Adresgegevens
Haarlem
Staten Bolwerk 2 A

Tel: 0235519006
info@leefmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Bernardine Howell

Detailscore

Ik ben super blij dat ik voor Leef! Makelaars heb gekozen. Mijn eerste gesprekken voor de verkoop van mijn huis heb ik met Jochum gedaan,wat zeer prettig was en duidelijk. Daarna heeft Suzanne het groot deel overgenomen om met mij verder contact te houden ivm de bezichtigingen van mijn huis en wat er allemaal bij kwam kijken. Ik heb het als erg prettig ervaren allemaal. Kortom een super kantoor.

9 , 5
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Hunting

Detailscore

Serieuze, betrokken makelaar met verstand van zaken

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Hunting

Detailscore

Enthousiaste medewerkster die de tijd voor je neemt.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Rene de Jong

Detailscore

Waanzinnig goed geholpen door zowel Luc als Jeroen. Altijd snel, uitermate vriendelijk, oprecht en goed bereikbaar!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 maart 2020
Door:
Annette Thoolen

Detailscore

Een zeer klantvriendelijke, flexibele, goed bereikbare makelaar, met verstand van zaken!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
20 maart 2020
Door:
Kimberley de Bruijn

Detailscore

Hij komt na wat hij beloofd! Prettige samenwerking, verstand van zaken en geeft goede adviezen! Het was een fijne ervaring!!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
17 maart 2020
Door:
Tilly van Dijk

Detailscore

Ter zake kundig,toegankelijk,goed te bereiken,ook na kantooruren. Vriendelijk en behulpzaam,dat geldt trouwens voor het hele team!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
18 februari 2020
Door:
Lia van Heerwaarden

Detailscore

Heel positief, wat een bak met kennis en ervaring en wat een heerlijk enthousiasme. Nergens glad of gemaakt, maar open, eerlijk en no-nonsense. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van het huidige verliep uitstekend. Met name het contact met Jochum en Jeroen was steeds heel plezierig, ze zijn allebei heel goed bereikbaar, ook buiten de gewone kantooruren. En ook een groot compliment voor de backoffice van Leef!, wat fijn dat alles steeds supersnel en helder [Meer]

Heel positief, wat een bak met kennis en ervaring en wat een heerlijk enthousiasme. Nergens glad of gemaakt, maar open, eerlijk en no-nonsense. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van het huidige verliep uitstekend. Met name het contact met Jochum en Jeroen was steeds heel plezierig, ze zijn allebei heel goed bereikbaar, ook buiten de gewone kantooruren. En ook een groot compliment voor de backoffice van Leef!, wat fijn dat alles steeds supersnel en helder werd geregeld en vastgelegd. Een grote aanrader! Minder

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
18 februari 2020
Door:
Kelly G.

Detailscore

Ontzettend prettig samengewerkt met Jochum, Jeroen en Suzanne voor de verkoop van ons oude huis en aankoop van het nieuwe huis. Ze geven deskundig advies, maar altijd met fijne, persoonlijke touch in de vorm van veel interesse, een bloemetje en zelfs taart! We kijken erg positief terug op deze samenwerking.

9 , 7
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
21 januari 2020
Door:
Ralph Ploeger

Detailscore

Erg gemotiveerd en hands on, altijd bereikbaar en oplossingsgerich. Goede marktkennis en sterk onderhandelaar.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
18 januari 2020
Door:
Louden

Detailscore

Jeroen is professioneel, geduldig en kundig.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
14 januari 2020
Door:
Maarten van Heerwaarden

Detailscore

Enorm veel ervaring en kennis van zaken. Begeleiding van begin tot eind voelde zeer comfortabel en vertrouwd. Er heerst een hele prettige kantoorsfeer; ongedwongen maar heel professioneel. Jochum heeft al onze zorgen uit handen genomen, een geweldige aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
09 december 2019
Door:
Sjef Hageman

Detailscore

Het was voor ons na bijna 50 jaar om te verhuizen naar een appartement erg moeilijk maar met heel veel geduld en hulp van Jochum zijn wij nu geslaagd voor een prachtig appartement. Heel hartelijk bedankt team van Leef Makelaars.

