Adresgegevens
Haarlem
Kleine Houtweg 109

Tel: 0238200198
info@B2makelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
13 december 2018
Door:
Ide van Veen

Detailscore

Ik benaderde Chester Baas voor het taxeren van een woning die ik wilde kopen. Ik werd erg snel en deskundig geholpen. Vervolgens ook met de aankoop van de woning werd ik zeer professioneel geholpen. Chester was goed te bereiken, altijd vriendelijk en het taxatierapport lag erg snel bij de notaris. Ik kan dit kantoor en Chester Baas iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 december 2018
Door:
Bhartie Vink

Detailscore

Leuke vent die verstand heeft van huizen verkopen. Betrouwbaar en zakelijk!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 december 2018
Door:
E Budde

Detailscore

Chester is een goede makelaar die de markt begrijpt. Hij was altijd bereikbaar en dacht goed mee over de aanpak bij de aankoop van ons huis. Dit zorgde voor een prettige samenwerking spannende periode. Normaal schrijf ik geen reviews, maar ik denk dat onze aankoop zonder hem niet was gelukt en gun iedereen dezelfde ervaring!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 december 2018
Door:
R Vink

Detailscore

Snel en duidelijk

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
03 december 2018
Door:
Antje Selzer

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
02 december 2018
Door:
Mikel Rosenbach

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Chester (B2 makelaars) en hoe het hele aankoop en verkoopproces van onze oude en nieuwe woning is verlopen. Chester kent de markt goed en heeft zijn toegevoegde waarde meer dan laten zien bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Daarnaast was het zeer prettig communiceren en kwam hij altijd netjes zijn afspraken na. Kortom op alle vlakken zijn wij zeer tevreden over hem en kunnen wij iedereen [Meer]

Wij zijn zeer tevreden over Chester (B2 makelaars) en hoe het hele aankoop en verkoopproces van onze oude en nieuwe woning is verlopen. Chester kent de markt goed en heeft zijn toegevoegde waarde meer dan laten zien bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Daarnaast was het zeer prettig communiceren en kwam hij altijd netjes zijn afspraken na. Kortom op alle vlakken zijn wij zeer tevreden over hem en kunnen wij iedereen aanraden zaken te doen met B2 makelaars. Slagroom op het toetje was de mooie bos bloemen en de champagne die wij kregen na het tekenen bij de notaris. Chester, dank voor al je werk en inzet. Wij zijn een "promotor" van B2 makelaars geworden. Minder

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
29 november 2018
Door:
Muhammad Abbady

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
Kenza

Detailscore

It was great to work with Chester, B2 makelaars; Such a rapidity in providing the data and proficiency delivering the service. Thank you!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
J.Schotkamp

Detailscore

Wij hebben ons huis afgelopen jaar laten taxeren door Coert, in verband met de hypotheekverstrekker was er haast bij, hoe fijn is het dat hij ons zo snel uit de brand heeft geholpen, communicatie vanaf zijn vakantie adres, weekend en avond werk , Coert is letterlijk "the extra mile" voor ons gegaan....hulde!!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
Rick

Detailscore

Used Chester for 4 properties now and every time he has pulled out all the stops to make sure I get the best deal on both purchases, sales and rentals. It’s unusual to find a real estate agent that has a no-nonsense approach and maintains high standards throughout the process!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
Jill F

Detailscore

Chester was great! Really helped me get a great place!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
B. Kalkhoven

Detailscore

Fijn om zo'n no-nonsense en heldere makelaar als Coert van den Brink te ontmoeten. Vooral omdat een huis kopen nu eenmaal spannend en complex is en er veel onder tijdsdruk moet gebeuren is het echt heel fijn dat er heel snel en zonder gedoe kan worden geschakeld en gewerkt. Dank Coert!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
15 november 2018
Door:
Liesbeth Klop

Detailscore

Wie de beste makelaar van Nederland is, is geen moeilijke keuze. Dat is er niet 1 maar dat zijn er 2. Coert en Chester van B2 makelaars hebben mij beide fantastisch geholpen in de lastige zoektocht (want dat is het zeker met deze overspannen huizen markt) naar een huisje. Dankzij hun professionaliteit, kundigheid, advies en niet te vergeten en plezierige persoonlijke begeleiding binnen en buiten kantooruren ben ik nu de gelukkige bewoonster van een mooie woning in Haarlem. Ik [Meer]

Wie de beste makelaar van Nederland is, is geen moeilijke keuze. Dat is er niet 1 maar dat zijn er 2. Coert en Chester van B2 makelaars hebben mij beide fantastisch geholpen in de lastige zoektocht (want dat is het zeker met deze overspannen huizen markt) naar een huisje. Dankzij hun professionaliteit, kundigheid, advies en niet te vergeten en plezierige persoonlijke begeleiding binnen en buiten kantooruren ben ik nu de gelukkige bewoonster van een mooie woning in Haarlem. Ik kan B2 makelaars aan iedereen aanraden! Minder

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
25 september 2018
Door:
Nancy en Rik

Detailscore

Onze ervaring was erg prettig! Het moment dat we met chester in contact kwamen was gelijk een goed gevoel! Het is ons eerste huis wat we kochten als starters en hij heeft ons er zo fijn doorheen geholpen! Van begin tot eind en we konden hem altijd bellen als er wat aan de hand was! En hele fijne samenwerking gehad!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
17 juli 2018
Door:
John en Roos Holdorp

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Chester Baas van B2 makelaars. Een goed en duidelijk plan voor de verkoop van onze woning op maat naar onze wensen. Snelle, goede en duidelijke communicatie. Ook de aankoop van onze nieuwe woning was bij Chester in goede handen. Onderhandelingen verliepen mede dankzij hem goed en resulteerde in de aankoop van ons gewenste huis. De diensten van B2 zijn zeer aan te raden!

