Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
20 januari 2020
Door:
Quintin Baas

Detailscore

Joren was fantastisch. Een woning verkopen is altijd stressvol, en helemaal als je in het buitenland woont. Joren was vriendelijk en erg helpvol bij elke stap van de verkoop. Geen vraag was te gek voor hem om mee te helpen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-20 09:46:38
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de fijne samenwerking en het vertrouwen! Gefeliciteerd met de mooie verkoop! Groetjes, Team Overspaern

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 januari 2020
Door:
Matthijs de Groot

Detailscore

volhoudend en meedenkend, zeer fijne makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-02 15:04:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Gefeliciteerd met de mooie verkoop en dank voor de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 december 2019
Door:
Victor Pomp

Detailscore

Zeer klantgericht, prettig contact en snel schakelen. Complimenten!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-17 17:46:24
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de fijne samenwerking en mooie beoordeling! Geniet van jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
Ya-ting Yang

Detailscore

Cannot be more satisfied with Joren, he’s full of energy, very professional, very attentive and good with details. We are super happy with our house and it wouldn’t have been possible without Joren. Thank you so much!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 19:55:30
Reactie:
Overspaern Makelaardij

What a wonderful review and what a lovely words! Thanks for the trust and lots of luck in your new and lovely 'own' home! Happy greetings, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
Steven Geurts

Detailscore

Topmakelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 12:04:18
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie cijfers en het vertrouwen! Veel geluk in de nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
Loes van Fulpen

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 11:41:19
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie cijfers! Bedankt voor de fijne samenwerking en wat een mooie verkoop hebben we samen bereikt! Geniet van jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
23 november 2019
Door:
Erica Pecic

Detailscore

Onze ervaring met Joren was zeer aangenaam. Hij heeft ons ontzettend geholpen in alle opzichten. Hetzelfde geld voor iedereen bij Overspaern die ons te woord heeft gestaan en ons heeft geholpen tijdens onze zoektocht naar onze nieuwe woning. Wij zullen zeker Overspaern aanbevelen aan andere.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-23 20:51:28
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden en cijfers! Wat een leuke woning hebben jullie gekocht. Geniet van de woning en heel veel geluk! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 november 2019
Door:
Lara van Brero

Detailscore

Na jaren gezocht te hebben naar een geschikte woning, hebben we eindelijk een prachtig huis gevonden. Bij iedere bezichtiging (als de agenda dat toeliet) stond José voor ons klaar en nam ze de tijd om dingen voor ons uit te zoeken/checken. Ook bij de verkoop van ons eigen huis (ging iets anders dan gepland, niet op funda gestaan) stond zij voor ons klaar. Zelfs in de weekenden en avonden beantwoordt ze haar mail. Kortom heel fijn contact, professioneel en [Meer]

Na jaren gezocht te hebben naar een geschikte woning, hebben we eindelijk een prachtig huis gevonden. Bij iedere bezichtiging (als de agenda dat toeliet) stond José voor ons klaar en nam ze de tijd om dingen voor ons uit te zoeken/checken. Ook bij de verkoop van ons eigen huis (ging iets anders dan gepland, niet op funda gestaan) stond zij voor ons klaar. Zelfs in de weekenden en avonden beantwoordt ze haar mail. Kortom heel fijn contact, professioneel en je kan met al je vragen terecht. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-08 17:00:04
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie! Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Hanneke van Weezenbeek

Detailscore

Heel prettig in de omgang, degelijk, betrouwbaar, to the point, met lef, scherp geprijsd, snel reagerend en met extra service van interieuradvies bij verkoop. Kortom, bij Overspaern krijg je meer dan waar voor je geld!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-28 14:32:34
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Het was een eer en enorm leuk om jouw unieke appartement te mogen verkopen. Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk gewenst! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 oktober 2019
Door:
Cis van Heerde

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-26 23:09:52
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie cijfers en het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
21 oktober 2019
Door:
Bas van Vuurde

Detailscore

Zeer prettig om mee samen te werken, een vakman!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-21 17:37:40
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie cijfers, woorden en fijne samenwerking! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
14 oktober 2019
Door:
Marjolein

Detailscore

Persoonlijk, vakkundig, duidelijk en betrouwbaar. Kortom, een makelaar waar je écht wat aan hebt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-14 13:32:04
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie review en de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

9 , 3
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
09 oktober 2019
Door:
Dion Jansen

Detailscore

Enorm positieve ervaring! Denkt met je mee en is altijd bereikbaar. Er was een fijn contact waarbij deskundigheid voorop stond.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-09 18:02:46
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de leuke woorden en cijfers! Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk in jullie mooie nieuwe huis! Groetjes, Team Overspaern

8 , 7
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Evelien Gelderland

Detailscore

Met de aankoop van een nieuwe woning in Velserbroek en de verkoop van ons huis in Haarlem hebben we met Overspaern zeer goede ervaringen gehad. Plezierig, snel, met humor en altijd alert en accuraat. Prima kantoor, leuke, capabele mensen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-08 16:41:14
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in Velserbroek en dank voor het in ons gestelde vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 september 2019
Door:
Anna

Detailscore

Een zeer prettig ervaring met deze makelaardij en Joren gehad. We kregen uitstekende begeleiding bij elke stap van het traject, goede communicatie, professionele service en foto’s en gedeeld op diverse social media kanalen (hip). Al met al bevelen we Overspaern/ Joren van harte aan.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-18 10:35:29
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk voor jullie 3'tjes gewenst! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 september 2019
Door:
Melvin en Ellen

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Overspearn. Joren was voor al onze vragen bereikbaar, kwam met goede adviezen en dacht met ons mee. Na een lange zoektocht hebben we ons droomhuis gevonden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-13 19:39:22
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Veel geluk met jullie nieuwe woning en ik kom zeker even kijken! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

8 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
12 september 2019
Door:
R.R.

