Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 april 2020
Door:
Rob van Eerden

Detailscore

Het contact met Overspaern liep bijzonder prettig. Ze reageerden iedere keer weer zeer snel en to-the-point. Ze kennen de Haarlemse vastgoed markt heel goed en waren bij het positioneren van de verkochte woning en de voorgestelde aanpak "spot-on". Fijne directe terugkoppeling over voortgang van bezichtigingen (zelfs even op mail zodat ik familie snel op de hoogte kon houden door simpelweg mailtje door te sturen). Ook bij de afhandeling en overdracht liep alles precies zoals gehoopt. En dit alles voor [Meer]

Het contact met Overspaern liep bijzonder prettig. Ze reageerden iedere keer weer zeer snel en to-the-point. Ze kennen de Haarlemse vastgoed markt heel goed en waren bij het positioneren van de verkochte woning en de voorgestelde aanpak "spot-on". Fijne directe terugkoppeling over voortgang van bezichtigingen (zelfs even op mail zodat ik familie snel op de hoogte kon houden door simpelweg mailtje door te sturen). Ook bij de afhandeling en overdracht liep alles precies zoals gehoopt. En dit alles voor een keurige prijs. Ik geef niet zo snel een 10 maar deze hebben ze dik verdiend. Bedankt Joren en team! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-01 14:21:18
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden en natuurlijk cijfers. Wat een geweldige woning was dit om te mogen verkopen. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en heel veel geluk gewenst! Groeten, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 april 2020
Door:
Jaclyn Mannaart

Detailscore

Joren en de rest van het Overspaern team hebben ons fantastisch geholpen. Professioneel, betrokken en altijd goed bereikbaar. De communicatie tijdens het hele verkoopproces verliep uitstekend. Deze makelaar verdient een 10+!

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-01 07:24:32
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Veel geluk in jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 maart 2020
Door:
N Gerrits-Thijm

Detailscore

Hele fijne, deskundige, accurate en betrokken makelaar! Zeer betrouwbaar, zeker een aanrader voor omgeving Haarlem en omstreken! Zowel als verkoop als aankoopmakelaar.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-18 20:57:01
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Heel veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
15 maart 2020
Door:
Timo Hogenkamp

Detailscore

Het was een erg prettige ervaring om met Joren dit verkoopproces te doorlopen. Alles ging vlotjes en alles was erg duidelijk met een mooi resultaat als gevolg. Wij zijn Joren en zijn team erg dankbaar.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-15 16:48:00
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor de prettige samenwerking en veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 maart 2020
Door:
Alexander Bannink

Detailscore

By far het beste makelaarskantoor van haarlem en omstreken. Joren en Danique hebben ons appartement verkocht in 3 dagen en een prachtig huis voor ons gekocht in Heemstede.... als we ooit weer gaan verhuizen dan op zeker weer samen met overspaern! 200% zeker!

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-13 10:54:14
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Super leuke woorden en cijfers, bedankt! Heel veel geluk in jullie mooie nieuwe woning met zijn 4'tjes! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
05 maart 2020
Door:
Sanne Seegers

Detailscore

Wij hebben een onwijs goede ervaring met Overspaern. Ze zijn persoonlijk, deskundig, betrouwbaar, klantgericht en accuraat. Joren heeft ons bijgestaan bij de verkoop van onze woning en de aankoop van onze nieuwe woning. We kunnen niet anders zeggen dan dat we dik tevreden zijn. Hij is een echte vakkundige makelaar die ons heeft geholpen in alle opzichten. Hij is echt betrokken. Hij doet wat hij belooft en nog veel meer. We kregen duidelijk advies, een duidelijk plan van aanpak wat heeft geleid tot een [Meer]

