Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Jan Piet Appel

Detailscore

Dit is de beste makelaar! Van Haarlem uiteraard maar ze winnen ook met gemak van alle makelaars in de regio Haaglanden. Top service, 100% klantgericht en deskundig, ook over alle plaatselijke ins & outs inclusief de leukste restaurants. En oprecht aardig. Dank aan iedereen bij Overspaern Makelaardij!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-14 14:39:42
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en cijfers! Veel geluk in jouw mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

8 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 augustus 2019
Door:
Miranda

Detailscore

Goede makelaar en alles is keurig behandeld

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-13 11:20:33
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen! Groeten, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
11 augustus 2019
Door:
hilde

Detailscore

Erg prettige samenwerking, zowel persoonlijk als zakelijk. Er wordt snel gereageerd op emails. En het kantoor is attent en oplettend. We hebben het huis gevonden wat we zochten in zeer korte tijd zonder problemen. Jose is op alle vlakken een goede coach. Er wordt hoogwaardig kwalitatief gekeken naar het huis, en ook als mens wordt je goed begeleid bij alles wat bij een huis kopen te maken heeft.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-11 20:18:05
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor jullie mooie recensie en het in ons gestelde vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groeten, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
06 augustus 2019
Door:
Markus Mandemaker

Detailscore

Uitstekend. De voorgestelde aanpak werkte zoals voorgespiegeld en leverde het resultaat dat werd beoogd. De ervaring druipt er vanaf. Ik ben zeer tevreden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-06 09:43:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor uw recensie en het vertrouwen! Groeten, Team Overspaern

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Sten

Detailscore

Hele prettige makelaar, goed advies bij de onderhandelingen en prima nazorg. Bedankt Nienke en Jose!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-02 21:15:10
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 augustus 2019
Door:
Fred Roelofs

Detailscore

De communicatie ging altijd prima. Afspraken werden altijd nagekomen. Bij persoonlijke gebeurtenissen meelevend. Kortom een vertrouwd contact, vriendelijk en enthousiast.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-02 08:22:47
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
31 juli 2019
Door:
Stefan C. Schmidt

Detailscore

José did a great, very professional and patient job, in helping us to find our Happy Place in Haarlem. Especially due to the circumstance, that we are Germans and we looked for a second home. This brought some special requirements with it, which were very good and experienced solved by José. We just can highly recommend Overspaern - José Bakx - and thank you again for all your support!

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-31 20:14:29
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for your lovely review! Thanks for all the trust and best of luck in your new house! Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 juli 2019
Door:
Rob Snijders

Detailscore

Joren beschikt over een uitstekende marktkennis en is daarom in staat een perfecte verkoopstrategie te bedenken welke zeer succesvol is geweest. Minstens net zo belangrijk is dat Joren een ontzettend aardig persoon is.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-18 19:48:40
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor het vertrouwen en samen hebben we een erg mooi resultaat behaald! Heel veel geluk en wie weet tot ziens! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 juli 2019
Door:
H. Jansen

Detailscore

Joren luisterde goed naar onze wensen en was altijd bereikbaar voor vragen. Afspraken werden altijd nagekomen. Fijne samenwerking.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-02 22:01:26
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! De fijne samenwerking was geheel wederzijds en dank voor het vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Tita van der Kraan

Detailscore

Kundige- en realistische aanpak. Ruim voldoende antwoorden op onze vragen. Prima adviezen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-28 15:50:25
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen. Veel geluk gewenst! Groetjes, Team Overspaern

9 , 7
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Jasper de Waal

Detailscore

We kwamen bij José via een collega. Het klikte wat ons betreft vanaf minuut een. Zij nam ons mee in ons traject van aankoop als starters. Zij leert je in korte tijd echt kennen en kijkt uit naar het perfecte huis voor je (ook al valt deze net buiten de zoekopdracht). Wij vonden uiteindelijk ons droomhuis in een wijk die wij niet eens overwogen maar bleek de perfecte match. Wij zijn naast een fantastisch huis rijker ook een hoop [Meer]