8 , 2
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
05 juni 2018
Door:
Marco van der Pijl

Detailscore

Prima begeleiding tijdens verhuur en uiteindelijke verkoop van het appartement. No nonsens mentaliteit, to the point en professioneel

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
05 juni 2018
Door:
Marjo

Detailscore

Een aantal jaar heel goed contact gehad met de Coert van den Brink. In eerste instantie voor de verhuur van ons appartement en daarna voor de verkoop Van dat zelfde appartement. Coert gaf ons het gevoel dat hij heel goed wist wat de markt deed en hoe lang het zou duren voordat er een kandidaat huurder/kopers zou zijn. Een hele fijne samenwerking en we zijn bijzonder tevreden. Als we weer een makelaar nodig hebben zullen we zeker weer [Meer]

Een aantal jaar heel goed contact gehad met de Coert van den Brink. In eerste instantie voor de verhuur van ons appartement en daarna voor de verkoop Van dat zelfde appartement. Coert gaf ons het gevoel dat hij heel goed wist wat de markt deed en hoe lang het zou duren voordat er een kandidaat huurder/kopers zou zijn. Een hele fijne samenwerking en we zijn bijzonder tevreden. Als we weer een makelaar nodig hebben zullen we zeker weer B2makelaars inschakelen Minder

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
19 maart 2018
Door:
Anna Oostwoud

Detailscore

Niets dan lof voor de wijze waarop B2 mijn belangen heeft behartigd! Al mijn wensen zijn door hun snelle, professionele en zeer klantvriendelijke aanpak werkelijkheid geworden. Nu geniet ik enorm van mij sfeervolle lichte woning met zonnige balkon en ruim uitzicht. Ook de locatie is volledig naar wens:vlakbij openbaar vervoer,winkels en stadscentrum. Mij eerste ontmoeting met B2 gaf me al meteen vertrouwen en goede hoop op het huisje van mij dromen. Volgens mij is B2 de beste makelaar binnen regio Haarlemmermeer en misschien wel [Meer]

Niets dan lof voor de wijze waarop B2 mijn belangen heeft behartigd! Al mijn wensen zijn door hun snelle, professionele en zeer klantvriendelijke aanpak werkelijkheid geworden. Nu geniet ik enorm van mij sfeervolle lichte woning met zonnige balkon en ruim uitzicht. Ook de locatie is volledig naar wens:vlakbij openbaar vervoer,winkels en stadscentrum. Mij eerste ontmoeting met B2 gaf me al meteen vertrouwen en goede hoop op het huisje van mij dromen. Volgens mij is B2 de beste makelaar binnen regio Haarlemmermeer en misschien wel van heel Nederland! Beste mensen van B2 bedankt voor jullie fantastisch begeleiding en niet te vergeten de nazorg. Chapeau! Minder

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
06 februari 2018
Door:
Michael Moore

Detailscore

From the very first contact, we knew that Chester Baas was the person we wanted to deal with. His attitude and his availability was amazing, this is how companies should operate, suit the hours for their clients and not the 9-5 mentality. Chester was with us every step of the way, and when things looked a bit astray Chester was there to ensure all was back on track. I could not recommend B2 Makelaars enough and I would not [Meer]

From the very first contact, we knew that Chester Baas was the person we wanted to deal with. His attitude and his availability was amazing, this is how companies should operate, suit the hours for their clients and not the 9-5 mentality. Chester was with us every step of the way, and when things looked a bit astray Chester was there to ensure all was back on track. I could not recommend B2 Makelaars enough and I would not look any further for a Makelaar when I need one again, or recommend to a friend when they require the services of a professional and excellent partner on the way to buying or selling a house. Minder

9 , 7
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
01 februari 2018
Door:
Vincent Fabris

Detailscore

B2 Makelaars en taxateurs heeft mij geholpen bij de verkoop van mijn appartement en dat is erg goed bevallen! Ze hebben zeer vakkundig een goede en uitdagende verkoopprijs gesteld waardoor ik extra veel reacties kreeg op mijn woning. Bedankt Chester en Coert!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
01 februari 2018
Door:
Peter

Detailscore

Professionele begeleiding, zeer uitvoerig met aandacht voor details. Neemt de tijd en komt afspraken na. Verfrissende ervaring, slagvaardig en snel resultaat. Een aanrader!

9 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
30 januari 2018
Door:
Fam. Klaren-Van de Sande

Detailscore

Onze ervaring met Chester Baas van B2 Makelaars bij de verkoop van ons huis in Amsterdam is zeer positief: deskundig, betrokken, prettige communicatie (informeel maar professioneel), persoonlijke benadering, snel, efficiënt, flexibel en een no-nonsense aanpak (bijzonder prettig in de vaak hysterische Amsterdamse makelaarswereld). Wij bevelen Chester Baas/B2 Makelaars van harte aan!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
27 januari 2018
Door:
Vincent en Annina

Detailscore

Onze ervaring met B2 makelaars, speciefiek met Chester, is uitstekend. Chester is een buitengewoon vriendelijke en zeer kundige makelaar. Hij kent de markt, is scherp en heeft een talent voor communicatie en is vooral betrouwbaar in afspraken, managen van verwachtingen (bij alle partijen) en bereikbaarheid. Wij hebben ons gedurende ons aankoop en verkoop proces vooral rustig en zeker gevoeld wetende dat we op Chester konden bouwen.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
23 november 2017
Door:
Willemijn Roelvink

Detailscore

Ongelofelijk vriendelijk en klant gericht. Professionele en zeer snelle service.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
25 januari 2017
Door:
Jan Willem Eigenraam

Detailscore

Coert is professioneel, precies, denkt met je mee en luistert goed naar je wensen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.