Alle beoordelingen

Slim! Makelaardij

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Zonnelaan 44 9742BM



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
04 juli 2018
Door:
Louet Hollen

Detailscore

Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk je dat de dames weten waar ze over praten. Ze hebben kennis van zaken en hart voor de zaak en hun vak. Iets wat wij zelf heel belangrijk vinden, want iemand met passie voor het vak wat ze uitoefent, gaat voor de klant door het vuur en dat merk je aan alles bij Slim Makelaardij! De dames letten goed op belangrijke details en zetten net even [Meer]

Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk je dat de dames weten waar ze over praten. Ze hebben kennis van zaken en hart voor de zaak en hun vak. Iets wat wij zelf heel belangrijk vinden, want iemand met passie voor het vak wat ze uitoefent, gaat voor de klant door het vuur en dat merk je aan alles bij Slim Makelaardij! De dames letten goed op belangrijke details en zetten net even dat extra stapje, waardoor je alles met een gerust hart aan ze over kunt laten. En doordat zij aan het pionieren zijn in hun vakgebied, onder andere door het gebruik van social media op een hele leuke manier die onze doelgroep in dit geval erg aanspreekt, springt hun werkwijze er voor ons op een positieve manier erg uit! Het traject van de verkoop van ons huis, wat sowieso natuurlijk erg spannend is, is door dit alles voor ons op een hele fijne, relaxte en professionele manier verlopen. We zouden daarom ook iedereen aanraden om met Slim Makelaardij in zee te gaan. Dames van Slim Makelaardij, ontzettend bedankt! Minder

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
01 juli 2018
Door:
Davide

Detailscore

Zeer kundinge en vriendelijke begeleiding bij deze belangrijke beslissing!

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
22 juni 2018
Door:
Marian

Detailscore

Supergoede en kundige begeleiding gehad bij de aankoop van een nieuw, oud huis. Absolute aanrader. José heeft alle punten bij de bezichtiging gevonden die ook de bouwtechnisch adviseur vond en was een fijne sparringspartner om tot een goed bod te komen. Ze is eerlijk, leeft mee en is gewoon een kei in haar vak.

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
20 juni 2018
Door:
Ferdie

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
19 juni 2018
Door:
Renske

Detailscore

Hele fijne begeleiding, goed bereikbaar voor overleg, eerlijk advies.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
07 juni 2018
Door:
Nico Kalk

Detailscore

Slim makelaardij heeft ons perfect geholpen! Snelle reactie op vragen en zeer proffesionele hulp bij het aankopen en verkopen van ons huis! Wij zijn zeer tevreden

8 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
05 juni 2018
Door:
Jan

Detailscore

Prima! Ze snapten wat we zochten en toen we dat eenmaal hadden gevonden konden we met hun hulp doorpakken.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
31 mei 2018
Door:
Anja Brouwer

Detailscore

Goed. Heldere en duidelijke communicatie en kundig en professioneel personeel.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
31 mei 2018
Door:
Nico en Berna

Detailscore

deskundig, aardig, betrokken, aandachtig, altijd bereikbaar en uitstekend gevoel voor de markt.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
25 mei 2018
Door:
Timon

Detailscore

Lekker enthousiast! Komen de afspraken goed na. Begeleiden je goed, zowel in aankoop als verkoop.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
22 mei 2018
Door:
Ruben

Detailscore

Positief, met verschillende medewerkers goede ervaringen. Deskundig bij koop en verkoop.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
19 mei 2018
Door:
Siemon Winter

Detailscore

Hele positieve ervaring. Iedereen met wie ik contact heb gehad was heel enthousiast en zeer vriendelijk. Zeer aan te bevelen en ze hebben ook nog een goede prijs voor mijn woning uit het vuur weten te slepen.

9 , 4
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
16 mei 2018
Door:
Carin Bos

Detailscore

Zeer positieve ervaring, er wordt meegedacht. Medewerkers zijn allemaal uiterst vriendelijk, enthousiast en behulpzaam. Ook telefonisch is het contact erg hartelijk, daar wordt je gewoon blij van.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
16 mei 2018
Door:
froukje

Detailscore

Vriendelijk, to the point, duidelijk

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
14 mei 2018
Door:
Aranka

Detailscore

Makelaar met een doortimmerd advies. Geen poespas, maar louter deskundigheid. Dat is een verfrissende ontmoeting in het huidige, hectische landschap van koopwoningen.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
14 april 2018
Door:
Renate

Detailscore

Erg goed!