Wij hebben een onwijs goede ervaring met Overspaern. Ze zijn persoonlijk, deskundig, betrouwbaar, klantgericht en accuraat. Joren heeft ons bijgestaan bij de verkoop van onze woning en de aankoop van onze nieuwe woning. We kunnen niet anders zeggen dan dat we dik tevreden zijn. Hij is een echte vakkundige makelaar die ons heeft geholpen in alle opzichten. Hij is echt betrokken. Hij doet wat hij belooft en nog veel meer. We kregen duidelijk advies, een duidelijk plan van aanpak wat heeft geleid tot een mooi resultaat. Echt een geweldige makelaar, complimenten! Daarnaast staat er een super vriendelijk binnendienst team voor je klaar die je snel helpen bij vragen en zorgen voor een snelle afhandeling. Het verkopen van je woning en het aankopen van een nieuwe kan best spannend zijn maar Overspaern heeft er bij ons voor gezorgd dat dit een zorgeloos proces was. Wij raden Overspaern aan iedereen aan! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-05 11:18:57
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen. Een mooie verkoop en een super leuke 'nieuwe' woning als eindresultaat. Heel veel geluk in jullie leuke nieuwe huis! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 maart 2020
Door:
Izabela

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-04 12:37:14
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for the lovely review! Enjoy your 'own' house! Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 maart 2020
Door:
Philip Peters

Detailscore

Deze makelaar deden niet alleen wat ze beloofden, maar deden er nog een flinke schep bovenop. Uitmuntende service, ik kan niet anders zeggen!

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-01 12:00:02
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie recensie! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning. Groetjes, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 maart 2020
Door:
Esmée Hendriks

Detailscore

Zeer positieve ervaring, goed bereikbaar en transparant in zijn beoordelingen over huizen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-01 11:16:24
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en fijne samenwerking! Veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
24 februari 2020
Door:
Isla Thompson

Detailscore

Joren is a fabulous makelaar. He knows the markets well and gives you a feeling of complete confidence that he is constantly working for your best interests. He is kind, communicative and very quick to respond. The people that work in the office are helpful and knowledgeable, they are incredibly friendly and will also make sure that you have everything you need. They make selling your house easy and as stress free as possible, doing more than your average [Meer]

Joren is a fabulous makelaar. He knows the markets well and gives you a feeling of complete confidence that he is constantly working for your best interests. He is kind, communicative and very quick to respond. The people that work in the office are helpful and knowledgeable, they are incredibly friendly and will also make sure that you have everything you need. They make selling your house easy and as stress free as possible, doing more than your average makelaar for you. Completely recommend Joren and the team at Overspaern. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-24 14:35:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for the lovely review! It resulted in a good selling price and thanks for good cooperation! Greetings, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 februari 2020
Door:
Sjoerd Kooistra

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-13 13:38:13
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie cijfers en prettige samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 februari 2020
Door:
Martin

Detailscore

Topteam! We zijn geholpen door Joren Bakx. Na de koop bij bouwkundige inspectie kwam er een klus aan het licht die 2000 zou moeten kosten . Deze heeft hij er voor ons af kunnen halen bij de verkopende partij terwijl de bedenktijd al voorbij was. Complimenten Joren! We komen zeer binnenkort een taart brengen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-04 21:32:32
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie review! Heel veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 7
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 januari 2020
Door:
Gerben Klaassens

Detailscore

Ontzettend plezierig contact gehad met Joren en alles was tot in de puntjes geregeld. Bij vragen makkelijk bereikbaar, zowel via de telefoon als via de mail. Heel erg tevreden met de dienstverlening.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-22 18:34:54
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie review en de fijne samenwerking! Nogmaals gefeliciteerd met de mooie verkoop en veel geluk in jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
20 januari 2020
Door:
Quintin Baas

Detailscore

Joren was fantastisch. Een woning verkopen is altijd stressvol, en helemaal als je in het buitenland woont. Joren was vriendelijk en erg helpvol bij elke stap van de verkoop. Geen vraag was te gek voor hem om mee te helpen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-20 09:46:38
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de fijne samenwerking en het vertrouwen! Gefeliciteerd met de mooie verkoop! Groetjes, Team Overspaern

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 januari 2020
Door:
Matthijs de Groot

