Adresgegevens
Heerhugowaard
Bickerstraat 47

Tel: 072-3033000
info@tesselaarmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
03 december 2019
Door:
Gees Jak

Detailscore

Prima ervaringen. Alle afspraken werden op tijd nagekomen Prettig in de omgang. allen maar positieve ervaringen

9 , 9
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
30 november 2019
Door:
Bart & Ivon Krijnen

Detailscore

Wij hebben ons huis binnen 14 dagen verkocht!! En dit in samenwerking met Jim (die zeer duidelijk is in wat ie wil en hoe het moet gebeuren) en daarnaast niet te vergeten z'n team meiden die je op de hoogte houd de afspraken strak inplannen, waardoor de verkoop heel soepel en duidelijk verloopt. Een Top Team zo met z'n alle bij elkaar.

9 , 8
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
26 november 2019
Door:
Tristan Kaandorp

Detailscore

Ik heb dit makelaarsbedrijf aan het werk mogen zien voor de verkoop van onze woning en dat beviel verschrikkelijk goed! Het is een zeer goed en gemotiveerd team!

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
26 november 2019
Door:
Chantal

Detailscore

Een hele fijne makelaar! Zowel Jim als Elles hebben ons met veel enthousiasme erg goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Afspraken konden vlot worden ingepland waardoor ons huis al met een week verkocht was!

9 , 9
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
04 november 2019
Door:
Charlie Verbree

Detailscore

Jim was van het begin af erg duidelijk en eerlijk over wat ie wel en niet doet. Daar hou ik van! Ook de persoonlijke benadering naar de mogelijke kopers vond ik erg prettig. Je krijgt ook heel goed te horen wat je zelf moet doen (en daar houdt Jim je aan) om de verkoop zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Zijn team weet ook precies van de hoed en de rand en houdt direct contact.

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
01 november 2019
Door:
Inge

Detailscore

Zeer vriendelijk en behulpzaam, ben zeer dankbaar

9 , 8
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
31 oktober 2019
Door:
Peter Hendrikx

Detailscore

Hele goede ervaring met Jim. Is recht door zee en zet je ook aan het werk voordat hij met zijn werk begint. Lik verf hier, ff kitten daar. Is zeer gemotiveerd en verkoopt je huis heel snel. Zegt exact wat hij doet en doet wat hij zegt. Toppie Jim

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
28 oktober 2019
Door:
Laurence vd Anker

Detailscore

Dhr Tesselaar, is snel en Enthousiast bezig met koop & woning als mede verkoop van beide appartementen. Houd goed contact met opdrachtgevers waardoor je weet waar je aan toe bent. Mede als zijn team. Tesselaar Makelaardij kent de markt goed wat tot een goede koop / verkoop lijdt. ?? Laurence vd Anker.

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
18 oktober 2019
Door:
J.J. Snel

Detailscore

Goed! Jim heeft mijn woning binnen 1 week voor een topprijs verkocht!

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
02 oktober 2019
Door:
Maarten en Kirsten

Detailscore

Zeer prettige en kundige Makelaars. Jim zelf maar ook collega Elles. Goede en gedegen taxatie, helder en transparant verkooptraject. Tijdens en na de verkoop werd voor ons als verkopers alles zonder problemen op de achtergrond geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
01 oktober 2019
Door:
S en W Nooij-Klarenbeek

Detailscore

Zeer goede ervaring. Alles van begin tot einde in de puntjes geregeld en uitstekende begeleiding. Ook het huis snel verkocht (binnen een week) tegen een hogere prijs dan die andere kantoren voor reëel hielden. Super dus!

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Jeroen

Detailscore

Jim en zijn mensen hebben ons geweldig geholpen bij het zoeken naar een nieuw huis en het verkopen van ons oude huis. Wij weet waar we heen ga als we weer ga verhuizen

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
26 september 2019
Door:
Rick van Veen

Detailscore

Top top top! Goed geregeld duidelijke afspraken. Voor iemand zoals ik die er geen verstand van heeft is dit me erg makkelijk gemaakt om mijn huis te verkopen. Een echte aanrader! En een hele nette afhandeling.

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
26 september 2019
Door:
Rick van Veen

Detailscore

Top top top! Goed geregeld duidelijke afspraken. Voor iemand zoals ik die er geen verstand van heeft is dit me erg makkelijk gemaakt om mijn huis te verkopen. Een echte aanrader! En een hele nette afhandeling.

8 , 9
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
19 september 2019
Door:
Arie Tesselaar

Detailscore

Jim is een gedreven makelaar die zeer vakkundig en grondig zijn werk doet. Zijn collega's op zijn zeer hulpvaardig, vriendelijk en bekwaam. Het is heel prettig om met Tesselaar Makelaardij zaken te doen.

