Adresgegevens
Haarlem
Frieslandlaan 1 A
2036NE
Tel: 235366366
info@overspaern.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 november 2018
Door:
Marjolijn

Detailscore

Professioneel, betrouwbaar

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-29 16:27:09
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Bedankt voor de recensie en het vertrouwen!

8 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
20 november 2018
Door:
Rajinder Deen

Detailscore

Super goeie Ervaring. Joren heeft ons super geholpen in dit traject en hierdoor zijn wij goed terecht gekomen in het huis wat we zochten en voelen ons super. Joren was direct reageerde snel en super behulpzaam. geen vraag was hem te veel.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-20 11:06:07
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie! Ontzettend veel geluk in jullie nieuwe woning, maar dat moet zeker goed komen! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
12 november 2018
Door:
Paul Deen

Detailscore

Zeer fijne, behulpzame, bereikbare en eerlijke makelaar. Ik zou hem zeker aanbevelen bij een huisaankoop!

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-12 12:59:20
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Enorm bedankt voor deze mooie recensie! Heel veel geluk in de woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
30 oktober 2018
Door:
rebecca

Detailscore

Zeer professionele begeleiding en advies. Wij zijn erg tevrede over Overspaerne. Joren doet zijn werk met enthousiasme en vakkundige kennis.

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-30 10:19:09
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie recensie en de fijne samenwerking! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Pedro van den Bosch

Detailscore

Joren is een uitstekende makelaar. Dit om de volgende redenen: * Altijd super snelle reacties via telefoon, whatsapp en mail * Erg veel kennis over de wijken waar hij huizen laat zien. Kent de gebouwen, weet veel van originele staten en waaraan geknutseld is * Joren is assertief als het gaat om de huidige huizenmarkt. Voorkomt dat je hoog biedt als hij denkt dat het niet nuttig is en op het juiste moment tipt hij je om er wel goed op te bieden

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-08 12:54:52
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Heel veel geluk in jouw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
29 september 2018
Door:
Heleen

Detailscore

Vriendelijke en snelle contacten, goede raad en uitleg van alle betrokken medewerkers. Een extra compliment voor Joren Bakx, die dit alles in goede banen leidt en enthousiast zijn werk doet met het belang van de klant voorop.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-29 10:32:30
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling...! Nogmaals dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking! Veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
28 september 2018
Door:
Celine Rolland

Detailscore

In 4 years leadtime Joren helpt me To buy and sale ou appartement. Not speaking Dutch made it challenging but Joren was there every time I needed him, always very kind to help, very professional, very truthful, patient. Because the way he helpt me when I bought the appartment it made no doubt in my mind that I wanted him to take care of its sale as well.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-28 10:25:48
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Thanks for the really nice review! Enjoy your future en good luck! Greats, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
21 september 2018
Door:
Marga

Detailscore

Prima

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-21 21:19:01
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor het mooie cijfer! Veel geluk in uw nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
10 september 2018
Door:
Celeste Buter

Detailscore

Joren heeft ons geholpen met de aankoop van onze woning. Wat een fijne makelaar en wat een heerlijk enthousiast team! Goed bereikbaar, deskundig, behulpzaam en altijd een eerlijk advies.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-10 21:50:48
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Heel erg bedankt voor de mooie recensie en veel geluk in jullie mooie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
31 augustus 2018
Door:
BK

Detailscore

We zijn erg tevreden over de ondersteuning die we van Joren hebben gekregen bij het zoeken en kopen van ons huis. Joren gaf heldere informatie en een eerlijk advies over de huizen die we hebben bezocht. Hij is goed bereikbaar en reageert meestal binnen een uur op een voicemail of bericht, ook 's avonds. We hadden soms graag wat meer proactief begeleiding in het koopproces gehad, maar op onze vragen kregen we snel een reactie waardoor we alles op [Meer]

We zijn erg tevreden over de ondersteuning die we van Joren hebben gekregen bij het zoeken en kopen van ons huis. Joren gaf heldere informatie en een eerlijk advies over de huizen die we hebben bezocht. Hij is goed bereikbaar en reageert meestal binnen een uur op een voicemail of bericht, ook 's avonds. We hadden soms graag wat meer proactief begeleiding in het koopproces gehad, maar op onze vragen kregen we snel een reactie waardoor we alles op korte termijn hebben kunnen afronden. De afspraken die we aan het begin hebben gemaakt zijn keurig nagekomen. We bevelen Joren - en zijn team - daarom van harte aan. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-31 15:03:03
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie recensie! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 augustus 2018
Door:
Patrick Beljaards

Detailscore

Joren heeft ons zeer goed geholpen in het hele traject om het huis te verkopen van onze overleden (schoon)moeder. Hij is erg meelevend en zeer vakkundig, waardoor we het huis goed en snel hebben kunnen verkopen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-18 10:15:37
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Dank voor de mooie beoordeling en erg bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben! Veel geluk in de toekomst! Groetjes, Team Overspaern (Joren)

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
13 augustus 2018
Door:
IJntema

Detailscore

Door Joren en zijn team zijn we erg goed bijgestaan bij de koop van een nieuwe woning en de verkoop van ons huis. Men is onderling goed op de hoogte van wat speelt, waardoor geen dubbele vragen gesteld worden. Joren heeft binnen zeer korte termijn op kritieke momenten tijdens de verkoop uitstekend kunnen handelen: Chapeau!

