Adresgegevens
Heerde
Stationsstraat 14
8181CX


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 8
Kantoor:
Noord-Veluwse ERA Makelaardij
Datum:
11 januari 2013
Door:
Volkers

Detailscore

8 , 6
Kantoor:
Noord-Veluwse ERA Makelaardij
Datum:
10 januari 2013
Door:
Docter

Detailscore

Afstemming op de klant is perfect, adequate communicatie en realisatie van de wensen. Realistisch ten aanzien van de mogelijkheden en beperkingen. Binnen de gegeven omstandigheden wordt naar het optimale gezocht en wordt deze nagestreefd.

8 , 2
Kantoor:
Noord-Veluwse ERA Makelaardij
Datum:
05 juni 2011
Door:
Mulder

Detailscore

3 , 4
Kantoor:
Noord-Veluwse ERA Makelaardij
Datum:
15 maart 2011
Door:
Drs. Jacques F.G.M. Joosten

Detailscore

Ik oriënteerde mij bij deze makelaar voor de verkoop van mijn huis. Ik vroeg hem wat hij daarvoor zou doen. Dat komt dan niet verder dan alleen funda en als je betaalt in de landelijke ERA brochure. Echter deze wordt NIET door hem gedistribueerd. Die kun je meenemen als je op bezoek bent (geweest). Maar gebruik van social media? No way. Geen twitter. Geen facebook. Ondanks dat de man klaagde dat er niemand komt, de mensen toch op funda [Meer]

Ik oriënteerde mij bij deze makelaar voor de verkoop van mijn huis. Ik vroeg hem wat hij daarvoor zou doen. Dat komt dan niet verder dan alleen funda en als je betaalt in de landelijke ERA brochure. Echter deze wordt NIET door hem gedistribueerd. Die kun je meenemen als je op bezoek bent (geweest). Maar gebruik van social media? No way. Geen twitter. Geen facebook. Ondanks dat de man klaagde dat er niemand komt, de mensen toch op funda zoeken, verzuchtte hij niet te weten waar de tijd voor twitter en facebook vandaan te moeten halen. Bovendien betwijfelde hij OP VOORHAND (vooringenomen) het nut van twitter en facebook. Dat schijnt de all over trend op de Noord Oost Veluwe te zijn. Minder

8 , 0
Kantoor:
Noord-Veluwse ERA Makelaardij
Datum:
17 juli 2010
Door:
Tjeerd de Haan

Detailscore

In het eerste gesprek bleek de makelaar bij ons te "passen". Met oog voor de klant, vriendelijk, rustig, met ervaring en bereid iets meer te doen en mee te denken. Hij luistert naar de klant en brengt toch ook de eigen expertise in.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.