Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Haarlem

Adresgegevens
Haarlem
Schalkwijkerstraat 11B
2033 JB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 december 2018
Door:
G. Mosnegutu

Detailscore

Very supportive and helpful

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 december 2018
Door:
O. IJspeert

Detailscore

Wij zijn helemaal tevreden over Felicia van Leeuwen. Ze was realistisch over de woning en gaf ons de tijd om het appartement goed in ons op te nemen. Kortom een heel prettig en deskundig persoon en verre van 'pusherig'.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2018
Door:
H. Scholsberg

Detailscore

Niets anders dan lof!

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 november 2018
Door:
I. Schrall

Detailscore

Dorien heeft een goede rondleiding door het appartement gegeven en was zelf erg enthusiast over het appartement. Op vragen waar ze niet direct kon antwoorden heeft ze nageken en daarna geantwoord. Een ardige vrouw die weet waar ze het over heeft. Goede markelaar!

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 november 2018
Door:
I. Seinen

Detailscore

Zelden zo veel informatie gehad bij eenwoning bezoek

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 november 2018
Door:
K.W. Yau

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 november 2018
Door:
E. Popkov

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 oktober 2018
Door:
B. Lindeboom

Detailscore

Erg leuke dame!

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 oktober 2018
Door:
D. Brinkman

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 oktober 2018
Door:
D. Brinkman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2018
Door:
H Cluwen

Detailscore

Prima!

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2018
Door:
. Deijzen

Detailscore

Keurige service, enthousiast ontvangen. Ik vind het beoordelingsformulier niet handig met een 6 en dan pas een 8, graag had ik een 7 aan willen klikken op sommige punten. Ik vind een 6 minimaal maar een 8 voor sommige punten weer te hoog.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 september 2018
Door:
T. Bakker

Detailscore

zeer goed

6 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 september 2018
Door:
G.M.M. Timmer

Detailscore

Correct met de afspraken.Medewerker straalde geen groot enthousiasme uit. Misschien al vele bezichtigingen achter zich.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 september 2018
Door:
V. Langheld

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 september 2018
Door:
A. Monsch

Detailscore

Erg enthousiast en vriendelijk

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
19 september 2018
Door:
M. van de Poel

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 september 2018
Door:
T. Pel

Detailscore

Prima ontvangen,hoewel wij het ontvangen van meerdere belangstellende geen goede insteek vinden,(weinig privacy in het gesprek.Maar een vriendelijke ontvangst

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 september 2018
Door:
S Ahyad

Detailscore

De makelaar op locatie waar vriendelijk.Via de mail vroeg ik om meer informatie over de fundering en die heb ik niet gekregen. Behalve het antwoord op houten palen. Op locatie vertelde de makelaar mij hoe het zat maar het toch graag beantwoord via de mail gezien.

4 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
18 september 2018
Door:
R. van Broekhuizen

Detailscore

zeer slecht. afgelopen donderdag een bieding gedaan via mail. Geen bevestiging van ontvangst, en ook geen terugkoppeling op bieding. Dit lijkt mij niet de juiste klantbenadering en dus beoordeling zeer slecht.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
14 september 2018
Door:
B. Middelbos

Detailscore

Makelaar is goed, opdrachtgever stelt te hoge eisen op te korte termijn

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 september 2018
Door:
H. Sieger Postuma

Detailscore

Hoe de woning precies in het blok zit en waar je buren onder, boven of naast je hebt laat zich moeilijk begrijpen c.q. bepalen. Dat bleek ook voor de makelaar.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 september 2018
Door:
P.A. van Bendegem

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 september 2018
Door:
C. Thie

Detailscore

Zoek contact !

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
07 september 2018
Door:
. Semmoh

Detailscore

Ze nam alle tijd voor een gesprek.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.