Alle beoordelingen

Noort Makelaars

Haarlem

Adresgegevens
Haarlem
Lodewijk van Deijssellaan 170
2024 AA
Tel: 023 - 53 53 177
info@noortmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
05 april 2020
Door:
Heleen

Detailscore

Olav was mijn aankoopmakelaar. Hij heeft veel huizen bezocht met mij, goed gekeken naar het huis en mij geholpen met het maken van een bod. Zeer fijne samenwerking! Altijd bereikbaar, en heel vriendelijk en behulpzaam.

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
04 april 2020
Door:
Danny en Tjarda

Detailscore

Wij zijn enorm blij met onze keuze voor Noort Makelaars als verkoopmakelaar. Olav heeft onze woning enorm goed kunnen verkopen. Een compleet pakket aan service voor een heldere prijs. Altijd beschikbaar voor vragen, snel en betrouwbaar.

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Marcel Kathmann

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Stacey en Jeroen

Detailscore

Olav heeft ons fantastisch geholpen, in minder dan 24uur na bezichtiging hadden we een deal voor een huis dat aan al onze wensen voldoet. Nota bene in de moeilijke markt Haarlem. Dit is ons eerste koophuis, en Olav was heel benaderbaar en bereikbaar voor onze vragen. Door goed netwerk wist hij ook altijd bezichtiging enz te regelen. Heel prettige service, voor prettig tarief!

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Shirley

Detailscore

Het contact met Olav was heel prettig. Hij had snel tijd voor ons met altijd erg waardevolle informatie. Zeker een aanrader!!

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Madhuri

Detailscore

Ik ben erg positief over Olav. De eerste keer dat ik Olav leerde kennen was tijdens een huisbezichtiging, er was gelijk een klik tussen ons. Sindsdien is hij mijn aankoopmakelaar geworden. Ik heb de samenwerking erg prettig ervaren. Tijdens het proces van het vinden van mijn huis ben ik goed geholpen door Olav. Hij stond altijd voor mij klaar, als ik vragen had. Olav is een open en eerlijk persoon waar je iets aan hebt.

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Sezen

Detailscore

Een super fijne makelaar, die altijd beschikbaar is voor zijn klanten. Ik kan niet anders zeggen dat ik alleen maar positief ben over hoe het contact met Olav is verlopen. Goede begeleiding en service. Super blij met mijn eerste huisje.

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
Amara Maij

Detailscore

Ik heb hartstikke fijne samengewerkt met Olav. Olav is sterk in zijn communicatie, eerlijk, klantgericht en altijd bereikbaar. Zelfs vroeg in de ochtend of s’avonds laat. Olav helpt graag en doet zijn werk met passie. Olav heeft geholpen met aankopen en verkopen van mijn huis. Daarbij is hij heel toegankelijk en betaalbaar. 100% een aanrader.

10 , 0
Kantoor:
Noort Makelaars
Datum:
01 april 2020
Door:
Wesley

Detailscore

Wat een geweldige service! Olav staat letterlijk 7 dagen per week klaar met raad en daad. Een reële man, onwijs vriendelijk en veel inzicht.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.