Alle beoordelingen

Slim! Makelaardij

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Zonnelaan 44 9742BM



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
19 juli 2019
Door:
Jan Hoekstra

Detailscore

Prettig, professioneel en realistisch.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
13 juni 2019
Door:
Anne en Gerda van Minnen

Detailscore

Wij hebben zeer goede ervaringen met Slim makelaardij. Het verkooptraject is vooraf goed doorgesproken, als er vragen waren, werden die snel en vakkundig beantwoord. De presentatie op Funda zag er prima uit, zowel de foto,s, met de complimenten voor de fotograaf, als de omschrijving van de woning en de omgeving. En dankzij de styliste hebben wij onze woning opgeruimd en is deze al behoorlijk leeg, dit scheelt weer bij de verhuizing. Er zijn veel kijkers door hen uitgenodigd, wat [Meer]

Wij hebben zeer goede ervaringen met Slim makelaardij. Het verkooptraject is vooraf goed doorgesproken, als er vragen waren, werden die snel en vakkundig beantwoord. De presentatie op Funda zag er prima uit, zowel de foto,s, met de complimenten voor de fotograaf, als de omschrijving van de woning en de omgeving. En dankzij de styliste hebben wij onze woning opgeruimd en is deze al behoorlijk leeg, dit scheelt weer bij de verhuizing. Er zijn veel kijkers door hen uitgenodigd, wat uiteindelijk resulteerde in de verkoop van onze woning, voor een uitstekende prijs. Niets dan lof voor de dames, ieder in hun eigen functie. Daarom verdienen zij voor alle onderstaande punten een 10. Minder

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 juni 2019
Door:
Susanne Falke

Detailscore

Professioneel, nauwkeurig, goede marktkennis, laagdrempelig benaderbaar, pakken snel door wanneer de situatie daar om vraagt. Heel tevreden over Wendy en haar team!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
04 juni 2019
Door:
Kim

Detailscore

Vanaf het eerste moment een ontzettend fijn en goed contact gehad met dit makelaarskantoor. Zij hebben kennis van zaken van de huizenmarkt in de stad Groningen, gaven goed en betrouwbaar advies, komen afspraken na, geen vraag is teveel en altijd een terugkoppeling op mijn vragen, goed bereikbaar en benaderbaar en altijd vriendelijk en enthousiast te woord gestaan. Mede dankzij Alina mijn huis in een record tempo verkocht, waarbij het meest maximale eruit is gehaald. Nogmaals ontzettend bedankt!

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
17 mei 2019
Door:
Ron en Linda

Detailscore

Zeer tevreden! Binnen twee weken na plaatsing online was onze woning verkocht. Professioneel en toch informeel contact. Bedankt Michelle en collega's.

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
15 mei 2019
Door:
Jeanet

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
10 mei 2019
Door:
Jan en Sandra

Detailscore

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Slim. Altijd een goede en prettige samenwerking. Wij zijn zeer tevreden en zijn op een professionele en vlotte manier geholpen door Alina en alle medewerksters op het kantoor. Slim is klantgericht en resultaatgericht. Resultaat: een snelle koop en verkoop.

9 , 4
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
04 mei 2019
Door:
Noori en odor

Detailscore

Geweldig!!

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
03 mei 2019
Door:
S.Mulder

Detailscore

Goede en super kantoor! Staan altijd voor je klaar en regelen alles tot in detail. Al meerdere opdrachten door hun laten doen en nog steeds tevreden.... Ga zo door!

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
29 april 2019
Door:
Shanna Visser

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
29 april 2019
Door:
Shanna Visser

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
28 april 2019
Door:
Anneke van Dijk

Detailscore

Het contact met het kantoor verloopt altijd prettig. Er wordt zeer snel gereageerd op mails en andere communicatie. De stappen binnen het verkoopproces zijn zeer helder verwoord. Het is prettig dat je op een informele, maar toch zeer correcte manier wordt benaderd door het kantoor en de makelaars.

8 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
26 april 2019
Door:
Jaap

Detailscore

Zeer positief, snelle correcte communicatie, altijd vriendelijk en meedenkend. Wel het idee dat het het doel is om so soepel en snel mogelijk te verkopen en niet altijd de allerhoogste prijs. Maar dat is te verwachten van een makelaar.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
18 april 2019
Door:
DL

Detailscore

Na een goed advies en steeds korte lijntjes is ons appartement in no-time verkocht. Wat zijn wij blij met jullie als verkoopmakelaar. Altijd super snelle reactie op vragen en een heel flexibele houding. Een betere verkoopmakelaar konden wij niet wensen! Michelle bedankt!

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
16 april 2019
Door:
Angela

Detailscore

Leuke, vlotte dames die weten hoe de huizenmarkt in elkaar steekt en altijd tijd voor je maken om je te helpen.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
15 april 2019
Door:
Titia

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de vrouwen van Slim. De geadviseerde verkoopstrategie werkte uitstekend. Na een gedegen voorbereiding (ik wil ook de geweldige diensten van de styliste noemen!) was ons appartement binnen no time verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
02 april 2019
Door:
Alexandra Huizenga

Detailscore

Wij zijn erg tevreden met Slim. Zij waren onze aankoop en verkoop makelaar. Wij hebben gemerkt dat het een erg goed team is die op een professionele en vriendelijke manier werken. Slim... Nogmaals bedankt, jullie zijn super!

8 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
21 maart 2019
Door:
Pieter

Detailscore

Vriendelijk, professioneel, altijd bereikbaar en behulpzaam

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
20 maart 2019
Door:
Bart de Vries

Detailscore

Goede begeleiding. Duidelijk, snel, goed bereikbaar, meedenkend, groot bereik. Niks dan lof.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
08 maart 2019
Door:
M Janssen

Detailscore

We zijn zeer tevreden met de verkoop van ons appartement. Goede service, duidelijke uitleg en alles wordt snel geregeld.

9 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
27 februari 2019
Door:
Isselt

Detailscore

Onwijs persoonlijke, duidelijke en complete begeleiding bij zowel koop als verkoop

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
26 februari 2019
Door:
Robert

Detailscore

Zeer tevreden over de samenwerking! Klantgericht en daadkrachtig met als resultaat een snelle verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
26 februari 2019
Door:
Tom

Detailscore

Heel prettig contact! Kundig en snel mijn huis verkocht, zou ze direct weer inschakelen!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
23 februari 2019
Door:
R

Detailscore

Ik heb 5 makelaars langs laten komen voor de verkoop van mijn huis. Bij slim was alles zoals ik het zelf wou hebben, een goed voorbereide makelaar en eerlijke prijs. De volgende keer bel ik direct slim. Geen loze praatjes maar een eerlijk en onderbouwd verhaal.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
19 februari 2019
Door:
Remko van Piggelen

Detailscore

Prettige en fijne samenwerking met Alina en de medewerksters op haar kantoor. Voor ons als kopers uit het midden van het land heeft Alina alles geregeld en de woning bezichtigd zodat we in overleg een bod konden doen en uiteindelijk de koop naar tevredenheid hebben afgerond.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.