Bericht

Kievit Makelaardij

Hedel

Adresgegevens
Vestiging: Hedel


Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 2 beoordelingen

 • 10 , 0
  Datum:
  10 okt 2013
  Beoordelaar:
  Wilbert Kerkhof

  Stefan Kievit heeft mij ontzettend veel werk en geld bespaard bij de aanschaf ...

  Stefan Kievit heeft mij ontzettend veel werk en geld bespaard bij de aanschaf van mijn woning. Door al zijn ervaringen wist hij me te wijzen op mogelijke kostenposten aan de woning en op het ongezonde verleden van de Vereniging van Eigenaren. Bij de onderhandelingen met de verkopende partij heeft Stefan zeker meer van de vraagprijs af gekregen dan mijzelf was gelukt. Daarnaast heeft hij een hoop werk en zorgen uit handen genomen met het regelen van een hoop papierwerk, VvE info, adviseren van de beste notaris, regelen van een taxatierapport etc etc. Wat er ook geregeld moest worden en hoeveel vragen ik ook had, hij was altijd makkelijk te bereiken via telefoon en mail. Alles werd meteen snel en correct behandeld. Het hele proces van bezichtigen, onderhandelen en kopen is dankzij Stefan een stuk plezieriger geworden. Zeer tevreden over Kievit Makelaardij en ik zou Stefan graag aanbevelen aan anderen.

 • 10 , 0
  Datum:
  25 sept 2013
  Beoordelaar:
  Sjoerd van Langen

  Stefan Kievit van Kievit Makelaardij in Hedel heeft mij geholpen met de aankoop ...

  Stefan Kievit van Kievit Makelaardij in Hedel heeft mij geholpen met de aankoop van mijn nieuwe woning. Het verbaasde mij hoeveel er stiekem bij de aankoop komt kijken. Daar had ik aan Stefan een enorme steun. Hij gebruikt het woord "ontzorgen" bij zijn aankoopverhaal en zo heeft het ook absoluut gevoeld. Zijn expertise in combinatie met een enorme inzet en maximale bereikbaarheid (ook 's avonds goed bereikbaar!) heeft voor mij het kopen van het huis een stuk prettiger gemaakt. Kan hem iedereen aanraden!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.