Adresgegevens
Heerlen
Schaesbergerweg 126
6415AK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

1 , 0
Kantoor:
Hurda Real Estate B.V.
Datum:
03 september 2013
Door:
Koos Vos

Detailscore

Nadat het contract getekend is, tot die tijd een heel overtuigend vriendelijk man, wordt hij een zeer ongeorganiseert persoon die je meestal ergens om een uur of tien s'avonds laat weten wanneer er een bezichtiging op komst is, zijn mooie belofte's over netjes adverteren op internet zijn zwaar belabbert. Als je dan na enkele jaren ervan af ziet om je huis te verkopen omdat het nog steeds niet verkocht is, komt de aap uit de mouw, het contract ontbinden is [Meer]

Nadat het contract getekend is, tot die tijd een heel overtuigend vriendelijk man, wordt hij een zeer ongeorganiseert persoon die je meestal ergens om een uur of tien s'avonds laat weten wanneer er een bezichtiging op komst is, zijn mooie belofte's over netjes adverteren op internet zijn zwaar belabbert. Als je dan na enkele jaren ervan af ziet om je huis te verkopen omdat het nog steeds niet verkocht is, komt de aap uit de mouw, het contract ontbinden is duurder dan het aangaan daarvan. Nooit is daar iets over verteld, en aangezien hij een hele glade persoon is, vreselijke man, zwaar onbeschoft op het moment hij je handtekening heeft. Met een woord BAH Minder

2 , 8
Kantoor:
Hurda Real Estate B.V.
Datum:
27 juli 2013
Door:
m.tilly

Detailscore

Ik heb een aanvraag voor een bezichtiging via de mail aangevraagd. Hier heb ik geen antwoord op gekregen. Een aantal dagen later heb ik gebeld en heb ik op zijn verzoek weer een mail gestuurd, maar daar heb ik niets meer op gehoord.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.