Adresgegevens
Haarlem
Staten Bolwerk 2 A

Tel: 0235519006
info@leefmakelaars.nl  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
22 maart 2018
Door:
louise mennen

Detailscore

Ik heb zowel met Jochem als met Mette te maken gehad en ik vond ze allebei heel vriendelijk en toegankelijk. Ze begrepen heel goed waar ik naar op zoek was en waren heel flexibel. Ze dachten goed mee en ook het secretariaat verdient een pluim.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
14 februari 2018
Door:
Peter Leenheer

Detailscore

We zijn bijzonder goed geholpen bij de verkoop van ons appartement op alle fronten. Goede informatie en voorbereiding en uitstekend resultaat.

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-14 16:16:31
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Beste Peter, ontzettend bedankt voor je beoordeling. Daar zijn wij heel erg blij mee! Team Leef!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 februari 2018
Door:
Sandra Zwartjes-de Boer

Detailscore

Het contact met Leef makelaars was bijzonder prettig. Er werd ruim tijd besteed aan de gratis waarde bepaling en er was oprechte interesse in het verhaal van de mensen en het huis. Bij iedere vraag of het nu telefonisch was of per mail ,er werd iedere keer direct gereageerd . Het team van Leef is enthousiast en zeer deskundig. Alle medewerkers van Leef zowel het kantoor als de makelaars Jeroen en Jochum weten antwoord op iedere vraag en waren [Meer]

Het contact met Leef makelaars was bijzonder prettig. Er werd ruim tijd besteed aan de gratis waarde bepaling en er was oprechte interesse in het verhaal van de mensen en het huis. Bij iedere vraag of het nu telefonisch was of per mail ,er werd iedere keer direct gereageerd . Het team van Leef is enthousiast en zeer deskundig. Alle medewerkers van Leef zowel het kantoor als de makelaars Jeroen en Jochum weten antwoord op iedere vraag en waren altijd bereikbaar.Kortom zeer prettig om mee samen te werken. Indien wij weer een makelaar nodig hebben wordt het voor ons weer Leef makelaars. Zij verdienen een dikke 10! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-07 21:47:50
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Beste Sandra, We vinden het ontzettend fijn dat we je hebben kunnen helpen! Dankjewel voor de geweldige beoordeling.

9 , 6
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 februari 2018
Door:
Susan Goorden

Detailscore

Leef! Makelaars heeft ons begeleid bij de aankoop van ons huis. Het was zeer prettig werken met alle medewerkers. Zowel in de orientatiefase hebben we goede tips gekregen als bij het vinden van een taxateur en hypotheekadviseur. Dankzij de hulp van Leef! is het ons zelfs gelukt om in deze moeilijke markt onder de vraagprijs onze droomwoning te kopen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-05 20:26:14
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Beste Susan, Wat heerlijk om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van jullie droomhuis. Jeroen heet jullie van harte welkom in zijn geliefde Houtvaartkwartier. Heel veel geluk in jullie nieuwe woning/wijk!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 februari 2018
Door:
Ina

Detailscore

Voor de aankoop van mijn woning in Haarlem heb ik met Marc, Jeroen, Mette en medewerkers van Leefmakelaars te maken gehad. Er wordt snel gewerkt en gereageerd op een hele prettige manier. Ik voelde me meteen thuis bij dit kantoor. Dankzij Leefmakelaars is het me uiteindelijk gelukt een hele fijne woning te vinden en is mijn wens in vervulling gegaan.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
01 december 2017
Door:
Frank en Bonnie

Detailscore

Wij hebben besloten om samen met Leef! Makelaars-Taxateurs ons huis te verkopen. Nadat ons huis verkocht is voelt dat ook zo. Vanaf het begin werden wij goed in de loop gehouden en alle vragen werden vrijwel meteen beantwoord. Alles gaat in goed overleg en het voelt erg persoonlijk. Het contact met onze makelaar Jeroen Geijsberts verliep dan ook erg goed. Via de app, mail of telefonisch was Jeroen altijd bereikbaar en altijd enthousiast. Door omstandigheden wilden wij ons huis, [Meer]

