Alle beoordelingen

Slim! Makelaardij

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Zonnelaan 44 9742BM



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
17 oktober 2018
Door:
Heleen

Detailscore

Slim heeft voor mij een woning verkocht, dit ging zeer snel en duidelijk.

8 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Pim Klomp

Detailscore

Zeer betrokken en persoonlijke begeleiding in het gehele proces. Slim neemt de tijd voor je (ook buiten kantoor uren) waardoor je goed op de hoogte bent van alles wat speelt

8 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
30 september 2018
Door:
Keimpe

Detailscore

We zijn zeer positief over Slim! Dit is onze eerste koopwoning en Alina heeft ons goed begeleid gedurende het proces. En het was meteen raak, daar zijn we heel blij mee.

9 , 3
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
24 september 2018
Door:
Marco

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 september 2018
Door:
L.B.

Detailscore

De (assistent-)makelaars van Slim! zijn allen erg kordaat, helder en enthousiast en stralen oprechte passie voor het vak uit. Top om dankzij hen in huis vlot te hebben verkocht. Ik zou iedereen adviseren om met Slim! zaken te doen.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
11 september 2018
Door:
Dick-G.Sterenberg

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
21 augustus 2018
Door:
Michel

Detailscore

Professioneel en aardig kantoor. Reageren snel, nemen mobiele telefoon snel op of bellen altijd snel terug. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
02 augustus 2018
Door:
Tim Baumgarten

Detailscore

Perfect. Gedegen kennis van zaken, erg enthousiast en professioneel en klantgericht. Ik ben enorm blij met mijn keuze voor deze makelaar.

9 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
30 juli 2018
Door:
Astrid en Jeroen

Detailscore

Super deskundig en en fijn makelaarskantoor. De dames zijn altijd vriendelijk en positief en zeer makkelijk in het contact. Ook toen onze situatie veranderde, waren ze heel flexibel en dachten ze enorm goed met ons mee. Verder zijn ze heel open en eerlijk in alles. Uiteindelijk ons huis snel verkocht en voor een goede prijs. Wij raden iedereen dit kantoor aan!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
26 juli 2018
Door:
Ester Afman

Detailscore

Wendy is een hele enthousiaste makelaar, die mij enorm geholpen heeft en goed aanvoelt wat bij me past. Ze geeft deskundig advies en het contact is persoonlijk, energiek, vrolijk en accuraat. Dankzij haar inzet en de prachtige foto’s van het huis, zijn er veel belangstellenden voor de woning op bezichtiging geweest. Ook het contact met de andere dames van kantoor verliep prettig en heel klantvriendelijk. Ik ben meer dan tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
04 juli 2018
Door:
Louet Hollen

Detailscore

Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk je dat de dames weten waar ze over praten. Ze hebben kennis van zaken en hart voor de zaak en hun vak. Iets wat wij zelf heel belangrijk vinden, want iemand met passie voor het vak wat ze uitoefent, gaat voor de klant door het vuur en dat merk je aan alles bij Slim Makelaardij! De dames letten goed op belangrijke details en zetten net even [Meer]

Ontzettend fijne samenwerking gehad met Slim Makelaardij! Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek merk je dat de dames weten waar ze over praten. Ze hebben kennis van zaken en hart voor de zaak en hun vak. Iets wat wij zelf heel belangrijk vinden, want iemand met passie voor het vak wat ze uitoefent, gaat voor de klant door het vuur en dat merk je aan alles bij Slim Makelaardij! De dames letten goed op belangrijke details en zetten net even dat extra stapje, waardoor je alles met een gerust hart aan ze over kunt laten. En doordat zij aan het pionieren zijn in hun vakgebied, onder andere door het gebruik van social media op een hele leuke manier die onze doelgroep in dit geval erg aanspreekt, springt hun werkwijze er voor ons op een positieve manier erg uit! Het traject van de verkoop van ons huis, wat sowieso natuurlijk erg spannend is, is door dit alles voor ons op een hele fijne, relaxte en professionele manier verlopen. We zouden daarom ook iedereen aanraden om met Slim Makelaardij in zee te gaan. Dames van Slim Makelaardij, ontzettend bedankt! Minder

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
01 juli 2018
Door:
Davide

Detailscore

Zeer kundinge en vriendelijke begeleiding bij deze belangrijke beslissing!

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
22 juni 2018
Door:
Marian

Detailscore

Supergoede en kundige begeleiding gehad bij de aankoop van een nieuw, oud huis. Absolute aanrader. José heeft alle punten bij de bezichtiging gevonden die ook de bouwtechnisch adviseur vond en was een fijne sparringspartner om tot een goed bod te komen. Ze is eerlijk, leeft mee en is gewoon een kei in haar vak.

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
20 juni 2018
Door:
Ferdie

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
19 juni 2018
Door:
Renske

Detailscore

Hele fijne begeleiding, goed bereikbaar voor overleg, eerlijk advies.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
07 juni 2018
Door:
Nico Kalk

Detailscore

Slim makelaardij heeft ons perfect geholpen! Snelle reactie op vragen en zeer proffesionele hulp bij het aankopen en verkopen van ons huis! Wij zijn zeer tevreden

8 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
05 juni 2018
Door:
Jan

Detailscore

Prima! Ze snapten wat we zochten en toen we dat eenmaal hadden gevonden konden we met hun hulp doorpakken.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
31 mei 2018
Door:
Anja Brouwer

Detailscore

Goed. Heldere en duidelijke communicatie en kundig en professioneel personeel.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
31 mei 2018
Door:
Nico en Berna

Detailscore

deskundig, aardig, betrokken, aandachtig, altijd bereikbaar en uitstekend gevoel voor de markt.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
25 mei 2018
Door:
Timon

Detailscore

Lekker enthousiast! Komen de afspraken goed na. Begeleiden je goed, zowel in aankoop als verkoop.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
22 mei 2018
Door:
Ruben

Detailscore

Positief, met verschillende medewerkers goede ervaringen. Deskundig bij koop en verkoop.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
19 mei 2018
Door:
Siemon Winter

Detailscore

Hele positieve ervaring. Iedereen met wie ik contact heb gehad was heel enthousiast en zeer vriendelijk. Zeer aan te bevelen en ze hebben ook nog een goede prijs voor mijn woning uit het vuur weten te slepen.

9 , 4
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
16 mei 2018
Door:
Carin Bos

Detailscore

Zeer positieve ervaring, er wordt meegedacht. Medewerkers zijn allemaal uiterst vriendelijk, enthousiast en behulpzaam. Ook telefonisch is het contact erg hartelijk, daar wordt je gewoon blij van.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
16 mei 2018
Door:
froukje

Detailscore

Vriendelijk, to the point, duidelijk

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
14 mei 2018
Door:
Aranka

Detailscore

Makelaar met een doortimmerd advies. Geen poespas, maar louter deskundigheid. Dat is een verfrissende ontmoeting in het huidige, hectische landschap van koopwoningen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.