Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
14 oktober 2019
Door:
Marjolein

Detailscore

Persoonlijk, vakkundig, duidelijk en betrouwbaar. Kortom, een makelaar waar je écht wat aan hebt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-14 13:32:04
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie review en de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

9 , 3
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
09 oktober 2019
Door:
Dion Jansen

Detailscore

Enorm positieve ervaring! Denkt met je mee en is altijd bereikbaar. Er was een fijn contact waarbij deskundigheid voorop stond.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-09 18:02:46
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de leuke woorden en cijfers! Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk in jullie mooie nieuwe huis! Groetjes, Team Overspaern

8 , 7
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Evelien Gelderland

Detailscore

Met de aankoop van een nieuwe woning in Velserbroek en de verkoop van ons huis in Haarlem hebben we met Overspaern zeer goede ervaringen gehad. Plezierig, snel, met humor en altijd alert en accuraat. Prima kantoor, leuke, capabele mensen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-08 16:41:14
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in Velserbroek en dank voor het in ons gestelde vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 september 2019
Door:
Anna

Detailscore

Een zeer prettig ervaring met deze makelaardij en Joren gehad. We kregen uitstekende begeleiding bij elke stap van het traject, goede communicatie, professionele service en foto’s en gedeeld op diverse social media kanalen (hip). Al met al bevelen we Overspaern/ Joren van harte aan.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-18 10:35:29
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk voor jullie 3'tjes gewenst! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 september 2019
Door:
Melvin en Ellen

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Overspearn. Joren was voor al onze vragen bereikbaar, kwam met goede adviezen en dacht met ons mee. Na een lange zoektocht hebben we ons droomhuis gevonden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-13 19:39:22
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Veel geluk met jullie nieuwe woning en ik kom zeker even kijken! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

8 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
12 september 2019
Door:
R.R.

Detailscore

Ik had 3 makelaars in de running en ben o.a. afgegaan op de hoge score hier op de site, ook de overtuigende aanpak en kennis van (koop/verkoop) woningen in de straat en directe omgeving. Met name het bewezen resultaat aan de overkant van mijn straat, heeft mij het vertrouwen gegeven om ook een goed resultaat voor mijn woning te kunnen halen. Deze makelaar was wel de duurste in courtage, maar wanneer een bepaalde threshold gehaald zou worden dan komt [Meer]

Ik had 3 makelaars in de running en ben o.a. afgegaan op de hoge score hier op de site, ook de overtuigende aanpak en kennis van (koop/verkoop) woningen in de straat en directe omgeving. Met name het bewezen resultaat aan de overkant van mijn straat, heeft mij het vertrouwen gegeven om ook een goed resultaat voor mijn woning te kunnen halen. Deze makelaar was wel de duurste in courtage, maar wanneer een bepaalde threshold gehaald zou worden dan komt deze makelaar er juist voordeliger uit. Iets om even goed vooraf te berekenen of die drempel haalbaar is voor jouw woning. Ik ben achteraf blij dat deze makelaar geen bonus systeem hanteerd. Uiteindelijk is het doel ruimschoots behaald met dank aan de vakkundige werkzaamheden tijdens de bezichtigingen (uitgevoerd door de makelaar) en de enorme druk op de woningmarkt in dit prijs segment. Heb wel op een aantal punten vinger aan de pols moeten houden over diverse zaken als offerte inhoud, ophangen verkoopbord en de stapel papierwerk die er bij komt kijken. Dus helemaal zonder stress gaat het proces nooit. Echter de verschillende medewerkers op het kantoor stonden mij goed te woord. Ik strooi nooit met tienen, ook nu niet. Pas wanneer ik helemaal achterover kan hangen en ik mij nergens zorgen over hoef te maken, ik het papierwerk ook zelf niet hoef uit te printen en in te vullen, dan verdient de makelaar een 10 in mijn beleving. Desalniettemin, kan ik deze makelaar aanbevelen als je echt makelaars vakmanschap zoekt! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-12 13:33:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de leuke en mooie woorden! Het is inderdaad een fantastisch en onverwacht verkoopresultaat. Goed verkopen doen we samen en dus mag ik jou ook de complimenten geven. Veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
09 september 2019
Door:
Wijnand Baars

