Adresgegevens
Heemstede
Javalaan 30
2103 VK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
19 december 2018
Door:
Dames Ronde

Detailscore

De samenwerking met Arnoud en Bianca hebben wij als prettig ervaren. Hun uitleg m.b.t. hun plan van aanpak is helder en concreet, er werd geluisterd naar onze wensen en alle afspraken zijn nagekomen. Tevens zijn ze beide erg vriendelijk en benaderbaar.

9 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
03 december 2018
Door:
Liz Winter

Detailscore

Wederom weer meer dan tevreden. Niet voor niets heb ik Heemstede Makelaardij gekozen voor de verkoop van het appartement van mijn vader nadat ik al hele goede ervaringen had met de verkoop van mijn eigen maisonnette.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
rob

Detailscore

zeer gemotiveerd, pro-actief en daadkrachtig. Een echt verkoopmakelaar. Zij zitten op de stoel van de verkoper en handelt hierna.

9 , 9
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
03 oktober 2018
Door:
Els van Doorn-Zoon

Detailscore

Uitermate tevreden. Fijne mensen en komen hun afspraken correct na.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
29 september 2018
Door:
Wim en Anja

Detailscore

Hele prettige samenwerking gehad, na een goed advies, een snelle verkoop en afwikkeling gehad. Erg prettige mensen in omgang.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
30 april 2018
Door:
Bert Lubberts

Detailscore

Zeer goede ervaring met Arnoud. Hij is betrokken, deskundig, klantvriendelijk en reageert snel. Handelt snel bij onverwachte zaken en is een goede onderhandelaar.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
18 april 2018
Door:
Iswin Schoemaker

Detailscore

Arnoud is prettig in de omgang en heeft verstand van zaken! Het huis is voor een goede prijs verkocht. Heeft zelf een mooi filmpje gemaakt van het huis.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
14 maart 2018
Door:
Maria

Detailscore

It was a great pleasure to work with Arnoud and Bianca. Being a foreigner I felt a great support from both of them while choosing a house in a new city. We got lots of good advices on the neighbourhoods and houses. I find the most valuable the fact, that Arnoud was always highlighting not only advantages of certain places, but also risks and disadvantages, which we were not aware of. It made me feel secure and certain [Meer]

It was a great pleasure to work with Arnoud and Bianca. Being a foreigner I felt a great support from both of them while choosing a house in a new city. We got lots of good advices on the neighbourhoods and houses. I find the most valuable the fact, that Arnoud was always highlighting not only advantages of certain places, but also risks and disadvantages, which we were not aware of. It made me feel secure and certain about the decisions we make. As a result we found a perfect house in a perfect spot - exactly what we wanted. So I would definitely recommend this real estate agent for everybody who move to Haarlem and Heemstede. Minder

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
07 maart 2018
Door:
pepijn Kempes

Detailscore

Zeer goede hulp bij het zoeken van onze woning in Haarlem. Arnoud en Bianca zijn zeer alert, geven open en duidelijk advies en Arnoud heeft een belangrijke rol gespeeld in onze biedingen. Een prettige sparringspartner om bij een woningsbezoek erbij te hebben.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
28 februari 2018
Door:
Jan

Detailscore

Aan water wonen heeft ons huis aan het water met groot succes verkocht. Arnoud Ruhaak heeft werkelijk alle zeilen bijgezet en heeft zijn verhaal bij de eerste kennismaking veel meer dan waar gemaakt! Alles was gericht op het wonen aan het water en je merkte het enthousiasme bij de bezoekers van ons huis. Het is goed dat ze voor dit specialisme hebben gekozen, want het kwam onze verkoop echt ten goede. Wij raden Arnoud en zijn partner van harte aan. [Meer]

Aan water wonen heeft ons huis aan het water met groot succes verkocht. Arnoud Ruhaak heeft werkelijk alle zeilen bijgezet en heeft zijn verhaal bij de eerste kennismaking veel meer dan waar gemaakt! Alles was gericht op het wonen aan het water en je merkte het enthousiasme bij de bezoekers van ons huis. Het is goed dat ze voor dit specialisme hebben gekozen, want het kwam onze verkoop echt ten goede. Wij raden Arnoud en zijn partner van harte aan. En van ons krijgen ze een dikke tien. Minder

