Adresgegevens
Helmond
Schutsboom 52



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
13 juli 2016
Door:
Patrick Keulens

Detailscore

Alex Ruwers is creatief, kundig en eerlijk. Door de juiste strategie samen te bepalen, werd ons huis sneller verkocht en voor een betere prijs dan ik verwacht had!

9 , 8
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
29 december 2015
Door:
Fam van der Rijt

Detailscore

De sterke punten van Alex de Makelaar, waardoor ons huis zeer snel verkocht werd zijn: - Hij kent de huizenmarkt in Brandevoort zeer goed - Hij geeft goed advies over de verkoopbaarheid van je huis - Alex is zeer actief bij het zoeken naar potentiele kopers - Alex is rustig, eerlijk en positief in het contact - Hij is erg goed bereikbaar en snel in zijn communicatie (oa per mail / telefonisch) Kortom: we zouden Alex aan iedereen aanbevelen!

9 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
15 oktober 2015
Door:
Esther Hoevenaars en John Vos

Detailscore

Wij zijn heel tevreden over Alex omdat hij ons echt heeft begeleid met de verkoop van ons huis. Wat hem kenmerkt is zijn rustige manier van benaderen. Is duidelijk in zijn verhaal. Hij komt afspraken na. Is goed bereikbaar en reageert snel in vraag en antwoord. Hij heeft humor. Stelt gerust. Heeft kennis van zaken. Is deskundig. Betrouwbaar. Hij luistert. Wij zijn erg blij dat we zijn hulp hebben ingeroepen om ons huis te verkopen.

9 , 4
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
02 maart 2015
Door:
Rik en Mariska Smits

Detailscore

Duidelijk, no-nonsense en afspraak = afspraak. Kortom: zeer tevreden over Alex Onze woning was binnen 2 maanden verkocht!!

9 , 4
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
27 februari 2015
Door:
Fam. Van Hoof

Detailscore

De verkoop van onze woning door Alex is zeer voorspoedig verlopen. Alex is duidelijk en transparant en de presentatie van zijn woningen is in vergelijking met andere makelaars erg goed. Voor-tijdens en na het verkoop proces zet hij zich volledig voor je in. Ook buiten kantoor uren. Wij zijn zeer te spreken over zijn communicatie naar ons en onze kopers toe.

9 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
26 februari 2015
Door:
Bas Vos

Detailscore

Zeer snelle en soepele verkoop

10 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
26 februari 2015
Door:
René van Os

Detailscore

Na 3 jaar huis in de verkoop gehad te hebben besloten om van makelaar de veranderen. Bij Alex terecht gekomen, omdat hij "out of de box" meedenkt met de wensen van de verkoper. Plan gemaakt om het huis in 6 maanden te verkopen. Oké, dat is niet helemaal gelukt maar naar bijna 8 maanden is dan toch het huis verkocht. Super begeleiding, waarbij vooral het persoonlijke karakter en er echt voor gaan ons het meeste heeft geraakt. Vervolgens Alex ook [Meer]

Na 3 jaar huis in de verkoop gehad te hebben besloten om van makelaar de veranderen. Bij Alex terecht gekomen, omdat hij "out of de box" meedenkt met de wensen van de verkoper. Plan gemaakt om het huis in 6 maanden te verkopen. Oké, dat is niet helemaal gelukt maar naar bijna 8 maanden is dan toch het huis verkocht. Super begeleiding, waarbij vooral het persoonlijke karakter en er echt voor gaan ons het meeste heeft geraakt. Vervolgens Alex ook gebruik als aankoop makelaar voor ons nieuwe huis. Door onze eerdere ervaring was dit voor ons geen enkele twijfel. Ook hier weer zijn professionele kijk op het huis (wij kijken er toch met andere ogen naar en met veel meer emotie) heeft uiteindelijk tot een bod en uiteindelijk tot aankoop geleid (binnen 3 weken naar verkoop huis.....) De open en eerlijke communicatie met Alex en zijn professionele "andere" aanpak, door "out of de box" te durven kijken, is essentieel gebleken in het succes van ver- en aankoop van ons huis! Minder

9 , 2
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
04 april 2014
Door:
Anjia Jiao

Detailscore

Alex is very good at his work, a lot of knowledge, and the most important thing is he asks smart questions to me (as seller) and provide valuable information to the buyer. Very good makelaar, highly recommended.