Detailscore

Overspaern Makelaardij en Joren Bakx hebben een fantastische service geleverd! Ik woon niet meer in Nederland en heb daardoor de gehele verkoop vanuit het buitenland geregeld. Overspaern Makelaardij en Joren waren daarbij erg behulpzaam en professioneel. Bijvoorbeeld: - Prima communicatie met snelle reacties; - Professionele foto's, video en plattegrond; - Bezichtigingen goed gepland; - Verkocht binnen een week en over de vraagprijs. Al met al kan ik Overspaern Makelaardij en Joren Bakx zeker aanraden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-09 00:01:08
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Dank voor het vertrouwen en gefeliciteerd met de mooie verkoop van jouw woning! Heel veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
27 augustus 2019
Door:
Thomas

Detailscore

Overspaern heeft ons geholpen met het vinden van een woning. Ze zijn goed bereikbaar (zelfs in het weekend en na kantooruren). Bij het aankopen, onderhandelen en communicatie na voorlopig koopcontract was José snel en proactief.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-27 11:41:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie en bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Jan Piet Appel

Detailscore

Dit is de beste makelaar! Van Haarlem uiteraard maar ze winnen ook met gemak van alle makelaars in de regio Haaglanden. Top service, 100% klantgericht en deskundig, ook over alle plaatselijke ins & outs inclusief de leukste restaurants. En oprecht aardig. Dank aan iedereen bij Overspaern Makelaardij!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-14 14:39:42
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en cijfers! Veel geluk in jouw mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

8 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 augustus 2019
Door:
Miranda

Detailscore

Goede makelaar en alles is keurig behandeld

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-13 11:20:33
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen! Groeten, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
11 augustus 2019
Door:
hilde

Detailscore

Erg prettige samenwerking, zowel persoonlijk als zakelijk. Er wordt snel gereageerd op emails. En het kantoor is attent en oplettend. We hebben het huis gevonden wat we zochten in zeer korte tijd zonder problemen. Jose is op alle vlakken een goede coach. Er wordt hoogwaardig kwalitatief gekeken naar het huis, en ook als mens wordt je goed begeleid bij alles wat bij een huis kopen te maken heeft.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-11 20:18:05
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor jullie mooie recensie en het in ons gestelde vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groeten, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
06 augustus 2019
Door:
Markus Mandemaker

Detailscore

Uitstekend. De voorgestelde aanpak werkte zoals voorgespiegeld en leverde het resultaat dat werd beoogd. De ervaring druipt er vanaf. Ik ben zeer tevreden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-06 09:43:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor uw recensie en het vertrouwen! Groeten, Team Overspaern

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Sten

Detailscore

Hele prettige makelaar, goed advies bij de onderhandelingen en prima nazorg. Bedankt Nienke en Jose!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-02 21:15:10
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Fred Roelofs

Detailscore

De communicatie ging altijd prima. Afspraken werden altijd nagekomen. Bij persoonlijke gebeurtenissen meelevend. Kortom een vertrouwd contact, vriendelijk en enthousiast.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-02 08:22:47
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
31 juli 2019
Door:
Stefan C. Schmidt

Detailscore

José did a great, very professional and patient job, in helping us to find our Happy Place in Haarlem. Especially due to the circumstance, that we are Germans and we looked for a second home. This brought some special requirements with it, which were very good and experienced solved by José. We just can highly recommend Overspaern - José Bakx - and thank you again for all your support!

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-31 20:14:29
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for your lovely review! Thanks for all the trust and best of luck in your new house! Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 juli 2019
Door:
Rob Snijders

Detailscore

Joren beschikt over een uitstekende marktkennis en is daarom in staat een perfecte verkoopstrategie te bedenken welke zeer succesvol is geweest. Minstens net zo belangrijk is dat Joren een ontzettend aardig persoon is.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-18 19:48:40
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor het vertrouwen en samen hebben we een erg mooi resultaat behaald! Heel veel geluk en wie weet tot ziens! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 juli 2019
Door:
H. Jansen

Detailscore

Joren luisterde goed naar onze wensen en was altijd bereikbaar voor vragen. Afspraken werden altijd nagekomen. Fijne samenwerking.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-02 22:01:26
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! De fijne samenwerking was geheel wederzijds en dank voor het vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Tita van der Kraan

Detailscore

Kundige- en realistische aanpak. Ruim voldoende antwoorden op onze vragen. Prima adviezen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-28 15:50:25
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen. Veel geluk gewenst! Groetjes, Team Overspaern