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
14 december 2017
Door:
W. de Vries

Detailscore

Arnoud en Bianca hebben voor ons het perfecte huis gevonden en dat in een korte tijd. Ze zijn zeer actief met zoeken van de juiste woning.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
19 oktober 2017
Door:
J Holmes

Detailscore

Arnoud helped us with searching for a property to buy in Heemstede. We are not local and speak very little Dutch and so we needed someone trustworthy and who spoke English well. Arnoud is a very trustworthy person and very knowledgeable about the housing market.I always felt that he was very genuine in his concerns about houses that were not right for us and wasn't in to "make a quick buck". The only reason I have not given him [Meer]

Arnoud helped us with searching for a property to buy in Heemstede. We are not local and speak very little Dutch and so we needed someone trustworthy and who spoke English well. Arnoud is a very trustworthy person and very knowledgeable about the housing market.I always felt that he was very genuine in his concerns about houses that were not right for us and wasn't in to "make a quick buck". The only reason I have not given him a 10 is that we found a house to buy in August when Arnoud was on holiday, which was such a pity! That said, before he went on holiday he put us in touch with another makelaar (John Kramer) who has also been excellent during the whole buying process. I would recommend Heemstede Makelaardij in a heartbeat :) Minder

9 , 4
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
05 oktober 2017
Door:
Marc de Kloet

Detailscore

Zeer grondige technische kennis van huizen en goede algemene kennis van de markt. Heeft geen druk uitgeoefend en objectief advies gegeven. Goede begeleiding in het proces.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
01 juni 2017
Door:
Edward Zwaan

Detailscore

Ik heb zeer goede ervaringen met Arnoud! Hij heeft mijn huis in Heemstede zeer professioneel in de markt gezet tegen een concurrerend tarief. Hij komt op mij over als een vriendelijk "down to earth" en enthousiast persoon die heel veel verstand van de makelaardij heeft. Hij neemt de tijd om het gehele verkooptraject uit te leggen. Hij houdt je heel goed op de hoogte met betrekking tot bijvoorbeeld de bezichtigingen die hebben plaatsgevonden. Hij analyseert de potentiële kopers goed. [Meer]

Ik heb zeer goede ervaringen met Arnoud! Hij heeft mijn huis in Heemstede zeer professioneel in de markt gezet tegen een concurrerend tarief. Hij komt op mij over als een vriendelijk "down to earth" en enthousiast persoon die heel veel verstand van de makelaardij heeft. Hij neemt de tijd om het gehele verkooptraject uit te leggen. Hij houdt je heel goed op de hoogte met betrekking tot bijvoorbeeld de bezichtigingen die hebben plaatsgevonden. Hij analyseert de potentiële kopers goed. Ik heb binnen ruim een week mijn huis verkocht. Ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen. Minder

9 , 2
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
24 november 2016
Door:
R.W.Bruggeman

Detailscore

Tevreden over vrijwel alle punten: 1) afspraken maken over verkoopopdracht 2) begeleiding van verkoopklaar maken van huis 3) opvang belangstellenden 4) overleg toen belangstelling teleurstellend was 5) onderhandeling met koper 6) opstellen koopovereenkomst 7) begeleiding van overdracht bij notaris Zwak punt: aanvakelijke vraagprijs was te hoog ingeschat

9 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
26 oktober 2016
Door:
Jenny van der Horst

Detailscore

Deze Makelaar regelt alle dingen voor je die nodig zijn, bespreekt wat je wensen zijn en denkt met je mee of dit te realiseren is. Vooral zijn presentatie van je huis op funda maar ook op een folder zorgt ervoor dat de kans op slagen zeer groot is. Daarnaast verstaat hij zijn vaak en heeft hij zoveel plezier in het verkopen van je huis dat hij dit ook uitstraalt. Mijn huis was binnen 2 dagen verkocht, ook de afwikkeling [Meer]

