Alle beoordelingen

Slim! Makelaardij

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Zonnelaan 44 9742BM



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
14 april 2018
Door:
Renate

Detailscore

Erg goed!

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
11 april 2018
Door:
Wouter Lenting

Detailscore

snel, behulpzaam en zeer (klant) vriendelijk! zou ze aan iedereen aanbevelen!

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
07 april 2018
Door:
Diana

Detailscore

Komen afspraken na en zetten zich voor de volle 100% in. Helemaal tevreden en wij bevelen dit kantoor zeker aan.

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
02 maart 2018
Door:
Nine

Detailscore

Zeer positief: klantgericht, vriendelijk en efficient. Heel goed geholpen.

9 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
17 februari 2018
Door:
F. van den Beld

Detailscore

Wij hebben de dienstverlening van Slim! Makelaardij als erg fijn ervaren! Wendy heeft ons als verkopende makelaar goed door het verkooptraject van ons huidige appartement heen geloodst. Zij blijkt de Groningse vastgoedmarkt goed te kennen, is enthousiast, realistisch en punctueel. Alina heeft ons begeleid met het aankopen van ons nieuwe huis. Ook zij 'denkt met je mee', is punctueel, zakelijk en prettig in het contact. Ook heeft Slim! de online presentatie van ons oude appartement erg professioneel aangepakt door [Meer]

Wij hebben de dienstverlening van Slim! Makelaardij als erg fijn ervaren! Wendy heeft ons als verkopende makelaar goed door het verkooptraject van ons huidige appartement heen geloodst. Zij blijkt de Groningse vastgoedmarkt goed te kennen, is enthousiast, realistisch en punctueel. Alina heeft ons begeleid met het aankopen van ons nieuwe huis. Ook zij 'denkt met je mee', is punctueel, zakelijk en prettig in het contact. Ook heeft Slim! de online presentatie van ons oude appartement erg professioneel aangepakt door middel van de juiste styling, een fotoreportage en een kort filmpje. Dit heeft zeker geholpen met het onder de aandacht brengen van ons appartement. Tot slot willen wij nog melden dat de goede zorgen van Slim! zich niet alleen beperken tot het aan- en verkopen van de woning; ook op gebied van financiering en het uitzoeken van een notaris hebben zij ons van bruikbare tips voorzien. Mochten wij in de toekomst nog willen verhuizen dan zullen we zeker opnieuw met Slim! Makelaardij in zee gaan. Minder

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
20 december 2017
Door:
Frans en Marjet D'hous

Detailscore

Professioneel, duidelijk en efficiënt. Vriendelijk en klantgericht

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 december 2017
Door:
Martijn

Detailscore

Prima geholpen bij de verkoop van mijn woning. Uiteindelijk voor een misschien wat lastige woning toch een goede prijs gekregen.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 december 2017
Door:
Silke en Arjen

Detailscore

Alina en haar team zijn heel helder in de communicatie. Van verkooptekst tot bezichtigingen is alles tot in de puntje goed geregeld, menselijk en zakelijk. De klant is koning en Alina geeft richting. Door haar jarenlange ervaring en vakkennis ook de juiste. Ook gaat ze zeer nauwkeurig om met contracten. Wat wij bijzonder fijn vinden is dat ze zeer goed te bereiken is via de telefoon of app! En altijd vriendelijk en positief, ook bij tegenslagen. We hebben echt [Meer]

Alina en haar team zijn heel helder in de communicatie. Van verkooptekst tot bezichtigingen is alles tot in de puntje goed geregeld, menselijk en zakelijk. De klant is koning en Alina geeft richting. Door haar jarenlange ervaring en vakkennis ook de juiste. Ook gaat ze zeer nauwkeurig om met contracten. Wat wij bijzonder fijn vinden is dat ze zeer goed te bereiken is via de telefoon of app! En altijd vriendelijk en positief, ook bij tegenslagen. We hebben echt het gevoel dat we samen ons huis verkochten en zij aan onze zijde staat. We kunnen Alina en de dames van Slim makelaardij van harte aanbevelen, er is geen betere. Minder

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
04 december 2017
Door:
Ineke

Detailscore

Meer dan tevreden over Slim! Makelaardij. Professionele benadering, snelle, ontspannen, enthousiaste, eerlijke en plezierige communicatie, ik zou een volgende keer zeker weer met hen in zee gaan. Huis in paar dagen verkocht.

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
25 november 2017
Door:
Hylke Weidema

Detailscore

Erg tevreden. Tot laat in de avond staan ze klaar. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Zowel voor koop als verkoop erg prettig.

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
21 november 2017
Door:
Jacqueline Bakx

Detailscore

Snel en makkelijk contact, hele prettige samenwerking. Alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
13 november 2017
Door:
Alie Zijlstra

Detailscore

Heel tevreden, fijne professionele begeleiding. Je hebt echt het gevoel dat ze voor jou het beste eruit halen.

