Adresgegevens
Heemstede
Javalaan 30
2103 VK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
18 april 2018
Door:
Iswin Schoemaker

Detailscore

Arnoud is prettig in de omgang en heeft verstand van zaken! Het huis is voor een goede prijs verkocht. Heeft zelf een mooi filmpje gemaakt van het huis.

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
14 maart 2018
Door:
Maria

Detailscore

It was a great pleasure to work with Arnoud and Bianca. Being a foreigner I felt a great support from both of them while choosing a house in a new city. We got lots of good advices on the neighbourhoods and houses. I find the most valuable the fact, that Arnoud was always highlighting not only advantages of certain places, but also risks and disadvantages, which we were not aware of. It made me feel secure and certain [Meer]

It was a great pleasure to work with Arnoud and Bianca. Being a foreigner I felt a great support from both of them while choosing a house in a new city. We got lots of good advices on the neighbourhoods and houses. I find the most valuable the fact, that Arnoud was always highlighting not only advantages of certain places, but also risks and disadvantages, which we were not aware of. It made me feel secure and certain about the decisions we make. As a result we found a perfect house in a perfect spot - exactly what we wanted. So I would definitely recommend this real estate agent for everybody who move to Haarlem and Heemstede. Minder

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
07 maart 2018
Door:
pepijn Kempes

Detailscore

Zeer goede hulp bij het zoeken van onze woning in Haarlem. Arnoud en Bianca zijn zeer alert, geven open en duidelijk advies en Arnoud heeft een belangrijke rol gespeeld in onze biedingen. Een prettige sparringspartner om bij een woningsbezoek erbij te hebben.

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
28 februari 2018
Door:
Jan

Detailscore

Aan water wonen heeft ons huis aan het water met groot succes verkocht. Arnoud Ruhaak heeft werkelijk alle zeilen bijgezet en heeft zijn verhaal bij de eerste kennismaking veel meer dan waar gemaakt! Alles was gericht op het wonen aan het water en je merkte het enthousiasme bij de bezoekers van ons huis. Het is goed dat ze voor dit specialisme hebben gekozen, want het kwam onze verkoop echt ten goede. Wij raden Arnoud en zijn partner van harte aan. [Meer]

Aan water wonen heeft ons huis aan het water met groot succes verkocht. Arnoud Ruhaak heeft werkelijk alle zeilen bijgezet en heeft zijn verhaal bij de eerste kennismaking veel meer dan waar gemaakt! Alles was gericht op het wonen aan het water en je merkte het enthousiasme bij de bezoekers van ons huis. Het is goed dat ze voor dit specialisme hebben gekozen, want het kwam onze verkoop echt ten goede. Wij raden Arnoud en zijn partner van harte aan. En van ons krijgen ze een dikke tien. Minder

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
14 december 2017
Door:
W. de Vries

Detailscore

Arnoud en Bianca hebben voor ons het perfecte huis gevonden en dat in een korte tijd. Ze zijn zeer actief met zoeken van de juiste woning.

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
19 oktober 2017
Door:
J Holmes

Detailscore

Arnoud helped us with searching for a property to buy in Heemstede. We are not local and speak very little Dutch and so we needed someone trustworthy and who spoke English well. Arnoud is a very trustworthy person and very knowledgeable about the housing market.I always felt that he was very genuine in his concerns about houses that were not right for us and wasn't in to "make a quick buck". The only reason I have not given him [Meer]

Arnoud helped us with searching for a property to buy in Heemstede. We are not local and speak very little Dutch and so we needed someone trustworthy and who spoke English well. Arnoud is a very trustworthy person and very knowledgeable about the housing market.I always felt that he was very genuine in his concerns about houses that were not right for us and wasn't in to "make a quick buck". The only reason I have not given him a 10 is that we found a house to buy in August when Arnoud was on holiday, which was such a pity! That said, before he went on holiday he put us in touch with another makelaar (John Kramer) who has also been excellent during the whole buying process. I would recommend Heemstede Makelaardij in a heartbeat :) Minder

9 , 4
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
05 oktober 2017
Door:
Marc de Kloet

Detailscore

Zeer grondige technische kennis van huizen en goede algemene kennis van de markt. Heeft geen druk uitgeoefend en objectief advies gegeven. Goede begeleiding in het proces.

