Adresgegevens
Helmond
Paterslaan 34
5701 NZ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 6
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
18 december 2013
Door:
K. Rovers

Detailscore

Het was heel prettig om met Bart Smits te maken te hebben, omdat je met een oprecht persoon zaken doet. Je kunt er zeker van zijn dat hij er geen dubbele agenda op na houdt. En dat gevoel heb ik niet altijd gehad bij de vele makelaars die ik ontmoet heb bij het bezichtigen van woningen. Bovendien komt hij afspraken goed na (wat ik heel belangrijk vind), heeft me telkens via telefoon en mail goed op de hoogte gehouden [Meer]

Het was heel prettig om met Bart Smits te maken te hebben, omdat je met een oprecht persoon zaken doet. Je kunt er zeker van zijn dat hij er geen dubbele agenda op na houdt. En dat gevoel heb ik niet altijd gehad bij de vele makelaars die ik ontmoet heb bij het bezichtigen van woningen. Bovendien komt hij afspraken goed na (wat ik heel belangrijk vind), heeft me telkens via telefoon en mail goed op de hoogte gehouden en alle vragen die ik had beantwoord. Minder

8 , 2
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
26 november 2013
Door:
Pootjes

Detailscore

We zijn zeer tevreden over Bart omdat hij altijd zijn uiterste best heeft gedaan om ons huis te verkopen en ook altijd netjes alle afspraken (zowel mondeling als telefonisch) is nagekomen. Ook het kantoor zelf heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden van mogelijke afspraken. Verder is Bart een uitermate correct persoon.

10 , 0
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
07 mei 2013
Door:
Michael Gruijters

Detailscore

Prima ondersteuning bij de aankoop. Goede rondleiding van bezichtigingen en altijd bereikbaar

8 , 4
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
07 mei 2013
Door:
Judith van de Heijden

Detailscore

Ik ben tevreden over de gang van zaken. Het heeft even geduurd, maar alles is altijd goed verzorgd.

8 , 4
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
17 februari 2013
Door:
Jolanda Griede

Detailscore

Ze staan je goed te woord zijn vriendelijk en hulpvaardig. Hebben regelmatig activiteiten waaraan je mee kunt doen ter bevordering van de verkoop van je huis. Je kunt zelf kiezen of je daaraan mee wilt doen wil je niet is dat ook geen probleem.

8 , 6
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
06 februari 2013
Door:
Maurice van de Rijdt

Detailscore

De makelaar (dhr. B.Smits) was bij de aankoop van een woning een grote hulp , veel kennis van zaken , snelle antwoorden en duidelijk !!

9 , 6
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
05 februari 2013
Door:
De heer Depski

Detailscore

Erg tevreden

9 , 6
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
05 februari 2013
Door:
De heer Buddendijk

Detailscore

Deze dame heeft deskundig ons huis verkocht binnen 8 weken was het perceel verkocht. Dus toekomstigen klanten worden door ons zeker aanbevolen...

8 , 4
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
02 februari 2013
Door:
Barki

Detailscore

ERA -makelaar is professioneel, luister goed naar zijn client en weet van doorpakken. Erg vriendelijk in omgang!

9 , 2
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
01 februari 2013
Door:
MM. Bax

Detailscore

Door de heldere en duidelijke communicatie weet hij de klantwensen goed neer te zetten. Is goed op de hoogte van de omgeving en kan daardoor ook dejuiste adviezen geven. Het eindresultaat was een zeer snelle verkoop.

8 , 4
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
27 januari 2013
Door:
van Hout

Detailscore

Zij heeft haar uiterste best gedaan bij de verkoop van onze woning. Zij ons uitermate gewillig geweest om onze wensen te verwezelijken.

10 , 0
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
11 december 2012
Door:
R. Pennings

Detailscore

Afspraak met Bart Smits was snel verkopen tegen reeële prijs. Bart Smits heeft zich HELEMAAL aan deze afspraak gehouden !!!!!

7 , 6
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
04 december 2012
Door:
Piet van Melis

Detailscore

Zeer correcte wijze van begeleiding

8 , 4
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
29 oktober 2012
Door:
Rob Landsbergen

Detailscore

we hebben het huis binnen 2 weken verkocht. Het lijkt me dus duidelijk hoe tevreden dat we zijn.

9 , 0
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
23 oktober 2012
Door:
H. Brekelmans

Detailscore

Onze makelaar Patricia Goudswaard heeft een geweldige prestatie geleverd om ons vrijstaande huis in deze moeilijke huizen markt naar volle tevredenheid te verkopen. We waren verrast over de adviezen en getoonde oplossing gerichtheid om de interesse en bezoek frequentie van de potentiële kopers gedurende de verkoop periode van twee jaar hoog te houden. Een goede inschatting van de wensen van de kritische markt,een juiste prijs positionering en enkele aanpassingen binnen in het huis hebben geleid tot de verkoop. De [Meer]

Onze makelaar Patricia Goudswaard heeft een geweldige prestatie geleverd om ons vrijstaande huis in deze moeilijke huizen markt naar volle tevredenheid te verkopen. We waren verrast over de adviezen en getoonde oplossing gerichtheid om de interesse en bezoek frequentie van de potentiële kopers gedurende de verkoop periode van twee jaar hoog te houden. Een goede inschatting van de wensen van de kritische markt,een juiste prijs positionering en enkele aanpassingen binnen in het huis hebben geleid tot de verkoop. De begeleiding van de verkoop beslissing tot de notariële afwerking is perfect georganiseerd. Minder

9 , 0
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
19 oktober 2012
Door:
Mevrouw Cremers

Detailscore

Patricia was een enthousiaste, vakkundige en vriendelijke ondersteuning bij de verkoop van onze woning.

