Alle beoordelingen

Koophuis Makelaars

Hillegom

Adresgegevens
Hillegom
Hoofdstraat 123



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
06 maart 2019
Door:
H.J.M. Kroon

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
04 januari 2019
Door:
Xin

Detailscore

Wilma is a very helpful maaklaar. She is very responsive and has a good network. With her help, we successfully got our dreaming house.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
18 december 2018
Door:
Di

Detailscore

It is a good experience. Wilma is very helpful and very good at making things happen. Highly recommend.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
11 december 2018
Door:
Marvin Siebelt

Detailscore

Een vriendelijke dame die passie heeft voor haar werk. Duidelijk, verstand van zaken en adequaat.

8 , 9
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
18 november 2018
Door:
Jurgen Rietveld

Detailscore

Super hartelijk en erg veel kennis van zaken. Neemt de tijd voor je en heeft haar spullen op orde.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
10 november 2018
Door:
Nienke de Bruijn

Detailscore

Wilma heeft ons in de lastige markt in Nieuw-Vennep fantastisch geholpen aan een woning. Binnen een paar weken een goede woning en dankzij Wilma’s doortastendheid voor een mooie prijs en met oplevering op het door ons gewenste moment. Wilma doet altijd net een stapje meer dan je verwacht, kent de markt goed en geeft realistisch advies. Dit was de tweede keer dat ze ons heeft geholpen bij aankoop en weer zijn we dik tevreden! De komende jaren zitten wij goed, maar [Meer]

Wilma heeft ons in de lastige markt in Nieuw-Vennep fantastisch geholpen aan een woning. Binnen een paar weken een goede woning en dankzij Wilma’s doortastendheid voor een mooie prijs en met oplevering op het door ons gewenste moment. Wilma doet altijd net een stapje meer dan je verwacht, kent de markt goed en geeft realistisch advies. Dit was de tweede keer dat ze ons heeft geholpen bij aankoop en weer zijn we dik tevreden! De komende jaren zitten wij goed, maar mochten we ooit weer gaan verhuizen, zullen we zeker Wilma weer bellen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
27 september 2018
Door:
Anke en Gilbert

Detailscore

Wilma is een enthousiaste en vriendelijke dame die heel veel kennis van zaken heeft. Ze kent de regio en is snel en duidelijk in haar communicatie. Zoek je een huis in Hillegom e/o dan raden wij zeker aan om Wilma in te schakelen.

9 , 7
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
09 september 2018
Door:
Dennis blokland

Detailscore

Erg fijne samenwerking! Contact met wilma verliep soepel, makkelijk te bereiken en staat altijd voor je klaar! Kent de markt heel goed en zoekt een passend huis voor je! Binnen een maand een super huis gevonden!!! Top!

9 , 5
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
09 september 2018
Door:
Pam Hoogstraaten

Detailscore

Super! Altijd te bereiken, luistert naar wensen, onderneemt zelf actie en fijn informeel contact.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
24 augustus 2018
Door:
Jeanine

Detailscore

Wilma is een zeer gedreven warme persoonlijkheid die mij enorm goed en snel heeft geholpen in de aankoop van een nieuw huis en mij tevens geweldig helpt bij de verkoop van mijn eigen appartement.

9 , 2
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
12 juni 2018
Door:
Renate van stein

Detailscore

Lieve leuke en behulpzame vrouw die met vragen alles direct regelt

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
Dominique & Koen

Detailscore

In onze zoektocht naar ons droomhuis heeft Wilma ons uiteindelijk snel geholpen met het vinden van ons droomhuis! Een huis kopen doen wij niet elke dag en is het belangrijk dat wij goed begeleid werden. Uiteindelijk met veel enthousiasme en haar afspraken goed nakomen heeft zij dit uitstekend gedaan! Wij zouden haar zeker aanraden bij onze vrienden/familie! Wilma is gewoon een TOP makelaar!

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
29 mei 2018
Door:
Marleen

Detailscore

Heel fijn! Wilma is duidelijk in haar communicatie en recht door zee, was erg fijn om met haar samen te werken. Zonder haar hadden we het huis niet zo snel kunnen aankopen.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
01 februari 2018
Door:
Nico Lips

Detailscore

Wij hebben uitsluitend positieve ervaringen gehad met Wilma. Ze is betrouwbaar, enthousiast en maakt waar wat ze belooft. En naast het feit dat ze ons voortdurend op de hoogte heeft gehouden van de actuele stand van zaken, is ze ook nog eens zeer aangenaam in de omgang. We mogen dus wel spreken van een topmakelaar!

