Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 9
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  17 okt 2018 16:16
  Beoordelaar:
  Heleen
  Slim heeft voor mij een woning verkocht, dit ging zeer snel en duidelijk.
 • 8 , 5
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  09 okt 2018 23:07
  Beoordelaar:
  Pim Klomp

  Zeer betrokken en persoonlijke begeleiding in het gehele proces. Slim neemt de tijd [Meer]

  Zeer betrokken en persoonlijke begeleiding in het gehele proces. Slim neemt de tijd voor je (ook buiten kantoor uren) waardoor je goed op de hoogte bent van alles wat speelt Minder

 • 8 , 9
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  30 sept 2018 11:17
  Beoordelaar:
  Keimpe

  We zijn zeer positief over Slim! Dit is onze eerste koopwoning en Alina [Meer]

  We zijn zeer positief over Slim! Dit is onze eerste koopwoning en Alina heeft ons goed begeleid gedurende het proces. En het was meteen raak, daar zijn we heel blij mee. Minder

 • 9 , 3
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  24 sept 2018 11:32
  Beoordelaar:
  Marco
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  12 sept 2018 09:26
  Beoordelaar:
  L.B.

  De (assistent-)makelaars van Slim! zijn allen erg kordaat, helder en enthousiast en stralen [Meer]

  De (assistent-)makelaars van Slim! zijn allen erg kordaat, helder en enthousiast en stralen oprechte passie voor het vak uit. Top om dankzij hen in huis vlot te hebben verkocht. Ik zou iedereen adviseren om met Slim! zaken te doen. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.