Alle beoordelingen

4x1 Makelaardij

Hoorn

Adresgegevens
Hoorn
Breed 3a
1621KA
Tel: 0229285170
info@4x1.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
Maarten Elings

Detailscore

Open, eerlijk en duidelijk. Meedenkend daar hou ik van. Als je je huis wilt verkopen dan raden wij Corné aan van 4x1 makelaardij.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-29 17:06:29
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooi compliment! Fijn dat jullie zo positief zijn over onze samenwerking. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
Rianne

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-29 10:22:21
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt voor dit hoge cijfer. De verkoop van jullie woning heb ik met veel plezier gedaan.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
P.M. Snoeij Kiewit

Detailscore

We hebben voor 4x1 gekozen na kennis te hebben genomen van de vele positieve reviews. Tijdens de aankoop van onze nieuwe woning en de snelle verkoop van onze huidige woning hebben wij ervaren dat het allemaal waar is en dat de gemiddelde beoordeling van 9,5 volledig gerechtvaardigd is. Corné is heel betrokken, denkt mee, neemt alle tijd, geeft goede adviezen, en laat niets aan het toeval over. Kortom beter kan bijna niet.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-29 09:45:13
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt voor uw mooie beoordeling. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. Veel woonplezier in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team 4x1 Makelaardij

9 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
11 juli 2019
Door:
Lidian Maris

Detailscore

Binnen één week is ons huis verkocht! Hier hadden we alleen maar van durven dromen. We zijn blij dit zo snel gelukt is! Het contact was goed, altijd bereikbaar en we werden goed geholpen. Het hele team van 4x1 Makelaardij bedankt en een een speciale dank voor onze makelaar Corné van Dis. Wat kan het verkopen van je huis snel gaan zeg. We wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier op de Esdoornlaan 2b.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-11 17:19:00
Reactie:
4x1 Makelaardij

Ja zeg, wat ging dat snel! Fijn voor u. Namens het hele team veel woonplezier in Bovenkarspel gewenst. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

9 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
21 mei 2019
Door:
Anneke Bromet

Detailscore

Edward is echt een heel lief en warm mens, hij leeft echt met je mee. Het is toch een grote stap om je huis waarin je met heel veel plezier hebt gewoond te verlaten wegens omstandigheden. Maar het is snel en goed gegaan. Edward bedankt, je krijgt van mij een 10! Anneke Bromet

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-21 19:09:20
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank je wel Anneke! Fijn zeg dat je zo positief bent. En nogmaals heel hartelijk dank voor de heerlijke taartjes! Groeten, Edward.

8 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
16 mei 2019
Door:
MJ Hild

Detailscore

corne heeft ons huis goed verkocht. hij is deskundig en zet zich volledig in. bij problemen probeert hij die goed op te lossen en denkt mee. prima makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-16 14:57:17
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn zeg, dat u zo tevreden bent. Dank u wel voor uw reactie. Groeten, Corné

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
10 mei 2019
Door:
G.Edens

Detailscore

Prettig contact, altijd goed bereikbaar, behulpzaam en er wordt goed meegedacht. Goede begeleiding in het hele proces.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-10 15:24:57
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dag mevrouw Edens, wat fijn dat u zo tevreden bent! En nu, de mooie stap van Wijdenes naar het appartement in Hoorn. Veel woonplezier! Groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
10 april 2019
Door:
Ruben en Rivka

Detailscore

Corné is een fantastische makelaar! Hij wist ons huis heel snel te verkopen. Zijn positieve houding zal hier zeker bij geholpen hebben. Ook op kantoor werden wij door de medewerkers uitstekend begeleid bij de aan,- en verkoop van de woningen.Bedankt 4×1!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-10 13:00:19
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank je wel Ruben en Rivka! Van deze beoordeling worden zowel mijn collega's en ik heel erg gelukkig! We zijn blij dat we jullie hebben mogen helpen met jullie woonwensen. Groeten, Corné, Donna en Isabelle

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
09 april 2019
Door:
Arjan Wolters

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-09 18:02:08
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een prachtig cijfer! Bedankt meneer en mevrouw Wolters. Ik heb de verkoop van jullie woning met veel plezier gedaan. Groeten, Edward

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
22 maart 2019
Door:
Martijn

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-22 22:27:58
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling Martijn! Hier zijn wij echt blij mee. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning in Hoorn. Hartelijke groeten, Corné

6 , 1
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
J Schouten

Detailscore

Geweldig

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 maart 2019
Door:
Jan en Marja Plukkel

Detailscore

Alles is en was prima voor elkaar keurig geholpen als je belde

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-06 19:14:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn te lezen! We zijn erg blij met dit mooie cijfer. Groeten namens ons hele team.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
18 februari 2019
Door:
Kenny Weverink

Detailscore

Uit verleden al gezien als gedreven makelaar. Goede communicatie, heel duidelijk en goed luisterend oor. Dus keuze op corne was snel.gemaakt!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-18 21:25:17
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt Kenny, goed te horen! Groeten, Corné.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Rob

Detailscore

Super professioneel. Heel prettig in de omgang, deskundig, enthousiast en altijd afspraken nakomen. Top makelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 12:22:49
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt Rob voor deze mooie beoordeling! En nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen in de verkoop van jullie mooie woning in Venhuizen! Groeten, Corné.

