Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  14 apr 2018 10:30
  Beoordelaar:
  Renate
  Erg goed!
 • 9 , 5
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  11 apr 2018 11:05
  Beoordelaar:
  Wouter Lenting
  snel, behulpzaam en zeer (klant) vriendelijk! zou ze aan iedereen aanbevelen!
 • 9 , 7
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  07 apr 2018 19:21
  Beoordelaar:
  Diana

  Komen afspraken na en zetten zich voor de volle 100% in. Helemaal tevreden [Meer]

  Komen afspraken na en zetten zich voor de volle 100% in. Helemaal tevreden en wij bevelen dit kantoor zeker aan. Minder

 • 9 , 6
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  02 mrt 2018 16:48
  Beoordelaar:
  Nine
  Zeer positief: klantgericht, vriendelijk en efficient. Heel goed geholpen.
 • 9 , 9
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  17 feb 2018 10:47
  Beoordelaar:
  F. van den Beld

  Wij hebben de dienstverlening van Slim! Makelaardij als erg fijn ervaren! Wendy heeft [Meer]

  Wij hebben de dienstverlening van Slim! Makelaardij als erg fijn ervaren! Wendy heeft ons als verkopende makelaar goed door het verkooptraject van ons huidige appartement heen geloodst. Zij blijkt de Groningse vastgoedmarkt goed te kennen, is enthousiast, realistisch en punctueel. Alina heeft ons begeleid met het aankopen van ons nieuwe huis. Ook zij 'denkt met je mee', is punctueel, zakelijk en prettig in het contact. Ook heeft Slim! de online presentatie van ons oude appartement erg professioneel aangepakt door middel van de juiste styling, een fotoreportage en een kort filmpje. Dit heeft zeker geholpen met het onder de aandacht brengen van ons appartement. Tot slot willen wij nog melden dat de goede zorgen van Slim! zich niet alleen beperken tot het aan- en verkopen van de woning; ook op gebied van financiering en het uitzoeken van een notaris hebben zij ons van bruikbare tips voorzien. Mochten wij in de toekomst nog willen verhuizen dan zullen we zeker opnieuw met Slim! Makelaardij in zee gaan. Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.