Adresgegevens
Haarlem
Staten Bolwerk 2 A

Tel: 0235519006
info@leefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 december 2018
Door:
Han Langereis

Detailscore

De ervaring met Leef! is super. Zowel Marianne als Dennis zijn zeer gedreven en heel enthousiast. Zou ze een ieder aanraden die een huis wil aan of verkopen!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 december 2018
Door:
Dave

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 november 2018
Door:
Marloes de Visser

Detailscore

Top!!!! Geweldige hardwerkende mensen met hun hart op de juiste plaats! Vooral Jochum heeft een speciaal plekje in ons hart!

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 november 2018
Door:
Guido en Hanneke

Detailscore

We hadden geen beter kantoor kunnen kiezen om onze droom om bij strand en stad te wonen te verwezenlijken! Jeroen en Jochum hebben ons afwisselend geholpen bij het vinden van onze woning. Jeroen gaf ons een realistische inschatting vooraf en Jochum handelde exact op het goede moment, waardoor we nu elke dag blij zijn met ons huis en de plek! Kortom: hele prettige mensen met kennis van zaken en inlevingsvermogen. Ook de contacten met de andere mensen van het [Meer]

We hadden geen beter kantoor kunnen kiezen om onze droom om bij strand en stad te wonen te verwezenlijken! Jeroen en Jochum hebben ons afwisselend geholpen bij het vinden van onze woning. Jeroen gaf ons een realistische inschatting vooraf en Jochum handelde exact op het goede moment, waardoor we nu elke dag blij zijn met ons huis en de plek! Kortom: hele prettige mensen met kennis van zaken en inlevingsvermogen. Ook de contacten met de andere mensen van het kantoor waren plezierig en goed. Minder

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Rik

Detailscore

Bijzonder prettige ervaring gehad met Jeroen. Heeft veel kennis, gaat kundig te werk, is makkelijk te bereiken en is heel vriendelijk. In algemene zin zeer te spreken over de werkwijze van het kantoor!

9 , 6
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
28 oktober 2018
Door:
Marianne Sassen

Detailscore

Marianne is erg enthousiast en vakkundig. Ze is goed bereikbaar en neemt de tijd om zaken door te spreken. Het is fijn om met haar van gedachten te wisselen.

9 , 1
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Sophie van Dijck

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
21 september 2018
Door:
A.H. Slot

Detailscore

Adequaat, vriendelijk, to the point en houdt zich aan de afspraken. Had de benedenwoning verkocht vandaar mijn keuze. Dochters tevreden en ik kan met een gerust hart van mijn oude dag gaan genieten! Dank, Jeroen! Groet Adriana

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
12 september 2018
Door:
Marjo Kriek

Detailscore

Ik heb met verschillende personen gewerkt. Verschillende makelaars en mensen van het kantoor.

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
07 september 2018
Door:
mark marchand

Detailscore

Een erg fijne en ontspannen makelaar die ons goed heeft geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Het gehele proces werd overgenomen en wij kregen geregeld updates over de vorderingen. Ook de back office staat altijd klaar en verzorgt je pro actief van informatie. Al met al een erg persoonlijk gevoel en dat was fijn.

8 , 2
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 september 2018
Door:
Hans Horn

Detailscore

9 , 1
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
01 september 2018
Door:
Vanessa

Detailscore

Ik ben via via bij Leef makelaars terecht gekomen. Met Larissa heb ik het meest contact gehad op het kantoor, zij regelde de afspraken voor bezichtigingen en gaf antwoorden op al mijn vragen. Larissa is vriendelijk, geduldig en heel netjes in haar communicatie, geen vraag is haar teveel en ze neemt altijd de tijd voor je, dit heb ik als zeer prettig ervaren! (En ze heeft een hele fijne, rustige telefoonstem) Met Jeroen heb ik het introductie gesprek [Meer]