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
01 juni 2017
Door:
Edward Zwaan

Detailscore

Ik heb zeer goede ervaringen met Arnoud! Hij heeft mijn huis in Heemstede zeer professioneel in de markt gezet tegen een concurrerend tarief. Hij komt op mij over als een vriendelijk "down to earth" en enthousiast persoon die heel veel verstand van de makelaardij heeft. Hij neemt de tijd om het gehele verkooptraject uit te leggen. Hij houdt je heel goed op de hoogte met betrekking tot bijvoorbeeld de bezichtigingen die hebben plaatsgevonden. Hij analyseert de potentiële kopers goed. [Meer]

Ik heb zeer goede ervaringen met Arnoud! Hij heeft mijn huis in Heemstede zeer professioneel in de markt gezet tegen een concurrerend tarief. Hij komt op mij over als een vriendelijk "down to earth" en enthousiast persoon die heel veel verstand van de makelaardij heeft. Hij neemt de tijd om het gehele verkooptraject uit te leggen. Hij houdt je heel goed op de hoogte met betrekking tot bijvoorbeeld de bezichtigingen die hebben plaatsgevonden. Hij analyseert de potentiële kopers goed. Ik heb binnen ruim een week mijn huis verkocht. Ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen. Minder

9 , 2
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
24 november 2016
Door:
R.W.Bruggeman

Detailscore

Tevreden over vrijwel alle punten: 1) afspraken maken over verkoopopdracht 2) begeleiding van verkoopklaar maken van huis 3) opvang belangstellenden 4) overleg toen belangstelling teleurstellend was 5) onderhandeling met koper 6) opstellen koopovereenkomst 7) begeleiding van overdracht bij notaris Zwak punt: aanvakelijke vraagprijs was te hoog ingeschat

9 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
26 oktober 2016
Door:
Jenny van der Horst

Detailscore

Deze Makelaar regelt alle dingen voor je die nodig zijn, bespreekt wat je wensen zijn en denkt met je mee of dit te realiseren is. Vooral zijn presentatie van je huis op funda maar ook op een folder zorgt ervoor dat de kans op slagen zeer groot is. Daarnaast verstaat hij zijn vaak en heeft hij zoveel plezier in het verkopen van je huis dat hij dit ook uitstraalt. Mijn huis was binnen 2 dagen verkocht, ook de afwikkeling [Meer]

Deze Makelaar regelt alle dingen voor je die nodig zijn, bespreekt wat je wensen zijn en denkt met je mee of dit te realiseren is. Vooral zijn presentatie van je huis op funda maar ook op een folder zorgt ervoor dat de kans op slagen zeer groot is. Daarnaast verstaat hij zijn vaak en heeft hij zoveel plezier in het verkopen van je huis dat hij dit ook uitstraalt. Mijn huis was binnen 2 dagen verkocht, ook de afwikkeling het tekenen van het voorlopige koopcontract is goed geregeld. Minder

8 , 6
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
24 oktober 2016
Door:
Joep

Detailscore

Alert en lekker klein kantoor, waardoor de persoonlijke focus van Arnoud groot is. Goede kennis van procedures. Geeft je af en toe een zetje en trapt zonodig op de rem. De aankoop was snel rond - ondanks een stugge verkoopmakelaar - en bij de verkoop was het bij de eerste kijkers ronde meteen raak. Arnoud hield zijn hoofd ook toen de afwikkeling - onverwacht - lastig bleek te zijn.

9 , 6
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
22 oktober 2016
Door:
Justine en Ramon van der Reijden

Detailscore

Wij hebben Arnoud Ruhaak leren kennen als een hele betrokken makelaar. Zowel voor de verkoop van ons huis als voor de koop van ons nieuwe huis. Hij is prettig in de omgang, communicatief en heel professioneel. En ook nog eens een uitstekend onderhandelaar. Arnoud Ruhaak is anders dan de meeste makelaars die wij zijn tegengekomen: komt op tijd bij een afspraak, verdiept zich in het huis dat hij verkoopt en heeft ook nog eens goede bouwtechnische kennis. Daardoor wist [Meer]

