Adresgegevens
Haarlem
Staten Bolwerk 2 A

Tel: 0235519006
info@leefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
30 juni 2020
Door:
Babette

Detailscore

Wij hebben via Leef! een woning verkocht en aangekocht. Beide ervaringen zijn zeer positief! Luc en Jochum hebben ons met veel enthousiasme in elke stap geholpen. Luc heeft ons tijdens de aankoop zeer goed bijgestaan door ons goed te adviseren, ervoor te zorgen dat we goed nadachten over onze keuze en het hoofd koel hielden. Hij is zeer enthousiast en persoonlijk en komt afspraken altijd na, en we vonden het altijd leuk om met hem te spreken! Ook het [Meer]

Wij hebben via Leef! een woning verkocht en aangekocht. Beide ervaringen zijn zeer positief! Luc en Jochum hebben ons met veel enthousiasme in elke stap geholpen. Luc heeft ons tijdens de aankoop zeer goed bijgestaan door ons goed te adviseren, ervoor te zorgen dat we goed nadachten over onze keuze en het hoofd koel hielden. Hij is zeer enthousiast en persoonlijk en komt afspraken altijd na, en we vonden het altijd leuk om met hem te spreken! Ook het team bij Leef! (Wouter, Lydia, Saskia) hebben ons heel goed geholpen met het maken van afspraken voor de bezichtiging, het afhandelen van alle documenten etc. Bij Leef! hadden wij echt het gevoel dat het hele team ons tot in de puntjes heeft geholpen en we zijn erg blij met het resultaat van de aankoop en verkoop! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
15 juni 2020
Door:
René de Man

Detailscore

Beoordeling: Uitstekend Vanaf het allereerst contact met Jochum Steur van Leef! Makelaars viel op dat de communicatie, in eerste instantie via e-mail, heel positief en zorgvuldig verliep. Omdat wij als verkopers in Brabant wonen, zochten we een makelaar die goed op de hoogte was van de woningmarkt in Haarlem (Indische buurt). Jochum Steur begreep dat hij zoveel mogelijk ons de zorgen rond verkoop, bezichtigingen en verdere verkoop-juridische zaken uit handen moest nemen, gezien de afstand Brabant-Haarlem. Het kennismakingsgesprek verliep zo [Meer]

Beoordeling: Uitstekend Vanaf het allereerst contact met Jochum Steur van Leef! Makelaars viel op dat de communicatie, in eerste instantie via e-mail, heel positief en zorgvuldig verliep. Omdat wij als verkopers in Brabant wonen, zochten we een makelaar die goed op de hoogte was van de woningmarkt in Haarlem (Indische buurt). Jochum Steur begreep dat hij zoveel mogelijk ons de zorgen rond verkoop, bezichtigingen en verdere verkoop-juridische zaken uit handen moest nemen, gezien de afstand Brabant-Haarlem. Het kennismakingsgesprek verliep zo uitermate prettig, dat we vol vertrouwen besloten met Jochum verder in zee te gaan. Eigenlijk is in het hele verkooptraject, - infobrochure van Leef!, advisering in de voorbereiding van het verkoop klaarmaken van de woning, Funda-presentatie, voorbereiding van bezichtigingen en begeleiding daarvan -, de onderlinge communicatie steeds heel prettig, accuraat en zorgvuldig verlopen. Zelfs na het leegruimen van de woning door een bedrijf (toen de koopovereenkomst was getekend) kregen we een gefilmde rondleiding door de nu lege woning om een eindindruk te krijgen. Op vragen via mail of telefoon werd altijd heel vlot en nauwkeurig geantwoord. Toen uiteindelijk, na een heel vlotte verkoop (ondanks de corona-crisis), de zaken tot een afronding kwamen, bleef Jochum ons heel zorgvuldig informeren over de laatste te nemen stappen, inclusief een lijstje met aandachtspunten. Bij de inspectie van de woning, samen met de kopers en hun makelaar op de dag van de overdracht bij de notaris, bleef hij de puntjes op de i zetten met een keurig verslag van die inspectie en de opname van de meterstanden, inclusief foto's van de meters, die wij als verkopers en de kopers ter plekke ondertekenden. Het digitale verslag werd eigenlijk direct naar ons mailadres verzonden. Kortom, wij zijn uitermate positief over de wijze waarop de medewerkers van Leef! ons hebben geadviseerd in het verkoopproces en ons veel zorgen uit handen hebben genomen. Hierbij in het bijzonder een heel groot compliment voor Jochum Steur, met wie we het meest contact hebben gehad. Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
30 mei 2020
Door:
Jef Huijbers