Ik ben via via bij Leef makelaars terecht gekomen. Met Larissa heb ik het meest contact gehad op het kantoor, zij regelde de afspraken voor bezichtigingen en gaf antwoorden op al mijn vragen. Larissa is vriendelijk, geduldig en heel netjes in haar communicatie, geen vraag is haar teveel en ze neemt altijd de tijd voor je, dit heb ik als zeer prettig ervaren! (En ze heeft een hele fijne, rustige telefoonstem) Met Jeroen heb ik het introductie gesprek gehad waarin het hele proces uitgelegd werd. Mette heeft mij als makelaar uiteindelijk aan de geschikte woning geholpen. Ik was al ruim 5 maanden aan het zoeken maar zonder succes. Zij heeft toen tussentijds met mij gekeken waar het elke keer op mis liep en wat we konden doen. Uiteindelijk heb ik een maand later mijn huis gevonden!! Met Jochem heb ik het contract getekend! Ik werd verrast met een taart met foto van mijn nieuwe huis!! Super gaaf!! Wederom is alle tijd genomen, alles duidelijk uitgelegd en ook hier was geen vraag teveel! Fijne persoonlijkheid!! In heb de service en diensten van Leef makelaars als zeer prettig ervaren, professionele vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. De tijd in ieders leven, wanneer je op zoek bent naar een nieuw huis, is een leuke maar ook spannende tijd. De begeleiding en kennis van een deskundig fijn team is hierin heel belangrijk!!! Het gaat tenslotte om een nieuw thuis!! Bedankt allemaal voor de goede zorgen!! Minder

9 , 9
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
27 augustus 2018
Door:
Robin van Beek

Detailscore

Zeer goed, kwam afspraken na en dat is in onze ogen essentieel. Communicatie helder en ondersteuning vanuit kantoor ook goed.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-27 10:04:25
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

We hebben jullie heel graag geholpen! Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Dat waarderen we zeer!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
02 augustus 2018
Door:
Sarah Salhi

Detailscore

Vriendelijk binnendienst personeel die je altijd snel en goed te woord staan. Jochum en Jeroen zijn allebei zeer goed in hun vak en erg ervaren.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-02 15:42:33
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Wow wat een geweldige beoordeling. Namens het hele team bedankt!

9 , 9
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
31 juli 2018
Door:
Toine van der Drift

Detailscore

Binnen een maand een nieuw huis aangekocht en ons huidige huis verkocht!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-31 20:30:21
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Yeh! Ontzettend bedankt voor de goede beoordeling en we wensen jullie veel plezier en geluk toe in jullie nieuwe huis.

9 , 6
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
31 juli 2018
Door:
Sophie van Dijck

Detailscore

Mijn ervaring is alom uitstekend met dit kantoor. Ze zijn vriendelijk, overzichtelijk, behulpzaam, ervaren en deskundig.

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-31 15:52:05
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Beste Sophie, heel fijn om te horen. Bedankt voor je beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
25 juli 2018
Door:
Daan

Detailscore

Ons eerste contact was met Marc in de rol van aankoopmakelaar. Na het aanhoren van onze woonwensen kon hij ons precies op straatniveau vertellen waar wel en niet te zoeken. (zelfs met mijn wens voor een glasvezelaansluiting werd rekening gehouden) Interessante woningen konden we op regelmatige basis met hem of zijn collega's doornemen. Ondanks dat de vaste prijs afgesproken prijs kregen we in mijn beleving een eerlijk advies om wel of niet een bod te doen. Na een periode [Meer]

Ons eerste contact was met Marc in de rol van aankoopmakelaar. Na het aanhoren van onze woonwensen kon hij ons precies op straatniveau vertellen waar wel en niet te zoeken. (zelfs met mijn wens voor een glasvezelaansluiting werd rekening gehouden) Interessante woningen konden we op regelmatige basis met hem of zijn collega's doornemen. Ondanks dat de vaste prijs afgesproken prijs kregen we in mijn beleving een eerlijk advies om wel of niet een bod te doen. Na een periode van veel bezichtigingen en biedingen deed er zich een unieke kans voor direct uit het informele netwerk van Marc. Uiteindelijk heeft dat er toe geleid dat we een maand later onze nieuwe woning konden betrekken. Zonder de inzet van deze toppers was dit niet gelukt! Een prestatie boven verwachting. Vandaar ook de hoge waardering. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-25 13:45:00
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Wat een geweldige beoordeling! We hebben jullie met alle plezier geholpen en wensen jullie heel veel geluk toe in jullie nieuwe woning.

8 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
12 juni 2018
Door:
Charlotte Roels

Detailscore

Ik ben erg enthousiast over alle leuke & lieve mensen op kantoor! Zij hebben mij altijd goed geholpen en gesteund tijdens mijn zoektocht naar een nieuw huis. Niets was teveel of te gek. Samen met de prettige, doeltreffende hulp van Jochum, Jeroen en Mette was dit een gouden combi. Zij stonden altijd klaar en waren meer dan bereid om mijn vragen en twijfels aan te horen & te beantwoorden. Ik kan mij geen beter makelaarskantoor voorstellen! Dank jullie wel!

