Bericht

Hugtenburg & de Vries Makelaars en Taxateurs

Haarlem

Adresgegevens
Vestiging: Haarlem
Generaal Cronjestraat 66
2021JK

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 4 beoordelingen

 • 4 , 4
  Datum:
  09 mrt 2017
  Beoordelaar:
  Daan

  Als geïnteresseerde partij in een woning een bezichtiging gehad waarbij ik te maken ...

  Als geïnteresseerde partij in een woning een bezichtiging gehad waarbij ik te maken kreeg met deze makelaar, een andere dan gecommuniceerd over de mail zonder mij op de hoogte te brengen. Door mijn fout was ik 5 minuten te laat wat ik telefonisch had doorgegeven. Bij binnenkomst voelde ik mij niet bepaald welkom. Na 2 a 3 minuten stond ik weer buiten. Het enthousiasme wat ik had in de woning is compleet weg. Het feit dat een bezichtiging 15 minuten duurt vind ik ook erg kort. Hier was ik ook niet van op de hoogte. Jammer dat een kennismaking met een makelaar zo moet verlopen.

 • 4 , 8
  Datum:
  19 dec 2015
  Beoordelaar:
  Ilse E.

  Twee bezichtigingen gehad, waarbij we een duidelijke uitleg hebben gehad. Echter bij het ...

  Twee bezichtigingen gehad, waarbij we een duidelijke uitleg hebben gehad. Echter bij het proces daarna (o.a. het bieden etc), verliep alles erg moeizaam. Het contact met de makelaar verliep moeizaam, en we hadden niet het idee dat de makelaar ons op de juiste manier heeft geholpen. Erg jammer, en dit ook teruggekoppeld naar de betreffende makelaar, maar hij was van mening dat dit niet het geval was en kon ook geen begrip opbrengen voor onze positie. Geen aanrader.

 • 2 , 2
  Datum:
  10 mrt 2014
  Beoordelaar:
  Amanda Vermolen

  Wij hebben ons huis 3 jaar via Hugtenburg & de Vries makelaars te ...

  Wij hebben ons huis 3 jaar via Hugtenburg & de Vries makelaars te koop aangeboden. Vanaf het begin was communicatie een zwakke plek, ook toen we regelmatig aan hadden gegeven dat we graag meer van hen wilden horen (alleen standaard een simpele terugkoppeling na een bezichtiging, of gewoon antwoord op de vragen die we stelden) kwam hierin geen verbetering. Na hen 3 jaar (veel te lang) de kans te hebben gegeven dit te verbeteren zijn we overgestapt. Dit had dus niet zozeer te maken met het feit dat ons huis nog niet was verkocht, maar met hun werkwijze. De slechte communicatie zorgde ook voor meer fouten, zoals bezichtigingen die niet doorgingen of die we zelf moesten begeleiden omdat er miscommunicatie was geweest met de kijker over het tijdstip van de bezichtiging. Dit makelaarskantoor is opgericht in de goede tijd waarin de huizen als broodjes over de toonbank gingen en dat merk je in de dienstverlening. Ze weten niet wat dienstverlening is. Daarnaast leren ze ook niet van fouten, op de feedback die we hen hebben gegeven bij het opzeggen kregen we als reactie: 'dat er weleens iets mis kan gaan in de communicatie in 3 jaar tijd is onvermijdelijk'. Helaas is het alleen maar misgegaan, en dat terwijl communicatie, zeker in crisistijd, één van de belangrijkste taken van een makelaar is. Kortom: een absolute AFrader.

 • 9 , 8
  Datum:
  26 aug 2011
  Beoordelaar:
  Eva van Halen

  Ik heb een paar weken terug mijn huis verkocht bij Hugtenburg en de ...

  Ik heb een paar weken terug mijn huis verkocht bij Hugtenburg en de Vries en kan niet anders concluderen dan dat ik erg tevreden over ze ben. Mijn huis is snel verkocht voor een heel mooie prijs en heb echt het gevoel dat zij het verschil hebben gemaakt bij de verkoop. Alle contacten verliepen erg soepel, vriendelijk en ik kreeg snel en goed antwoord op mijn vragen. Ik heb vooral met Rinze van Tjonger te maken gehad en af en toe met Peter Hugtenburg en ik ervaar beide heren als zeer kundig. Dat merk ik vooral nu we samen op zoek naar mijn nieuwe huis. Zij zien en weten dingen waar ik zelf nooit op was gekomen en hebben mij al behoed voor een grote misser!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.