Alle beoordelingen

Slim! Makelaardij

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Zonnelaan 44 9742BM



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
22 januari 2019
Door:
Catharina

Detailscore

Slim heeft een goed uitstraling, zowel de groep, hun kantoor als de huizen die ze presenteren. Verbeterpuntje is proactiviteit, ik als klant had het gevoel dat informatie pas verwerkt werd na een externe stimulans. BV. Klaarzetten en controleren van de tekst, lijst van zaken kan ook al gedaan worden terwijl foto’s nog gemaakt en verwerkt dienen te worden. Hierdoor duurde het voortraject wat lang naar mijn zin. Daarentegen is de verkoop enorm snel verlopen en dat was erg fijn.

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
14 januari 2019
Door:
Kim Borchers

Detailscore

Duidelijke communicatie, goede begeleiding en geen fratsen. Lekker transparant. Top!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
10 januari 2019
Door:
Patrick Veeloo

Detailscore

Zeer tevreden over de verkoop van onze woning! We zochten snelheid en al bij het eerste gesprek goed aangevoeld waar wij behoefte aan hadden en het voorstel ook qua snelheid ook kunnen waarmaken. Goede communicatie en duidelijke aanpak.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
17 december 2018
Door:
Els

Detailscore

Als zeer prettig ervaren. Ik zal zeker het kantoor aanraden.

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
10 december 2018
Door:
Inge Kors

Detailscore

Dit kantoor heeft een fijn, enthousiast en professioneel team. Het was een prettige ervaring om mijn woning hier aan te bieden voor de verkoop.

8 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
05 december 2018
Door:
Familie Frans

Detailscore

Goede ervaringen met Slim! Prettig contact, professionele begeleiding in het verkoopproces en een uitstekend resultaat.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
01 december 2018
Door:
Feikjen

Detailscore

Aardige mensen op dit makelaarskantoor. Ze denken met je mee en zijn zorgvuldig. Deze raden we iedereen aan.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
30 november 2018
Door:
Joost Klein

Detailscore

Uitstekende samenwerking met alle medewerkers van Sim! Ze zijn stuk voor stuk aardig, slim!, betrokken en zetten alles op alles om de verkoop goed te laten plaatsvinden. Aanrader!

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
27 november 2018
Door:
Nienke

Detailscore

Ik heb een uitstekende ervaring met deze makelaar. Ze werken zeer klantgericht en hebben de kennis en ervaring in huis om een woning snel en op een prettige manier te verkopen.

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
23 november 2018
Door:
Hans en Marielle

Detailscore

We zijn door Slim makelaardij uitstekend geholpen. Door hun enthousiasme, creativiteit en kennis van de woningmarkt was ons huis zo verkocht. Wij raden iedereen Slim makelaardij aan bij de verkoop van hun huis.

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
23 november 2018
Door:
Aukje Jonkers

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 november 2018
Door:
herman zandijk

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
08 november 2018
Door:
Cora

Detailscore

Leuk, enthousiast team met veel kennis en kunde in huis. Snelle service en zeer klantgericht!

9 , 4
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
02 november 2018
Door:
Karel udinga

Detailscore

Zakelijk, gemotiveerd, eerlijk, kennis van zaken, leuk makelaars kantoor.

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
25 oktober 2018
Door:
Manon Brans

Detailscore

Dankzij "Slim" (met name Wendy van den Herik) hebben we het huis dat we zochten. Nogmaals bedankt. Goede begeleiding, duidelijke communicatie en een heel prettig contact.

9 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
23 oktober 2018
Door:
Sibbe van der Molen

Detailscore

Uitstekend, plezierig, alert en adequaat. En met humor. En dus beveel ik dit kantoor graag aan bij anderen

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
22 oktober 2018
Door:
DH

Detailscore

Een prettig contact, snelle reacties op telefoon en e-mail. En het huis... dat was zo verkocht.

9 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
17 oktober 2018
Door:
Heleen

Detailscore

Slim heeft voor mij een woning verkocht, dit ging zeer snel en duidelijk.

8 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Pim Klomp

Detailscore

Zeer betrokken en persoonlijke begeleiding in het gehele proces. Slim neemt de tijd voor je (ook buiten kantoor uren) waardoor je goed op de hoogte bent van alles wat speelt

8 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
30 september 2018
Door:
Keimpe

Detailscore

We zijn zeer positief over Slim! Dit is onze eerste koopwoning en Alina heeft ons goed begeleid gedurende het proces. En het was meteen raak, daar zijn we heel blij mee.

9 , 3
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
24 september 2018
Door:
Marco

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 september 2018
Door:
L.B.

Detailscore

De (assistent-)makelaars van Slim! zijn allen erg kordaat, helder en enthousiast en stralen oprechte passie voor het vak uit. Top om dankzij hen in huis vlot te hebben verkocht. Ik zou iedereen adviseren om met Slim! zaken te doen.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
11 september 2018
Door:
Dick-G.Sterenberg

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
21 augustus 2018
Door:
Michel

Detailscore

Professioneel en aardig kantoor. Reageren snel, nemen mobiele telefoon snel op of bellen altijd snel terug. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
02 augustus 2018
Door:
Tim Baumgarten

Detailscore

Perfect. Gedegen kennis van zaken, erg enthousiast en professioneel en klantgericht. Ik ben enorm blij met mijn keuze voor deze makelaar.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.