Detailscore

We hebben een zeer positieve ervaring met het hele team van Leef makelaars; van de makelaars tot aan de back office. Leef makelaars werkt met het moderne zoeksysteem 'Copaan'. Hierbij worden woningen met een percentage gematcht aan je vooraf opgegeven voorkeuren. Dit systeem hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben het team als persoonlijk, spontaan, behulpzaam en zeer snel in contact ervaren. Jeroen heeft ons geholpen in het proces en hebben hem als een zeer kundige, persoonlijke en [Meer]

We hebben een zeer positieve ervaring met het hele team van Leef makelaars; van de makelaars tot aan de back office. Leef makelaars werkt met het moderne zoeksysteem 'Copaan'. Hierbij worden woningen met een percentage gematcht aan je vooraf opgegeven voorkeuren. Dit systeem hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben het team als persoonlijk, spontaan, behulpzaam en zeer snel in contact ervaren. Jeroen heeft ons geholpen in het proces en hebben hem als een zeer kundige, persoonlijke en snel handelende makelaar ervaren. Door zijn snelle handelingsstrategie heeft Jeroen ons meer dan 10.000 euro bespaard bespaard! Zeker een aanrader! Minder

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
13 mei 2020
Door:
Eva

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
06 mei 2020
Door:
Sjef Hageman

Detailscore

Nadat wij met Jochum en het hele team met succes een appartement hadden gekocht zijn wij verder gegaan met Jochum en Suzanne om ons huis te verkopen.Door de corona crisis werd het wel moeilijker maar het is wel met volle tevredenheid van ons gelukt.Wij bedanken het hele team voor de altijd betrokken hulp bij elke vraag die wij hadden en zullen jullie zeker aanbevelen voor iedereen.Bedankt en na de overdracht komen wij nog wel langs om jullie persoonlijk te [Meer]

Nadat wij met Jochum en het hele team met succes een appartement hadden gekocht zijn wij verder gegaan met Jochum en Suzanne om ons huis te verkopen.Door de corona crisis werd het wel moeilijker maar het is wel met volle tevredenheid van ons gelukt.Wij bedanken het hele team voor de altijd betrokken hulp bij elke vraag die wij hadden en zullen jullie zeker aanbevelen voor iedereen.Bedankt en na de overdracht komen wij nog wel langs om jullie persoonlijk te bedanken.Petje af. Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
05 mei 2020
Door:
Amy Veenboer

Detailscore

Wij hebben de verkoop van ons huis door Leef! makelaars als zeer positief ervaren. Het contact verliep soepel en informeel. De makelaars en overige medewerkers houden je goed op de hoogte van wat er allemaal gaat gebeuren en hebben veel kennis in huis over de woningmarkt. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar en de medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of iets voor je uit te zoeken. Ook is het online dossier handig en [Meer]

Wij hebben de verkoop van ons huis door Leef! makelaars als zeer positief ervaren. Het contact verliep soepel en informeel. De makelaars en overige medewerkers houden je goed op de hoogte van wat er allemaal gaat gebeuren en hebben veel kennis in huis over de woningmarkt. Het kantoor is telefonisch goed bereikbaar en de medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of iets voor je uit te zoeken. Ook is het online dossier handig en overzichtelijk. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
20 april 2020
Door:
Richard Meester

Detailscore

Hele prettige ervaring. Al het personeel kan klaarblijkelijk in de gedeelde systemen waardoor iedereen adequaat mijn specifieke vragen kon beantwoorden.

