Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
09 april 2019
Door:
Bente Bollmann

Detailscore

Joren van Overspaern Makelaardij was erg fijn om als aankoopmakelaar bij het aankoopproces te betrekken. Het huis hadden wij zelf gevonden (we hadden geen zoekopdracht bij Overspaern uitgezet) maar vanaf de eerste bezichtiging was Joren zeer nauw betrokken. Hij was goed bereikbaar of belde terug en kon altijd snel en flexibel schakelen. Dankzij zijn advies, hebben we de woning kunnen kopen onder een prijs die ver onder het bod lag dat we zelf in gedachten hadden. Tot en met [Meer]

Joren van Overspaern Makelaardij was erg fijn om als aankoopmakelaar bij het aankoopproces te betrekken. Het huis hadden wij zelf gevonden (we hadden geen zoekopdracht bij Overspaern uitgezet) maar vanaf de eerste bezichtiging was Joren zeer nauw betrokken. Hij was goed bereikbaar of belde terug en kon altijd snel en flexibel schakelen. Dankzij zijn advies, hebben we de woning kunnen kopen onder een prijs die ver onder het bod lag dat we zelf in gedachten hadden. Tot en met het passeren van de aktes bij de notaris heeft hij het proces op een goede en fijne manier begeleid. Een aanrader dus! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-09 17:51:21
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de leuke reactie en gefeliciteerd met jullie leuke nieuwe woning! Veel woongeluk! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 maart 2019
Door:
Tijmen van der Meer

Detailscore

Excellente service, goede communicatie, altijd bereikbaar en heel erg fijn dat er meegedacht wordt en Joren objectief zijn mening geeft over de situatie. Daardoor uiteindelijk enorm blij met het eindresultaat.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-29 19:46:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Wat een onwijs mooie woorden en cijfers! Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en heel veel geluk in jouw leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 maart 2019
Door:
Kees

Detailscore

Uitstekend

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-29 18:37:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie cijfers en de fijne samenwerking! Veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Maartje Peek

Detailscore

Joren en het team van Overspaern hebben mij heel goed geholpen. In een overspannen huizenmarkt konden ze me prima vertellen wat een huis waard was en wat echt te veel geld was. Als ik vragen had werden die altijd snel en goed beantwoord. En het was uiteindelijk het advies van Joren dat de doorslag gaf bij de aankoop van mijn huis. Zonder hem had ik dit huis niet kunnen kopen. Vervolgens ging ik mijn woning verkopen. Hij heeft mij [Meer]

Joren en het team van Overspaern hebben mij heel goed geholpen. In een overspannen huizenmarkt konden ze me prima vertellen wat een huis waard was en wat echt te veel geld was. Als ik vragen had werden die altijd snel en goed beantwoord. En het was uiteindelijk het advies van Joren dat de doorslag gaf bij de aankoop van mijn huis. Zonder hem had ik dit huis niet kunnen kopen. Vervolgens ging ik mijn woning verkopen. Hij heeft mij goed duidelijk gemaakt voor welke prijs ik mijn huis in de markt moest zetten en waarom. Ik kreeg hulp bij het klaar maken voor de foto's en bezichtigingen. Vervolgens hebben ze alle tijd genomen om iedereen die wilde komen kijken de kans te geven. Mijn woning heeft meer opgebracht dan ik had verwacht. Ik ben dus meer dan tevreden. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-28 19:39:46
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Succesvol verkopen doen we samen en dus bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 maart 2019
Door:
Liselore Zandvliet

Detailscore

Joren is kundig en vriendelijk. Zijn verkoopstrategie werkt heel goed! Verder werkt hij snel en precies. Een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-22 22:07:55
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 maart 2019
Door:
Annefleur Langeveld

Detailscore

Joren Bakx is een onwijs enthousiaste, betrokken en punctuele makelaar. Hij was voor ons altijd te bereiken en kwam altijd zijn afspraken na. In een hele moeilijke overspannen huizenmarkt is het hem toch gelukt om een leuk huis te vinden voor ons. Hij heeft ons tijdens de zoektocht deskundig geïnformeerd en met beide benen op de grond gehouden. Dankjewel Joren en collega’s voor al jullie energie en jullie positieve instelling!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-17 17:41:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie! Samen hebben we een erg leuke woning gevonden! Heel veel geluk in jullie mooie eigen woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 maart 2019
Door:
Bien Robert

Detailscore

Terecht de beste makelaar van Haarlem! Zowel zakelijk als persoonlijk heel prettig contact met José en team Overspaern. Top!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-17 16:22:46
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Ook dank voor de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern (Jose)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 maart 2019
Door:
Jildert Rosbach

Detailscore

Nienke is een hele enthousiaste makelaar. Ze luisterd goed naar de wensen van de klant en kan zich goed inleven in de situatie. Ze gaat echt tot uiterste om een woning te vinden en dat is dankzij haar ook gelukt! Volgende keer weer!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-08 12:33:58
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie en cijfers! Veel geluk in uw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Nienke)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 maart 2019
Door:
Amal

Detailscore

Heel tevreden met dienst.Ik had ``problem free`` process tot sleutels krijgen. Alles ging soepel en best snel. Nienke en alle medewerkers was overspaern waren professional en huplzaam. echt een aanrader.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 22:26:41
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en de mooie cijfers! Heel veel geluk in uw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Nienke)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 februari 2019
Door:
Laura van der Vis