Detailscore

volhoudend en meedenkend, zeer fijne makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-02 15:04:59
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Gefeliciteerd met de mooie verkoop en dank voor de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 december 2019
Door:
Victor Pomp

Detailscore

Zeer klantgericht, prettig contact en snel schakelen. Complimenten!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-17 17:46:24
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de fijne samenwerking en mooie beoordeling! Geniet van jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
Ya-ting Yang

Detailscore

Cannot be more satisfied with Joren, he’s full of energy, very professional, very attentive and good with details. We are super happy with our house and it wouldn’t have been possible without Joren. Thank you so much!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 19:55:30
Reactie:
Overspaern Makelaardij

What a wonderful review and what a lovely words! Thanks for the trust and lots of luck in your new and lovely 'own' home! Happy greetings, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
Steven Geurts

Detailscore

Topmakelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 12:04:18
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de mooie cijfers en het vertrouwen! Veel geluk in de nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
16 december 2019
Door:
Loes van Fulpen

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-16 11:41:19
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie cijfers! Bedankt voor de fijne samenwerking en wat een mooie verkoop hebben we samen bereikt! Geniet van jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
23 november 2019
Door:
Erica Pecic

Detailscore

Onze ervaring met Joren was zeer aangenaam. Hij heeft ons ontzettend geholpen in alle opzichten. Hetzelfde geld voor iedereen bij Overspaern die ons te woord heeft gestaan en ons heeft geholpen tijdens onze zoektocht naar onze nieuwe woning. Wij zullen zeker Overspaern aanbevelen aan andere.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-23 20:51:28
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden en cijfers! Wat een leuke woning hebben jullie gekocht. Geniet van de woning en heel veel geluk! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 november 2019
Door:
Lara van Brero

Detailscore

Na jaren gezocht te hebben naar een geschikte woning, hebben we eindelijk een prachtig huis gevonden. Bij iedere bezichtiging (als de agenda dat toeliet) stond José voor ons klaar en nam ze de tijd om dingen voor ons uit te zoeken/checken. Ook bij de verkoop van ons eigen huis (ging iets anders dan gepland, niet op funda gestaan) stond zij voor ons klaar. Zelfs in de weekenden en avonden beantwoordt ze haar mail. Kortom heel fijn contact, professioneel en [Meer]

Na jaren gezocht te hebben naar een geschikte woning, hebben we eindelijk een prachtig huis gevonden. Bij iedere bezichtiging (als de agenda dat toeliet) stond José voor ons klaar en nam ze de tijd om dingen voor ons uit te zoeken/checken. Ook bij de verkoop van ons eigen huis (ging iets anders dan gepland, niet op funda gestaan) stond zij voor ons klaar. Zelfs in de weekenden en avonden beantwoordt ze haar mail. Kortom heel fijn contact, professioneel en je kan met al je vragen terecht. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-08 17:00:04
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie! Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk in jullie leuke nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Hanneke van Weezenbeek

Detailscore

Heel prettig in de omgang, degelijk, betrouwbaar, to the point, met lef, scherp geprijsd, snel reagerend en met extra service van interieuradvies bij verkoop. Kortom, bij Overspaern krijg je meer dan waar voor je geld!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-28 14:32:34
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en cijfers! Het was een eer en enorm leuk om jouw unieke appartement te mogen verkopen. Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk gewenst! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
26 oktober 2019
Door:
Cis van Heerde

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-26 23:09:52
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie cijfers en het vertrouwen! Groetjes, Team Overspaern

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
21 oktober 2019
Door:
Bas van Vuurde

Detailscore

Zeer prettig om mee samen te werken, een vakman!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-21 17:37:40
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie cijfers, woorden en fijne samenwerking! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
14 oktober 2019
Door:
Marjolein

Detailscore

Persoonlijk, vakkundig, duidelijk en betrouwbaar. Kortom, een makelaar waar je écht wat aan hebt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-14 13:32:04
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie review en de fijne samenwerking! Groetjes, Team Overspaern

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.