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
08 april 2020
Door:
kees van Geldorp

Detailscore

Wij hebben Leef-Makelaars als een heel fijne en hedendaagse makelaar ervaren. Team erg vriendelijk en kennis van zaken. Altijd goed bereikbaar en behulpzaam. En Jochem is een aimabele man!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
06 april 2020
Door:
Marcel en Mascha Duppen

Detailscore

Na de 1e kennismaking met Jeroen zijn we gelijk in zee gegaan met Leef! makelaars. We hebben tijdens de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning heel leuk en deskundig contact gehad met bijna het hele kantoor. Dit kantoor werkt als een echt team. We hadden, nu tijdens de corona crisis, toch wel enige twijfel of wij onze woning goed zouden verkopen, maar Jeroen en Suzanne hebben zeer hun best gedaan en er boven [Meer]

Na de 1e kennismaking met Jeroen zijn we gelijk in zee gegaan met Leef! makelaars. We hebben tijdens de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning heel leuk en deskundig contact gehad met bijna het hele kantoor. Dit kantoor werkt als een echt team. We hadden, nu tijdens de corona crisis, toch wel enige twijfel of wij onze woning goed zouden verkopen, maar Jeroen en Suzanne hebben zeer hun best gedaan en er boven verwachting een hele goede prijs uitgehaald. Wouter, Lydia en Saskia jullie ook erg bedankt vanuit de binnendienst. Het contact is heel serieus verlopen, maar ook met de nodige humor. Dit kantoor kunnen wij zeker aanbevelen. Als de corona crisis voorbij is komen we zeker nog een keer een 2e ronde gebak brengen. Leef! makelaars bedankt voor jullie kundige en fijne hulp bij onze aan- en verkoop! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
06 april 2020
Door:
Melinda Pieters

Detailscore

Het was en is heel prettig samenwerken met Jeroen en Suzanne. Zelfs in deze moeilijke tijden ging niets ze te ver om potentiele kopers door ons huis te leiden. Alle voorzorgsmaatregelen werden getroffen. Veel sneller dan verwacht kwam er een mooi bod binnen. De begeleiding is super en er wordt ruim de tijd genomen voor onze vragen. Wij zijn in ieder geval super enthousiast over Leef!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
06 april 2020
Door:
Henriëtte ABAS

Detailscore

Op aanraden van een goede vriend van ons kwamen we na miskleum terecht bij Leef Makelaars! het had niet beter gekund! Wat een verademing!! Ter zake kundig! en gedreven!! goede samenwerking met een functionele ondersteuning en ook nog eens in mentaal opzicht! TOP!!- Jeroen was altijd bereikbaar, dus 24/7, zat vol met goede ideeën,met een begrijpelijke en transparante uitvoering! Ze kunnen daar wel DOORPAKKEN!! Voordat we het goed en wel doorhadden -), was het huis verkocht en dat [Meer]

Op aanraden van een goede vriend van ons kwamen we na miskleum terecht bij Leef Makelaars! het had niet beter gekund! Wat een verademing!! Ter zake kundig! en gedreven!! goede samenwerking met een functionele ondersteuning en ook nog eens in mentaal opzicht! TOP!!- Jeroen was altijd bereikbaar, dus 24/7, zat vol met goede ideeën,met een begrijpelijke en transparante uitvoering! Ze kunnen daar wel DOORPAKKEN!! Voordat we het goed en wel doorhadden -), was het huis verkocht en dat nog eens voor ongekend hoge prijs, waar we alleen van konden dromen!! Hulde voor Jeroen en het hele team!! en .. last but not least ... er was ruimte voor humor en veel pret!! Alles bij elkaar genomen - hoe leuk is het om op zo'n manier afscheid te nemen van een plek waar je gelukkig bent geweest en altijd van zal blijven houden! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
03 april 2020
Door:
Marco Meeuwisse

Detailscore

We verkochten voor de 4e keer een huis. De professionaliteit van Jochum ( en collega’s ) is, na eerdere ervaringen met andere makelaars, opvallend hoog. Duidelijke, doortastende, tijdige en eerlijke communicatie. Aangezien het in dit vaak nu eenmaal draait om communicatie..! Chapeau een dik verdiende 10

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Bernardine Howell

Detailscore

Ik ben super blij dat ik voor Leef! Makelaars heb gekozen. Mijn eerste gesprekken voor de verkoop van mijn huis heb ik met Jochum gedaan,wat zeer prettig was en duidelijk. Daarna heeft Suzanne het groot deel overgenomen om met mij verder contact te houden ivm de bezichtigingen van mijn huis en wat er allemaal bij kwam kijken. Ik heb het als erg prettig ervaren allemaal. Kortom een super kantoor.