Detailscore

Ik had 3 makelaars in de running en ben o.a. afgegaan op de hoge score hier op de site, ook de overtuigende aanpak en kennis van (koop/verkoop) woningen in de straat en directe omgeving. Met name het bewezen resultaat aan de overkant van mijn straat, heeft mij het vertrouwen gegeven om ook een goed resultaat voor mijn woning te kunnen halen. Deze makelaar was wel de duurste in courtage, maar wanneer een bepaalde threshold gehaald zou worden dan komt [Meer]

Ik had 3 makelaars in de running en ben o.a. afgegaan op de hoge score hier op de site, ook de overtuigende aanpak en kennis van (koop/verkoop) woningen in de straat en directe omgeving. Met name het bewezen resultaat aan de overkant van mijn straat, heeft mij het vertrouwen gegeven om ook een goed resultaat voor mijn woning te kunnen halen. Deze makelaar was wel de duurste in courtage, maar wanneer een bepaalde threshold gehaald zou worden dan komt deze makelaar er juist voordeliger uit. Iets om even goed vooraf te berekenen of die drempel haalbaar is voor jouw woning. Ik ben achteraf blij dat deze makelaar geen bonus systeem hanteerd. Uiteindelijk is het doel ruimschoots behaald met dank aan de vakkundige werkzaamheden tijdens de bezichtigingen (uitgevoerd door de makelaar) en de enorme druk op de woningmarkt in dit prijs segment. Heb wel op een aantal punten vinger aan de pols moeten houden over diverse zaken als offerte inhoud, ophangen verkoopbord en de stapel papierwerk die er bij komt kijken. Dus helemaal zonder stress gaat het proces nooit. Echter de verschillende medewerkers op het kantoor stonden mij goed te woord. Ik strooi nooit met tienen, ook nu niet. Pas wanneer ik helemaal achterover kan hangen en ik mij nergens zorgen over hoef te maken, ik het papierwerk ook zelf niet hoef uit te printen en in te vullen, dan verdient de makelaar een 10 in mijn beleving. Desalniettemin, kan ik deze makelaar aanbevelen als je echt makelaars vakmanschap zoekt! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-12 13:33:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de leuke en mooie woorden! Het is inderdaad een fantastisch en onverwacht verkoopresultaat. Goed verkopen doen we samen en dus mag ik jou ook de complimenten geven. Veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
09 september 2019
Door:
Wijnand Baars

Detailscore

Overspaern Makelaardij en Joren Bakx hebben een fantastische service geleverd! Ik woon niet meer in Nederland en heb daardoor de gehele verkoop vanuit het buitenland geregeld. Overspaern Makelaardij en Joren waren daarbij erg behulpzaam en professioneel. Bijvoorbeeld: - Prima communicatie met snelle reacties; - Professionele foto's, video en plattegrond; - Bezichtigingen goed gepland; - Verkocht binnen een week en over de vraagprijs. Al met al kan ik Overspaern Makelaardij en Joren Bakx zeker aanraden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-09 00:01:08
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Dank voor het vertrouwen en gefeliciteerd met de mooie verkoop van jouw woning! Heel veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
27 augustus 2019
Door:
Thomas

Detailscore

Overspaern heeft ons geholpen met het vinden van een woning. Ze zijn goed bereikbaar (zelfs in het weekend en na kantooruren). Bij het aankopen, onderhandelen en communicatie na voorlopig koopcontract was José snel en proactief.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-27 11:41:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie en bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Jan Piet Appel

Detailscore

Dit is de beste makelaar! Van Haarlem uiteraard maar ze winnen ook met gemak van alle makelaars in de regio Haaglanden. Top service, 100% klantgericht en deskundig, ook over alle plaatselijke ins & outs inclusief de leukste restaurants. En oprecht aardig. Dank aan iedereen bij Overspaern Makelaardij!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-14 14:39:42
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en cijfers! Veel geluk in jouw mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

8 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 augustus 2019
Door:
Miranda

Detailscore

Goede makelaar en alles is keurig behandeld

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-13 11:20:33
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen! Groeten, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
11 augustus 2019
Door:
hilde

Detailscore

Erg prettige samenwerking, zowel persoonlijk als zakelijk. Er wordt snel gereageerd op emails. En het kantoor is attent en oplettend. We hebben het huis gevonden wat we zochten in zeer korte tijd zonder problemen. Jose is op alle vlakken een goede coach. Er wordt hoogwaardig kwalitatief gekeken naar het huis, en ook als mens wordt je goed begeleid bij alles wat bij een huis kopen te maken heeft.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-11 20:18:05
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor jullie mooie recensie en het in ons gestelde vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groeten, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
06 augustus 2019
Door:
Markus Mandemaker

Detailscore

Uitstekend. De voorgestelde aanpak werkte zoals voorgespiegeld en leverde het resultaat dat werd beoogd. De ervaring druipt er vanaf. Ik ben zeer tevreden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-06 09:43:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor uw recensie en het vertrouwen! Groeten, Team Overspaern

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Sten

Detailscore

Hele prettige makelaar, goed advies bij de onderhandelingen en prima nazorg. Bedankt Nienke en Jose!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-02 21:15:10
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Fred Roelofs

Detailscore

De communicatie ging altijd prima. Afspraken werden altijd nagekomen. Bij persoonlijke gebeurtenissen meelevend. Kortom een vertrouwd contact, vriendelijk en enthousiast.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-02 08:22:47
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.