Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 mei 2019
Door:
Joline & Danny

Detailscore

Wij zijn ontzettend blij geweest met de hulp van zowel José als Joren! Het heeft even geduurd voor we een huis hadden gevonden maar iedere keer zijn ze weer enthousiast mee gegaan met bezichtigen. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat we ons niet gek lieten maken in de huidige markt.

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
11 mei 2019
Door:
Lennart

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 mei 2019
Door:
Esther

Detailscore

Heel prettige ervaring. Vanaf het oriënterend gesprek tot de aan- en verkoop aandacht voor onze wensen. Super snel met reageren zodat er snel geschakeld kan worden. Joren houdt grip op de situatie waardoor we ons gesteund voelden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 23:07:49
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers. Gefeliciteerd met de mooie verkoop van jullie woning en aankoop van jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 6
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 mei 2019
Door:
vanity

Detailscore

Super vriendelijk, luisterd goed naar je wensen en past ze aan als dat nodig is. Erg goed in advies geven over de woningen die wij gezien hebben

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 21:28:27
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
07 mei 2019
Door:
Jos Tom

Detailscore

Nienke is een enthousiaste makelaar. die heel goed mij heeft kunnen aanvoelen. In het beging heeft ze me goed bij mijngevoel over huizen laten komen waardoor ik bij mezelf kon blijven. Kennis van zaken en afspraken nakomen zijn gewoon top. Het echt aanvoelen van je client maakt dat je voor mij meer dan top bent.. dat heb je of dat heb je niet. en Nienke heeft dat zeer zeker wel.. Dank je wel voor je begeleiding Nienke Ook de collegialiteit [Meer]

Nienke is een enthousiaste makelaar. die heel goed mij heeft kunnen aanvoelen. In het beging heeft ze me goed bij mijngevoel over huizen laten komen waardoor ik bij mezelf kon blijven. Kennis van zaken en afspraken nakomen zijn gewoon top. Het echt aanvoelen van je client maakt dat je voor mij meer dan top bent.. dat heb je of dat heb je niet. en Nienke heeft dat zeer zeker wel.. Dank je wel voor je begeleiding Nienke Ook de collegialiteit naar andere makelaars is goed. heb gemerkt dat bij de aankoop van mijn huis de verkopende makelaar ook wat advies van overpaern kreeg. Minder

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 april 2019
Door:
Ruud de Groot

Detailscore

Gedegen voorbereiding, zakelijke en snelle aanpak en goede advisering en organisatie hebben geleid tot een prima verkoopresultaat. Bedankt voor de top-begeleiding bij de verkoop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-26 12:42:40
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking! Groeten, Team Overspaern

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
25 april 2019
Door:
Wil

Detailscore

Joren is heel professioneel is zijn werk en prettig in omgang met mij als verkoper maar ook richting anderen in het proces. Maar dit geldt ook voor Overspaern als kantoor.

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-25 07:52:20
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie woorden en cijfers! Dank voor het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

8 , 3
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
23 april 2019
Door:
Babet

Detailscore

Zeer kundig en snel ! Zo'n makelaar wens ik iedereen!:)

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-23 10:38:42
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Nienke)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
09 april 2019
Door:
Bente Bollmann

Detailscore

Joren van Overspaern Makelaardij was erg fijn om als aankoopmakelaar bij het aankoopproces te betrekken. Het huis hadden wij zelf gevonden (we hadden geen zoekopdracht bij Overspaern uitgezet) maar vanaf de eerste bezichtiging was Joren zeer nauw betrokken. Hij was goed bereikbaar of belde terug en kon altijd snel en flexibel schakelen. Dankzij zijn advies, hebben we de woning kunnen kopen onder een prijs die ver onder het bod lag dat we zelf in gedachten hadden. Tot en met [Meer]

Joren van Overspaern Makelaardij was erg fijn om als aankoopmakelaar bij het aankoopproces te betrekken. Het huis hadden wij zelf gevonden (we hadden geen zoekopdracht bij Overspaern uitgezet) maar vanaf de eerste bezichtiging was Joren zeer nauw betrokken. Hij was goed bereikbaar of belde terug en kon altijd snel en flexibel schakelen. Dankzij zijn advies, hebben we de woning kunnen kopen onder een prijs die ver onder het bod lag dat we zelf in gedachten hadden. Tot en met het passeren van de aktes bij de notaris heeft hij het proces op een goede en fijne manier begeleid. Een aanrader dus! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-09 17:51:21
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de leuke reactie en gefeliciteerd met jullie leuke nieuwe woning! Veel woongeluk! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 maart 2019
Door:
Tijmen van der Meer

Detailscore

Excellente service, goede communicatie, altijd bereikbaar en heel erg fijn dat er meegedacht wordt en Joren objectief zijn mening geeft over de situatie. Daardoor uiteindelijk enorm blij met het eindresultaat.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-29 19:46:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Wat een onwijs mooie woorden en cijfers! Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en heel veel geluk in jouw leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 maart 2019
Door:
Kees

Detailscore

Uitstekend

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-29 18:37:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie cijfers en de fijne samenwerking! Veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Maartje Peek

Detailscore

Joren en het team van Overspaern hebben mij heel goed geholpen. In een overspannen huizenmarkt konden ze me prima vertellen wat een huis waard was en wat echt te veel geld was. Als ik vragen had werden die altijd snel en goed beantwoord. En het was uiteindelijk het advies van Joren dat de doorslag gaf bij de aankoop van mijn huis. Zonder hem had ik dit huis niet kunnen kopen. Vervolgens ging ik mijn woning verkopen. Hij heeft mij [Meer]

