Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Haarlem

Adresgegevens
Haarlem
Schalkwijkerstraat 11B
2033 JB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 augustus 2019
Door:
P.G. de Moel

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 juli 2019
Door:
S. Roest

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 juli 2019
Door:
C Vinkenborg

Detailscore

Vertelde weinig extra dingen uit zichzelf over het huis

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 juli 2019
Door:
M. van Kampen

Detailscore

Prettig en accuraat

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
17 juni 2019
Door:
A Scholz

Detailscore

Positieve indruk

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 juni 2019
Door:
R. van Kampen

Detailscore

Prima geholpen, duidelijk en ze had alle tijd voor ons.

6 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 juni 2019
Door:
. Rohof

Detailscore

Nietaltijd bereikbaar

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 juni 2019
Door:
T. Schuitemaker

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 mei 2019
Door:
S.F. Oostenbrink

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 mei 2019
Door:
M. Castien

Detailscore

Fijne bezichtiging. Neemt de tijd. Veel informatie, ook over VVE. Voor mij heel belangrijk geweest.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 mei 2019
Door:
I. de Goede

Detailscore

Zeer tevreden over Hoekstra en van eck

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 mei 2019
Door:
F.M. Revers

Detailscore

Prima behalve dat onze openstaande vragen niet meer zijn beantwoord daarom een lage beoordeling bij 'Snelheid van reageren'.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 mei 2019
Door:
N. Salhi

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 mei 2019
Door:
T. Akin

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 mei 2019
Door:
M. Schulting

Detailscore

Rustige vriendelijke man, nam alle tijd en dacht mee. Had veel informatie, kwam eerlijk en transparant over. Prettige ervaring.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 mei 2019
Door:
P. Spiekerman

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
06 mei 2019
Door:
J.E. Tuinman

Detailscore

Ik heb een prima gesprek gevoerd met de makelaar. De makelaar gaf goede uitleg en gaf mij rustig de tijd, om de woning te bekijken. Ik had ruimschoots de tijd genomen om de buurt te verkennen. De buurt voldeed niet aan mijn idee van een passende woonomgeving.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 april 2019
Door:
W. van den Haak

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 april 2019
Door:
R. de Wit

Detailscore

Ik heb de bezichtiging als zeer prettig ervaren. Henny had zich goed ingelezen in de woning. Hij gaf extra sfeer aan het huis.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 april 2019
Door:
H. Vink

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 maart 2019
Door:
R.L.S. van Goor

Detailscore

prima en eerlijk verhaal, het wordt niet mooier gemaakt dan het is.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
13 maart 2019
Door:
M. de Jong

Detailscore

Een van de beste makelaars die we tot nu toe hebben gehad. Brengt het verhaal zoals het is en doet suggesties

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
05 maart 2019
Door:
J. Hof

Detailscore

Ze heeft alle voor- en nadelen uitgelegd en was enthousiast.Dus helemaal oke.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
28 februari 2019
Door:
A. Peelen

Detailscore

Nav dit bezoek ook jullie benaderd als aankoopmakelaar

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 februari 2019
Door:
S. Yones

Detailscore

Geen

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.