Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  18 apr 2019 16:40
  Beoordelaar:
  DL

  Na een goed advies en steeds korte lijntjes is ons appartement in no-time [Meer]

  Na een goed advies en steeds korte lijntjes is ons appartement in no-time verkocht. Wat zijn wij blij met jullie als verkoopmakelaar. Altijd super snelle reactie op vragen en een heel flexibele houding. Een betere verkoopmakelaar konden wij niet wensen! Michelle bedankt! Minder

 • 9 , 8
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  16 apr 2019 13:00
  Beoordelaar:
  Angela

  Leuke, vlotte dames die weten hoe de huizenmarkt in elkaar steekt en altijd [Meer]

  Leuke, vlotte dames die weten hoe de huizenmarkt in elkaar steekt en altijd tijd voor je maken om je te helpen. Minder

 • 9 , 8
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  15 apr 2019 17:28
  Beoordelaar:
  Titia

  Wij zijn zeer tevreden over de vrouwen van Slim. De geadviseerde verkoopstrategie werkte [Meer]

  Wij zijn zeer tevreden over de vrouwen van Slim. De geadviseerde verkoopstrategie werkte uitstekend. Na een gedegen voorbereiding (ik wil ook de geweldige diensten van de styliste noemen!) was ons appartement binnen no time verkocht. Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  02 apr 2019 18:12
  Beoordelaar:
  Alexandra Huizenga

  Wij zijn erg tevreden met Slim. Zij waren onze aankoop en verkoop makelaar. [Meer]

  Wij zijn erg tevreden met Slim. Zij waren onze aankoop en verkoop makelaar. Wij hebben gemerkt dat het een erg goed team is die op een professionele en vriendelijke manier werken. Slim... Nogmaals bedankt, jullie zijn super! Minder

 • 8 , 9
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  21 mrt 2019 21:34
  Beoordelaar:
  Pieter
  Vriendelijk, professioneel, altijd bereikbaar en behulpzaam

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.