8 , 2
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
12 augustus 2013
Door:
Jeannette Smulders

Detailscore

Alex heeft veel nieuwe ideeen omtrent het makelaardijschap en maakt veelvuldig gebruik van social media. Tevens komt Alex met alternatieve mogelijkheden om de woning te promoten. Dit in tegenstelling tot diverse andere makelaars.Een ander positief punt is dat Alex direct na een bezichtiging een terugkoppeling geeft over de bezichtiging en mensen ook een week later benaderd over hun interesse voor de woning.

8 , 8
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
24 juli 2013
Door:
Margot van de Wiel

Detailscore

Zeker aan te bevelen. Vriendelijk,geduldig en vakbekwaam!!

9 , 2
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
16 juli 2013
Door:
Yvonne Brouwers

Detailscore

Alex heeft me goed geadviseerd bij de verkoop van mijn woning en de aankoop van een andere woning. De aankoop gaf veel stress en onzekerheid bij mij, maar Alex heeft me er doorheen geloodst met veel geduld en kennis van zaken. Hij houd je op goed op de hoogte van alles wat hij doet.

9 , 8
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
11 april 2013
Door:
Hans Pol

Detailscore

Alex gaf mij meteen n goed gevoel, niet opdringerig,eerlijk en realistisch advies, altijd op welke manier dan ook bereikbaar, altijd snelle reactie terug, kortom....Toppie.

9 , 8
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
13 februari 2013
Door:
Marcel en Eefje

Detailscore

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Keurig advies en goede voorbereiding. Hij maakt prachtige foto's, besteedt enorm veel zorg aan de presentatie en het bekend maken van onze woning in de media. Waar voor ons geld! Daarnaast is Alex een buitengewoon vriendelijke en oprechte man. Wij bevelen hem bij iedereen aan!

9 , 6
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
09 januari 2013
Door:
Danny Mollemans

Detailscore

Hij heeft bij ons de aankoop helemaal goed geregeld!

8 , 4
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
05 januari 2013
Door:
Danny & Mandy

Detailscore

- vriendelijk - alle afspraken nagekomen - voldoende kennis

10 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
27 juni 2012
Door:
Karin Roosdorp

Detailscore

Alex heeft alles uit de kast gehaald om het huis te verkopen en mij altijd duidelijk te woord gestaan als ik vragen had.

10 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
22 juni 2012
Door:
Hans van Brakel

Detailscore

Alex Ruwers is meer dan een makelaar alleen.Behalve zijn ruime ervaring en vakkennis in de makelaardij is Alex ook een "mensen mens" die als geen ander weet om te gaan met de emoties die bij een verkoop van de "vertrouwde"woning met zich mee brengt. Om in een moeilijke markt succesvol te verkopen moet je meer in je mars hebben dan alleen de zakelijkheid van koop en verkoop. Alex Ruwers heeft voor ons meer dan bewezen over deze kwaliteiten te beschikken. Wij zijn [Meer]

Alex Ruwers is meer dan een makelaar alleen.Behalve zijn ruime ervaring en vakkennis in de makelaardij is Alex ook een "mensen mens" die als geen ander weet om te gaan met de emoties die bij een verkoop van de "vertrouwde"woning met zich mee brengt. Om in een moeilijke markt succesvol te verkopen moet je meer in je mars hebben dan alleen de zakelijkheid van koop en verkoop. Alex Ruwers heeft voor ons meer dan bewezen over deze kwaliteiten te beschikken. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor. Kortom een makelaar met karakter! Minder

