Alle beoordelingen

Slim! Makelaardij

Groningen

Adresgegevens
Groningen
Zonnelaan 44 9742BM



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
21 maart 2019
Door:
Pieter

Detailscore

Vriendelijk, professioneel, altijd bereikbaar en behulpzaam

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
20 maart 2019
Door:
Bart de Vries

Detailscore

Goede begeleiding. Duidelijk, snel, goed bereikbaar, meedenkend, groot bereik. Niks dan lof.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
08 maart 2019
Door:
M Janssen

Detailscore

We zijn zeer tevreden met de verkoop van ons appartement. Goede service, duidelijke uitleg en alles wordt snel geregeld.

9 , 9
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
27 februari 2019
Door:
Isselt

Detailscore

Onwijs persoonlijke, duidelijke en complete begeleiding bij zowel koop als verkoop

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
26 februari 2019
Door:
Robert

Detailscore

Zeer tevreden over de samenwerking! Klantgericht en daadkrachtig met als resultaat een snelle verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
26 februari 2019
Door:
Tom

Detailscore

Heel prettig contact! Kundig en snel mijn huis verkocht, zou ze direct weer inschakelen!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
23 februari 2019
Door:
R

Detailscore

Ik heb 5 makelaars langs laten komen voor de verkoop van mijn huis. Bij slim was alles zoals ik het zelf wou hebben, een goed voorbereide makelaar en eerlijke prijs. De volgende keer bel ik direct slim. Geen loze praatjes maar een eerlijk en onderbouwd verhaal.

9 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
19 februari 2019
Door:
Remko van Piggelen

Detailscore

Prettige en fijne samenwerking met Alina en de medewerksters op haar kantoor. Voor ons als kopers uit het midden van het land heeft Alina alles geregeld en de woning bezichtigd zodat we in overleg een bod konden doen en uiteindelijk de koop naar tevredenheid hebben afgerond.

8 , 5
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 februari 2019
Door:
Judith Snel

Detailscore

Prettig, duidelijk in contact, zakelijk en toch betrokken.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Kim

Detailscore

Enthousiast en professioneel team met een prettige werkwijze. Snelle verkoop van woning mede door een pro-actieve houding. Top!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
07 februari 2019
Door:
Renske

Detailscore

Ik ben zeer tevreden! Wat een top team! Ik voelde mij als klant gezien, dat is belangrijk in deze tijd. Snelle en duidelijke communicatie, aardig maar eerlijk. Ik zou in de toekomst zeker weer bij de dames van Slim aankloppen!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
02 februari 2019
Door:
EK

Detailscore

Professioneel & klantgericht, goede communicatie. Nadat ik mijn woning met hulp van Alina een aantal jaar geleden heb gekocht en heel tevreden met haar prestaties was, wist ik dat ik bij verkoop weer beroep op haar haar en haar kantoor zou doen. Ook de verkoop liep soepel en ik zal Alina en haar kantoor zeker aanraden.

9 , 6
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
31 januari 2019
Door:
Marlies

Detailscore

Top ervaring, erg leuk dat er alleen maar vrouwen werken. Zeer professioneel, duidelijke afspraken en snelle info na bezichtigingen. Zeker een aanrader!

8 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
22 januari 2019
Door:
Catharina

Detailscore

Slim heeft een goed uitstraling, zowel de groep, hun kantoor als de huizen die ze presenteren. Verbeterpuntje is proactiviteit, ik als klant had het gevoel dat informatie pas verwerkt werd na een externe stimulans. BV. Klaarzetten en controleren van de tekst, lijst van zaken kan ook al gedaan worden terwijl foto’s nog gemaakt en verwerkt dienen te worden. Hierdoor duurde het voortraject wat lang naar mijn zin. Daarentegen is de verkoop enorm snel verlopen en dat was erg fijn.

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
14 januari 2019
Door:
Kim Borchers

Detailscore

Duidelijke communicatie, goede begeleiding en geen fratsen. Lekker transparant. Top!

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
10 januari 2019
Door:
Patrick Veeloo

Detailscore

Zeer tevreden over de verkoop van onze woning! We zochten snelheid en al bij het eerste gesprek goed aangevoeld waar wij behoefte aan hadden en het voorstel ook qua snelheid ook kunnen waarmaken. Goede communicatie en duidelijke aanpak.

9 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
17 december 2018
Door:
Els

Detailscore

Als zeer prettig ervaren. Ik zal zeker het kantoor aanraden.

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
10 december 2018
Door:
Inge Kors

Detailscore

Dit kantoor heeft een fijn, enthousiast en professioneel team. Het was een prettige ervaring om mijn woning hier aan te bieden voor de verkoop.

8 , 8
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
05 december 2018
Door:
Familie Frans

Detailscore

Goede ervaringen met Slim! Prettig contact, professionele begeleiding in het verkoopproces en een uitstekend resultaat.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
01 december 2018
Door:
Feikjen

Detailscore

Aardige mensen op dit makelaarskantoor. Ze denken met je mee en zijn zorgvuldig. Deze raden we iedereen aan.

10 , 0
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
30 november 2018
Door:
Joost Klein

Detailscore

Uitstekende samenwerking met alle medewerkers van Sim! Ze zijn stuk voor stuk aardig, slim!, betrokken en zetten alles op alles om de verkoop goed te laten plaatsvinden. Aanrader!

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
27 november 2018
Door:
Nienke

Detailscore

Ik heb een uitstekende ervaring met deze makelaar. Ze werken zeer klantgericht en hebben de kennis en ervaring in huis om een woning snel en op een prettige manier te verkopen.

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
23 november 2018
Door:
Hans en Marielle

Detailscore

We zijn door Slim makelaardij uitstekend geholpen. Door hun enthousiasme, creativiteit en kennis van de woningmarkt was ons huis zo verkocht. Wij raden iedereen Slim makelaardij aan bij de verkoop van hun huis.

9 , 7
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
23 november 2018
Door:
Aukje Jonkers

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Slim! Makelaardij
Datum:
12 november 2018
Door:
herman zandijk

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.