Slim! Makelaardij

Groningen


Adresgegevens
Vestiging: Groningen
Zonnelaan 44 9742BM
Groningen

Over Slim! Makelaardij

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.


Services

 • Verkoop
 • Aankoop


Aangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 6
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  17 mei 2019 16:00
  Beoordelaar:
  Ron en Linda

  Zeer tevreden! Binnen twee weken na plaatsing online was onze woning verkocht. Professioneel [Meer]

  Zeer tevreden! Binnen twee weken na plaatsing online was onze woning verkocht. Professioneel en toch informeel contact. Bedankt Michelle en collega's. Minder

 • 9 , 6
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  15 mei 2019 16:07
  Beoordelaar:
  Jeanet
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  10 mei 2019 10:14
  Beoordelaar:
  Jan en Sandra

  Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Slim. Altijd een goede [Meer]

  Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Slim. Altijd een goede en prettige samenwerking. Wij zijn zeer tevreden en zijn op een professionele en vlotte manier geholpen door Alina en alle medewerksters op het kantoor. Slim is klantgericht en resultaatgericht. Resultaat: een snelle koop en verkoop. Minder

 • 9 , 4
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  04 mei 2019 19:49
  Beoordelaar:
  Noori en odor
  Geweldig!!
 • 9 , 6
  Kantoor:
  Slim! Makelaardij
  Datum:
  03 mei 2019 13:32
  Beoordelaar:
  S.Mulder

  Goede en super kantoor! Staan altijd voor je klaar en regelen alles tot [Meer]

  Goede en super kantoor! Staan altijd voor je klaar en regelen alles tot in detail. Al meerdere opdrachten door hun laten doen en nog steeds tevreden.... Ga zo door! Minder

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.