Wij hebben besloten om samen met Leef! Makelaars-Taxateurs ons huis te verkopen. Nadat ons huis verkocht is voelt dat ook zo. Vanaf het begin werden wij goed in de loop gehouden en alle vragen werden vrijwel meteen beantwoord. Alles gaat in goed overleg en het voelt erg persoonlijk. Het contact met onze makelaar Jeroen Geijsberts verliep dan ook erg goed. Via de app, mail of telefonisch was Jeroen altijd bereikbaar en altijd enthousiast. Door omstandigheden wilden wij ons huis, nadat wij al voor Leef! hadden gekozen, ineens snel in de verkoop zetten. Dit werd fantastisch aangepakt en binnen 2 weken stond ons huis al op Funda. De samenwerking met de medewerkers, Erzsi, Larissa en Anne was geweldig en zij zorgden ervoor dat alle documenten, afspraken met fotograaf etc. binnen erg korte tijd geregeld waren. Samen met onze tweede makelaar Mette heeft Jeroen een fantastische verkoopstrategie toegepast en is ons huis erg snel verkocht. Voor ons als verkoper is dit natuurlijk een spannende periode waarin altijd goed is overlegt en wij door Leef! nogmaals goed op de hoogte werden gehouden. Het is duidelijk dat Leef! Makelaars-Taxateurs verder een goed en realistisch beeld heeft van de woningmarkt en deze kennis wordt mooi toegepast in de verkoop. Ook na de verkoop is de begeleiding goed en worden wij nog steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Als wij terug kijken zijn we erg tevreden en zullen wij Leef! dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Leef! is professioneel, erg actief, kundig en ook zeer persoonlijk. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2017-12-01 00:00:00
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Beste Frank en Bonnie, Erg leuk om te lezen dat we met het hele team, binnendienst en makelaars jullie zo goed en snel mogelijk konden helpen. We wensen jullie heel veel plezier in jullie nieuwe huis. Heel veel dank voor de beoordeling.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
27 november 2017
Door:
Willem Ran

Detailscore

Marc van Leef makelaars heeft voor ons zowel het kooptraject van ons nieuw huis als de verkoop van ons oude huis begeleid. Bij de aankoop van onze nieuwe woning heeft hij ervoor gezorgd dat we alle benodigde informatie kregen over de staat van de woning en bij de bieding goed geadviseerd. Voor de verkoop van onze oude woning heeft hij een goed traject uitgezet voor bezichtigingen en biedingen. Wij zijn heel tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
04 oktober 2017
Door:
Nick Visser

Detailscore

Al vanaf het eerste moment is Leef makelaars een hele betrokken partij geweest die mij op de juiste manier heeft geadviseerd bij het verkopen van mijn woning. Ik kreeg een eerlijk verhaal over waarde en verkoopstrategie.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
25 september 2017
Door:
Yvonne en Mark

Detailscore

In onze zoektocht naar een geschikte makelaar hebben we uiteindelijk gekozen voor Leef! makelaars. We zochten een makelaar die ons zou kunnen begeleiden in de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van onze eigen woning. Vanaf het eerste moment voelde het contact heel goed en we zijn tijdens het gehele traject echt super geholpen en geadviseerd door het gehele team (inclusief de back-office!): binnen 6 weken (tijdens de zomerperiode!) hebben we ons droomhuis aangekocht en ons eigen [Meer]

In onze zoektocht naar een geschikte makelaar hebben we uiteindelijk gekozen voor Leef! makelaars. We zochten een makelaar die ons zou kunnen begeleiden in de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van onze eigen woning. Vanaf het eerste moment voelde het contact heel goed en we zijn tijdens het gehele traject echt super geholpen en geadviseerd door het gehele team (inclusief de back-office!): binnen 6 weken (tijdens de zomerperiode!) hebben we ons droomhuis aangekocht en ons eigen huis verkocht, hoe geweldig is dat! We zijn ontzettend blij dat we voor Leef! gekozen hebben. Ben je nog op zoek naar een makelaar? Of twijfel je nog? Niet doen, lekker voor Leef! kiezen ;-) Minder

9 , 8
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
20 september 2017
Door:
Joep en Ingrid

Detailscore

Zeer enthousiaste makelaar. Deskundig en veel kennis van zaken. Uitstekende back Office die altijd voor je klaar staat en helpt met allerlei zaken. Wij hebben de samenwerking tijdens de verkoop van ons huis als zeer prettig ervaren!

9 , 8
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
19 september 2017
Door:
Wouter en Elaine

Detailscore

Wij zijn heel tevreden vanwege de goede communicatie : t.w.de snelle terugkoppeling, de prettige bejegening en de voortvarendheid van handelen. Elke medewerker van Leef die je belt is goed geïnformeerd van de status van het verkoopproces. Kortom hebben wij het gevoel dat het woord "ontzorging" bij Leef makelaars van toepassing is. Bovendien geven zij blijk van goede timing tijdens de verkoop.