Wij hebben Arnoud Ruhaak leren kennen als een hele betrokken makelaar. Zowel voor de verkoop van ons huis als voor de koop van ons nieuwe huis. Hij is prettig in de omgang, communicatief en heel professioneel. En ook nog eens een uitstekend onderhandelaar. Arnoud Ruhaak is anders dan de meeste makelaars die wij zijn tegengekomen: komt op tijd bij een afspraak, verdiept zich in het huis dat hij verkoopt en heeft ook nog eens goede bouwtechnische kennis. Daardoor wist hij ons meer te vertellen over de huizen die wij bezochten dan de verkopende makelaar. En met zijn vrouw Bianca als achterwacht op kantoor vormt hij een prima team. Wij kunnen Heemstede Makelaardij van harte aanbevelen voor zowel koop als verkoop! Minder

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
29 augustus 2016
Door:
Coen

Detailscore

Het kopen of verkopen van je woning is een grote en vaak emotionele stap. Bovendien is het altijd een project waar naast goede kennis van alle bijkomende zaken ook de markt-kennis zeer belangrijk. Een goede partner bij dit alles is onontbeerlijk. Heemstede Makelaardij is een uitstekende partner gebleken met naast scherpe marktkennis ook een enorme inzet om het geheel uitstekend te laten verlopen. Dit ging veel verder dan 'een bord in de tuin en Funda' . Presentatie, details, timing, social [Meer]

Het kopen of verkopen van je woning is een grote en vaak emotionele stap. Bovendien is het altijd een project waar naast goede kennis van alle bijkomende zaken ook de markt-kennis zeer belangrijk. Een goede partner bij dit alles is onontbeerlijk. Heemstede Makelaardij is een uitstekende partner gebleken met naast scherpe marktkennis ook een enorme inzet om het geheel uitstekend te laten verlopen. Dit ging veel verder dan 'een bord in de tuin en Funda' . Presentatie, details, timing, social media, maar ook gewoon: opletten en focus. De grootste pre is dat Heemstede Makelaardij geen grote portefeuille heeft en zich dus volledig concentreert op jou woning. Daar wij in Noorwegen wonen moest alles op-afstand geregeld worden. Had het mij niet beter kunnen wensen. Aanrader dus ! Minder

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
02 april 2016
Door:
René Dubelaar

Detailscore

Ik zocht een makelaar om mijn huis te verkopen. Belangrijk voor mij was dat hij/zij vertrouwen geeft. Dat wist makelaar Arnaud en zijn team heel goed te geven! Al direct vanaf het eerste moment ontstond er een open en helder contact. Arnaud komt bij mij over als zéér enthousiast, gedreven, een zakenman, iemand met oog voor detail en overzicht gedurende het hele proces! Mijn huis is vakkundig "op de markt gezet" en dat resulteerde een snelle en goede verkoop!! [Meer]

Ik zocht een makelaar om mijn huis te verkopen. Belangrijk voor mij was dat hij/zij vertrouwen geeft. Dat wist makelaar Arnaud en zijn team heel goed te geven! Al direct vanaf het eerste moment ontstond er een open en helder contact. Arnaud komt bij mij over als zéér enthousiast, gedreven, een zakenman, iemand met oog voor detail en overzicht gedurende het hele proces! Mijn huis is vakkundig "op de markt gezet" en dat resulteerde een snelle en goede verkoop!! Daarom geef ik Heemstede Makelaardij een welverdiende tien! Minder

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
23 februari 2016
Door:
Mike White

Detailscore

Best broker I have dealt with. Arnoud and his team are professional, very knowledgeable and customer focused. His advice was always sound and honest and we recommend him to anyone wanting to buy or sell in Heemstede area.

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
18 februari 2016
Door:
d. handgraaf

Detailscore

Goede kennis van de markt Staat open voor vragen Verteld je ook als hij een huis niet geschikt voor je vind Neemt de tijd voor het zoeken van een huis. Het maakt niet uit als het maanden duurt als dat er voor nodig is om je droomhuis te vinden

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
30 december 2015
Door:
Richard Vis

Detailscore

Zeer betrokken bij de verkopende partij, niet alleen een ''deal'' willen sluiten maar handelen in het belang van de verkoper. Veel persoonlijk contact, veel overleg m.b.t plan van aanpak voor verkoop. vriendelijk, zeer veel kennis van zaken en de markt. weet wat de markt doet en vraagt maakt beloftes waar.