Joren en het team van Overspaern hebben mij heel goed geholpen. In een overspannen huizenmarkt konden ze me prima vertellen wat een huis waard was en wat echt te veel geld was. Als ik vragen had werden die altijd snel en goed beantwoord. En het was uiteindelijk het advies van Joren dat de doorslag gaf bij de aankoop van mijn huis. Zonder hem had ik dit huis niet kunnen kopen. Vervolgens ging ik mijn woning verkopen. Hij heeft mij goed duidelijk gemaakt voor welke prijs ik mijn huis in de markt moest zetten en waarom. Ik kreeg hulp bij het klaar maken voor de foto's en bezichtigingen. Vervolgens hebben ze alle tijd genomen om iedereen die wilde komen kijken de kans te geven. Mijn woning heeft meer opgebracht dan ik had verwacht. Ik ben dus meer dan tevreden. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-28 19:39:46
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Succesvol verkopen doen we samen en dus bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 maart 2019
Door:
Liselore Zandvliet

Detailscore

Joren is kundig en vriendelijk. Zijn verkoopstrategie werkt heel goed! Verder werkt hij snel en precies. Een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-22 22:07:55
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 maart 2019
Door:
Annefleur Langeveld

Detailscore

Joren Bakx is een onwijs enthousiaste, betrokken en punctuele makelaar. Hij was voor ons altijd te bereiken en kwam altijd zijn afspraken na. In een hele moeilijke overspannen huizenmarkt is het hem toch gelukt om een leuk huis te vinden voor ons. Hij heeft ons tijdens de zoektocht deskundig geïnformeerd en met beide benen op de grond gehouden. Dankjewel Joren en collega’s voor al jullie energie en jullie positieve instelling!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-17 17:41:11
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie! Samen hebben we een erg leuke woning gevonden! Heel veel geluk in jullie mooie eigen woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 maart 2019
Door:
Bien Robert

Detailscore

Terecht de beste makelaar van Haarlem! Zowel zakelijk als persoonlijk heel prettig contact met José en team Overspaern. Top!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-17 16:22:46
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Ook dank voor de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern (Jose)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 maart 2019
Door:
Jildert Rosbach

Detailscore

Nienke is een hele enthousiaste makelaar. Ze luisterd goed naar de wensen van de klant en kan zich goed inleven in de situatie. Ze gaat echt tot uiterste om een woning te vinden en dat is dankzij haar ook gelukt! Volgende keer weer!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-08 12:33:58
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie en cijfers! Veel geluk in uw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Nienke)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 maart 2019
Door:
Amal

Detailscore

Heel tevreden met dienst.Ik had ``problem free`` process tot sleutels krijgen. Alles ging soepel en best snel. Nienke en alle medewerkers was overspaern waren professional en huplzaam. echt een aanrader.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-01 22:26:41
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en de mooie cijfers! Heel veel geluk in uw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Nienke)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 februari 2019
Door:
Laura van der Vis

Detailscore

Ik heb contact gehad met Joren en Lisette. Ze zijn beide erg bekwaam in wat ze doen. De verkoop van mijn woning is uitmuntend verlopen. Goede communicatie en begeleiding.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-22 15:07:24
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen! Veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 6
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Gilliam van Wijlick

Detailscore

Ik heb genoten van een uitstekende ervaring met Overspaern Makelaardij. Joren was enthousiast, altijd bereikbaar en heeft een verkoopstrategie geadviseerd die naar mijn mening het onderste uit de kan wist te halen. Vanaf het eerste tot het laatste contact was alles netjes verzorgd. Een hele degelijke makelaar die zeker aanbevelenswaardig is!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 14:42:17
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor deze mooie woorden en mooie cijfers! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning en dank voor het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
25 januari 2019
Door:
Sjoerd de Reus

Detailscore

We zijn heel erg tevreden met Joren, veel kennis en de juiste adviezen bij de aankoop en verkoop van onze woning. Bedankt Joren!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 12:45:12
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor deze mooie en leuke woorden! Veel succes met verbouwen en veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
03 januari 2019
Door:
Fred

Detailscore

Prima.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-03 16:33:12
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie beoordeling! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 januari 2019
Door:
Danny Elting

Detailscore

Onze ervaring met Joren is kort maar krachtig: Perfect. Met zijn professionele en realistische kijk op de markt heeft hij ons perfect geadviseerd en bijgestaan tijdens de verkoop van ons appartement. Joren kwam direct met een duidelijk plan van aanpak en alles verliep volgens dit plan. Wij raden dan ook iedereen aan om deze makelaar in te schakelen voor zowel verkoop als aankoop van een woning.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-02 08:35:16
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Enorm bedankt voor deze mooie woorden en de fijne samenwerking! Een goede verkoop gaat gezamenlijk! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
24 december 2018
Door:
Xander

Detailscore

Oversparen is een echt ingespeeld team. Zij zijn duidelijk, helder in wat zij bieden, komen afspraken na en maken verwachtingen waar! Zij hebben ons goed geadviseerd bij ons huis en geholpen bij het verkopen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-24 08:12:03
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie woorden en erg fijne samenwerking! Geniet van jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
20 december 2018
Door:
Edwin Coers

Detailscore

Alle afspraken perfect nagelopen en dat scheelt een hoop zorgen tijdens zo een drukke periode.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-20 19:32:44
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie en erg bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Geniet van jullie nieuwe woning en heel veel geluk gewenst! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 november 2018
Door:
Marjolijn

Detailscore

Professioneel, betrouwbaar

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-29 16:27:09
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de recensie en het vertrouwen!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.