We kwamen bij José via een collega. Het klikte wat ons betreft vanaf minuut een. Zij nam ons mee in ons traject van aankoop als starters. Zij leert je in korte tijd echt kennen en kijkt uit naar het perfecte huis voor je (ook al valt deze net buiten de zoekopdracht). Wij vonden uiteindelijk ons droomhuis in een wijk die wij niet eens overwogen maar bleek de perfecte match. Wij zijn naast een fantastisch huis rijker ook een hoop wijzer geworden over waar op te letten in een huis, dankzij de expertise van José en iedereen op kantoor waar wij contact mee hebben gehad (Joren, Nienke & Linda). Wij kunnen niks anders dan deze fijne en professionele mensen aan te bevelen aan een ieder die in Haarlem e.o. hun ideale huis zoekt. MvG Jasper de Waal & Nina Boland Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-28 11:16:34
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor deze mooie woorden en het in ons gestelde vertrouwen! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 mei 2019
Door:
Joline & Danny

Detailscore

Wij zijn ontzettend blij geweest met de hulp van zowel José als Joren! Het heeft even geduurd voor we een huis hadden gevonden maar iedere keer zijn ze weer enthousiast mee gegaan met bezichtigen. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat we ons niet gek lieten maken in de huidige markt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-26 18:09:12
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie en cijfers! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning!

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
11 mei 2019
Door:
Lennart

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-11 09:39:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor het mooie cijfer!

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 mei 2019
Door:
Esther

Detailscore

Heel prettige ervaring. Vanaf het oriënterend gesprek tot de aan- en verkoop aandacht voor onze wensen. Super snel met reageren zodat er snel geschakeld kan worden. Joren houdt grip op de situatie waardoor we ons gesteund voelden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 23:07:49
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers. Gefeliciteerd met de mooie verkoop van jullie woning en aankoop van jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 6
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 mei 2019
Door:
vanity

Detailscore

Super vriendelijk, luisterd goed naar je wensen en past ze aan als dat nodig is. Erg goed in advies geven over de woningen die wij gezien hebben

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 21:28:27
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
07 mei 2019
Door:
Jos Tom

Detailscore

Nienke is een enthousiaste makelaar. die heel goed mij heeft kunnen aanvoelen. In het beging heeft ze me goed bij mijngevoel over huizen laten komen waardoor ik bij mezelf kon blijven. Kennis van zaken en afspraken nakomen zijn gewoon top. Het echt aanvoelen van je client maakt dat je voor mij meer dan top bent.. dat heb je of dat heb je niet. en Nienke heeft dat zeer zeker wel.. Dank je wel voor je begeleiding Nienke Ook de collegialiteit [Meer]

Nienke is een enthousiaste makelaar. die heel goed mij heeft kunnen aanvoelen. In het beging heeft ze me goed bij mijngevoel over huizen laten komen waardoor ik bij mezelf kon blijven. Kennis van zaken en afspraken nakomen zijn gewoon top. Het echt aanvoelen van je client maakt dat je voor mij meer dan top bent.. dat heb je of dat heb je niet. en Nienke heeft dat zeer zeker wel.. Dank je wel voor je begeleiding Nienke Ook de collegialiteit naar andere makelaars is goed. heb gemerkt dat bij de aankoop van mijn huis de verkopende makelaar ook wat advies van overpaern kreeg. Minder

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 april 2019
Door:
Ruud de Groot

Detailscore

Gedegen voorbereiding, zakelijke en snelle aanpak en goede advisering en organisatie hebben geleid tot een prima verkoopresultaat. Bedankt voor de top-begeleiding bij de verkoop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-26 12:42:40
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking! Groeten, Team Overspaern

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
25 april 2019
Door:
Wil

Detailscore

Joren is heel professioneel is zijn werk en prettig in omgang met mij als verkoper maar ook richting anderen in het proces. Maar dit geldt ook voor Overspaern als kantoor.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-25 07:52:20
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie woorden en cijfers! Dank voor het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

8 , 3
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
23 april 2019
Door:
Babet

Detailscore

Zeer kundig en snel ! Zo'n makelaar wens ik iedereen!:)

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-23 10:38:42
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Nienke)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
09 april 2019
Door:
Bente Bollmann