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-12 11:09:18
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Wat leuk om te horen Charlotte! We hebben je met alle plezier geholpen en wensen je al het goeds toe in je nieuwe woning!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
04 juni 2018
Door:
Janneke

Detailscore

Wat een fijne makelaar en wat een heerlijk enthousiast team! Dat werkt echt aanstekelijk. Iedereen die je spreekt binnen Leef! is reuze vriendelijk, ontzettend kundig en happy to help. Jochum en Jeroen hielpen ons bij zowel de koop als de verkoop. Als ik nu terugkijk op welke documenten ik allemaal in mijn handen heb gehad, waar je allemaal op moet letten bij je nieuwe maar ook je huidige huis, en de kennis die daarbij nodig is, ben ik [Meer]

Wat een fijne makelaar en wat een heerlijk enthousiast team! Dat werkt echt aanstekelijk. Iedereen die je spreekt binnen Leef! is reuze vriendelijk, ontzettend kundig en happy to help. Jochum en Jeroen hielpen ons bij zowel de koop als de verkoop. Als ik nu terugkijk op welke documenten ik allemaal in mijn handen heb gehad, waar je allemaal op moet letten bij je nieuwe maar ook je huidige huis, en de kennis die daarbij nodig is, ben ik heel blij dat er er een kundig team naast je staat om je hiermee te helpen. Heel fijn om dat met de volste vertrouwen uit handen te kunnen geven in die hectische tijd. Eén belletje en we waren weer volledig op de hoogte. Dankzij Leef! hebben we ons droomhuis verkocht, en ons droomhuisje goed verkocht! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-04 20:48:48
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Heel fijn on te horen dat we jullie zo goed van dienst zijn geweest. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan. We wensen jullie ontzettend veel geluk toe in jullie nieuwe droomhuisje. Geniet ervan!

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
25 mei 2018
Door:
jacolien

Detailscore

Mijn ervaring met Mette was heel goed. Zij heeft me goed begeleid en goed geadviseerd. Wat ik vooral ook waardeerde, was haar hulp bij de aankoop van het huis dat ik op het oog had in een heel ander deel van Nederland - wat strikt genomen dus helemaal niet bij de opdracht hoorde. Echt superfijn. Ook Mettes ervaring met en kennis van het VvE-gebeuren vond ik een duidelijke plus.

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-25 18:04:37
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Dank voor de goede beoordeling!

8 , 9
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
22 mei 2018
Door:
André de Lange

Detailscore

Het hele Leef! team is vriendelijk en ter zake kundig. Ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vragen. Een extra bezoek ten behoeve van de aankoop op heel korte termijn bleek geen enkel probleem! En een prachtige taart als felicitatie na de aankoop! Dank aan iedereen van Leef!

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-22 10:28:45
Reactie:
Leef! Makelaars-Taxateurs

Hopelijk heeft de taart gesmaakt ;-) Bedankt voor de mooie beoordeling!

9 , 8
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
14 mei 2018
Door:
Gerla Kolthof

Detailscore

Tevens met Jeroen.

9 , 6
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 april 2018
Door:
Hans van Poppelen

Detailscore

goede ervaring kennis van zaken duidelijke afspraken

8 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
13 april 2018
Door:
Mayrosa Gill

Detailscore

Ik ben door Leef makelaars bijzonder goed geholpen bij het zoeken naar een passende woning. Ook veel lof aan de dames van het secretariaat die mij altijd goed te woord stonden. Er werd ruim tijd en aandacht besteed als ik vragen had. Geen vraag was teveel en er werd altijd snel gereageerd. Mede door de deskundigheid van het team en de prettige samenwerking heeft het geleid tot de aankoop van mijn eerste woning.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
27 maart 2018
Door:
Bob Langerak

Detailscore

Jeroen heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van onze woning en de aankoop van onze nieuwe woning. Hij heeft ons de juiste en slimme tips gegeven. Hij is erg professioneel, beleefd en fijn om mee te werken. Zeker als we hem vergelijken met de andere makelaars die we tegen zijn gekomen steekt hij er met kop en schouders boven uit.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.