9 , 4
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
26 november 2015
Door:
Mieke en Fokke Dijkstra

Detailscore

Door een zeer reele prijs te adviseren voor onze woning op een geweldige goede locatie die echter naar de huidige maatstaven grondig moest worden opgeknapt kon binnen een maand het verkoopcontract worden rondgemaakt. Doordat Heemstede Makelaardij vanaf het eerste moment tot aan de feitelijke overdracht steeds voor adviezen goed bereikbaar was en voor ons klaar stond werd tijdens de verkoopperiode veel zorgen ontnomen. Met recht kunnen en zullen wij dan ook Heemstede Makelaardij aanraden aan een ieder die dat [Meer]

Door een zeer reele prijs te adviseren voor onze woning op een geweldige goede locatie die echter naar de huidige maatstaven grondig moest worden opgeknapt kon binnen een maand het verkoopcontract worden rondgemaakt. Doordat Heemstede Makelaardij vanaf het eerste moment tot aan de feitelijke overdracht steeds voor adviezen goed bereikbaar was en voor ons klaar stond werd tijdens de verkoopperiode veel zorgen ontnomen. Met recht kunnen en zullen wij dan ook Heemstede Makelaardij aanraden aan een ieder die dat ons vraagt. Minder

8 , 6
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
16 november 2015
Door:
Josephine de Boer

Detailscore

Prettige makelaar, erg kundig. Heeft verstand van hoe huizen gebouwd zijn en waar je op moet letten. Heeft ons snel aan ons koophuis geholpen. Ook in de communicatie snel, altijd goed te bereiken.

8 , 4
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
16 november 2015
Door:
Liz Winter

Detailscore

Heemstede Makelaardij staat erom bekend het aangebodene binnen 3 maanden te verkopen. Hoe mooi wil je het hebben in deze tijd? 20 augustus kwam mijn maisonnette in de verkoop en slechts 1 maand en 1 dag later werd het voorlopig koopcontract al getekend. Arnoud Ruhaak heeft de belofte helemaal waargemaakt! Hier zit een heel blij mens!

8 , 2
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
16 september 2015
Door:
Veronique van de Sande

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Heemstede Makelaardij. Zij hebben goed aangevoeld wat onze wensen en verwachtingen waren en communiceren op een open manier. Tijdens het verkoopproces hebben zij ons altijd op een prettige wijze geadviseerd. Ons huis werd op een goede manier gepresenteerd m.b.v. foto's, folders en visitekaartjes, waardoor het goed onder de aandacht kwam van potentiele kopers. Zij luisteren goed en stellen goede vragen en geven realistisch advies. Ook na afloop van het verkoopproces hebben zij nog contact [Meer]

Wij zijn zeer tevreden over Heemstede Makelaardij. Zij hebben goed aangevoeld wat onze wensen en verwachtingen waren en communiceren op een open manier. Tijdens het verkoopproces hebben zij ons altijd op een prettige wijze geadviseerd. Ons huis werd op een goede manier gepresenteerd m.b.v. foto's, folders en visitekaartjes, waardoor het goed onder de aandacht kwam van potentiele kopers. Zij luisteren goed en stellen goede vragen en geven realistisch advies. Ook na afloop van het verkoopproces hebben zij nog contact met ons opgenomen om ons te feliciteren met onze nieuwe woning. Kortom een prettige en professionele partner voor het verkopen van ons huis. Minder

8 , 4
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
28 augustus 2015
Door:
Erik Pastoor

Detailscore

Wij hadden continue het idee dat onze wensen centraal stonden bij de aankoop van ons huis en dat de vanuit Heemstede Makelaardij aangeboden dienstverlening daarop werd aangepast. Wij zijn op de juiste punten en momenten in het traject ontzorgd! Verder zijn de eerlijke en directe wijze van communiceren duidelijk pluspunten. Ook de meer persoonlijke insteek is ons goed bevallen. Dit laatste is wel fijn omdat zo onze wensen en eisen goed zijn komen boven drijven.

