Alle beoordelingen

ERA Focus Helmond

Helmond

Adresgegevens
Helmond
Kanaaldijk N.W. 21 A
5707LA
Tel: 0492792172
Helmond@erafocus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
14 november 2019
Door:
Anne-Mieke Mevissen

Detailscore

Wat een frisse wind in makelaarsland! Robbie was onze verkoopmakelaar en naast zijn kundigheid, was hij ook vooral enthousiast in zijn werk. Goede onderbouwingen over welke keuzes hij wilde maken in de verkoop van ons huis. Altijd bereikbaar voor vragen en geruststellingen in de stressvolle tijd van het verkopen van je huis! Een dikke aanrader voor wie snel van zijn huis af wil!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
08 november 2019
Door:
Jimmy szalai

Detailscore

Robbie van den Oetelaar is een echte duizendpoot, hij is jong maar gedreven door zijn absolute passie, het makelaars vak. Staat 24/7 beschikbaar en is snel en concreet met het afhandelen van zaken zonder daarmee het persoonlijke te verliezen. Een echte knaller!

8 , 2
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
01 november 2019
Door:
Michel Mikkers

Detailscore

Bart was een aangenaam persoon die erg fanatiek was, waardoor ik hem de verkoop van mijn huis gaf.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
22 september 2019
Door:
Hans & Ingrid

Detailscore

De verkoop van onze woning ging zeer voorspoeding onder de professionele begeleiding van makelaar Bart Smits . Communicatie was altijd goed en tijdig. Het kantoor heeft een uitstekende kennis van de markt en weet een huis juist in te markt te zetten. Vrienden en familie die van plan zijn een huis te kopen/verkopen, krijgen zeker de naam van Bart Smits door van ons.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
22 augustus 2019
Door:
Gudie

Detailscore

Wij zijn zeer te spreken over het verkoopproces van Robbie van den Oetelaar. Hij legt het proces op voorhand uit, de te verwachten termijn en werkt met statistieken. Na een bezichtiging belt hij je direct op om zijn bevindingen te delen. Als je hem belt is hij goed bereikbaar of belt spoedig terug. Ik raad iedereen aan die zijn huis wil verkopen of een aankoopmakelaar zoekt met Robbie van den Oetelaar in zee te gaan.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
24 juli 2019
Door:
Simone Hofland

Detailscore

Goed zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis als verkoop van ons huidige huis

9 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
15 juli 2019
Door:
Ibrahim Akkaya

Detailscore

Onze makelaar was Bart Smits. Het was spannend voor ons, om een huis te kopen. We hadden al een aanyal bezichtigen gehad en waren nog niet geslaagd. We hadden ook een slechten ervaring met een andere makelaar, dus we waren een beetje voorzichtig. Van het begin tot het einde van de koop van het huis, hebben we steeds het gevoel gehad dat Bart er voor ons was en dat hij met ons mee dacht. Bart's kwaliteit is het professioneel contact. Hij maakt [Meer]

Onze makelaar was Bart Smits. Het was spannend voor ons, om een huis te kopen. We hadden al een aanyal bezichtigen gehad en waren nog niet geslaagd. We hadden ook een slechten ervaring met een andere makelaar, dus we waren een beetje voorzichtig. Van het begin tot het einde van de koop van het huis, hebben we steeds het gevoel gehad dat Bart er voor ons was en dat hij met ons mee dacht. Bart's kwaliteit is het professioneel contact. Hij maakt snel contact, luitstert, denk mee en geeft ons ruimte. Hij heeft een prettige open en transparante houding, We danken Bart voor zijn inzet en wensen hem succes! Minder

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
11 juli 2019
Door:
Willigendael

Detailscore

Een eerlijke makelaar die zijn woorden en afspraken na komt. Gaat niet zitten te wachten tot er eens iemand langs komt maar zoekt de juiste kopers voor je huis. Heeft kennis van zaken en verkoopt je huis heel snel voor de juiste prijs wat het waard is

9 , 6
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
10 juli 2019
Door:
M. Van de kruys

Detailscore

het contact met Bart was persoonlijk maar toch op zakelijke manier zeer correct. Hij heeft een oprechte indruk achter gelaten die spreekt van vertrouwen en adequaat handelen. Een fijne ervaring en een aanrader voor iedereen in soort gelijke situatie.

9 , 9
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
08 juli 2019
Door:
Simone van Dijk

Detailscore

Fijn, meedenkend, komt afspraken na, geeft vertrouwen.