Deze Makelaar regelt alle dingen voor je die nodig zijn, bespreekt wat je wensen zijn en denkt met je mee of dit te realiseren is. Vooral zijn presentatie van je huis op funda maar ook op een folder zorgt ervoor dat de kans op slagen zeer groot is. Daarnaast verstaat hij zijn vaak en heeft hij zoveel plezier in het verkopen van je huis dat hij dit ook uitstraalt. Mijn huis was binnen 2 dagen verkocht, ook de afwikkeling het tekenen van het voorlopige koopcontract is goed geregeld. Minder

8 , 6
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
24 oktober 2016
Door:
Joep

Detailscore

Alert en lekker klein kantoor, waardoor de persoonlijke focus van Arnoud groot is. Goede kennis van procedures. Geeft je af en toe een zetje en trapt zonodig op de rem. De aankoop was snel rond - ondanks een stugge verkoopmakelaar - en bij de verkoop was het bij de eerste kijkers ronde meteen raak. Arnoud hield zijn hoofd ook toen de afwikkeling - onverwacht - lastig bleek te zijn.

9 , 6
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
22 oktober 2016
Door:
Justine en Ramon van der Reijden

Detailscore

Wij hebben Arnoud Ruhaak leren kennen als een hele betrokken makelaar. Zowel voor de verkoop van ons huis als voor de koop van ons nieuwe huis. Hij is prettig in de omgang, communicatief en heel professioneel. En ook nog eens een uitstekend onderhandelaar. Arnoud Ruhaak is anders dan de meeste makelaars die wij zijn tegengekomen: komt op tijd bij een afspraak, verdiept zich in het huis dat hij verkoopt en heeft ook nog eens goede bouwtechnische kennis. Daardoor wist [Meer]

Wij hebben Arnoud Ruhaak leren kennen als een hele betrokken makelaar. Zowel voor de verkoop van ons huis als voor de koop van ons nieuwe huis. Hij is prettig in de omgang, communicatief en heel professioneel. En ook nog eens een uitstekend onderhandelaar. Arnoud Ruhaak is anders dan de meeste makelaars die wij zijn tegengekomen: komt op tijd bij een afspraak, verdiept zich in het huis dat hij verkoopt en heeft ook nog eens goede bouwtechnische kennis. Daardoor wist hij ons meer te vertellen over de huizen die wij bezochten dan de verkopende makelaar. En met zijn vrouw Bianca als achterwacht op kantoor vormt hij een prima team. Wij kunnen Heemstede Makelaardij van harte aanbevelen voor zowel koop als verkoop! Minder

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
29 augustus 2016
Door:
Coen

Detailscore

Het kopen of verkopen van je woning is een grote en vaak emotionele stap. Bovendien is het altijd een project waar naast goede kennis van alle bijkomende zaken ook de markt-kennis zeer belangrijk. Een goede partner bij dit alles is onontbeerlijk. Heemstede Makelaardij is een uitstekende partner gebleken met naast scherpe marktkennis ook een enorme inzet om het geheel uitstekend te laten verlopen. Dit ging veel verder dan 'een bord in de tuin en Funda' . Presentatie, details, timing, social [Meer]

Het kopen of verkopen van je woning is een grote en vaak emotionele stap. Bovendien is het altijd een project waar naast goede kennis van alle bijkomende zaken ook de markt-kennis zeer belangrijk. Een goede partner bij dit alles is onontbeerlijk. Heemstede Makelaardij is een uitstekende partner gebleken met naast scherpe marktkennis ook een enorme inzet om het geheel uitstekend te laten verlopen. Dit ging veel verder dan 'een bord in de tuin en Funda' . Presentatie, details, timing, social media, maar ook gewoon: opletten en focus. De grootste pre is dat Heemstede Makelaardij geen grote portefeuille heeft en zich dus volledig concentreert op jou woning. Daar wij in Noorwegen wonen moest alles op-afstand geregeld worden. Had het mij niet beter kunnen wensen. Aanrader dus ! Minder

