Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
06 juni 2020
Door:
L. Tijburg

Detailscore

Zeer professioneel en uitstekende communicatie

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-06 13:50:29
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie review! Dank voor de prettige samenwerking. Groeten, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
03 juni 2020
Door:
Lisa

Detailscore

Wij zijn heel erg blij met de hulp van het team van Overspaern en in het bijzonder Joren als onze aankoopmakelaar. Het kopen van een eerste huis is een spannende aangelegenheid waar veel dingen op je af komen, maar met de begeleiding van team Overspaern voelde dit niet zo. Joren zijn eerlijkheid, verstand van zaken en creatieve kijk op bepaalde dingen maakte huizen bezichtigingen een feestje. Joren wist precies wat wij zochten en gaf altijd eerlijke adviezen wat ons [Meer]

Wij zijn heel erg blij met de hulp van het team van Overspaern en in het bijzonder Joren als onze aankoopmakelaar. Het kopen van een eerste huis is een spannende aangelegenheid waar veel dingen op je af komen, maar met de begeleiding van team Overspaern voelde dit niet zo. Joren zijn eerlijkheid, verstand van zaken en creatieve kijk op bepaalde dingen maakte huizen bezichtigingen een feestje. Joren wist precies wat wij zochten en gaf altijd eerlijke adviezen wat ons weer hielp bij het bepalen of wij wel of geen bod zouden uitbrengen. Dit resulteerde in dat wij al na 3 bezichtigingen ons huis hadden gevonden! Ik raad het iedereen die opzoek is naar een huis of voor het verkopen van een huis aan contact op te nemen met Overspaern makelaardij! :) Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-06-03 17:26:34
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de leuke woorden en cijfers! Wat een super leuk huis hebben jullie kunnen kopen, gefeliciteerd! Heel veel geluk in we komen zeker nog een keer kijken. Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
25 mei 2020
Door:
Laurien van Daalen

Detailscore

Wij zijn ontzettend tevreden met de inzet van heel Overspaern. Het contact met Joren verloopt heel prettig, hij communiceert helder, reageert snel en heeft echt goede marktkennis. Het team op kantoor is ook goud, reageren altijd snel, enthousiast en ze zijn mega klantvriendelijk. We zouden zo weer voor Overspaern kiezen!

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-25 21:04:52
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie review en gefeliciteerd met de mooie verkoop! Bedankt voor de prettige samenwerking en veel geluk in jullie nieuwe huis! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
25 mei 2020
Door:
Bruce Miedema

Detailscore

Erg fijn om met Joren samen te werken. Gaf snel antwoord en stond ook s avonds en in het weekend voor je klaar!

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-25 15:03:49
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie review! De verkoop van je huis is super belangrijk en samen hebben we een schitterend resultaat behaald. Heel veel geluk in Beverwijk gewenst! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
25 mei 2020
Door:
Esther Duijff

Detailscore

Overspaern Makelaardij heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons huis. Het contact was erg prettig en professioneel. Ze hebben veel kennis in huis over de markt en kunnen dat op een duidelijke manier aan ons overbrengen. Joren heeft hard voor ons gewerkt en wij konden ten alle tijden met vragen bij hem terecht. Hij reageerde altijd direct, en altijd met veel enthousiasme! Echt geweldig! Een betrouwbare en fijne partij om mee samen te werken! Bedankt Joren [Meer]

Overspaern Makelaardij heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons huis. Het contact was erg prettig en professioneel. Ze hebben veel kennis in huis over de markt en kunnen dat op een duidelijke manier aan ons overbrengen. Joren heeft hard voor ons gewerkt en wij konden ten alle tijden met vragen bij hem terecht. Hij reageerde altijd direct, en altijd met veel enthousiasme! Echt geweldig! Een betrouwbare en fijne partij om mee samen te werken! Bedankt Joren voor de goede verkoop en de prettige samenwerking! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-25 14:57:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Samen hebben we een mooi resultaat behaald! Veel geluk gewenst! Groetjes, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
07 mei 2020
Door:
Bilal

Detailscore

Alles is verlopen zoals afgesproken. Snelle reacties en beloftes zijn nagekomen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-07 16:31:44
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en cijfers.. gefeliciteerd met de aankoop van jouw leuke woning!

