Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 1
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  08 mei 2020 18:28
  Beoordelaar:
  Cora

  Hele prettige samenwerking, worden goed op de hoogte gehouden. Meedenkend, realistisch en oog [Meer]

  Hele prettige samenwerking, worden goed op de hoogte gehouden. Meedenkend, realistisch en oog voor de huizenmarkt. Vakkundig! Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  24 apr 2020 11:30
  Beoordelaar:
  Peter Espeldoorn

  Het hele team van Slim Makelaardij heeft ons op een prettige manier geholpen [Meer]

  Het hele team van Slim Makelaardij heeft ons op een prettige manier geholpen bij onze zoektocht naar een appartement in Groningen: deskundig, professioneel, persoonlijk en enthousiast. Tijdens het proces houden ze je goed op de hoogte, zijn er korte lijnen en is er alle tijd om je vragen te beantwoorden. Wij zijn erg blij met de aankoop van onze woning. Tijd voor verandering? Slim Makelaardij, zeker een aanrader. Minder

 • 9 , 7
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  12 nov 2019 16:23
  Beoordelaar:
  Bert Biel

  Er was vanaf het intakegesprek gelijk een klik en Alina liet blijken een [Meer]

  Er was vanaf het intakegesprek gelijk een klik en Alina liet blijken een gedegen marktkennis te hebben. De woning is vlot verkocht. Minder

 • 9 , 4
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  19 juli 2019 18:26
  Beoordelaar:
  Jan Hoekstra
  Prettig, professioneel en realistisch.
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  13 juni 2019 11:51
  Beoordelaar:
  Anne en Gerda van Minnen

  Wij hebben zeer goede ervaringen met Slim makelaardij. Het verkooptraject is vooraf goed [Meer]

  Wij hebben zeer goede ervaringen met Slim makelaardij. Het verkooptraject is vooraf goed doorgesproken, als er vragen waren, werden die snel en vakkundig beantwoord. De presentatie op Funda zag er prima uit, zowel de foto,s, met de complimenten voor de fotograaf, als de omschrijving van de woning en de omgeving. En dankzij de styliste hebben wij onze woning opgeruimd en is deze al behoorlijk leeg, dit scheelt weer bij de verhuizing. Er zijn veel kijkers door hen uitgenodigd, wat uiteindelijk resulteerde in de verkoop van onze woning, voor een uitstekende prijs. Niets dan lof voor de dames, ieder in hun eigen functie. Daarom verdienen zij voor alle onderstaande punten een 10. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.