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Hunting

Detailscore

Serieuze, betrokken makelaar met verstand van zaken

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Hunting

Detailscore

Enthousiaste medewerkster die de tijd voor je neemt.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Rene de Jong

Detailscore

Waanzinnig goed geholpen door zowel Luc als Jeroen. Altijd snel, uitermate vriendelijk, oprecht en goed bereikbaar!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Annette Thoolen

Detailscore

Een zeer klantvriendelijke, flexibele, goed bereikbare makelaar, met verstand van zaken!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
20 maart 2020
Door:
Kimberley de Bruijn

Detailscore

Hij komt na wat hij beloofd! Prettige samenwerking, verstand van zaken en geeft goede adviezen! Het was een fijne ervaring!!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
17 maart 2020
Door:
Tilly van Dijk

Detailscore

Ter zake kundig,toegankelijk,goed te bereiken,ook na kantooruren. Vriendelijk en behulpzaam,dat geldt trouwens voor het hele team!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
18 februari 2020
Door:
Lia van Heerwaarden

Detailscore

Heel positief, wat een bak met kennis en ervaring en wat een heerlijk enthousiasme. Nergens glad of gemaakt, maar open, eerlijk en no-nonsense. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van het huidige verliep uitstekend. Met name het contact met Jochum en Jeroen was steeds heel plezierig, ze zijn allebei heel goed bereikbaar, ook buiten de gewone kantooruren. En ook een groot compliment voor de backoffice van Leef!, wat fijn dat alles steeds supersnel en helder [Meer]

Heel positief, wat een bak met kennis en ervaring en wat een heerlijk enthousiasme. Nergens glad of gemaakt, maar open, eerlijk en no-nonsense. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van het huidige verliep uitstekend. Met name het contact met Jochum en Jeroen was steeds heel plezierig, ze zijn allebei heel goed bereikbaar, ook buiten de gewone kantooruren. En ook een groot compliment voor de backoffice van Leef!, wat fijn dat alles steeds supersnel en helder werd geregeld en vastgelegd. Een grote aanrader! Minder

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
18 februari 2020
Door:
Kelly G.

Detailscore

Ontzettend prettig samengewerkt met Jochum, Jeroen en Suzanne voor de verkoop van ons oude huis en aankoop van het nieuwe huis. Ze geven deskundig advies, maar altijd met fijne, persoonlijke touch in de vorm van veel interesse, een bloemetje en zelfs taart! We kijken erg positief terug op deze samenwerking.

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
21 januari 2020
Door:
Ralph Ploeger

Detailscore

Erg gemotiveerd en hands on, altijd bereikbaar en oplossingsgerich. Goede marktkennis en sterk onderhandelaar.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
18 januari 2020
Door:
Louden

Detailscore

Jeroen is professioneel, geduldig en kundig.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
14 januari 2020
Door:
Maarten van Heerwaarden

Detailscore

Enorm veel ervaring en kennis van zaken. Begeleiding van begin tot eind voelde zeer comfortabel en vertrouwd. Er heerst een hele prettige kantoorsfeer; ongedwongen maar heel professioneel. Jochum heeft al onze zorgen uit handen genomen, een geweldige aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
09 december 2019
Door:
Sjef Hageman

Detailscore

Het was voor ons na bijna 50 jaar om te verhuizen naar een appartement erg moeilijk maar met heel veel geduld en hulp van Jochum zijn wij nu geslaagd voor een prachtig appartement. Heel hartelijk bedankt team van Leef Makelaars.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.