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 mei 2020
Door:
Ben Bleeker

Detailscore

Heldere communicatie en goede inschatting van de vraagprijs waardoor ik bij het eerste bod al meteen in een keer iets kon kopen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-04 02:51:50
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de leuke en mooie woorden! Veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
15 april 2020
Door:
Karin Wassenberg

Detailscore

Heel fijn zaken gedaan zowel met Jose Bakx als met de medewerkers van de makelaardij. Zij zijn professioneel, vriendelijk en uiterst behulpzaam. Jose zet echt alles op alles om tot een goede verkoop te komen. Zij is ook heel eerlijk en duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Een aanbeveling voor een ieder die wil verkopen of kopen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-15 18:53:25
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie cijfers en woorden. Gefeliciteerd met de mooie verkoop en dank voor het vertrouwen. Groeten, Team Overspaern

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
10 april 2020
Door:
Miranda Hofstee

Detailscore

Enorm goed! Na een intakegesprek kon ik merken dat Joren als aankoopmakelaar goed wist welke woningen mijn voorkeur hadden. Hij denkt mee, is kundig en reageert vlot op berichten. Hij heeft een realistisch beeld van de markt en heeft goede adviezen gegeven. Ook heeft hij een team achter zich staan dat heel dienstverlenend is.

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-10 14:16:12
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers.. Geniet van jouw mooie nieuwe appartement met de leukste ligging van het complex! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 april 2020
Door:
Rob van Eerden

Detailscore

Het contact met Overspaern liep bijzonder prettig. Ze reageerden iedere keer weer zeer snel en to-the-point. Ze kennen de Haarlemse vastgoed markt heel goed en waren bij het positioneren van de verkochte woning en de voorgestelde aanpak "spot-on". Fijne directe terugkoppeling over voortgang van bezichtigingen (zelfs even op mail zodat ik familie snel op de hoogte kon houden door simpelweg mailtje door te sturen). Ook bij de afhandeling en overdracht liep alles precies zoals gehoopt. En dit alles voor [Meer]

Het contact met Overspaern liep bijzonder prettig. Ze reageerden iedere keer weer zeer snel en to-the-point. Ze kennen de Haarlemse vastgoed markt heel goed en waren bij het positioneren van de verkochte woning en de voorgestelde aanpak "spot-on". Fijne directe terugkoppeling over voortgang van bezichtigingen (zelfs even op mail zodat ik familie snel op de hoogte kon houden door simpelweg mailtje door te sturen). Ook bij de afhandeling en overdracht liep alles precies zoals gehoopt. En dit alles voor een keurige prijs. Ik geef niet zo snel een 10 maar deze hebben ze dik verdiend. Bedankt Joren en team! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-01 14:21:18
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en natuurlijk cijfers. Wat een geweldige woning was dit om te mogen verkopen. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en heel veel geluk gewenst! Groeten, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 april 2020
Door:
Jaclyn Mannaart

Detailscore

Joren en de rest van het Overspaern team hebben ons fantastisch geholpen. Professioneel, betrokken en altijd goed bereikbaar. De communicatie tijdens het hele verkoopproces verliep uitstekend. Deze makelaar verdient een 10+!

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-01 07:24:32
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Veel geluk in jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 maart 2020
Door:
N Gerrits-Thijm

Detailscore

Hele fijne, deskundige, accurate en betrokken makelaar! Zeer betrouwbaar, zeker een aanrader voor omgeving Haarlem en omstreken! Zowel als verkoop als aankoopmakelaar.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-18 20:57:01
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
15 maart 2020
Door:
Timo Hogenkamp

Detailscore

Het was een erg prettige ervaring om met Joren dit verkoopproces te doorlopen. Alles ging vlotjes en alles was erg duidelijk met een mooi resultaat als gevolg. Wij zijn Joren en zijn team erg dankbaar.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-15 16:48:00
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor de prettige samenwerking en veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 maart 2020
Door:
Alexander Bannink

Detailscore

By far het beste makelaarskantoor van haarlem en omstreken. Joren en Danique hebben ons appartement verkocht in 3 dagen en een prachtig huis voor ons gekocht in Heemstede.... als we ooit weer gaan verhuizen dan op zeker weer samen met overspaern! 200% zeker!

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-13 10:54:14
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super leuke woorden en cijfers, bedankt! Heel veel geluk in jullie mooie nieuwe woning met zijn 4'tjes! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
05 maart 2020
Door:
Sanne Seegers

Detailscore

Wij hebben een onwijs goede ervaring met Overspaern. Ze zijn persoonlijk, deskundig, betrouwbaar, klantgericht en accuraat. Joren heeft ons bijgestaan bij de verkoop van onze woning en de aankoop van onze nieuwe woning. We kunnen niet anders zeggen dan dat we dik tevreden zijn. Hij is een echte vakkundige makelaar die ons heeft geholpen in alle opzichten. Hij is echt betrokken. Hij doet wat hij belooft en nog veel meer. We kregen duidelijk advies, een duidelijk plan van aanpak wat heeft geleid tot een [Meer]

