Alle beoordelingen

Blokdijk Makelaars

Heiloo

Adresgegevens
Heiloo
Laarmanstraat 29

Tel: 0728885072
Info@blokdijkmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 3
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
07 november 2018
Door:
Rob Cornelissen

Detailscore

Andries Blokdijk heeft ons uitstekend geholpen om in deze overspannen markt de juiste stappen om de woning te vinden die bij ons past en ons niet gek te laten maken door alles wat je hoort.

9 , 9
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
26 oktober 2018
Door:
Bakker

Detailscore

Andries verdient een dikke 10 voor het verkopen van ons huis. Hij neemt de tijd voor de kijkers en voor ons en geeft goed advies. Bedankt Andries

9 , 4
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
18 juni 2018
Door:
Ronald Rummens

Detailscore

Wij hebben Andries Blokdijk leren kennen als een enthousiast en betrokken makelaar. Het belang van de opdrachtgever stond voorop. Gedurende alle fasen van het verkooptraject heeft hij vakkundig en doortastend gehandeld. Andries Blokdijk adviseren wij dan ook aan andere opdrachtgevers.

10 , 0
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
Mieke ulder

Detailscore

Andries Blokdijk is voor ons een prima makelaar! Bereikbaar, open en duidelijk , no nonsens! We werken heel prettig samen , humor en respect voor ons en de potentiële kopers! Dienstverlening hoog in het vaandel.

10 , 0
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
02 april 2018
Door:
Peter Koehl

Detailscore

Zeer betrokken en kundige makelaar. Een uitstekende 'partner/ondersteuner' waarmee ik een door allerlei omstandigheden complex verkoop- en aankooptraject met heel veel succes en volle tevredenheid heb kunnen afronden. Onderscheidend vermogen: oprechte betrokkenheid, open communicatie en bereikbaar als je hem nodig hebt!

9 , 3
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
28 maart 2018
Door:
Ilona en Michiel

Detailscore

Zeer prettig samengewerkt, Andries is ook in de avond en het weekend zeer goed bereikbaar en beschikbaar voor bezichtigen.

8 , 2
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
18 september 2017
Door:
Helen Miedema

Detailscore

Ik ben tevreden over de prettige samenwerking met Blokdijk makelaars, bij het verkopen van mijn huis. Dit ging op een ongedwongen, persoonlijke manier met een vakkundige kijk op de huizenmarkt, prognoses en prijzen. Ik vind oprechtheid erg belangrijk, dat je het gevoel hebt dat jouw huis en jouw mening ertoe doen.

9 , 0
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
05 september 2017
Door:
J.J.G. Pankras Pankras

Detailscore

Makelaar Blokdijk is een serieuze betrouwbare makelaar, die zeven dagen voor zijn clienten bereikbaar is. Probeert een voor zijn client een zo gunstige mogelijke oplossing te zoeken zowel bij aankoop als verkoop.

9 , 0
Kantoor:
Blokdijk Makelaars
Datum:
04 september 2017
Door:
Hans Welling

Detailscore

Heldere communicatie; Geen onnodige kosten; Continue bereikbaarheid; Prettige dienstverlenende instelling.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.