Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  04 juli 2018 15:54
  Beoordelaar:
  Louet Hollen

  Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk [Meer]

  Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk je dat de dames weten waar ze over praten. Ze hebben kennis van zaken en hart voor de zaak en hun vak. Iets wat wij zelf heel belangrijk vinden, want iemand met passie voor het vak wat ze uitoefent, gaat voor de klant door het vuur en dat merk je aan alles bij Slim Makelaardij! De dames letten goed op belangrijke details en zetten net even dat extra stapje, waardoor je alles met een gerust hart aan ze over kunt laten. En doordat zij aan het pionieren zijn in hun vakgebied, onder andere door het gebruik van social media op een hele leuke manier die onze doelgroep in dit geval erg aanspreekt, springt hun werkwijze er voor ons op een positieve manier erg uit! Het traject van de verkoop van ons huis, wat sowieso natuurlijk erg spannend is, is door dit alles voor ons op een hele fijne, relaxte en professionele manier verlopen. We zouden daarom ook iedereen aanraden om met Slim Makelaardij in zee te gaan. Dames van Slim Makelaardij, ontzettend bedankt! Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  01 juli 2018 22:32
  Beoordelaar:
  Davide
  Zeer kundinge en vriendelijke begeleiding bij deze belangrijke beslissing!
 • 9 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  22 juni 2018 11:09
  Beoordelaar:
  Marian

  Supergoede en kundige begeleiding gehad bij de aankoop van een nieuw, oud huis. [Meer]

  Supergoede en kundige begeleiding gehad bij de aankoop van een nieuw, oud huis. Absolute aanrader. José heeft alle punten bij de bezichtiging gevonden die ook de bouwtechnisch adviseur vond en was een fijne sparringspartner om tot een goed bod te komen. Ze is eerlijk, leeft mee en is gewoon een kei in haar vak. Minder

 • 9 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  20 juni 2018 07:47
  Beoordelaar:
  Ferdie
 • 9 , 2
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  19 juni 2018 13:45
  Beoordelaar:
  Renske
  Hele fijne begeleiding, goed bereikbaar voor overleg, eerlijk advies.

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.