Alle beoordelingen

ERA Focus Helmond

Helmond

Adresgegevens
Helmond
Kanaaldijk N.W. 21 A
5707LA
Tel: 0492792172
Helmond@erafocus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
16 april 2020
Door:
Kelly Willemsen

Detailscore

Super goede service, de verkoop van ons huis ging zo snel. zeer vriendelijke en meedenkende makelaar top!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
07 april 2020
Door:
Stefan Willigendael

Detailscore

Top service! We zijn super goed geholpen door Robbie van ERA Focus Makelaars en ons huis was binnen een week verkocht.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
06 april 2020
Door:
Tamara Badenbroek

Detailscore

Ik heb het contact met Bart als zeer prettig ervaren. Bart reageert snel op vragen en issues. Ik heb wat langer over het verkoopproces gedaan maar dat was geen probleem. Bart stuurde gewoon een herinnering met dat wanneer ik zover was met mijn voorbereidingen dat hij het dan wel van me hoorde. En daarna werd alles in sneltreinvaart voor me geregeld. Niet opdringerig. Fijne persoonlijkheid. Vriendelijk. Snelle terugkoppeling van bezichtigingen. Goede uitgebreide koopovereenkomst ontvangen. Kortom: voor mij is dit [Meer]

Ik heb het contact met Bart als zeer prettig ervaren. Bart reageert snel op vragen en issues. Ik heb wat langer over het verkoopproces gedaan maar dat was geen probleem. Bart stuurde gewoon een herinnering met dat wanneer ik zover was met mijn voorbereidingen dat hij het dan wel van me hoorde. En daarna werd alles in sneltreinvaart voor me geregeld. Niet opdringerig. Fijne persoonlijkheid. Vriendelijk. Snelle terugkoppeling van bezichtigingen. Goede uitgebreide koopovereenkomst ontvangen. Kortom: voor mij is dit traject perfect verlopen. Minder

8 , 1
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
31 januari 2020
Door:
Karin Peels

Detailscore

Snel geschakeld, duidelijk en goed in zijn communicatie en supersnel ons huis verkocht!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
19 december 2019
Door:
Dave

Detailscore

Geweldige service, accuraat en een top resultaat.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
18 december 2019
Door:
D van der Steen

Detailscore

Prettig persoon, staat klaar, geeft snel antwoord op vragen, rustige fijne presentatie en kunsig

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
17 december 2019
Door:
Erik van de pol

Detailscore

Robbie is een topper.Zo enthousiast kom je ze maar zelden tegen.Altijd antwoord op welke vraag dan ook en gevoel voor humor. Als aan en verkoopmakelaar in 14 dagen huis gekocht en eigen huis verkocht.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
17 december 2019
Door:
Anja de Laat

Detailscore

Helemaal top! Wij zijn écht blij met Robbie die binnen 2 dagen mijn huis verkocht, het huis van mijn zoon verkocht en een nieuw huis voor mijn zoon aankocht. De kopers van mijn huis hebben ook via Robbie hun huis binnen 1 week verkocht . En dat alles tegen hele mooie verkoop- dan wel aankoopprijzen. In 1 woord: TOP!!

9 , 9
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
17 december 2019
Door:
Marko Josimovic

Detailscore

Robbie is topper! Gedreven en eerlijk wat je nog zelden tegenkom in het makelaarschap. Staat altijd voor je klaar met die persoonlijke touch en gaat net een stapje verder voor je. Echt een aanrader voor iedereen!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
02 december 2019
Door:
L & L

Detailscore

Kwam goed voorbereid, hield ons goed op de hoogte, was altijd bereikbaar, dacht mee, en ivm de tijdsdruk die we hadden heeft hij alles op alles gezet om ons te helpen in zeer korte tijd, wat resulteerde in verkoop binnen een week!

9 , 8
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
14 november 2019
Door:
Anne-Mieke Mevissen

Detailscore

Wat een frisse wind in makelaarsland! Robbie was onze verkoopmakelaar en naast zijn kundigheid, was hij ook vooral enthousiast in zijn werk. Goede onderbouwingen over welke keuzes hij wilde maken in de verkoop van ons huis. Altijd bereikbaar voor vragen en geruststellingen in de stressvolle tijd van het verkopen van je huis! Een dikke aanrader voor wie snel van zijn huis af wil!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
08 november 2019
Door:
Jimmy szalai

Detailscore

Robbie van den Oetelaar is een echte duizendpoot, hij is jong maar gedreven door zijn absolute passie, het makelaars vak. Staat 24/7 beschikbaar en is snel en concreet met het afhandelen van zaken zonder daarmee het persoonlijke te verliezen. Een echte knaller!