9 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
03 maart 2012
Door:
Mario & Hetty

Detailscore

Tevreden; -Altijd reactie op mail, sms e.d. -Goed resultaat behaald in acceptabel tijdsbestek -Goede presentatie van de woning -Leuk fotoboek bij overdracht -Afspraken worden nagekomen

8 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
28 december 2011
Door:
Lisette Aerts

Detailscore

Zeer tevreden over de verleende service. De benadering met soms een iets minder zakelijke toon, creert een lagere drempel een geeft daarom een goed en gerust gevoel.

8 , 4
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
23 september 2011
Door:
Petra van Moorsel

Detailscore

Alex doet heel veel voor je en zorgt ervoor dat je huis goed wordt bezocht en gaat ervoor.

8 , 2
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
23 september 2011
Door:
Petra Rorije

Detailscore

Alex Ruwers is een fijne makelaar. Geeft goed advies.

9 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
23 september 2011
Door:
kim van deursen

Detailscore

er werd meteen ingesprongen op een vrijblijvend adviesgesprek en er werd veel interesse getoond naar de vermeende aan te schaffen woning. ondanks dat we niet in zee zijn gegaan met alex, bleef hij interesse tonen voor onze handelingen na de gedane interacties met alex. alex stond echt voor ons klaar en was open voor welke actie er ook gedaan werd.

9 , 2
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
22 september 2011
Door:
marcel en nina spierings

Detailscore

wij hebben een huis in helmond gekocht via alex vastgoed nou als je een hele goede zoekt dan moet je zeker deze nemen. hij is uitermate vriendelijk kan zich zeer goed inleven in de situatie van de kopers. en met vragen kun je altijd bij alex terecht. dus al met al zeer tevreden. marcel en nina

9 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
19 september 2011
Door:
Siegrun Maeyaert

Detailscore

Ik ben met Alex in gesprek gegaan als tweede makelaar op een moment dat mijn woning in 2009 reeds een jaar, zonder resultaat, te koop stond. Ik heb toen in eerste instantie voor Alex gekozen omwille van zijn gedegen marktkennis. Daarbij kwam hij me over als een betrouwbaar persoon met een breed netwerk die weet waarover hij het heeft. Die eerste indruk heeft zich alleen maar bevestigd. Alex weet op een creatieve manier gebruik te maken van zijn [Meer]

Ik ben met Alex in gesprek gegaan als tweede makelaar op een moment dat mijn woning in 2009 reeds een jaar, zonder resultaat, te koop stond. Ik heb toen in eerste instantie voor Alex gekozen omwille van zijn gedegen marktkennis. Daarbij kwam hij me over als een betrouwbaar persoon met een breed netwerk die weet waarover hij het heeft. Die eerste indruk heeft zich alleen maar bevestigd. Alex weet op een creatieve manier gebruik te maken van zijn netwerk en weet door een combinatie van mensen- en marktkennis de juiste snaar bij mensen te raken. Het heeft ertoe geleid dat ik sinds zijn komst voor het eerst regelmatig bezichtigingen kreeg in een markt die alleen maar krapper werd aan de koperskant. Succesvol je woning verkopen hangt van veel factoren af, maar met Alex had ik het gevoel dat je op veel van deze factoren vat hebt ! Minder

9 , 0
Kantoor:
Alex de Makelaar in Brandevoort
Datum:
09 september 2011
Door:
Angelique Tans

Detailscore

Na het eerste gesprek werd mijn woning snel op de markt gezet. De presentatie, zowel op de site als de folder van mijn huis zag er tip top uit. Communicatie was goed en als er vragen op opmerkingen waren werd er zeer snel op gereageerd. Al met al was ik zeer tevreden en kan ik iedereen Alex Vastgoed Woningmakelaardij aanrader!!!

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.