Bericht

ten Hag makelaarsgroep Hengelo

Hengelo Ov

Adresgegevens
Vestiging: Hengelo Ov
Burgemeester Jansenplein 30

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 1 beoordelingen

 • 5 , 0
  Datum:
  27 dec 2011
  Beoordelaar:
  Tomas Schulkes

  Slechts ervaring met 1 van de makelaars van dit kantoor, maar geen goede ...

  Slechts ervaring met 1 van de makelaars van dit kantoor, maar geen goede ervaring mee (huurwoning): Mevrouw komt erg arrogant over, typische jaren '90 houding van "je huurt toch wel dus ik hoef mijn best niet te doen". Mevrouw heeft bij kritische vragen meerdere malen gedreigd 'dan verhuur ik het gewoon aan de ander' (wie dat ook zijn mocht). Mevrouw belooft ook dingen die achteraf niet nagekomen worden, in dit geval over de staat van oplevering. Indien je hier achteraf over belt, haalt ze er (wetenschappelijk onbewezen) statistieken bij dat 9 op de 10 het niet zo nauw neemt met de huurovereenkomst, dat ik veel te pietje precies ben over wat er in staat, enzovoorts. In bedekte woorden werd mij dus verteld dat ik mijn mond moest houden en niet zo moest zeiken. In principe wordt je dus gewoon afgewimpeld. Helaas was dit voor mij de enige betaalbare woning in Hengelo waar ik op korte termijn in kon trekken, dus moest ik wel in zee gaan met dit kantoor. Ik ben zelf werkzaam geweest bij een makelaardij, maar daar was de houding toch echt niet zo arrogant als bij deze makelaardij.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.