Detailscore

Joren van Overspaern Makelaardij was erg fijn om als aankoopmakelaar bij het aankoopproces te betrekken. Het huis hadden wij zelf gevonden (we hadden geen zoekopdracht bij Overspaern uitgezet) maar vanaf de eerste bezichtiging was Joren zeer nauw betrokken. Hij was goed bereikbaar of belde terug en kon altijd snel en flexibel schakelen. Dankzij zijn advies, hebben we de woning kunnen kopen onder een prijs die ver onder het bod lag dat we zelf in gedachten hadden. Tot en met [Meer]

Joren van Overspaern Makelaardij was erg fijn om als aankoopmakelaar bij het aankoopproces te betrekken. Het huis hadden wij zelf gevonden (we hadden geen zoekopdracht bij Overspaern uitgezet) maar vanaf de eerste bezichtiging was Joren zeer nauw betrokken. Hij was goed bereikbaar of belde terug en kon altijd snel en flexibel schakelen. Dankzij zijn advies, hebben we de woning kunnen kopen onder een prijs die ver onder het bod lag dat we zelf in gedachten hadden. Tot en met het passeren van de aktes bij de notaris heeft hij het proces op een goede en fijne manier begeleid. Een aanrader dus! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-09 17:51:21
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de leuke reactie en gefeliciteerd met jullie leuke nieuwe woning! Veel woongeluk! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 maart 2019
Door:
Tijmen van der Meer

Detailscore

Excellente service, goede communicatie, altijd bereikbaar en heel erg fijn dat er meegedacht wordt en Joren objectief zijn mening geeft over de situatie. Daardoor uiteindelijk enorm blij met het eindresultaat.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-29 19:46:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Wat een onwijs mooie woorden en cijfers! Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en heel veel geluk in jouw leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 maart 2019
Door:
Kees

Detailscore

Uitstekend

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-29 18:37:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie cijfers en de fijne samenwerking! Veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Maartje Peek

Detailscore

Joren en het team van Overspaern hebben mij heel goed geholpen. In een overspannen huizenmarkt konden ze me prima vertellen wat een huis waard was en wat echt te veel geld was. Als ik vragen had werden die altijd snel en goed beantwoord. En het was uiteindelijk het advies van Joren dat de doorslag gaf bij de aankoop van mijn huis. Zonder hem had ik dit huis niet kunnen kopen. Vervolgens ging ik mijn woning verkopen. Hij heeft mij [Meer]

Joren en het team van Overspaern hebben mij heel goed geholpen. In een overspannen huizenmarkt konden ze me prima vertellen wat een huis waard was en wat echt te veel geld was. Als ik vragen had werden die altijd snel en goed beantwoord. En het was uiteindelijk het advies van Joren dat de doorslag gaf bij de aankoop van mijn huis. Zonder hem had ik dit huis niet kunnen kopen. Vervolgens ging ik mijn woning verkopen. Hij heeft mij goed duidelijk gemaakt voor welke prijs ik mijn huis in de markt moest zetten en waarom. Ik kreeg hulp bij het klaar maken voor de foto's en bezichtigingen. Vervolgens hebben ze alle tijd genomen om iedereen die wilde komen kijken de kans te geven. Mijn woning heeft meer opgebracht dan ik had verwacht. Ik ben dus meer dan tevreden. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-28 19:39:46
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Succesvol verkopen doen we samen en dus bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 maart 2019
Door:
Liselore Zandvliet

Detailscore

Joren is kundig en vriendelijk. Zijn verkoopstrategie werkt heel goed! Verder werkt hij snel en precies. Een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-22 22:07:55
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 maart 2019
Door:
Annefleur Langeveld

Detailscore

Joren Bakx is een onwijs enthousiaste, betrokken en punctuele makelaar. Hij was voor ons altijd te bereiken en kwam altijd zijn afspraken na. In een hele moeilijke overspannen huizenmarkt is het hem toch gelukt om een leuk huis te vinden voor ons. Hij heeft ons tijdens de zoektocht deskundig geïnformeerd en met beide benen op de grond gehouden. Dankjewel Joren en collega’s voor al jullie energie en jullie positieve instelling!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-17 17:41:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie! Samen hebben we een erg leuke woning gevonden! Heel veel geluk in jullie mooie eigen woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.