Adresgegevens
Haarlem
Staten Bolwerk 2 A

Tel: 0235519006
info@leefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Jacqueline Bil-Burger

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Jacqueline Bil-Burger

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
13 augustus 2019
Door:
Hendrik Sieger Postuma

Detailscore

Prima. Deskundig accuraat. Ter zake deskundig. Goede verkoop strategie, met een fantastisch resultaat. Het kantoor van Leef is wat 'stoffig' voor zo'n goede makelaar, dat mag naar een A - locatie verhuizen en een als zodanig interieur krijgen -)

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Frits

Detailscore

Met Marianne als ook de andere mensen op kantoor heb ik zeer prettig, goed en professioneel mee samengewerkt. Dat was zowel voor de aankoop van het appartement als de verkoop van het huis. Ik kan Leef! aan een ieder aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
20 juli 2019
Door:
Michel

Detailscore

Zeer tevreden met Leef vanwege de kleinschaligheid en persoonlijkheid. Nu voor de tweede keer een huis met ze aangekocht en dat beviel opnieuw prima.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 juli 2019
Door:
Theo de Jong

Detailscore

Uitstekende makelaar, we kregen meteen bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel, ze doen niet moeilijk en doen niet uit de hoogte, ze zijn punctueel ,duidelijk, zeer klantvriendelijk en denken me je mee !

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
04 mei 2019
Door:
J J Scholtens

Detailscore

Het contact met Leef! is altijd goed! Ze zijn altijd bereikbaar en hebben snel het nodige advies of antwoord klaar. Bij de verkoop van ons huis werden we steeds goed op de hoogte gehouden. Ze zijn professioneel, kennen de markt goed, geven duidelijk advies en handelen snel.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
08 april 2019
Door:
Marcello Ungheretti

Detailscore

Jeroen heeft mij zeer goed geholpen. Hij is deskundig, betrouwbaar en vriendelijk.

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
04 april 2019
Door:
barbara ferri

Detailscore

ik ben heel blij dat ik voor Leef makelaar heb gekozen. Mijn woning was snel verkocht en het contact met de medewerkers was erg prettig.

9 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
27 maart 2019
Door:
Ingrid

Detailscore

Fijne mensen, duidelijke taal, servicegericht en goede aanpak!

9 , 8
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 maart 2019
Door:
Bas

Detailscore

Heel goed kantoor, zitten er bovenop en uitstekende service!

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 februari 2019
Door:
Eva Schnieders

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 februari 2019
Door:
Eva Schnieders

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
01 februari 2019
Door:
I. Neve

Detailscore

Onze ervaring met de verkoop van het huis van mijn moeder door Leef Makelaars was heel plezierig. Vooral de persoonlijke benadering van iedereen is erg fijn. Je wordt altijd snel te woord gestaan en geholpen door een blij en enthousiast team. Ook de fotograaf heeft er echt werk van gemaakt. Super!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
31 januari 2019
Door:
Alexander Schönhuth

Detailscore

Just an awesome experience. Everything was just perfect, wonderful atmosphere throughout, and great expertise and competence.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
29 januari 2019
Door:
Ton Seijkens

Detailscore

Heel enthousiast en accuraat

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 januari 2019
Door:
G van der Hulst

Detailscore

We zijn heel erg tevreden met de begeleiding door Leef!Makelaars van de verkoop van ons huis, en de aankoop van ons nieuwe huis. Goed advies gekregen, zorgvuldig in de communicatie, en Marianne is een heel prettig, open en eerlijk persoon en een kundig makelaar. Het digitale NVM-woningdossier vonden we minder toegankelijk, maar daar werden we door Larissa en Eva altijd goed bij geholpen. De ontvangst op het kantoor was altijd hartelijk en welkom.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
20 december 2018
Door:
T. Puchta

Detailscore

Leef! heeft ons ontzettend goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis als ook met een snelle en efficiënte verkoop van ons huidige huis. Jochum, Mette zijn zeer vakkundig, snel en professioneel! Dank ook voor alle ondersteuning van het kantoor vooral door Larissa en Erzsi, ze stonden altijd klaar voor al onze vragen!

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 december 2018
Door:
Jeroen Heijneman

Detailscore

Leef! heeft ons ontzettend prettig geholpen met de verkoop van ons huis in 2017 en met het zoeken naar een nieuwe woning in Haarlem. Hun enthousiasme, lokale kennis van de markt en persoonlijke klik waren voor ons belangrijk om voor ze te kiezen.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 december 2018
Door:
Han Langereis

Detailscore

De ervaring met Leef! is super. Zowel Marianne als Dennis zijn zeer gedreven en heel enthousiast. Zou ze een ieder aanraden die een huis wil aan of verkopen!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 december 2018
Door:
Dave

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 november 2018
Door:
Marloes de Visser

Detailscore

Top!!!! Geweldige hardwerkende mensen met hun hart op de juiste plaats! Vooral Jochum heeft een speciaal plekje in ons hart!

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 november 2018
Door:
Guido en Hanneke

Detailscore

We hadden geen beter kantoor kunnen kiezen om onze droom om bij strand en stad te wonen te verwezenlijken! Jeroen en Jochum hebben ons afwisselend geholpen bij het vinden van onze woning. Jeroen gaf ons een realistische inschatting vooraf en Jochum handelde exact op het goede moment, waardoor we nu elke dag blij zijn met ons huis en de plek! Kortom: hele prettige mensen met kennis van zaken en inlevingsvermogen. Ook de contacten met de andere mensen van het [Meer]

We hadden geen beter kantoor kunnen kiezen om onze droom om bij strand en stad te wonen te verwezenlijken! Jeroen en Jochum hebben ons afwisselend geholpen bij het vinden van onze woning. Jeroen gaf ons een realistische inschatting vooraf en Jochum handelde exact op het goede moment, waardoor we nu elke dag blij zijn met ons huis en de plek! Kortom: hele prettige mensen met kennis van zaken en inlevingsvermogen. Ook de contacten met de andere mensen van het kantoor waren plezierig en goed. Minder

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Rik

Detailscore

Bijzonder prettige ervaring gehad met Jeroen. Heeft veel kennis, gaat kundig te werk, is makkelijk te bereiken en is heel vriendelijk. In algemene zin zeer te spreken over de werkwijze van het kantoor!

9 , 6
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
28 oktober 2018
Door:
Marianne Sassen

Detailscore

Marianne is erg enthousiast en vakkundig. Ze is goed bereikbaar en neemt de tijd om zaken door te spreken. Het is fijn om met haar van gedachten te wisselen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.