Detailscore

Ik heb contact gehad met Joren en Lisette. Ze zijn beide erg bekwaam in wat ze doen. De verkoop van mijn woning is uitmuntend verlopen. Goede communicatie en begeleiding.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-22 15:07:24
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen! Veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 6
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Gilliam van Wijlick

Detailscore

Ik heb genoten van een uitstekende ervaring met Overspaern Makelaardij. Joren was enthousiast, altijd bereikbaar en heeft een verkoopstrategie geadviseerd die naar mijn mening het onderste uit de kan wist te halen. Vanaf het eerste tot het laatste contact was alles netjes verzorgd. Een hele degelijke makelaar die zeker aanbevelenswaardig is!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 14:42:17
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor deze mooie woorden en mooie cijfers! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning en dank voor het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
25 januari 2019
Door:
Sjoerd de Reus

Detailscore

We zijn heel erg tevreden met Joren, veel kennis en de juiste adviezen bij de aankoop en verkoop van onze woning. Bedankt Joren!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 12:45:12
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor deze mooie en leuke woorden! Veel succes met verbouwen en veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
03 januari 2019
Door:
Fred

Detailscore

Prima.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-03 16:33:12
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie beoordeling! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 januari 2019
Door:
Danny Elting

Detailscore

Onze ervaring met Joren is kort maar krachtig: Perfect. Met zijn professionele en realistische kijk op de markt heeft hij ons perfect geadviseerd en bijgestaan tijdens de verkoop van ons appartement. Joren kwam direct met een duidelijk plan van aanpak en alles verliep volgens dit plan. Wij raden dan ook iedereen aan om deze makelaar in te schakelen voor zowel verkoop als aankoop van een woning.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-02 08:35:16
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Enorm bedankt voor deze mooie woorden en de fijne samenwerking! Een goede verkoop gaat gezamenlijk! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
24 december 2018
Door:
Xander

Detailscore

Oversparen is een echt ingespeeld team. Zij zijn duidelijk, helder in wat zij bieden, komen afspraken na en maken verwachtingen waar! Zij hebben ons goed geadviseerd bij ons huis en geholpen bij het verkopen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-24 08:12:03
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en erg fijne samenwerking! Geniet van jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
20 december 2018
Door:
Edwin Coers

Detailscore

Alle afspraken perfect nagelopen en dat scheelt een hoop zorgen tijdens zo een drukke periode.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-20 19:32:44
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie en erg bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Geniet van jullie nieuwe woning en heel veel geluk gewenst! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 november 2018
Door:
Marjolijn

Detailscore

Professioneel, betrouwbaar

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-29 16:27:09
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de recensie en het vertrouwen!

8 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
20 november 2018
Door:
Rajinder Deen

Detailscore

Super goeie Ervaring. Joren heeft ons super geholpen in dit traject en hierdoor zijn wij goed terecht gekomen in het huis wat we zochten en voelen ons super. Joren was direct reageerde snel en super behulpzaam. geen vraag was hem te veel.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-20 11:06:07
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie! Ontzettend veel geluk in jullie nieuwe woning, maar dat moet zeker goed komen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
12 november 2018
Door:
Paul Deen

Detailscore

Zeer fijne, behulpzame, bereikbare en eerlijke makelaar. Ik zou hem zeker aanbevelen bij een huisaankoop!

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-12 12:59:20
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Enorm bedankt voor deze mooie recensie! Heel veel geluk in de woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
30 oktober 2018
Door:
rebecca

Detailscore

Zeer professionele begeleiding en advies. Wij zijn erg tevrede over Overspaerne. Joren doet zijn werk met enthousiasme en vakkundige kennis.

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-30 10:19:09
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie recensie en de fijne samenwerking! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Pedro van den Bosch

Detailscore

Joren is een uitstekende makelaar. Dit om de volgende redenen: * Altijd super snelle reacties via telefoon, whatsapp en mail * Erg veel kennis over de wijken waar hij huizen laat zien. Kent de gebouwen, weet veel van originele staten en waaraan geknutseld is * Joren is assertief als het gaat om de huidige huizenmarkt. Voorkomt dat je hoog biedt als hij denkt dat het niet nuttig is en op het juiste moment tipt hij je om er wel goed op te bieden

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-08 12:54:52
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Heel veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 september 2018
Door:
Heleen

Detailscore

Vriendelijke en snelle contacten, goede raad en uitleg van alle betrokken medewerkers. Een extra compliment voor Joren Bakx, die dit alles in goede banen leidt en enthousiast zijn werk doet met het belang van de klant voorop.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-29 10:32:30
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling...! Nogmaals dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking! Veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 september 2018
Door:
Celine Rolland

Detailscore

In 4 years leadtime Joren helpt me To buy and sale ou appartement. Not speaking Dutch made it challenging but Joren was there every time I needed him, always very kind to help, very professional, very truthful, patient. Because the way he helpt me when I bought the appartment it made no doubt in my mind that I wanted him to take care of its sale as well.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-28 10:25:48
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for the really nice review! Enjoy your future en good luck! Greats, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
21 september 2018
Door:
Marga

Detailscore

Prima

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-21 21:19:01
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor het mooie cijfer! Veel geluk in uw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
10 september 2018
Door:
Celeste Buter

Detailscore

Joren heeft ons geholpen met de aankoop van onze woning. Wat een fijne makelaar en wat een heerlijk enthousiast team! Goed bereikbaar, deskundig, behulpzaam en altijd een eerlijk advies.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-10 21:50:48
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie en veel geluk in jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.