Adresgegevens
Haarlem
Kleine Houtweg 109
2012CE
Tel: 0238200198
info@B2makelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
17 mei 2020
Door:
R Bos

Detailscore

Ik heb een goede ervaring gehad met Chester als verkoopmakelaar. Mijn appartement is goed verkocht. De presentatie op Funda was prachtig en alle formaliteiten zijn keurig afgewikkeld. En de courtage was zeer concurrerend. Kortom, de beste verkoper voor de beste prijs. Bovendien een aangename persoonlijkheid. Dat was prettig samenwerken.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
27 april 2020
Door:
Ide van Veen

Detailscore

Chester komt zeer deskundig over. Hij was betrokken, oprecht en had aandacht voor onze wensen. Dankzij zijn handelen werd ons huis snel verkocht. Wij zouden Chester zeker aan anderen aanbevelen.

8 , 5
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
07 maart 2020
Door:
Bart

Detailscore

Geholpen met kopen en verkopen huis, de derde al! Vriendelijk en zeer behulpzaam, precies wat je nodig hebt tijdens zo’n hectische tijd.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
15 februari 2020
Door:
Alina

Detailscore

I worked with Chester to buy my house and he was one of the most understanding and thoughtful real estate agents I’ve met. I have found my dream house with his help and he made sure everything run very smooth. He was very knowledgeable into the market and made the best deal. He also recommended me an excellent notary. I was very happy and satisfied with his services and I would recommended him to anyone.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
13 februari 2020
Door:
Menno de Haas

Detailscore

Nadat we bij onze zelfstandige zoektocht iedere keer achter net net visten, hebben we via een kennis die goede ervaringen had met B2 makelaars, contact gelegd met Chester Baas. Met veel geduld (ons eerste koophuis en dus met 10.000 (soms ir-) relevante vragen) heeft hij ons geholpen in de zoektocht en begeleid bij de bezichtigingen. Dit gebeurde op een persoonlijke en ook directe, duidelijke manier met een zakelijke benadering. Ideaal! De begeleiding bij het nu aangekochte huis was perfect. [Meer]

Nadat we bij onze zelfstandige zoektocht iedere keer achter net net visten, hebben we via een kennis die goede ervaringen had met B2 makelaars, contact gelegd met Chester Baas. Met veel geduld (ons eerste koophuis en dus met 10.000 (soms ir-) relevante vragen) heeft hij ons geholpen in de zoektocht en begeleid bij de bezichtigingen. Dit gebeurde op een persoonlijke en ook directe, duidelijke manier met een zakelijke benadering. Ideaal! De begeleiding bij het nu aangekochte huis was perfect. B2 makelaars is absoluut een aanrader. Minder

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
12 februari 2020
Door:
Rose

Detailscore

Dankzij Chester is het gelukt onze eerste woning te kopen, ondanks de lastige markt en krappe tijdslijnen. Hij was tijdens het gehele proces goed bereikbaar, heel vriendelijk en heeft duidelijk verstand van de markt. We raden hem daarom zeker aan als aankoopmakelaar!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
03 februari 2020
Door:
Myrthe

Detailscore

Chester is een snelle, slimme en enthousiaste vakman. Ontzettend goede aankoop en verkoop gehad met hem!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
03 januari 2020
Door:
Dragos

Detailscore

Amazing services! Quick answers and useful advices.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
19 december 2019
Door:
Nicole

Detailscore

Fijne samenwerking met Chester gehad bij het aankopen van mijn appartement. Hij had veel tijd en geduld.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
13 december 2019
Door:
Piet hein stapensea

Detailscore

Top, goede begeleiding en advies. Flexibel en snel in reageren.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
13 december 2019
Door:
Inez Abels

Detailscore

Chester is een echte vakman. Hij is eerlijk, realistisch en adviseert vanuit kennis. Echt een fijn persoon om je huis door te laten verkopen, voor mij inmiddels de 2e keer naar volle tevredenheid!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
12 december 2019
Door:
Roy Ouwens

Detailscore

Mijn ervaring is top met Chester, hij heeft al meerdere taxaties voor mij verrricht. Chester is goed te bereiken en de taxatie kunnen altijd snel verricht worden.