9 , 8
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
19 september 2017
Door:
Wouter en Elaine

Detailscore

Wij zijn heel tevreden over de goede communicatie: Stellen je snel op de hoogte van de ontwikkelingen, zorgen voor een goede facilitering en zijn creatief bij het binnenhalen van potentiële kopers, alle medewerkers zijn bekend van het verkoopproces en goed bereikbaar. De term "ontzorging"past bij Leefmakelaars.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
18 september 2017
Door:
pm kersten

Detailscore

net als de vorige keer zijn wij zeer tevreden! Alle medewerkers zijn zeer kundig, alles wordt uitstekend geregeld, en de communicatie verloopt ook uitstekend. De prijs is van te voren heel helder vastgesteld, en alles wordt op een transparante manier afgehandeld. Je kan met alle vragen bij alle medewerkers terecht, en er wordt dan heel snel gereageerd, niets blijft liggen. Er is veel aandacht voor de situatie en wensen van de verkoper; wij hadden bv veel haast met de verkoop, en het huis [Meer]

net als de vorige keer zijn wij zeer tevreden! Alle medewerkers zijn zeer kundig, alles wordt uitstekend geregeld, en de communicatie verloopt ook uitstekend. De prijs is van te voren heel helder vastgesteld, en alles wordt op een transparante manier afgehandeld. Je kan met alle vragen bij alle medewerkers terecht, en er wordt dan heel snel gereageerd, niets blijft liggen. Er is veel aandacht voor de situatie en wensen van de verkoper; wij hadden bv veel haast met de verkoop, en het huis stond binnen echt zeer korte tijd op funda! Ook de omgang met de kijkers en kopers verloopt heel prettig. wij kunnen deze makelaar met een gerust hart bij iedereen aan bevelen! Minder

9 , 2
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
13 september 2017
Door:
Steffen en Sarah Blom

Detailscore

Uit eerder onderzoek hebben we gekozen voor Leef, mede door de goede beoordelingen. In de praktijk hebben ze dit volledig waargemaakt. Vanaf de eerste kennismaking met de makelaar Jeroen werd er een duidelijke aanpak van handelen besproken en was het gewoon een goed verhaal. We waren snel overtuigd en vanaf de start tot verkoop zijn we serieus genomen, werd er goed gecommuniceerd en vooral met veel enthousiasme gewerkt. Een absolute aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
12 september 2017
Door:
Bas en Sophie

Detailscore

Met een bescheiden budget de overspannen huizenmarkt opgaan, bleek een behoorlijk zenuwslopend traject. Uiteindelijk hebben we besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn we via via bij Leef! terechtgekomen. En wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben; dankzij het snelle handelen en deskundige advies van Jochum hebben we toch ons droomhuis weten te bemachtigen. De meerwaarde van een aankoopmakelaar heeft zich in ons geval bewezen en zouden we dus zeker aanraden. De begeleiding nadat ons [Meer]

Met een bescheiden budget de overspannen huizenmarkt opgaan, bleek een behoorlijk zenuwslopend traject. Uiteindelijk hebben we besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen en zijn we via via bij Leef! terechtgekomen. En wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben; dankzij het snelle handelen en deskundige advies van Jochum hebben we toch ons droomhuis weten te bemachtigen. De meerwaarde van een aankoopmakelaar heeft zich in ons geval bewezen en zouden we dus zeker aanraden. De begeleiding nadat ons bod was geaccepteerd hebben we eveneens als zeer prettig ervaren. Ook dank aan Marc en de rest van het team hiervoor. Minder

9 , 6
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
06 september 2017
Door:
Sander

Detailscore

In een overspannen woningmarkt duurde onze zoektocht naar een huis bijzonder lang. Gelukkig was dit voor Leef geen probleem en we hebben altijd goed advies gekregen. We zijn op een professionele en vriendelijke manier bijgestaan door zowel de makelaars als de collega's op kantoor. Zonder uitzondering hebben we altijd een snelle reactie ontvangen op onze vragen. Wat erg prettig was met het inplannen van de bezichtigingen (waar je snel bij moet zijn). Ik wil er nog niet over nadenken om [Meer]