8 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
31 oktober 2017
Door:
Janneke D’hous

Detailscore

Geweldig fijne ondersteuning gehad bij het aankopen van ons nieuwe huis! Bij Slim! werken competente makelaars die goed weten waar ze het over hebben en onderbouwd advies geven. Bezichtigingen, onderhandelingen, op orde maken van benodigde documenten, alles professioneel en goed geregeld, en liet ik dan ook met vol vertrouwen over aan Wendy en haar collega’s. De lijntjes zijn kort, er is altijd iemand beschikbaar om mee te overleggen of je vragen aan te stellen, waardoor de communicatie heel prettig [Meer]

Geweldig fijne ondersteuning gehad bij het aankopen van ons nieuwe huis! Bij Slim! werken competente makelaars die goed weten waar ze het over hebben en onderbouwd advies geven. Bezichtigingen, onderhandelingen, op orde maken van benodigde documenten, alles professioneel en goed geregeld, en liet ik dan ook met vol vertrouwen over aan Wendy en haar collega’s. De lijntjes zijn kort, er is altijd iemand beschikbaar om mee te overleggen of je vragen aan te stellen, waardoor de communicatie heel prettig verloopt. Ook niet onbelangrijk: allemaal betrokken en gezellige vrouwen bij deze makelaardij! Minder

9 , 4
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
25 oktober 2017
Door:
Marlieke

Detailscore

Fijn contact met competente mensen. Alles wordt heel snel opgepakt, je merkt dat ze er bovenop zitten. Ook heel fijn dat er een styliste en een goede fotograaf worden ingeschakeld.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
05 september 2017
Door:
Daan

Detailscore

Prettig contact, vlotte reacties en verstand van zaken.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
25 augustus 2017
Door:
Martijn Nieland

Detailscore

Wij zijn perfect geholpen en begeleid bij de verkoop van onze woning door de dames van Slim. Alle vragen die we hadden werd er echt tijd voor ons genomen en we werden keurig op dr hoogte gehouden over de vorderingen. Resultaat binnen 2 weken ons huis verkocht, helemaal top en zeker een aanrader!!

8 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
18 augustus 2017
Door:
Arnold van Harskamp

Detailscore

Leuk contact, helder in afspraken :)

8 , 4
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
09 augustus 2017
Door:
Marja Koops

Detailscore

Persoonlijk, laagdrempelig, verstand van zaken, grondig

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
03 augustus 2017
Door:
Wilma Sieling

Detailscore

Slim Makelaardij kan ik zeer zeker aanbevelen. Prima communicatie, ze denken echt mee. Ons huis is zeer snel verkocht, Top meiden!!!

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
03 augustus 2017
Door:
M kamperdijk en E kamperdijk

Detailscore

Lieve dames Wat een geweldig team binnen 6 dagen ons huis verkocht Goed voorwerk is het halve werk Dank jullie wel top ????????????

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
31 juli 2017
Door:
Geert-Jan

Detailscore

Mijn woning snel en voor een uitstekende prijs verkocht met Slim Makelaardij! Vanaf het eerste contact had ik direct veel vertrouwen in Wendy. Ze kwam op tijd voor onze afspraak, was goed voorbereid, heel deskundig en op een aangename manier kritisch. Hoewel ik initieel het proces van opdracht verstrekking totdat de woning online werd aangeboden wat lang vond duren, is dat inmiddels helemaal vergeten aangezien het daarna sneller ging dat ik kon volgen met als resultaat dat de woning [Meer]

Mijn woning snel en voor een uitstekende prijs verkocht met Slim Makelaardij! Vanaf het eerste contact had ik direct veel vertrouwen in Wendy. Ze kwam op tijd voor onze afspraak, was goed voorbereid, heel deskundig en op een aangename manier kritisch. Hoewel ik initieel het proces van opdracht verstrekking totdat de woning online werd aangeboden wat lang vond duren, is dat inmiddels helemaal vergeten aangezien het daarna sneller ging dat ik kon volgen met als resultaat dat de woning de dag na de eerste bezichtingen al verkocht was. Slim Makelaardij kent de markt en weet daarom de juiste verkoopstrategie te adviseren, ook begeleiden ze je uitstekend bij de presentatie en het traject na verkoop van je huis. Bedankt Slim! Ik ben blij dat ik de verkoop aan jullie heb uitbesteed! Minder

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
30 juli 2017
Door:
Sarah Schuette

Detailscore

Competente,snel agerende, servicegerichte en echt "slimme" zakenvrouwen met veel expertise, inzicht en knowhow. Perfecte allround-service en motiverend!

8 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
11 juli 2017
Door:
Marjan oldenburger

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. Wij hebben ons huis binnen 5 dagen verkocht, terwijl we in de USA waren. We hebben via de app en e-mail veel contact gehouden, ondanks het tijdsverschil. Ook de foto's die zijn genomen van ons huis, waren zeer netjes.

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 juni 2017
Door:
Noeme Mennes

Detailscore

In de huidige overspannen huizenmarkt binnen een maand een mooi appartement voor je dochter kunnen kopen tegen een zeer acceptabele prijs, dat kan alleen met hulp van de toppers van Slim Makelaardij. Transparante prijs en werkwijze met veel kennis van de markt!

8 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
11 juni 2017
Door:
Marije Nijk

Detailscore

Vanaf het moment dat ik binnen stapte voelde ik me welkom! Slim! is een ontzettend betrokken makelaarskantoor, geen mail of telefoontje was teveel. Snelle en nuttige antwoorden op alle vragen die ik had. Daarnaast was Alina bij elke bezichtiging erg deskundig en profesioneel. Zonder haar, met een super strakke strategie,had ik dit huis nooit gehad!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.