9 , 8
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
25 november 2019
Door:
Suus

Detailscore

Super! Gelijk reactie, snelheid en bijzonder aardig en begripvol. Denkt mee met klant.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
22 november 2019
Door:
Erik Eisinga

Detailscore

Altijd bereikbaar en altijd direct een antwoord. Deskundig en kennis van de markt. Licht de verschillende mogelijkheden toe.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
18 november 2019
Door:
J. Janse

Detailscore

Na eerdere onprettige ervaringen bij andere makelaars in Haarlem ontzettend blij om Chester te hebben ontmoet. Ik ken geen makelaar die zo betrokken, eerlijk en zoveel kennis heeft van de markt als hij. Zijn humor zorgde voor een prettige en open communicatie. Hij stond altijd voor ons klaar en was makkelijk en snel te bereiken, geen vraag was te gek. Chester legt "lastige onderwerpen" op een duidelijke manier uit. Ik vind het ontzettend fijn dat Chester ons zo goed [Meer]

Na eerdere onprettige ervaringen bij andere makelaars in Haarlem ontzettend blij om Chester te hebben ontmoet. Ik ken geen makelaar die zo betrokken, eerlijk en zoveel kennis heeft van de markt als hij. Zijn humor zorgde voor een prettige en open communicatie. Hij stond altijd voor ons klaar en was makkelijk en snel te bereiken, geen vraag was te gek. Chester legt "lastige onderwerpen" op een duidelijke manier uit. Ik vind het ontzettend fijn dat Chester ons zo goed heeft geholpen. Een dikke 10. Minder

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
17 november 2019
Door:
Robin Headley

Detailscore

Doing business with Chester was a wonderful experience. Chester is true professional. He was a likable and easy to talk to sparring partner. Furthermore he was well informed, transparent and supportive. Chester was able to quickly understand our request for help and get things done for us.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 november 2019
Door:
Osnat Gazelle

Detailscore

Chester is a super professional, dedicated, thorough and committed real estate agent. His positive 'can do' attitude makes him a pleasure to work with and I always know I can 100% count on him to deliver what he commits to. He is efficient, resourceful and diligent. As a bonus he's always pleasant, patient and communicative.

9 , 7
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
05 november 2019
Door:
Ellen Groot

Detailscore

Chester zorgt dat alles geregeld is, geen stress rondom de verkoop en fijne bemiddeling.

9 , 8
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
05 november 2019
Door:
Dennis van Engelenburg

Detailscore

Perfect. Professioneel, ontspannen en met geweldig resultaat.

9 , 9
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
18 oktober 2019
Door:
M. Van gelderen

Detailscore

Zeer prettige ervaring. Deskundig en fijn bedrijf om mee in zee te gaan

9 , 4
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Andreia Couto

Detailscore

We had a good experience. Coert was very helpful during the entire process

9 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
25 september 2019
Door:
Kumar

Detailscore

Professional and helpful

9 , 5
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
30 augustus 2019
Door:
Alex

Detailscore

Fantastish. Chester heeft altijd tijd gemaakt om mee te gaan om verschillende appartementen te bezichtigen. Hij reageert super snel en heeft veel kennis en ervaring. Tevens, Chester had al ervaring met een ander appartement in hetzelfde pand waarin ik ook geinteresseerd was en daardoor konden we de prijs makkelijk inschatten. Chester is transparent, eerlijk, heeft mij meer vertrouwen gegeven en we hebben samen een mooi appartement gevonen in Amsterdam centrum. Wat een topper!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Charlotte Koelman

Detailscore

In de beginfase van ons aankooptraject hebben we getwijfeld of we überhaupt een aankoopmakelaar nodig hadden. Via de goede online recensies kwamen wij uit bij B2 makelaars voor een oriënterend gesprek met Chester. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Chester gaf ons direct een realistisch beeld van onze opties in de huidige woningmarkt en na de eerste bezichtiging wisten wij dat wij een goede aankoopmakelaar aan hem hadden. Zijn eerlijkheid, enthousiasme en kennis kwamen goed van pas. [Meer]

In de beginfase van ons aankooptraject hebben we getwijfeld of we überhaupt een aankoopmakelaar nodig hadden. Via de goede online recensies kwamen wij uit bij B2 makelaars voor een oriënterend gesprek met Chester. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Chester gaf ons direct een realistisch beeld van onze opties in de huidige woningmarkt en na de eerste bezichtiging wisten wij dat wij een goede aankoopmakelaar aan hem hadden. Zijn eerlijkheid, enthousiasme en kennis kwamen goed van pas. De samenwerking verliep vlot en duidelijk, Chester heeft verstand van zaken (en ook renovatie) en is kritisch, maar vooral ook erg meedenkend. Ook is hij goed op de hoogte van buurtspecifieke technische zaken. Mochten wij ooit nog eens gaan verhuizen, dan is hij een van de de eerste personen die wij bellen! Minder

9 , 6
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 augustus 2019
Door:
Fam. Aquino

Detailscore

Heel goede ervaring. Erg flexibel, altijd en snel bereikbaar. Denkt goed mee met de situatie. Geen onnodige administratieve rompslomp. Informeel en professioneel.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.