Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 8 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  22 jan 2019 08:16
  Beoordelaar:
  Catharina

  Slim heeft een goed uitstraling, zowel de groep, hun kantoor als de huizen [Meer]

  Slim heeft een goed uitstraling, zowel de groep, hun kantoor als de huizen die ze presenteren. Verbeterpuntje is proactiviteit, ik als klant had het gevoel dat informatie pas verwerkt werd na een externe stimulans. BV. Klaarzetten en controleren van de tekst, lijst van zaken kan ook al gedaan worden terwijl foto’s nog gemaakt en verwerkt dienen te worden. Hierdoor duurde het voortraject wat lang naar mijn zin. Daarentegen is de verkoop enorm snel verlopen en dat was erg fijn. Minder

 • 9 , 7
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  14 jan 2019 17:41
  Beoordelaar:
  Kim Borchers
  Duidelijke communicatie, goede begeleiding en geen fratsen. Lekker transparant. Top!
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  10 jan 2019 10:42
  Beoordelaar:
  Patrick Veeloo

  Zeer tevreden over de verkoop van onze woning! We zochten snelheid en al [Meer]

  Zeer tevreden over de verkoop van onze woning! We zochten snelheid en al bij het eerste gesprek goed aangevoeld waar wij behoefte aan hadden en het voorstel ook qua snelheid ook kunnen waarmaken. Goede communicatie en duidelijke aanpak. Minder

 • 9 , 8
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  17 dec 2018 18:44
  Beoordelaar:
  Els
  Als zeer prettig ervaren. Ik zal zeker het kantoor aanraden.
 • 9 , 7
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  10 dec 2018 16:18
  Beoordelaar:
  Inge Kors

  Dit kantoor heeft een fijn, enthousiast en professioneel team. Het was een prettige [Meer]

  Dit kantoor heeft een fijn, enthousiast en professioneel team. Het was een prettige ervaring om mijn woning hier aan te bieden voor de verkoop. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.