9 , 7
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Jasper de Waal

Detailscore

We kwamen bij José via een collega. Het klikte wat ons betreft vanaf minuut een. Zij nam ons mee in ons traject van aankoop als starters. Zij leert je in korte tijd echt kennen en kijkt uit naar het perfecte huis voor je (ook al valt deze net buiten de zoekopdracht). Wij vonden uiteindelijk ons droomhuis in een wijk die wij niet eens overwogen maar bleek de perfecte match. Wij zijn naast een fantastisch huis rijker ook een hoop [Meer]

We kwamen bij José via een collega. Het klikte wat ons betreft vanaf minuut een. Zij nam ons mee in ons traject van aankoop als starters. Zij leert je in korte tijd echt kennen en kijkt uit naar het perfecte huis voor je (ook al valt deze net buiten de zoekopdracht). Wij vonden uiteindelijk ons droomhuis in een wijk die wij niet eens overwogen maar bleek de perfecte match. Wij zijn naast een fantastisch huis rijker ook een hoop wijzer geworden over waar op te letten in een huis, dankzij de expertise van José en iedereen op kantoor waar wij contact mee hebben gehad (Joren, Nienke & Linda). Wij kunnen niks anders dan deze fijne en professionele mensen aan te bevelen aan een ieder die in Haarlem e.o. hun ideale huis zoekt. MvG Jasper de Waal & Nina Boland Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-28 11:16:34
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor deze mooie woorden en het in ons gestelde vertrouwen! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 mei 2019
Door:
Joline & Danny

Detailscore

Wij zijn ontzettend blij geweest met de hulp van zowel José als Joren! Het heeft even geduurd voor we een huis hadden gevonden maar iedere keer zijn ze weer enthousiast mee gegaan met bezichtigen. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat we ons niet gek lieten maken in de huidige markt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-26 18:09:12
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie en cijfers! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning!

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
11 mei 2019
Door:
Lennart

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-11 09:39:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor het mooie cijfer!

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 mei 2019
Door:
Esther

Detailscore

Heel prettige ervaring. Vanaf het oriënterend gesprek tot de aan- en verkoop aandacht voor onze wensen. Super snel met reageren zodat er snel geschakeld kan worden. Joren houdt grip op de situatie waardoor we ons gesteund voelden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 23:07:49
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers. Gefeliciteerd met de mooie verkoop van jullie woning en aankoop van jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 6
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 mei 2019
Door:
vanity

Detailscore

Super vriendelijk, luisterd goed naar je wensen en past ze aan als dat nodig is. Erg goed in advies geven over de woningen die wij gezien hebben

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 21:28:27
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
07 mei 2019
Door:
Jos Tom

Detailscore

Nienke is een enthousiaste makelaar. die heel goed mij heeft kunnen aanvoelen. In het beging heeft ze me goed bij mijngevoel over huizen laten komen waardoor ik bij mezelf kon blijven. Kennis van zaken en afspraken nakomen zijn gewoon top. Het echt aanvoelen van je client maakt dat je voor mij meer dan top bent.. dat heb je of dat heb je niet. en Nienke heeft dat zeer zeker wel.. Dank je wel voor je begeleiding Nienke Ook de collegialiteit [Meer]

Nienke is een enthousiaste makelaar. die heel goed mij heeft kunnen aanvoelen. In het beging heeft ze me goed bij mijngevoel over huizen laten komen waardoor ik bij mezelf kon blijven. Kennis van zaken en afspraken nakomen zijn gewoon top. Het echt aanvoelen van je client maakt dat je voor mij meer dan top bent.. dat heb je of dat heb je niet. en Nienke heeft dat zeer zeker wel.. Dank je wel voor je begeleiding Nienke Ook de collegialiteit naar andere makelaars is goed. heb gemerkt dat bij de aankoop van mijn huis de verkopende makelaar ook wat advies van overpaern kreeg. Minder

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 april 2019
Door:
Ruud de Groot

Detailscore

Gedegen voorbereiding, zakelijke en snelle aanpak en goede advisering en organisatie hebben geleid tot een prima verkoopresultaat. Bedankt voor de top-begeleiding bij de verkoop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-26 12:42:40
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking! Groeten, Team Overspaern

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.