8 , 2
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
01 november 2019
Door:
Michel Mikkers

Detailscore

Bart was een aangenaam persoon die erg fanatiek was, waardoor ik hem de verkoop van mijn huis gaf.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
22 september 2019
Door:
Hans & Ingrid

Detailscore

De verkoop van onze woning ging zeer voorspoeding onder de professionele begeleiding van makelaar Bart Smits . Communicatie was altijd goed en tijdig. Het kantoor heeft een uitstekende kennis van de markt en weet een huis juist in te markt te zetten. Vrienden en familie die van plan zijn een huis te kopen/verkopen, krijgen zeker de naam van Bart Smits door van ons.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
22 augustus 2019
Door:
Gudie

Detailscore

Wij zijn zeer te spreken over het verkoopproces van Robbie van den Oetelaar. Hij legt het proces op voorhand uit, de te verwachten termijn en werkt met statistieken. Na een bezichtiging belt hij je direct op om zijn bevindingen te delen. Als je hem belt is hij goed bereikbaar of belt spoedig terug. Ik raad iedereen aan die zijn huis wil verkopen of een aankoopmakelaar zoekt met Robbie van den Oetelaar in zee te gaan.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
24 juli 2019
Door:
Simone Hofland

Detailscore

Goed zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis als verkoop van ons huidige huis

9 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
15 juli 2019
Door:
Ibrahim Akkaya

Detailscore

Onze makelaar was Bart Smits. Het was spannend voor ons, om een huis te kopen. We hadden al een aanyal bezichtigen gehad en waren nog niet geslaagd. We hadden ook een slechten ervaring met een andere makelaar, dus we waren een beetje voorzichtig. Van het begin tot het einde van de koop van het huis, hebben we steeds het gevoel gehad dat Bart er voor ons was en dat hij met ons mee dacht. Bart's kwaliteit is het professioneel contact. Hij maakt [Meer]

Onze makelaar was Bart Smits. Het was spannend voor ons, om een huis te kopen. We hadden al een aanyal bezichtigen gehad en waren nog niet geslaagd. We hadden ook een slechten ervaring met een andere makelaar, dus we waren een beetje voorzichtig. Van het begin tot het einde van de koop van het huis, hebben we steeds het gevoel gehad dat Bart er voor ons was en dat hij met ons mee dacht. Bart's kwaliteit is het professioneel contact. Hij maakt snel contact, luitstert, denk mee en geeft ons ruimte. Hij heeft een prettige open en transparante houding, We danken Bart voor zijn inzet en wensen hem succes! Minder

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
11 juli 2019
Door:
Willigendael

Detailscore

Een eerlijke makelaar die zijn woorden en afspraken na komt. Gaat niet zitten te wachten tot er eens iemand langs komt maar zoekt de juiste kopers voor je huis. Heeft kennis van zaken en verkoopt je huis heel snel voor de juiste prijs wat het waard is

9 , 6
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
10 juli 2019
Door:
M. Van de kruys

Detailscore

het contact met Bart was persoonlijk maar toch op zakelijke manier zeer correct. Hij heeft een oprechte indruk achter gelaten die spreekt van vertrouwen en adequaat handelen. Een fijne ervaring en een aanrader voor iedereen in soort gelijke situatie.

9 , 9
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
08 juli 2019
Door:
Simone van Dijk

Detailscore

Fijn, meedenkend, komt afspraken na, geeft vertrouwen.

9 , 4
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
02 juli 2019
Door:
JADM van der Putten

Detailscore

Bart heeft ons vanaf het eerste moment op ons gemak gesteld. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Er werd goed naar ons geluisterd en ook meegedacht over de invulling van onze wensen. Vragen worden snel beantwoord en er is steeds een open communicatie.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
01 juli 2019
Door:
Phillip

Detailscore

Makelaar Bart Smits van ERA Focus makelaars. Betrouwbaar, vriendelijk, goed voorbereid, professioneel, snel en altijd van goed advies. Bart heeft zowel de verkoop als aankoop voor ons gedaan, hij heeft twee keer een top deal gemaakt! Wij zijn zeer tevreden en kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
28 juni 2019
Door:
Evelien Cornelissen

Detailscore

Vele makelaars voorbij zien komen en gesproken, maar zelden een makelaar gehad die zo professioneel, vriendelijk en een aanpassend vermogen heeft. Snel, fijn en professioneel zaken doen.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
10 juni 2019
Door:
John en Lieke van der Kant

Detailscore

Bijzonder prettig: Bart is op en top vakman, zeer communicatief ingesteld, proactief, klantvriendelijk, laagdrempelig (wij kochten voor het eerst een nieuwbouwwoning en verkochten voor het eerst een eigen woning) en bovendien erg snel bij het beantwoorden van onze vragen.

10 , 0
Kantoor:
ERA Focus Helmond
Datum:
07 juni 2019
Door:
Marella Kwinten

Detailscore

In 1 woord geweldig! Reageert altijd zeer snel, is zeer accuraat, houdt je uitstekend op de hoogte van alle lopende zaken, en heeft ons zelfs advies gegeven tav de koop van een ander huis.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.