Alle beoordelingen

ERA Focus Helmond

Helmond

Adresgegevens
Helmond
Kanaaldijk N.W. 21 A
5707LA
Tel: 0492792172
Helmond@erafocus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
18 maart 2019
Door:
Frank van der Sangen

Detailscore

Zeer duidelijke en heldere uitleg. Geen poespas, gewoon zoals het volgens mij hoort, meedenken met de klant. Goede strategie samen met ons gekozen en goede adviezen en terugkoppelingen. Binnen zeer korte tijd huis verkocht tegen een prima prijs. Top

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
16 januari 2019
Door:
Chriss en Annette

Detailscore

Robbie was de vierde makelaar die kwam. We habben een huis wat niet het makkelijkste was om te verkopen maar zijn visie sloot perfect aan bij ons gevoel. En voor dat we het wisten was ons huis al verkocht. Robbie weet goed wat er speelt en heeft ons prettig begeleidt, niets was teveel! Ik zou daarom iedereen Era Focus aanbevelen!

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
02 januari 2019
Door:
T. de Krom

Detailscore

In de twee keer dat ik Bart zijn werk ervaar blijkt hij een erg goed inzicht in de staat van een huis te hebben. Naast de professionele presentatie weet hij ook snel je vertrouwen te verdienen. Belangrijkste: Ik zie Bart nog verder doorgroeien en hierdoor de grens van perfectie naar boven bijstellen. Hij verdient een hoge gun factor.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
31 december 2018
Door:
Wilhelmina

Detailscore

Zeer vriendelijke en enthousiaste en behulpzame makelaar.

9 , 7
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
19 december 2018
Door:
Lisette Klaus

Detailscore

Erg vriendelijk en enthousiast En geen loze beloftes Gelijk gas op de plank!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
19 december 2018
Door:
Linda vd steen

Detailscore

Fijne, persoonlijke, enthousiaste en meedenkende makelaar!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
18 december 2018
Door:
Tamara Kros

Detailscore

Heel erg prettig. Goede begeleiding, duidelijk en verstaat zijn vak! Doordat Bart zo accuraat, snel en vakkundig is hebben Wij meerdere huizen door Bart verkocht en ons eigen huis aangekocht.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
17 december 2018
Door:
Karin Kloft

Detailscore

Bart Smits is een fijn en eerlijk persoon die zijn afspraken volledig nakomt.Hij is deskundig en enthousiast. Mocht U op zoek zijn naar een makelaar ga eens met hem praten!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
17 december 2018
Door:
W.J. Vlemmings

Detailscore

Uitstekend. Het hele verkooptrakect is perfect verlopen.

9 , 1
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
10 december 2018
Door:
Sven Gijsbers

Detailscore

Makelaar weet waar die mee bezig is en luistert goed naar de wensen van de klant. Heeft ons perfect geholpen met ons recent aangekochte huis.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
27 november 2018
Door:
Samantha

Detailscore

Helemaal top zeker een aanrader voor iedereen die een huis zoekt of wil verkopen

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Frank Verstraelen

Detailscore

Robbie heeft ons huis deskundig binnen 1 dag verkocht. Robbie is een man die zich aan de gemaakte afspraken houdt, en net een stapje verder gaat voor zijn klanten. Robbie je bent onze makelaar voor het leven.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Renee

Detailscore

Erg fijne samenwerking gehad! Huis binnen een week verkocht, prettige communicatie en daarnaast ook nog een advies gekregen voor de aankoop van een nieuwe woning. Kortom, een topservice!

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
25 september 2018
Door:
Van pelt

Detailscore

Hele goede ervaring. Bart is een hele vriendelijke en leuke man die zich goed in de situatie kan inleven en daar dan ook naar handeld. Kortom is Bart voor ons een fijne makelaar geweest.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Netten

Detailscore

Leuke gezellige jonge man altijd te bereiken, niets is teveel en heel behulpzaam Onze woning was binnen een weekend verkocht

8 , 6
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Frank.v.Deurzen

Detailscore

Vriendelijk, meedenkend. Gewoon super en menselijk

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
27 augustus 2018
Door:
John Van asten

Detailscore

Super gemotiveerde en behulpzame jongeman, hij heeft ons huis binnen 3 werkdagen verkocht, ook zeer meedenkend en ervaren

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
20 augustus 2018
Door:
Sanne Bakker

Detailscore

Super fijne samenwerking! Staan meteen voor je klaar en helpen waar nodig.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Lyda Mol

Detailscore

Bart en Robbie zijn echt leuke makelaars met humor en vooral veel kennis van zaken. Hebben ons goed op weg geholpen. Zouden we in de toekomst weer een makelaar nodig hebben zoeken we hem en Robbie direct weer op.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
12 augustus 2018
Door:
Josette Poels

Detailscore

Geweldige makelaars, betrokkken en deskundig. Ook een geweldige secretaresse, alles liep super vlot en zeer naar-wens.

8 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
10 augustus 2018
Door:
Dorien Temeer

Detailscore

Prima, de makelaars hier zijn heel toegankelijk en bereikbaar.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
02 augustus 2018
Door:
MCBL Willems

Detailscore

2 jaar geleden in contact gekomen met Robbie bij de verkoop van ons huis in Helmond. zo goed bevallen dat we hem ook hebben gevraagd als aankoopmakelaar. Hij heeft ons toen al zoveel geld bespaard dat we hem, nu we ons droomhuis gevonden hebben, weer hebben gevraagd. Helemaal van Helmond naar Susteren rijden, steeds weer lastig vallen met vragen (24/7) telkens opnieuw uitleggen of uitzoeken Niets is die vent teveel, Hij heeft plezier in zijn werk, vind het een sport [Meer]

2 jaar geleden in contact gekomen met Robbie bij de verkoop van ons huis in Helmond. zo goed bevallen dat we hem ook hebben gevraagd als aankoopmakelaar. Hij heeft ons toen al zoveel geld bespaard dat we hem, nu we ons droomhuis gevonden hebben, weer hebben gevraagd. Helemaal van Helmond naar Susteren rijden, steeds weer lastig vallen met vragen (24/7) telkens opnieuw uitleggen of uitzoeken Niets is die vent teveel, Hij heeft plezier in zijn werk, vind het een sport om te res. meer of minder voor te krijgen en straalt dat ook uit. Wij hopen dat we voor zijn pensioen niet meer verhuizen want nooit meer een ander!! Minder

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
16 juli 2018
Door:
Kiki Sum

Detailscore

Mijn ervaring met Robbie van den Oetelaar als makelaar is zeer positief. Robbie staat altijd voor je klaar en komt zijn afspraken na. Zijn kennis als makelaar is uitstekend en geeft duidelijk advies. Daarnaast is hij ook pro-actief. Neem anders zelf contact op met Robbie van de Oetelaar en ervaar het zelf.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
01 juni 2018
Door:
Sharon Vervoort

Detailscore

Van begin tot einde zijn we super goed geholpen. Wij hebben altijd het gevoel gehad dat er naar ons geluisterd werd en onze wensen ook nagestreefd werden.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
25 mei 2018
Door:
Xander Bergen Henegouwen

Detailscore

Robbie via aankoop leren kennen en vervolgens verkoop laten leiden. Altijd goed op tijd, letterlijk altijd bereikbaar, snelle feedback. In een woord: Top!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.