9 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
17 november 2019
Door:
Arjan en Linda

Detailscore

Samen met de enthousiaste en kundige Suzanne Metselaar heeft Jeroen Geijsberts ons enorm goed geholpen met de verkoop van ons huis. Duidelijke afspraken, een goede uitleg van alle zaken en een goede communicatie. We hebben dit als zeer prettig ervaren!

9 , 9
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
11 oktober 2019
Door:
Eva Lowinsky

Detailscore

Hele fijne makelaar! Pakt zaken snel op, je hoeft je geen zorgen te maken want alles wordt snel en goed afgehandeld!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Eva Lowinsky

Detailscore

Hartstikke fijn samengewerkt met Jeroen. Jeroen is open, transparant, communiceert helder en snel en is eigenlijk altijd goed bereikbaar. Door Jeroen zijn kennis en kunde hebben we een super mooi huis aangekocht - en dat in deze tijd met de drukte op de huizenmarkt! 100% aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Arlette Deutekom

Detailscore

Goede kennis vd markt, korte communicatielijnen en het hele kantoor is sympathiek.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
24 augustus 2019
Door:
Caroline

Detailscore

Jochum is een hele prettige makelaar. Ik zou zo weer met hem in zee gaan! Wat ik met name heel fijn vond is dat hij heel enthousiast is en duidelijk plezier heeft in zijn werk, hij communiceert prettig, komt afspraken na èn denkt met je mee. Hij heeft voor ons de verkoop van het oude huis gerealiseerd en de aankoop van het nieuwe huis. Over allebei zijn we dik tevreden! Hij heeft tevens een leuk en vriendelijk team achter [Meer]

Jochum is een hele prettige makelaar. Ik zou zo weer met hem in zee gaan! Wat ik met name heel fijn vond is dat hij heel enthousiast is en duidelijk plezier heeft in zijn werk, hij communiceert prettig, komt afspraken na èn denkt met je mee. Hij heeft voor ons de verkoop van het oude huis gerealiseerd en de aankoop van het nieuwe huis. Over allebei zijn we dik tevreden! Hij heeft tevens een leuk en vriendelijk team achter zich en ook dat merk je. Minder

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Jacqueline Bil-Burger

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
13 augustus 2019
Door:
Hendrik Sieger Postuma

Detailscore

Prima. Deskundig accuraat. Ter zake deskundig. Goede verkoop strategie, met een fantastisch resultaat. Het kantoor van Leef is wat 'stoffig' voor zo'n goede makelaar, dat mag naar een A - locatie verhuizen en een als zodanig interieur krijgen -)

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Frits

Detailscore

Met Marianne als ook de andere mensen op kantoor heb ik zeer prettig, goed en professioneel mee samengewerkt. Dat was zowel voor de aankoop van het appartement als de verkoop van het huis. Ik kan Leef! aan een ieder aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
20 juli 2019
Door:
Michel

Detailscore

Zeer tevreden met Leef vanwege de kleinschaligheid en persoonlijkheid. Nu voor de tweede keer een huis met ze aangekocht en dat beviel opnieuw prima.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
16 juli 2019
Door:
Theo de Jong

Detailscore

Uitstekende makelaar, we kregen meteen bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel, ze doen niet moeilijk en doen niet uit de hoogte, ze zijn punctueel ,duidelijk, zeer klantvriendelijk en denken me je mee !

9 , 4
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
04 mei 2019
Door:
J J Scholtens

Detailscore

Het contact met Leef! is altijd goed! Ze zijn altijd bereikbaar en hebben snel het nodige advies of antwoord klaar. Bij de verkoop van ons huis werden we steeds goed op de hoogte gehouden. Ze zijn professioneel, kennen de markt goed, geven duidelijk advies en handelen snel.

10 , 0
Kantoor:
Leef! Makelaars-Taxateurs
Datum:
08 april 2019
Door:
Marcello Ungheretti

Detailscore

Jeroen heeft mij zeer goed geholpen. Hij is deskundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.