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
11 april 2018
Door:
Wouter Lenting

Detailscore

snel, behulpzaam en zeer (klant) vriendelijk! zou ze aan iedereen aanbevelen!

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
07 april 2018
Door:
Diana

Detailscore

Komen afspraken na en zetten zich voor de volle 100% in. Helemaal tevreden en wij bevelen dit kantoor zeker aan.

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
02 maart 2018
Door:
Nine

Detailscore

Zeer positief: klantgericht, vriendelijk en efficient. Heel goed geholpen.

9 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
17 februari 2018
Door:
F. van den Beld

Detailscore

Wij hebben de dienstverlening van Slim! Makelaardij als erg fijn ervaren! Wendy heeft ons als verkopende makelaar goed door het verkooptraject van ons huidige appartement heen geloodst. Zij blijkt de Groningse vastgoedmarkt goed te kennen, is enthousiast, realistisch en punctueel. Alina heeft ons begeleid met het aankopen van ons nieuwe huis. Ook zij 'denkt met je mee', is punctueel, zakelijk en prettig in het contact. Ook heeft Slim! de online presentatie van ons oude appartement erg professioneel aangepakt door [Meer]

Wij hebben de dienstverlening van Slim! Makelaardij als erg fijn ervaren! Wendy heeft ons als verkopende makelaar goed door het verkooptraject van ons huidige appartement heen geloodst. Zij blijkt de Groningse vastgoedmarkt goed te kennen, is enthousiast, realistisch en punctueel. Alina heeft ons begeleid met het aankopen van ons nieuwe huis. Ook zij 'denkt met je mee', is punctueel, zakelijk en prettig in het contact. Ook heeft Slim! de online presentatie van ons oude appartement erg professioneel aangepakt door middel van de juiste styling, een fotoreportage en een kort filmpje. Dit heeft zeker geholpen met het onder de aandacht brengen van ons appartement. Tot slot willen wij nog melden dat de goede zorgen van Slim! zich niet alleen beperken tot het aan- en verkopen van de woning; ook op gebied van financiering en het uitzoeken van een notaris hebben zij ons van bruikbare tips voorzien. Mochten wij in de toekomst nog willen verhuizen dan zullen we zeker opnieuw met Slim! Makelaardij in zee gaan. Minder

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
20 december 2017
Door:
Frans en Marjet D'hous

Detailscore

Professioneel, duidelijk en efficiënt. Vriendelijk en klantgericht

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 december 2017
Door:
Martijn

Detailscore

Prima geholpen bij de verkoop van mijn woning. Uiteindelijk voor een misschien wat lastige woning toch een goede prijs gekregen.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 december 2017
Door:
Silke en Arjen

Detailscore

Alina en haar team zijn heel helder in de communicatie. Van verkooptekst tot bezichtigingen is alles tot in de puntje goed geregeld, menselijk en zakelijk. De klant is koning en Alina geeft richting. Door haar jarenlange ervaring en vakkennis ook de juiste. Ook gaat ze zeer nauwkeurig om met contracten. Wat wij bijzonder fijn vinden is dat ze zeer goed te bereiken is via de telefoon of app! En altijd vriendelijk en positief, ook bij tegenslagen. We hebben echt [Meer]

Alina en haar team zijn heel helder in de communicatie. Van verkooptekst tot bezichtigingen is alles tot in de puntje goed geregeld, menselijk en zakelijk. De klant is koning en Alina geeft richting. Door haar jarenlange ervaring en vakkennis ook de juiste. Ook gaat ze zeer nauwkeurig om met contracten. Wat wij bijzonder fijn vinden is dat ze zeer goed te bereiken is via de telefoon of app! En altijd vriendelijk en positief, ook bij tegenslagen. We hebben echt het gevoel dat we samen ons huis verkochten en zij aan onze zijde staat. We kunnen Alina en de dames van Slim makelaardij van harte aanbevelen, er is geen betere. Minder

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
04 december 2017
Door:
Ineke

Detailscore

Meer dan tevreden over Slim! Makelaardij. Professionele benadering, snelle, ontspannen, enthousiaste, eerlijke en plezierige communicatie, ik zou een volgende keer zeker weer met hen in zee gaan. Huis in paar dagen verkocht.

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
25 november 2017
Door:
Hylke Weidema

Detailscore

Erg tevreden. Tot laat in de avond staan ze klaar. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Zowel voor koop als verkoop erg prettig.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.