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-13 14:32:42
Reactie:
Overspaern Makelaardij

Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling! Veel geluk in de nieuwe woning en succes met de verbouwing. Groetjes, Team Overspaern (Joren)

8 , 5
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
05 augustus 2018
Door:
R Marcus

Detailscore

Perfecte begeleiding , deskundig advies , intelligent , vriendelijk , laat de in ons geval verkoper en koper , in zijn waarde . Nienke van ons krijg je een 10 met een griffel !

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 augustus 2018
Door:
Cees van Dongen

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Peter en Astrid

Detailscore

Wij zijn erg te spreken geweest over het support van Joren tijdens onze zoektocht naar en de aankoop van onze woning. Joren is zeer klantgericht en deskundig. Steeds snel reageren op telefonische vragen of mails. Objectieve adviezen. Zeer prettig in de omgang.

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
24 juli 2018
Door:
R Wiemer

Detailscore

Mijn huis is door Lisette binnen 1 week verkocht voor een prijs ruim boven mijn verwachting. Ze hield me, samen met het team van Overspaern makelaardij, goed op de hoogte van de bezichtigingen en andere lopende zaken. Samenwerking was erg fijn. Op het eind speelde nog een stressvolle situatie maar ook daar speelde Lisette goed op in. Samenvattend: Betrouwbaar, kundig, enthousiast, prettig en snel.

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
18 juli 2018
Door:
Lisette Nieuwland

Detailscore

Wij hebben een fantastische ervaring met Joren van Overspaern makelaars. Niet alleen heel deskundig, maar ook nog eens heel veel geduld met ons moeilijk verkoopbare huis en super behulpzaam. Deze makelaar doet meer dan je van een makelaar verwacht en daarom geven wij Joren en zijn collega's een dikke 10+!

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
17 juli 2018
Door:
J.J. van Poeteren-Lamb

Detailscore

Vanaf het eerste telefoontje tot aan het tekenen van de overdracht heeft Overspaern mijn belangen goed behartigd. A very emotional journey for me, but supported to the max by all employees of Overspaern. I felt they were personally as well as professionally involved.

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
16 juli 2018
Door:
Isla Thompson

Detailscore

It was a real pleasure dealing with Joren, he was incredibly knowledgeable, gave great advice and worked exceptionally hard to ensure that everything ran smoothly. We unintentionally threw some curve balls his way and he took these in his stride, acting incredibly professionally and always giving 100% to ensure everything ran smoothly. Joren took the majority of stress out of the process because I knew that he had everything completely under control, always acting in our best interest. After [Meer]

It was a real pleasure dealing with Joren, he was incredibly knowledgeable, gave great advice and worked exceptionally hard to ensure that everything ran smoothly. We unintentionally threw some curve balls his way and he took these in his stride, acting incredibly professionally and always giving 100% to ensure everything ran smoothly. Joren took the majority of stress out of the process because I knew that he had everything completely under control, always acting in our best interest. After viewings I would get a detailed call or email from Joren explaining what people thought, what his feelings were and how he felt that we should best proceed. I would absolutely recommend Joren and the team at Overspaern. Minder

9 , 4
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
04 juni 2018
Door:
Erik van der Plas

Detailscore

Wij hebben Jose als aankoopmakelaar gehad en zijn daar zeer over te spreken. Jose heeft ons altijd supergoed geholpen, snel, correct en kundig.

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
03 juni 2018
Door:
C.van Deventer

Detailscore

De samenwerking met Joren en het team van Overspaern in zowel; begeleiding, communicatie, advies hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Wij zullen deze makelaar van harte aanbevelen bij kennissen en familie.

9 , 9
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
02 juni 2018
Door:
Kees de Koning

Detailscore

Top

9 , 6
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 mei 2018
Door:
Dushyant Sabharwal

Detailscore

It was very pleasant doing business with Joren and the office of Overspaern. They were quick, responsible and showed knowledge in helping us find a house in haarlem. I will not hesitate to have them as my brokers when buying a house in haarlem

9 , 7
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
22 mei 2018
Door:
John Vroman

Detailscore

De afgelopen jaren 3 x te maken gehad met overspaern makelaardij 1 x bij aankoop flat van mijn zoon die hij na 2,5 jaar weer verkocht via dezelfde makelaar. Daarna mijn eigen woning die reeds 2 jaar bij een internet makelaar (niet nader te noemen) te koop stond en weinig of reactie gaf. Gelet op de prettige voorgaande ervaring contact opgenomen bij Overspaern en in een open, constructief en objectief gesprek besloten met Joren Bakx in zee te [Meer]

De afgelopen jaren 3 x te maken gehad met overspaern makelaardij 1 x bij aankoop flat van mijn zoon die hij na 2,5 jaar weer verkocht via dezelfde makelaar. Daarna mijn eigen woning die reeds 2 jaar bij een internet makelaar (niet nader te noemen) te koop stond en weinig of reactie gaf. Gelet op de prettige voorgaande ervaring contact opgenomen bij Overspaern en in een open, constructief en objectief gesprek besloten met Joren Bakx in zee te gaan. Deze heeft voortvarend in goed overleg ons huis opnieuw in de verkoopmarkt gezet met als resultaat een goede prijs. De communicatie en afstemming was in mijn beleving perfect. Wij zijn zeer te tevreden en zullen deze makelaar zeker bij andere aanbevelen. Met vriendelijke groet, John en Marjo Vroman Minder

10 , 0
Kantoor:
Overspaern Makelaardij
Datum:
21 mei 2018
Door:
Toos Goedkoop-Essenberg

Detailscore

kundig in zijn vakgebied en prettig in de omgang

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.