4 , 8
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
18 augustus 2015
Door:
Chris van der Plasse

Detailscore

dhr Ruhaak heeft goed zicht op de markt en wist het huis goed te positioneren. Een belangrijk argument om hem uiteindelijk te kiezen als verkopend makelaar, was zijn onderhandelingsvaardigheid. Althans volgens eigen zeggen. Hij zou elke euro ruiken en in ons voordeel uitonderhandelen. Uiteindelijk leek het alsof ik met de adviserend makelaar van de kopers aan het praten was. Als ik zijn advies had gevolgd, was de verkoopprijs 15.000 euro lager geweest. Hij organiseert zijn activiteiten op snelheid en [Meer]

dhr Ruhaak heeft goed zicht op de markt en wist het huis goed te positioneren. Een belangrijk argument om hem uiteindelijk te kiezen als verkopend makelaar, was zijn onderhandelingsvaardigheid. Althans volgens eigen zeggen. Hij zou elke euro ruiken en in ons voordeel uitonderhandelen. Uiteindelijk leek het alsof ik met de adviserend makelaar van de kopers aan het praten was. Als ik zijn advies had gevolgd, was de verkoopprijs 15.000 euro lager geweest. Hij organiseert zijn activiteiten op snelheid en doet dat effectief. Ook snelheid van verkoop. Dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van het belang van "de klant". Helaas was zijn service dus niet"af". Minder

10 , 0
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
09 mei 2015
Door:
Rudy Wijnands

Detailscore

Zeer tevreden over Heemstede Makelaardij. Arnoud is erg persoonlijk betrokken bij alles en heeft ons huis relatief snel en tegen een zeer goede prijs weten te verkopen (ondanks wat 'ongebruikelijkheden' aan ons huis). Hij heeft ook een zeer goede prijs voor ons weten te bewerkstelligen voor het huis dat wij hebben gekocht. Veel werk wordt door hem verzet achter de schermen zodat wij vrij weinig hoeven te doen met de adminstratie van de verkoop van ons oude huis en [Meer]

Zeer tevreden over Heemstede Makelaardij. Arnoud is erg persoonlijk betrokken bij alles en heeft ons huis relatief snel en tegen een zeer goede prijs weten te verkopen (ondanks wat 'ongebruikelijkheden' aan ons huis). Hij heeft ook een zeer goede prijs voor ons weten te bewerkstelligen voor het huis dat wij hebben gekocht. Veel werk wordt door hem verzet achter de schermen zodat wij vrij weinig hoeven te doen met de adminstratie van de verkoop van ons oude huis en de koop van ons nieuwe huis. Erg aan te bevelen! Minder

9 , 4
Kantoor:
Aan water wonen Heemstede makelaardij
Datum:
18 maart 2015
Door:
A. M. Uilenbroek

Detailscore

Arnaud en zijn vrouw zijn zeer actief geweest bij de verkoop van ons huis. Zijn regie was zeer strak en efficiënt. Tipte ons over de doe en dont's bij de verkoop en verkocht ons huis dan ook binnen twee weken. Zijn prijs strategie hielp ook erg goed in de uiteindelijk behaalde verkoopprijs. Omdat Arnoud maar een beperkt aantal huizen tegelijk in de verkoop wil nemen is hij ook gefocust en zit er bovenop. Borden in de tuin als "Binnenkort in [Meer]

Arnaud en zijn vrouw zijn zeer actief geweest bij de verkoop van ons huis. Zijn regie was zeer strak en efficiënt. Tipte ons over de doe en dont's bij de verkoop en verkocht ons huis dan ook binnen twee weken. Zijn prijs strategie hielp ook erg goed in de uiteindelijk behaalde verkoopprijs. Omdat Arnoud maar een beperkt aantal huizen tegelijk in de verkoop wil nemen is hij ook gefocust en zit er bovenop. Borden in de tuin als "Binnenkort in de verkoop" - "Verkocht onder voorbehoud" en "verkocht" zijn ook erg behulpzaam gebleken. Wanneer ik weer een huis wil verkopen, schakelen wij hem hem zeker weer in Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.