In een overspannen woningmarkt duurde onze zoektocht naar een huis bijzonder lang. Gelukkig was dit voor Leef geen probleem en we hebben altijd goed advies gekregen. We zijn op een professionele en vriendelijke manier bijgestaan door zowel de makelaars als de collega's op kantoor. Zonder uitzondering hebben we altijd een snelle reactie ontvangen op onze vragen. Wat erg prettig was met het inplannen van de bezichtigingen (waar je snel bij moet zijn). Ik wil er nog niet over nadenken om ons huis te verkopen maar mocht dit het geval zijn dan schakelen we zeker weer Leef in. Minder

9 , 2
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
28 augustus 2017
Door:
A. Close

Detailscore

Leef! heeft haar belofte van kwaliteit absoluut waargemaakt. Zeer kundig advies, erg betrokken en uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. Een goede samenwerking tussen front en back office maakt ook dat je als klant e.e.a. met een gerust hart aan ze overlaat. Ik raad Leef! ten zeerste aan!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
08 augustus 2017
Door:
Jeroen ter Steege

Detailscore

Ik vind het zelf altijd lastig om dingen uit handen te geven. Hou van controle en hou het graag in de gaten. Maar met het verkopen van mijn huis moet je ook het kunnen overlaten aan een professional. En dat is Leef Makelaars zeker. Mijn Makelaar Jeroen heeft uitstekend werk geleverd. Kijken naar mijn behoefte en deze in kaart te brengen en vanuit zijn waardevolle kennis en kunde mij uitstekend geadviseerd. Het gaf mij een aangenaam en prettig gevoel. [Meer]

Ik vind het zelf altijd lastig om dingen uit handen te geven. Hou van controle en hou het graag in de gaten. Maar met het verkopen van mijn huis moet je ook het kunnen overlaten aan een professional. En dat is Leef Makelaars zeker. Mijn Makelaar Jeroen heeft uitstekend werk geleverd. Kijken naar mijn behoefte en deze in kaart te brengen en vanuit zijn waardevolle kennis en kunde mij uitstekend geadviseerd. Het gaf mij een aangenaam en prettig gevoel. Alles tot in de puntjes was geregeld. van A to Z en het lijntje voor info stond altijd open. Ook op het kantoor van Leef, een werkelijk erg fijn ontvangst. Het belangrijkste vind ik nog dat gevoel van vertrouwen en geborgenheid absoluut vooraan staat als je een samenwerking aan gaat met een Makelaar. Jeroen van Leef Makelaars verdient een dikke pluim. Relatie vs commerciële instelling is perfect in balans. Ik beveel deze makelaar absoluut 100% aan en dat van een criticus als ik. Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
04 augustus 2017
Door:
raymond en Anita ter horst

Detailscore

Tijdens het eerste gesprek was er gelijk een klik en waren we heel tevreden met de geschatte waarde en het feit dat die gelijk bekend was. De strategie van Jochum en Jeroen was heel goed waardoor na 1 bezichtiging en 1 uur open huis het huis verkocht was. Ook de dames op kantoor waren heel invoelend, meedenkend en lief.

9 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
01 augustus 2017
Door:
Ricardo & Yvonne

Detailscore

Als zeer prettig ervaren. Zowel Jeroen als Mette zijn zeer professioneel en hebben ons goeie tips gegeven, maar bovenal zijn het zeer prettige mensen in omgang. Van begin tot eind zeer goede begeleiding.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
28 juli 2017
Door:
Ardash Joseph

Detailscore

Absoluut top bedrijf. Enorm klantvriendelijk,zeer proffesioneel en deskundig. Op geen enkele manier te verbeteren. We werden op alle mogelijke manieren op de hoogte gehouden en "Leef" heeft ons huis verkocht tijdens onze vakantie. Hoeveel beter wil je het hebben. Chapeau!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
23 juli 2017
Door:
Mariska

Detailscore

Al vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij Leef!. Iedereen binnen het team is heel gedreven en enthousiast. Denkt mee en reageert snel en adequaat. Wat me bij Jochum opviel waren zijn kennis en kunde. Zowel van de markt als van de huizen. Zijn scherpe blik, duidelijke uitleg, goede adviezen én tips. Daarnaast is hij een heel spontaan en vriendelijk mens. Kortom: wil je een huis kopen of verkopen, ga langs bij Leef! Makelaars en ervaar het zelf!!! Super [Meer]

