Alle beoordelingen

ERA Focus Helmond

Helmond

Adresgegevens
Helmond
Kanaaldijk N.W. 21 A



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
18 oktober 2018
Door:
Frank Verstraelen

Detailscore

Robbie heeft ons huis deskundig binnen 1 dag verkocht. Robbie is een man die zich aan de gemaakte afspraken houdt, en net een stapje verder gaat voor zijn klanten. Robbie je bent onze makelaar voor het leven.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Renee

Detailscore

Erg fijne samenwerking gehad! Huis binnen een week verkocht, prettige communicatie en daarnaast ook nog een advies gekregen voor de aankoop van een nieuwe woning. Kortom, een topservice!

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
25 september 2018
Door:
Van pelt

Detailscore

Hele goede ervaring. Bart is een hele vriendelijke en leuke man die zich goed in de situatie kan inleven en daar dan ook naar handeld. Kortom is Bart voor ons een fijne makelaar geweest.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Netten

Detailscore

Leuke gezellige jonge man altijd te bereiken, niets is teveel en heel behulpzaam Onze woning was binnen een weekend verkocht

8 , 6
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Frank.v.Deurzen

Detailscore

Vriendelijk, meedenkend. Gewoon super en menselijk

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
27 augustus 2018
Door:
John Van asten

Detailscore

Super gemotiveerde en behulpzame jongeman, hij heeft ons huis binnen 3 werkdagen verkocht, ook zeer meedenkend en ervaren

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
20 augustus 2018
Door:
Sanne Bakker

Detailscore

Super fijne samenwerking! Staan meteen voor je klaar en helpen waar nodig.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Lyda Mol

Detailscore

Bart en Robbie zijn echt leuke makelaars met humor en vooral veel kennis van zaken. Hebben ons goed op weg geholpen. Zouden we in de toekomst weer een makelaar nodig hebben zoeken we hem en Robbie direct weer op.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
12 augustus 2018
Door:
Josette Poels

Detailscore

Geweldige makelaars, betrokkken en deskundig. Ook een geweldige secretaresse, alles liep super vlot en zeer naar-wens.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
12 augustus 2018
Door:
Josette Poels

Detailscore

Geweldige makelaars, betrokkken en deskundig. Ook een geweldige secretaresse, alles liep super vlot en zeer naar-wens.

8 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
10 augustus 2018
Door:
Dorien Temeer

Detailscore

Prima, de makelaars hier zijn heel toegankelijk en bereikbaar.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
02 augustus 2018
Door:
MCBL Willems

Detailscore

2 jaar geleden in contact gekomen met Robbie bij de verkoop van ons huis in Helmond. zo goed bevallen dat we hem ook hebben gevraagd als aankoopmakelaar. Hij heeft ons toen al zoveel geld bespaard dat we hem, nu we ons droomhuis gevonden hebben, weer hebben gevraagd. Helemaal van Helmond naar Susteren rijden, steeds weer lastig vallen met vragen (24/7) telkens opnieuw uitleggen of uitzoeken Niets is die vent teveel, Hij heeft plezier in zijn werk, vind het een sport [Meer]

2 jaar geleden in contact gekomen met Robbie bij de verkoop van ons huis in Helmond. zo goed bevallen dat we hem ook hebben gevraagd als aankoopmakelaar. Hij heeft ons toen al zoveel geld bespaard dat we hem, nu we ons droomhuis gevonden hebben, weer hebben gevraagd. Helemaal van Helmond naar Susteren rijden, steeds weer lastig vallen met vragen (24/7) telkens opnieuw uitleggen of uitzoeken Niets is die vent teveel, Hij heeft plezier in zijn werk, vind het een sport om te res. meer of minder voor te krijgen en straalt dat ook uit. Wij hopen dat we voor zijn pensioen niet meer verhuizen want nooit meer een ander!! Minder

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
16 juli 2018
Door:
Kiki Sum

Detailscore

Mijn ervaring met Robbie van den Oetelaar als makelaar is zeer positief. Robbie staat altijd voor je klaar en komt zijn afspraken na. Zijn kennis als makelaar is uitstekend en geeft duidelijk advies. Daarnaast is hij ook pro-actief. Neem anders zelf contact op met Robbie van de Oetelaar en ervaar het zelf.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
01 juni 2018
Door:
Sharon Vervoort

Detailscore

Van begin tot einde zijn we super goed geholpen. Wij hebben altijd het gevoel gehad dat er naar ons geluisterd werd en onze wensen ook nagestreefd werden.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
25 mei 2018
Door:
Xander Bergen Henegouwen

Detailscore

Robbie via aankoop leren kennen en vervolgens verkoop laten leiden. Altijd goed op tijd, letterlijk altijd bereikbaar, snelle feedback. In een woord: Top!

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
24 mei 2018
Door:
Manon en Nick

Detailscore

Robbie heeft ons goed begeleid met met de verkoop van ons oude huis en de aankoop van ons nieuwe huis. Hij is enthousiast en duidelijk. Hij komt z’n afspraken snel na en is zeer goed bereikbaar. Hij denkt goed mee en is zeer betrokken.

9 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
22 mei 2018
Door:
Lia Arts

Detailscore

Robbie geeft duidelijk zijn mening weer, is gemakkelijk in de omgang en was steeds snel met contact opnemen en terugkoppelen. Creativiteit is lastig te beoordelen

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
12 mei 2018
Door:
Koen Beekmans

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
23 april 2018
Door:
Joh. Peeters

Detailscore

Zeer goed, was duidelijk en kwam zijn afspraken na

9 , 2
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
13 april 2018
Door:
M. Bijsterveld

Detailscore

Door de goede ervaring met de aankoop van ons nieuwe huis, hebben we Bart ook de opdracht gegeven voor de verkoop van ons bestaande huis. De contacten met Bart waren heel persoonlijk en correct volgens afspraken.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
29 maart 2018
Door:
John en Lisette Eijkemans

Detailscore

Robbie heeft de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis perfect begeleid. We hebben voldoende informatie gekregen, hij is goed bereikbaar en geeft snel reactie bij vragen en/of overleg.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
29 maart 2018
Door:
Christian Stammen

Detailscore

Via via in contact gekomen met Bart. Hij is zeer gemotiveerd en kundig. Snelle reactietijd en goed verloop van zowel aan- als verkoop. Kortom, een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
22 maart 2018
Door:
D.Beks

Detailscore

Bart doet er alles aan om de verkoop zo snel mogelijk te laten verlopen (binnen 3 dagen). Hij is betrokken en zeer enthousiast. Weet waar het over gaat en geeft goed advies. Is goed bereikbaar als het nodig is. Ben erg blij dat we voor hem gekozen hebben!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
22 maart 2018
Door:
H. Verbakel

Detailscore

Bart is erg gemotiveerd en zeer kundig. Staat op ieder moment van de dag klaar bij evt. vragen. Is enthousiast, geeft goed advies en is erg betrokken.

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
28 februari 2018
Door:
Bram Verhagen

Detailscore

Bart is echt een hele fijne makelaar. Hij heeft netjes z’n huiswerk gedaan, alle getalletjes onderbouwd toegelicht en de verkoopstrategie duidelijk doorgesproken. Alles ging in goed overleg en hij denkt ook goed mee. Bovenal is hij ook gewoon nog eens heel prettig als persoon. Verkoopresultaat was helemaal prima. Ik kan Bart van harte aanbevelen aan iedereen die in omgeving Helmond zijn huis moet verkopen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.