Adresgegevens
Haarlem
Kleine Houtweg 109
2012CE
Tel: 0238200198
info@B2makelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
18 oktober 2019
Door:
M. Van gelderen

Detailscore

Zeer prettige ervaring. Deskundig en fijn bedrijf om mee in zee te gaan

9 , 4
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Andreia Couto

Detailscore

We had a good experience. Coert was very helpful during the entire process

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
25 september 2019
Door:
Kumar

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
25 september 2019
Door:
Kumar

Detailscore

Professional and helpful

9 , 5
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
30 augustus 2019
Door:
Alex

Detailscore

Fantastish. Chester heeft altijd tijd gemaakt om mee te gaan om verschillende appartementen te bezichtigen. Hij reageert super snel en heeft veel kennis en ervaring. Tevens, Chester had al ervaring met een ander appartement in hetzelfde pand waarin ik ook geinteresseerd was en daardoor konden we de prijs makkelijk inschatten. Chester is transparent, eerlijk, heeft mij meer vertrouwen gegeven en we hebben samen een mooi appartement gevonen in Amsterdam centrum. Wat een topper!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
17 augustus 2019
Door:
Charlotte Koelman

Detailscore

In de beginfase van ons aankooptraject hebben we getwijfeld of we überhaupt een aankoopmakelaar nodig hadden. Via de goede online recensies kwamen wij uit bij B2 makelaars voor een oriënterend gesprek met Chester. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Chester gaf ons direct een realistisch beeld van onze opties in de huidige woningmarkt en na de eerste bezichtiging wisten wij dat wij een goede aankoopmakelaar aan hem hadden. Zijn eerlijkheid, enthousiasme en kennis kwamen goed van pas. [Meer]

In de beginfase van ons aankooptraject hebben we getwijfeld of we überhaupt een aankoopmakelaar nodig hadden. Via de goede online recensies kwamen wij uit bij B2 makelaars voor een oriënterend gesprek met Chester. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Chester gaf ons direct een realistisch beeld van onze opties in de huidige woningmarkt en na de eerste bezichtiging wisten wij dat wij een goede aankoopmakelaar aan hem hadden. Zijn eerlijkheid, enthousiasme en kennis kwamen goed van pas. De samenwerking verliep vlot en duidelijk, Chester heeft verstand van zaken (en ook renovatie) en is kritisch, maar vooral ook erg meedenkend. Ook is hij goed op de hoogte van buurtspecifieke technische zaken. Mochten wij ooit nog eens gaan verhuizen, dan is hij een van de de eerste personen die wij bellen! Minder

9 , 6
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 augustus 2019
Door:
Fam. Aquino

Detailscore

Heel goede ervaring. Erg flexibel, altijd en snel bereikbaar. Denkt goed mee met de situatie. Geen onnodige administratieve rompslomp. Informeel en professioneel.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
31 mei 2019
Door:
Vincent Rikkers

Detailscore

B2 Makelaars ingeschakeld voor een taxatie na verbouwing. Snelle en goede service, prettig contact en goed geholpen!

9 , 8
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
06 mei 2019
Door:
Julia P.

Detailscore

Great service, Chester and his team made the entire process really easy and were supportive at any time and caring about any topic.

9 , 5
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
03 mei 2019
Door:
Julia

Detailscore

Very experienced, huge knowledge and great positive hands on personality with exceptional strong service for countries standards

9 , 9
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
29 maart 2019
Door:
Mies Ter HORST

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
26 februari 2019
Door:
Frans

Detailscore

Alleen maar positief.

9 , 4
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
26 februari 2019
Door:
Sumit kumar Tripathi

Detailscore

We are really happy with Chester and his team. He is really helpful and supporting. I wish great success for him and his team for future.

8 , 7
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
26 februari 2019
Door:
Marciano Nonneman

Detailscore

Zeer hulpzaam en verzorgd alles voor de verkoper tot in de puntjes zeker een aanrader

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
22 december 2018
Door:
Ida Holmgren Andersson

Detailscore

Heb Chester nu zelf 2 x ingeschakeld en een keer via via gelinkt aan iemand voor het verkopen van zijn studio in De Pijp. Chester is altijd bereikbaar, deskundig en vlot in de omgang. Alle drie verschillende opdrachten zijn hartstikke goed gelukt dankzij Chesters vakbekwaamheid!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
13 december 2018
Door:
Ide van Veen

Detailscore

Ik benaderde Chester Baas voor het taxeren van een woning die ik wilde kopen. Ik werd erg snel en deskundig geholpen. Vervolgens ook met de aankoop van de woning werd ik zeer professioneel geholpen. Chester was goed te bereiken, altijd vriendelijk en het taxatierapport lag erg snel bij de notaris. Ik kan dit kantoor en Chester Baas iedereen aanraden.

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 december 2018
Door:
Bhartie Vink

Detailscore

Leuke vent die verstand heeft van huizen verkopen. Betrouwbaar en zakelijk!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 december 2018
Door:
E Budde

Detailscore

Chester is een goede makelaar die de markt begrijpt. Hij was altijd bereikbaar en dacht goed mee over de aanpak bij de aankoop van ons huis. Dit zorgde voor een prettige samenwerking spannende periode. Normaal schrijf ik geen reviews, maar ik denk dat onze aankoop zonder hem niet was gelukt en gun iedereen dezelfde ervaring!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
11 december 2018
Door:
R Vink

Detailscore

Snel en duidelijk

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
03 december 2018
Door:
Antje Selzer

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
02 december 2018
Door:
Mikel Rosenbach

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Chester (B2 makelaars) en hoe het hele aankoop en verkoopproces van onze oude en nieuwe woning is verlopen. Chester kent de markt goed en heeft zijn toegevoegde waarde meer dan laten zien bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Daarnaast was het zeer prettig communiceren en kwam hij altijd netjes zijn afspraken na. Kortom op alle vlakken zijn wij zeer tevreden over hem en kunnen wij iedereen [Meer]

Wij zijn zeer tevreden over Chester (B2 makelaars) en hoe het hele aankoop en verkoopproces van onze oude en nieuwe woning is verlopen. Chester kent de markt goed en heeft zijn toegevoegde waarde meer dan laten zien bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Daarnaast was het zeer prettig communiceren en kwam hij altijd netjes zijn afspraken na. Kortom op alle vlakken zijn wij zeer tevreden over hem en kunnen wij iedereen aanraden zaken te doen met B2 makelaars. Slagroom op het toetje was de mooie bos bloemen en de champagne die wij kregen na het tekenen bij de notaris. Chester, dank voor al je werk en inzet. Wij zijn een "promotor" van B2 makelaars geworden. Minder

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
29 november 2018
Door:
Muhammad Abbady

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
Kenza

Detailscore

It was great to work with Chester, B2 makelaars; Such a rapidity in providing the data and proficiency delivering the service. Thank you!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
J.Schotkamp

Detailscore

Wij hebben ons huis afgelopen jaar laten taxeren door Coert, in verband met de hypotheekverstrekker was er haast bij, hoe fijn is het dat hij ons zo snel uit de brand heeft geholpen, communicatie vanaf zijn vakantie adres, weekend en avond werk , Coert is letterlijk "the extra mile" voor ons gegaan....hulde!!

10 , 0
Kantoor:
B2 makelaars & taxateurs
Datum:
28 november 2018
Door:
Rick

Detailscore

Used Chester for 4 properties now and every time he has pulled out all the stops to make sure I get the best deal on both purchases, sales and rentals. It’s unusual to find a real estate agent that has a no-nonsense approach and maintains high standards throughout the process!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.