Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  29 juni 2020 09:48
  Beoordelaar:
  Rosemary Harrison
  Zeer goed in alle opzichten.
 • 9 , 4
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  17 juni 2020 21:06
  Beoordelaar:
  Marijke

  Na een lange zoektocht zonder aankoopmakelaar met veel teleurstellingen, heb ik Slim ingeschakeld. [Meer]

  Na een lange zoektocht zonder aankoopmakelaar met veel teleurstellingen, heb ik Slim ingeschakeld. Ik heb 1 woning bekeken met Slim. Ik vond het erg fijn om iemand mee te laten kijken met verstand van zaken. Met veel kennis van de markt kon Slim me goed adviseren over het bod wat ik heb gedaan. Mijn zoektocht kon daarna stoppen, want ik had het winnende bod. Ik zou Slim zeker aanbevelen bij de aankoop van een woning. Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  08 juni 2020 12:24
  Beoordelaar:
  Anton Klein

  Op het bureau had ik contact met Aijmee en tijdens de bezichtiging met [Meer]

  Op het bureau had ik contact met Aijmee en tijdens de bezichtiging met Alina. Het contact met Aijmee verliep prima. Ik ben goed geïnformeerd, met Aijmee heb ik de zoekopdracht besproken, ze heeft deze zo optimaal mogelijk ingesteld. Plezierig contact, goed geluisterd naar de wensen en hier adequaat op ingespeeld. Ook haar snelle reactie om een bezichtiging te regelen heeft er zeker toe bijgedragen dat de koop een succes is geworden. Alina was zeer ter zake kundig, daadkrachtig en plezierig in de omgang. Zonder haar had ik het huis zeker niet gekregen. Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  04 juni 2020 10:09
  Beoordelaar:
  Fam. Schornagel
  Uitstekende voorbereidende gesprekken en vakkundige afhandeling tot en met de verkoop.
 • 9 , 1
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  08 mei 2020 18:28
  Beoordelaar:
  Cora

  Hele prettige samenwerking, worden goed op de hoogte gehouden. Meedenkend, realistisch en oog [Meer]

  Hele prettige samenwerking, worden goed op de hoogte gehouden. Meedenkend, realistisch en oog voor de huizenmarkt. Vakkundig! Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.