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
19 september 2019
Door:
Henk de Vries

Detailscore

Wij hebben het genoegen gehad om Jim Tesselaar als onze makelaar te ontmoeten en dat was bij het eerste bezoek al gelijk raak want onze overeenkomsten klikten gelijk met elkaar en daar om hebben we ook gelijk besloten om hem als onze makelaar te nemen en daar hebben we dan ook geen spijt van gehad, want ons huis was binnen korte tijd verkocht en daarom wil ik ook Jim Tesselaar bij iedereen aanbevelen en natuurlijk met alle medewerkers bij [Meer]

Wij hebben het genoegen gehad om Jim Tesselaar als onze makelaar te ontmoeten en dat was bij het eerste bezoek al gelijk raak want onze overeenkomsten klikten gelijk met elkaar en daar om hebben we ook gelijk besloten om hem als onze makelaar te nemen en daar hebben we dan ook geen spijt van gehad, want ons huis was binnen korte tijd verkocht en daarom wil ik ook Jim Tesselaar bij iedereen aanbevelen en natuurlijk met alle medewerkers bij hem op het kantoor want ook die zijn van onschatbare waarde en staan ook altijd voor je klaar. Dus nogmaals vandaar Jim Tesselaar. Minder

9 , 8
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
18 september 2019
Door:
Rob hotting

Detailscore

Zeer prettig en deskundig

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
03 september 2019
Door:
Cees

Detailscore

Zeer deskundige mensen. Fijne communicatie met uitstekende service!

9 , 8
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
28 juli 2019
Door:
Manja de Vries

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
28 mei 2019
Door:
Paulien Rijkenberg

Detailscore

Jim heeft voor ons de verkoop van het huis van mijn schoonvader geregeld. Ondanks dat het momenteel een moeilijke tijd is geweest voor een huis van dat kaliber om te verkopen, heeft Jim er toch een vrij goede prijs uit kunnen slepen voor ons. Hij hield ons na elke bezichtiging prima op de hoogte of het serieuze kopers waren, of dat deze mensen nog even verder gingen kijken. We merkten al snel, dat hij dat heel goed kon peilen [Meer]

Jim heeft voor ons de verkoop van het huis van mijn schoonvader geregeld. Ondanks dat het momenteel een moeilijke tijd is geweest voor een huis van dat kaliber om te verkopen, heeft Jim er toch een vrij goede prijs uit kunnen slepen voor ons. Hij hield ons na elke bezichtiging prima op de hoogte of het serieuze kopers waren, of dat deze mensen nog even verder gingen kijken. We merkten al snel, dat hij dat heel goed kon peilen bij de kopers. Ook voor alle dames op kantoor een dikke pluim voor het goede en zeer prettige contact dat wij met ze mochten hebben. We konden alles vragen en niks was ze te veel. Het werd altijd snel geregeld. Minder

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
16 mei 2019
Door:
Jeroen van der Meulen

Detailscore

Tesslaar makelaardij heeft zowel de verkoop van mijn huis en de aankoop van mijn nieuwe huis gedaan. Mijn huis is binnen een week verkocht met een flinke overwaarde. Echt super. Tevens mijn nieuwe woning voor een goede prijs aangekocht. Na elke dag met bezichtigingen wordt je op de hoogte gehouden hoe het ging. Wat ik erg prettig vind is dat de lijnen kort en duidelijk zijn. Goede communicatie, alle personeelsleden zijn even kundig, vriendelijk en behulpzaam. Jim's motto is ik [Meer]

Tesslaar makelaardij heeft zowel de verkoop van mijn huis en de aankoop van mijn nieuwe huis gedaan. Mijn huis is binnen een week verkocht met een flinke overwaarde. Echt super. Tevens mijn nieuwe woning voor een goede prijs aangekocht. Na elke dag met bezichtigingen wordt je op de hoogte gehouden hoe het ging. Wat ik erg prettig vind is dat de lijnen kort en duidelijk zijn. Goede communicatie, alle personeelsleden zijn even kundig, vriendelijk en behulpzaam. Jim's motto is ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Dit maken ze echt helemaal waar! Ik raad Tesselaar Makelaardij ten zeerste aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
02 april 2019
Door:
Nard Francken

Detailscore

Jim kent de huizenmarkt op zijn duimpje. Hij heeft voor ons een fantastische prijs weten te regelen! De dames van kantoor zijn helemaal super, bedankt!!

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
02 april 2019
Door:
Kelly Dekkers

Detailscore

Helemaal super!

10 , 0
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
02 april 2019
Door:
Verkopers Cornelis Wagenaarhof

Detailscore

Jim heeft onze woning voor de beste prijs verkocht en dat binnen één dag!! Het kantoor is goed bereikbaar en het team heeft veel kennis. Ik ben altijd netjes en klantvriendelijk te woord gestaan.

5 , 4
Kantoor:
Tesselaar Makelaardij - Heerhugowaard
Datum:
31 maart 2019
Door:
M.Schaap

Detailscore

Hij kreeg het huis niet verkocht en liet alleen steeds de prijs zakken weinig inzet en niet luisteren naar de klant. Via andere makelaar verkocht wel inzet en verkocht voor een prima prijs.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.