaardij! De dames letten goed op belangrijke details en zetten net even dat extra stapje, waardoor je alles met een gerust hart aan ze over kunt laten. En doordat zij aan het pionieren zijn in hun vakgebied, onder andere door het gebruik van social media op een hele leuke manier die onze doelgroep in dit geval erg aanspreekt, springt hun werkwijze er voor ons op een positieve manier erg uit! Het traject van de verkoop van ons huis, wat sowieso natuurlijk erg spannend is, is door dit alles voor ons op een hele fijne, relaxte en professionele manier verlopen. We zouden daarom ook iedereen aanraden om met Slim Makelaardij in zee te gaan. Dames van Slim Makelaardij, ontzettend bedankt! Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  01 juli 2018 22:32
  Beoordelaar:
  Davide
  Zeer kundinge en vriendelijke begeleiding bij deze belangrijke beslissing!

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.