8 , 0
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
19 oktober 2012
Door:
De heer en mevrouw Rijnders

Detailscore

De dienstverlening was prima

9 , 4
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
18 oktober 2012
Door:
Widdershoven

Detailscore

We hebben een huis via ERA makelaardij gekocht en waren zeer tevreden over de handelswijze van deze makelaar. Patricia is zeer kundig en komt ook de afspraken zeer goed na. Hoewel wij de kopers waren en iets kochten bij ERA hadden wij toch het gevoel dat er ook voor ons meegedacht werd. Verder is Patricia zeer correct en adequaat. Ze reageerde heel snel op onze vragen en mails en was altijd goed bereikbaar. We hebben ook wel eens anders meegemaakt [Meer]

We hebben een huis via ERA makelaardij gekocht en waren zeer tevreden over de handelswijze van deze makelaar. Patricia is zeer kundig en komt ook de afspraken zeer goed na. Hoewel wij de kopers waren en iets kochten bij ERA hadden wij toch het gevoel dat er ook voor ons meegedacht werd. Verder is Patricia zeer correct en adequaat. Ze reageerde heel snel op onze vragen en mails en was altijd goed bereikbaar. We hebben ook wel eens anders meegemaakt bij andere makelaars kantoren. We zouden deze makelaar en dan zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Minder

4 , 0
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
15 oktober 2012
Door:
Gaalman

Detailscore

Dit was de eerste keer dat we een woning verkochten. Heeft echter geen goede indruk achtergelaten. Mijn gevoel is dat aanmelden heel makkelijk en snel gaat maar daarna lijkt het alslof er achterover wordt geleund en wordt gewacht totdat de woning wordt gekocht. Slechts 1 maal in 1.5 jaar een voortgangs gesprek gehad. Er zouden er meer plaatsvinden maar nooit gehad. Krijgen per mail door wijziging door dat VBT gaat samenwerken met ERA. Borden ed zouden gewijzigd worden. 3 [Meer]

Dit was de eerste keer dat we een woning verkochten. Heeft echter geen goede indruk achtergelaten. Mijn gevoel is dat aanmelden heel makkelijk en snel gaat maar daarna lijkt het alslof er achterover wordt geleund en wordt gewacht totdat de woning wordt gekocht. Slechts 1 maal in 1.5 jaar een voortgangs gesprek gehad. Er zouden er meer plaatsvinden maar nooit gehad. Krijgen per mail door wijziging door dat VBT gaat samenwerken met ERA. Borden ed zouden gewijzigd worden. 3 maanden later nog niets gewijzigd. Na telefonisch contact wordt vermeldt dat borden nog in de maak zijn. Krijgen we een raambord. Na tijdje alsnog nieuw bord. Gevoel overal zelf achteraan te bellen muv als er een bezichtiging plaats zou vinden. Had wel verwacht dat makelaar adviserende rol zou spelen mbt evt aanpassen vraagprijs omdat er nog nooit iemand is geweest. Tot 3 maal tot op eigen initiatief moeten aanpassen. 2 werken dagen voor definitieve verkoop nog niets van notaris gehoord. Weer zelf bellen. Vervolgens krijg ik door dat ze wel contact heeft gehad maar ons informeren ho maar. Vervolgens is woning sinds 10-09 verkocht heeft er nooit een bord met verkocht opgehangen. Voor mij helaas geen Era/VBT meer. Minder

9 , 2
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
08 april 2012
Door:
Michiels

Detailscore

Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk, enthousiant en op vertrouwelijke wijze door Patricia begeleid bij de verkoop van ons huis. Wij zouden haar ook bij al onze vrienden en bekenden aanbevelen. Bij het eerste bod bleef ze zeer standvastig in het bieden, zodat binnen enkele uren de koop gesloten was.

7 , 6
Kantoor:
ERA Makelaardij PLUS Helmond
Datum:
26 februari 2012
Door:
Naaijkens

Detailscore

De beoordeling is gemaakt op de ervaring van de laatste twee jaar. Het heeft vijf jaar geduurd voordat mijn huis verkocht werd, waarvan vier jaar via vb&t. De ervaring met de betrokken makelaars vanuit vb&t is wisselend geweest. De laatste twee jaar was Patricia Goudswaard mijn makelaar. Over haar ben ik zeer tevreden. Zij pakt het zakelijk aan, maar is ook persoonlijk betrokken bij hoe het een en ander verloopt / verliep.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.