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
01 februari 2018
Door:
Joël

Detailscore

Wilma heeft mij meerdere malen zeer goed geholpen. Voor het vak zet zij altijd een stap extra. Ze laat alles in goede banen leiden en laat je exact weten waar je aan toe bent. Een hele fijne persoonlijke en professionele samenwerking wat leidt tot garantie!

8 , 4
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
01 februari 2018
Door:
Montana Zoe Steffens

Detailscore

Erg positief! Goed & super snel geholpen met het vinden van ons nieuwe huis. Tot nu toe erg tevreden.

9 , 9
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
26 januari 2018
Door:
Kars en Beau

Detailscore

Wilma heeft nu voor de 2e keer in 2 jaar tijd ons geholpen bij de aankoop en verkoop van ons huis. Tot 2 keer toe tot zeer grote tevredenheid. Ze laat elke keer weer zien wat een passie zij heeft voor het tevreden maken van kopers én verkopers. Beide partijen tevreden en blij maken is haar grootste kwaliteit. Daarnaast hanteert zij het principe: 'doen wat je zegt, en zeg wat je doet'. Erg prettig. Iedereen die een huis wilt [Meer]

Wilma heeft nu voor de 2e keer in 2 jaar tijd ons geholpen bij de aankoop en verkoop van ons huis. Tot 2 keer toe tot zeer grote tevredenheid. Ze laat elke keer weer zien wat een passie zij heeft voor het tevreden maken van kopers én verkopers. Beide partijen tevreden en blij maken is haar grootste kwaliteit. Daarnaast hanteert zij het principe: 'doen wat je zegt, en zeg wat je doet'. Erg prettig. Iedereen die een huis wilt kopen of verkopen, bel Wilma. Gegarandeerd een succes! Minder

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
29 december 2017
Door:
Kim en Jeroen de Kriek

Detailscore

We zijn zeer goed door Wilma geholpen. Wilma is zeer bedreven in haar vak. Ze staat altijd voor je klaar. Telefonisch, per mail en Whatsapp wordt er altijd heel snel gereageerd. Ze neemt echt bijna het hele traject van het verhuizen op zich en nog meer. Betrokken, gemotiveerd, meedenkend en krijgt veel voor elkaar. Nogmaals bedankt voor alles Wilma.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
04 december 2017
Door:
Sebastiaan en Kirsten van Dijk

Detailscore

Alles gaat lekker snel, word de tijd voor je genomen. Alles word nog in t geheel doorgenomen en uitgelegd heel fijn! Snel op t gemak. Dank je wel!

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
30 november 2017
Door:
Ineke Mulder

Detailscore

Ben er heel tevreden over wat Wilma voor me geregeld heeft. Bedankt daarvoor.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
26 november 2017
Door:
W. van der Meer en J. Wilson

Detailscore

Wilma en het team van Koophuis in Hillegom zijn betrouwbaar, professioneel en klantvriendelijk. Aanbevolen

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
14 november 2017
Door:
Anita Teeuwen

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar, Wilma vd Post! Wilma heeft enorm haar best gedaan om het juiste huis voor ons te vinden, begreep ook precies wat de bedoeling was en wat bij ons pastte. Ook weet zij precies, hoe te handelen In deze over verhitte huizenmarkt. Verder heeft zij ons geweldig geholpen met de onderhandelingen, notaris ed. Duidelijke uitleg over verhuur en consequenties. Kortom wij vinden Wilma de allerbeste makelaar!!!

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
01 november 2017
Door:
Sunil Babu

Detailscore

I think the only reason we got the house this fast with the competition is because of Wilma. She got us viewings of the houses that we like and helped us with all market detail, house details and price etc. Will surely recommend Koophuismakelaars!

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
25 oktober 2017
Door:
José Straatman

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over Wilma van der Post van Koophuismakelaars Hillegom. Zij heeft ons op deskundige wijze geholpen bij de beoordeling van de ons te verkopen woning. Tevens zet zij zich als een leeuwin in als aankoopmakelaar, waarvoor wij haar nog zeer erkentelijk zijn. Wij willen haar van harte aanbevelen voor een ieder die op zoek is naar een woning of zijn woning wil verkopen binnen de bollenstreek maar zeker ook daarbuiten.

10 , 0
Kantoor:
Koophuis Makelaars
Datum:
10 oktober 2017
Door:
Demi

Detailscore

Ik heb Wilma gevraagd mij te helpen om een oogje in het zeil te houden op deze doorgeslagen woningmarkt. Ze ging meteen actief op zoek en hield mij regelmatig op de hoogte van interessante woningen. Toen we eenmaal een geschikte woning hadden gevonden, deed Wilma er alles aan om dit voor ons te realiseren. En met succes! Ik ben zeer tevreden en heel blij dat ik Wilma mijn vertrouwen heb gegeven.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.