Wij hebben een onwijs goede ervaring met Overspaern. Ze zijn persoonlijk, deskundig, betrouwbaar, klantgericht en accuraat. Joren heeft ons bijgestaan bij de verkoop van onze woning en de aankoop van onze nieuwe woning. We kunnen niet anders zeggen dan dat we dik tevreden zijn. Hij is een echte vakkundige makelaar die ons heeft geholpen in alle opzichten. Hij is echt betrokken. Hij doet wat hij belooft en nog veel meer. We kregen duidelijk advies, een duidelijk plan van aanpak wat heeft geleid tot een mooi resultaat. Echt een geweldige makelaar, complimenten! Daarnaast staat er een super vriendelijk binnendienst team voor je klaar die je snel helpen bij vragen en zorgen voor een snelle afhandeling. Het verkopen van je woning en het aankopen van een nieuwe kan best spannend zijn maar Overspaern heeft er bij ons voor gezorgd dat dit een zorgeloos proces was. Wij raden Overspaern aan iedereen aan! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-05 11:18:57
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. Een mooie verkoop en een super leuke 'nieuwe' woning als eindresultaat. Heel veel geluk in jullie leuke nieuwe huis! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 maart 2020
Door:
Izabela

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-04 12:37:14
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for the lovely review! Enjoy your 'own' house! Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 maart 2020
Door:
Philip Peters

Detailscore

Deze makelaar deden niet alleen wat ze beloofden, maar deden er nog een flinke schep bovenop. Uitmuntende service, ik kan niet anders zeggen!

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-01 12:00:02
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning. Groetjes, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 maart 2020
Door:
Esmée Hendriks

Detailscore

Zeer positieve ervaring, goed bereikbaar en transparant in zijn beoordelingen over huizen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-01 11:16:24
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en fijne samenwerking! Veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
24 februari 2020
Door:
Isla Thompson

Detailscore

Joren is a fabulous makelaar. He knows the markets well and gives you a feeling of complete confidence that he is constantly working for your best interests. He is kind, communicative and very quick to respond. The people that work in the office are helpful and knowledgeable, they are incredibly friendly and will also make sure that you have everything you need. They make selling your house easy and as stress free as possible, doing more than your average [Meer]

Joren is a fabulous makelaar. He knows the markets well and gives you a feeling of complete confidence that he is constantly working for your best interests. He is kind, communicative and very quick to respond. The people that work in the office are helpful and knowledgeable, they are incredibly friendly and will also make sure that you have everything you need. They make selling your house easy and as stress free as possible, doing more than your average makelaar for you. Completely recommend Joren and the team at Overspaern. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-24 14:35:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for the lovely review! It resulted in a good selling price and thanks for good cooperation! Greetings, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 februari 2020
Door:
Sjoerd Kooistra

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-13 13:38:13
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie cijfers en prettige samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 februari 2020
Door:
Martin

Detailscore

Topteam! We zijn geholpen door Joren Bakx. Na de koop bij bouwkundige inspectie kwam er een klus aan het licht die 2000 zou moeten kosten . Deze heeft hij er voor ons af kunnen halen bij de verkopende partij terwijl de bedenktijd al voorbij was. Complimenten Joren! We komen zeer binnenkort een taart brengen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-04 21:32:32
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie review! Heel veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 7
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 januari 2020
Door:
Gerben Klaassens

Detailscore

Ontzettend plezierig contact gehad met Joren en alles was tot in de puntjes geregeld. Bij vragen makkelijk bereikbaar, zowel via de telefoon als via de mail. Heel erg tevreden met de dienstverlening.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-22 18:34:54
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie review en de fijne samenwerking! Nogmaals gefeliciteerd met de mooie verkoop en veel geluk in jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
20 januari 2020
Door:
Quintin Baas

Detailscore

Joren was fantastisch. Een woning verkopen is altijd stressvol, en helemaal als je in het buitenland woont. Joren was vriendelijk en erg helpvol bij elke stap van de verkoop. Geen vraag was te gek voor hem om mee te helpen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-20 09:46:38
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de fijne samenwerking en het vertrouwen! Gefeliciteerd met de mooie verkoop! Groetjes, Team Overspaern

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 januari 2020
Door:
Matthijs de Groot

Detailscore

volhoudend en meedenkend, zeer fijne makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-02 15:04:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Gefeliciteerd met de mooie verkoop en dank voor de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 december 2019
Door:
Victor Pomp

Detailscore

Zeer klantgericht, prettig contact en snel schakelen. Complimenten!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-17 17:46:24
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de fijne samenwerking en mooie beoordeling! Geniet van jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.