Al vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij Leef!. Iedereen binnen het team is heel gedreven en enthousiast. Denkt mee en reageert snel en adequaat. Wat me bij Jochum opviel waren zijn kennis en kunde. Zowel van de markt als van de huizen. Zijn scherpe blik, duidelijke uitleg, goede adviezen én tips. Daarnaast is hij een heel spontaan en vriendelijk mens. Kortom: wil je een huis kopen of verkopen, ga langs bij Leef! Makelaars en ervaar het zelf!!! Super bedankt voor jullie belangrijke bijdrage aan de aankoop van ons nieuwe huis! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
27 juni 2017
Door:
Karlijn

Detailscore

De intake was zeer prettig en ik had gelijk een goed gevoel. Jochum gaf een goede en realistische schatting van de waarde van mijn huis. Daarnaast kreeg ik gelijk een berg tips met wat ik nog wel en niet zou kunnen aanpassen (likje verf, kleine reparatie) voordat mijn huis in de verkoop zou gaan. Ook goed advies over de stand van zaken bij de VvE enz. Met dit alles was ik goed voorbereid. De kleine details zoals een bloemetje, [Meer]

De intake was zeer prettig en ik had gelijk een goed gevoel. Jochum gaf een goede en realistische schatting van de waarde van mijn huis. Daarnaast kreeg ik gelijk een berg tips met wat ik nog wel en niet zou kunnen aanpassen (likje verf, kleine reparatie) voordat mijn huis in de verkoop zou gaan. Ook goed advies over de stand van zaken bij de VvE enz. Met dit alles was ik goed voorbereid. De kleine details zoals een bloemetje, zorgen dat er voor de kinderen van de kijkers iets te doen is, feestelijke verrassing bij het tekenen van het koopcontract en het prettige contact zowel met de Makelaar als de dames op kantoor maken het verschil! Minder

9 , 6
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
31 mei 2017
Door:
Jorick en Marloes

Detailscore

Jochum, Mark, Jeroen en de andere enthousiastelingen van het Leef! Team hebben ons met veel succes en naar grote tevredenheid geholpen met de aan- en verkoop in Haarlem. Bijzonder was hun inzet om te flyeren in de straten van onze keuze. En met resultaat; want zo hebben we ons droomhuis in onze droomstart verkregen. De begeleiding tijdens de uiteindelijk aankoop was professioneel en prettig. Hetzelfde geldt voor de succesvolle verkoop van ons huis in Haarlem. Hun aanpak en advies [Meer]

Jochum, Mark, Jeroen en de andere enthousiastelingen van het Leef! Team hebben ons met veel succes en naar grote tevredenheid geholpen met de aan- en verkoop in Haarlem. Bijzonder was hun inzet om te flyeren in de straten van onze keuze. En met resultaat; want zo hebben we ons droomhuis in onze droomstart verkregen. De begeleiding tijdens de uiteindelijk aankoop was professioneel en prettig. Hetzelfde geldt voor de succesvolle verkoop van ons huis in Haarlem. Hun aanpak en advies bleek achteraf perfect. Mooi vonden wij dat ze de potentiële kopers - ondanks de grote belangstelling - serieus en met voldoende aandacht behandelden. Enige puntje van aandacht; het kwam wel eens voor dat leef! meerdere klanten had met interesse in dezelfde woning. Dan kon het dus wel eens gebeuren dat we met andere makelaar moest kijken en bieden. Niet ideaal, maar begrijpelijk. Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
30 april 2017
Door:
Jan & Elien

Detailscore

We hadden al gelezen dat mensen erg tevreden waren over Leef!, dit geldt zeker ook voor ons! We kregen direct een comfortabel gevoel toen we onze intake hadden bij Jochum. In de maanden waarin we zeer fanatiek hebben gezocht, werden we goed begeleid door het hele team. Op bezichtigingsverzoeken reageerde Leef! erg snel: heel fijn in deze drukke tijd. Ook toonden ze zich zeer flexibel en dachten mee met ons. Wij hebben echt het gevoel dat het mede dankzij [Meer]

We hadden al gelezen dat mensen erg tevreden waren over Leef!, dit geldt zeker ook voor ons! We kregen direct een comfortabel gevoel toen we onze intake hadden bij Jochum. In de maanden waarin we zeer fanatiek hebben gezocht, werden we goed begeleid door het hele team. Op bezichtigingsverzoeken reageerde Leef! erg snel: heel fijn in deze drukke tijd. Ook toonden ze zich zeer flexibel en dachten mee met ons. Wij hebben echt het gevoel dat het mede dankzij dit fijne kantoor is, dat we ons droomhuis te pakken hebben. Zoek je een huis in Haarlem, ga dan voor Leef!. Wij zijn fan! (En nee, niemand betaald ons om dit te zeggen:P) Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.