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
02 april 2016
Door:
René Dubelaar

Detailscore

Ik zocht een makelaar om mijn huis te verkopen. Belangrijk voor mij was dat hij/zij vertrouwen geeft. Dat wist makelaar Arnaud en zijn team heel goed te geven! Al direct vanaf het eerste moment ontstond er een open en helder contact. Arnaud komt bij mij over als zéér enthousiast, gedreven, een zakenman, iemand met oog voor detail en overzicht gedurende het hele proces! Mijn huis is vakkundig "op de markt gezet" en dat resulteerde een snelle en goede verkoop!! [Meer]

Ik zocht een makelaar om mijn huis te verkopen. Belangrijk voor mij was dat hij/zij vertrouwen geeft. Dat wist makelaar Arnaud en zijn team heel goed te geven! Al direct vanaf het eerste moment ontstond er een open en helder contact. Arnaud komt bij mij over als zéér enthousiast, gedreven, een zakenman, iemand met oog voor detail en overzicht gedurende het hele proces! Mijn huis is vakkundig "op de markt gezet" en dat resulteerde een snelle en goede verkoop!! Daarom geef ik Heemstede Makelaardij een welverdiende tien! Minder

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
23 februari 2016
Door:
Mike White

Detailscore

Best broker I have dealt with. Arnoud and his team are professional, very knowledgeable and customer focused. His advice was always sound and honest and we recommend him to anyone wanting to buy or sell in Heemstede area.

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
18 februari 2016
Door:
d. handgraaf

Detailscore

Goede kennis van de markt Staat open voor vragen Verteld je ook als hij een huis niet geschikt voor je vind Neemt de tijd voor het zoeken van een huis. Het maakt niet uit als het maanden duurt als dat er voor nodig is om je droomhuis te vinden

10 , 0
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
30 december 2015
Door:
Richard Vis

Detailscore

Zeer betrokken bij de verkopende partij, niet alleen een ''deal'' willen sluiten maar handelen in het belang van de verkoper. Veel persoonlijk contact, veel overleg m.b.t plan van aanpak voor verkoop. vriendelijk, zeer veel kennis van zaken en de markt. weet wat de markt doet en vraagt maakt beloftes waar.

9 , 4
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
26 november 2015
Door:
Mieke en Fokke Dijkstra

Detailscore

Door een zeer reele prijs te adviseren voor onze woning op een geweldige goede locatie die echter naar de huidige maatstaven grondig moest worden opgeknapt kon binnen een maand het verkoopcontract worden rondgemaakt. Doordat Heemstede Makelaardij vanaf het eerste moment tot aan de feitelijke overdracht steeds voor adviezen goed bereikbaar was en voor ons klaar stond werd tijdens de verkoopperiode veel zorgen ontnomen. Met recht kunnen en zullen wij dan ook Heemstede Makelaardij aanraden aan een ieder die dat [Meer]

Door een zeer reele prijs te adviseren voor onze woning op een geweldige goede locatie die echter naar de huidige maatstaven grondig moest worden opgeknapt kon binnen een maand het verkoopcontract worden rondgemaakt. Doordat Heemstede Makelaardij vanaf het eerste moment tot aan de feitelijke overdracht steeds voor adviezen goed bereikbaar was en voor ons klaar stond werd tijdens de verkoopperiode veel zorgen ontnomen. Met recht kunnen en zullen wij dan ook Heemstede Makelaardij aanraden aan een ieder die dat ons vraagt. Minder

8 , 6
Kantoor:
UP aan water wonen makelaars
Datum:
16 november 2015
Door:
Josephine de Boer

Detailscore

Prettige makelaar, erg kundig. Heeft verstand van hoe huizen gebouwd zijn en waar je op moet letten. Heeft ons snel aan ons koophuis geholpen. Ook in de communicatie snel, altijd goed te bereiken.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.