Alle beoordelingen

Hoekstra en van Eck

Haarlem

Adresgegevens
Haarlem
Schalkwijkerstraat 11B
2033 JB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
31 januari 2019
Door:
M. van der Zouw

Detailscore

X

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
31 januari 2019
Door:
D Versluis

Detailscore

4 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
30 januari 2019
Door:
N. van der Werf

Detailscore

De makelaar stelde zich niet voor en wist nagenoeg niets over het huis te vertellen, stuur maar een mailtje voor meer info was zijn reactie op vragen. In plaats van een bezichtiging was het een open huis, was vooraf niet vermeld.

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
21 januari 2019
Door:
B. Duin

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 januari 2019
Door:
S. Houtman

Detailscore

Professioneel

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
16 januari 2019
Door:
N.M. Huls

Detailscore

Zeer prettig en makkelijke communicatie.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 januari 2019
Door:
Y. Kumar

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 januari 2019
Door:
A. Vos

Detailscore

A very friendly man that explained every corner of the house in detail and enthusiastically answered all my questions.

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 januari 2019
Door:
M. Mainwaring-Burton

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 januari 2019
Door:
. Mola

Detailscore

Over het algemeen tevreden. Dat er een andere geïnteresseerde meeliep tijdens onze afspraak was op zijn zachtst gezegd niet netjes. Dit werd ter plaatse aangekondigd.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
11 januari 2019
Door:
C. Lammers

Detailscore

vriendelijk, geduldig, goed benaderbaar.

8 , 8
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
10 december 2018
Door:
P. Meijer

Detailscore

Prettige bezichtiging- aardige makelaar

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
04 december 2018
Door:
G. Mosnegutu

Detailscore

Very supportive and helpful

7 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
03 december 2018
Door:
O. IJspeert

Detailscore

Wij zijn helemaal tevreden over Felicia van Leeuwen. Ze was realistisch over de woning en gaf ons de tijd om het appartement goed in ons op te nemen. Kortom een heel prettig en deskundig persoon en verre van 'pusherig'.

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
29 november 2018
Door:
H. Scholsberg

Detailscore

Niets anders dan lof!

8 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
20 november 2018
Door:
I. Schrall

Detailscore

Dorien heeft een goede rondleiding door het appartement gegeven en was zelf erg enthusiast over het appartement. Op vragen waar ze niet direct kon antwoorden heeft ze nageken en daarna geantwoord. Een ardige vrouw die weet waar ze het over heeft. Goede markelaar!

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
02 november 2018
Door:
I. Seinen

Detailscore

Zelden zo veel informatie gehad bij eenwoning bezoek

6 , 4
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 november 2018
Door:
K.W. Yau

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
01 november 2018
Door:
E. Popkov

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
15 oktober 2018
Door:
B. Lindeboom

Detailscore

Erg leuke dame!

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
09 oktober 2018
Door:
D. Brinkman

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
08 oktober 2018
Door:
D. Brinkman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2018
Door:
H Cluwen

Detailscore

Prima!

7 , 6
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
27 september 2018
Door:
. Deijzen

Detailscore

Keurige service, enthousiast ontvangen. Ik vind het beoordelingsformulier niet handig met een 6 en dan pas een 8, graag had ik een 7 aan willen klikken op sommige punten. Ik vind een 6 minimaal maar een 8 voor sommige punten weer te hoog.

8 , 0
Kantoor:
Hoekstra en van Eck
Datum:
26 september 2018
Door:
T. Bakker

Detailscore

zeer goed

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.