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
02 juli 2019
Door:
JADM van der Putten

Detailscore

Bart heeft ons vanaf het eerste moment op ons gemak gesteld. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Er werd goed naar ons geluisterd en ook meegedacht over de invulling van onze wensen. Vragen worden snel beantwoord en er is steeds een open communicatie.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
01 juli 2019
Door:
Phillip

Detailscore

Makelaar Bart Smits van ERA Focus makelaars. Betrouwbaar, vriendelijk, goed voorbereid, professioneel, snel en altijd van goed advies. Bart heeft zowel de verkoop als aankoop voor ons gedaan, hij heeft twee keer een top deal gemaakt! Wij zijn zeer tevreden en kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
28 juni 2019
Door:
Evelien Cornelissen

Detailscore

Vele makelaars voorbij zien komen en gesproken, maar zelden een makelaar gehad die zo professioneel, vriendelijk en een aanpassend vermogen heeft. Snel, fijn en professioneel zaken doen.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
10 juni 2019
Door:
John en Lieke van der Kant

Detailscore

Bijzonder prettig: Bart is op en top vakman, zeer communicatief ingesteld, proactief, klantvriendelijk, laagdrempelig (wij kochten voor het eerst een nieuwbouwwoning en verkochten voor het eerst een eigen woning) en bovendien erg snel bij het beantwoorden van onze vragen.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
07 juni 2019
Door:
Marella Kwinten

Detailscore

In 1 woord geweldig! Reageert altijd zeer snel, is zeer accuraat, houdt je uitstekend op de hoogte van alle lopende zaken, en heeft ons zelfs advies gegeven tav de koop van een ander huis.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
31 mei 2019
Door:
Kimberly Damen

Detailscore

Robbie van den Oetelaar legt alles heel duidelijk uit en houdt je goed op te hoogte als er wijzigingen/updates zijn. Alles was super snel en goed geregeld!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
30 mei 2019
Door:
Jan Mooij

Detailscore

Bij de verkoop van ons huis hebben wij hem ervaren als de ideale makelaar, betrouwbaar en enthousiast. Wij hadden Bart ontmoet bij een ander project en hadden toen al goede ervaringen met hem. Komt goed voorbereid binnen, heldere communicatie, korte lijntjes, snel van reageren op vragen per telefoon / e-mail (zelfs in het weekend) en ook belangrijk, als mens een heel prettig persoon om mee samen te werken. De hulp bij de voorbereiding was hel nuttig en de door [Meer]

Bij de verkoop van ons huis hebben wij hem ervaren als de ideale makelaar, betrouwbaar en enthousiast. Wij hadden Bart ontmoet bij een ander project en hadden toen al goede ervaringen met hem. Komt goed voorbereid binnen, heldere communicatie, korte lijntjes, snel van reageren op vragen per telefoon / e-mail (zelfs in het weekend) en ook belangrijk, als mens een heel prettig persoon om mee samen te werken. De hulp bij de voorbereiding was hel nuttig en de door Bart ingeschakelde styliste heeft ons prima geholpen. Ons huis was heel snel verkocht! En wellicht minstens zo belangrijk, ook onze kopers hebben alleen maar complimenten en lovende woorden geuit over Bart en zijn stijl van werken. Zonder meer een 10 waard. Minder

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
15 mei 2019
Door:
Rein Graat

Detailscore

Onze ervaring met Robbie van den Oetelaar is zeer goed. Robbie kwam elk gesprek goed voorbereid voor de dag. Hij heeft ons huis ook in no time verkocht, terwijl we eerder het huis uit de verkoop namen omdat de vorige makelaar er niets van bakte. Communicatie is een sterk punt bij deze makelaar.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
13 mei 2019
Door:
Sandra

Detailscore

Super makelaar, betrouwbaar en enthousiast; alleen maar goede ervaringen mee. Komt goed voorbereid binnen, heldere communicatie, korte lijntjes, snel van reageren op vragen per telefoon / e-mail (zelfs in het weekend) en ook belangrijk, als mens een heel prettig persoon om mee samen te werken. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt; ons huis was heel snel verkocht!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
07 mei 2019
Door:
G. Hartman

Detailscore

Van begin af aan aangenaam verrast door de gehele manier van werken. Snel, deskundig, goed op de hoogte van de markt, voorbereidend werk gedaan al voor de eerste kennismaking, echt heel prettig.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
08 april 2019
Door:
J. Taphoorn

Detailscore

In alles een top makelaar! Doet alles goed wat je verwacht bij de verkoop van je huis en communiceert daar duidelijk over.

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
29 maart 2019
Door:
A van Melis.

Detailscore

Onze ervaring met Bart was erg goed, kan niet beter.

9 , 9
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
18 maart 2019
Door:
Frank van der Sangen

Detailscore

Zeer duidelijke en heldere uitleg. Geen poespas, gewoon zoals het volgens mij hoort, meedenken met de klant. Goede strategie samen met ons gekozen en goede adviezen en terugkoppelingen. Binnen zeer korte tijd huis verkocht tegen een prima prijs. Top

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
16 januari 2019
Door:
Chriss en Annette

Detailscore

Robbie was de vierde makelaar die kwam. We habben een huis wat niet het makkelijkste was om te verkopen maar zijn visie sloot perfect aan bij ons gevoel. En voor dat we het wisten was ons huis al verkocht. Robbie weet goed wat er speelt en heeft ons prettig begeleidt, niets was teveel! Ik zou daarom iedereen Era Focus aanbevelen!

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
02 januari 2019
Door:
T. de Krom

Detailscore

In de twee keer dat ik Bart zijn werk ervaar blijkt hij een erg goed inzicht in de staat van een huis te hebben. Naast de professionele presentatie weet hij ook snel je vertrouwen te verdienen. Belangrijkste: Ik zie Bart nog verder doorgroeien en hierdoor de grens van perfectie naar boven bijstellen. Hij verdient een hoge gun factor.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.