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Dennis van der Feer

Detailscore

Enthausiast, kennis en kundig. Persoonlijke benadering vond ik erg prettig, daarnaast is huis binnen 3 weken verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 09:20:19
Reactie:
4x1 Makelaardij

Fantastisch, een 9,6! Daar zijn wij heel blij mee. Hartelijk dank dat we uw huis mochten verkopen. Hartelijke groet, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
25 januari 2019
Door:
G. van Groen

Detailscore

Mijn ervaring met Edward is in één woord geweldig. Hij heeft mij in alles bijgestaan. Kan mij geen betere makelaar wensen en kan hem aan iedereen aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 09:17:11
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel Mevrouw Groen! Tja.. het ging niet helemaal zonder slag of stoot, maar het is ons met elkaar gelukt uw woning te verkopen. Nogmaals van Harte Gefeliciteerd! Groeten, Edward

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
20 december 2018
Door:
J Nooij

Detailscore

Van de 3 makelaars die ik een offerte had gevraagd vroeg meneer van Dis de hoogste prijs voor mijn appartement. Het appartement werd ervoor verkocht na de open dag .Dat was super.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-20 13:43:57
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste heer Nooij, Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. Mijn team en ik hebben u graag geholpen bij de verkoop van uw appartement. Hartelijke groeten, Corné.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
10 december 2018
Door:
Jan Bosch

Detailscore

Prettige samenwerking ?

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-10 16:18:47
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste heer Bosch, hartelijk dank voor uw beoordeling! Hartelijke groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
18 november 2018
Door:
Richard en Harry

Detailscore

Beste Corne, Nu wij willen jouw en jullie vestiging beoordelen met een 10 want wat een fijn persoon ben je om mee samen te werken en wat een advies heb je ons gegeven TOP! En zo snel al verkocht binnen 1 week wat wij zeker niet verwacht hadden. Maar ook de begeleiding verder is SUPER wij kunnen jullie dan ook alleen maar bedanken voor een goed en prettige samenwerking en zullen jullie zeker aan bevelen aan onze vrienden familie en kennissen. Names Richard [Meer]

Beste Corne, Nu wij willen jouw en jullie vestiging beoordelen met een 10 want wat een fijn persoon ben je om mee samen te werken en wat een advies heb je ons gegeven TOP! En zo snel al verkocht binnen 1 week wat wij zeker niet verwacht hadden. Maar ook de begeleiding verder is SUPER wij kunnen jullie dan ook alleen maar bedanken voor een goed en prettige samenwerking en zullen jullie zeker aan bevelen aan onze vrienden familie en kennissen. Names Richard en Mijzelf heel hartelijk dank voor je fijne en prettige samenwerking TOP !) Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-18 22:00:26
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Het was inderdaad een prettige samenwerking met elkaar. Hartelijke groeten, Corné

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
08 oktober 2018
Door:
G.Meijnckens

Detailscore

Prima,snel accuraat .zeer tevreden

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-08 15:06:50
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel heer Meijnckens, ik ben er even stil van! Groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
01 september 2018
Door:
Koen Kluft

Detailscore

Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning aan ons had verkocht. Nu wilde wij deze zelfde woning weer verkopen en een aankoop doen aan de andere kant van Nederland... Na een belletje kwam Edward dezelfde middag nog langs, een paar dagen later kwam hij met een voorstel en binnen no time was de woning verkocht. De manier van verkopen was Edwards idee, en heeft als resultaat gehad dat wij zeer tevreden terug kijken op [Meer]

Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning aan ons had verkocht. Nu wilde wij deze zelfde woning weer verkopen en een aankoop doen aan de andere kant van Nederland... Na een belletje kwam Edward dezelfde middag nog langs, een paar dagen later kwam hij met een voorstel en binnen no time was de woning verkocht. De manier van verkopen was Edwards idee, en heeft als resultaat gehad dat wij zeer tevreden terug kijken op het proces, maar ook (vooral) op de uitkomst. De aankoop ging ook goed... Daar heeft Edward zijn kosten ook meer dan terug verdiend. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-01 16:31:04
Reactie:
4x1 Makelaardij

Koen, hartelijk dank voor deze beoordeling. Zowel de verkoop al de aankoop heb ik met veel plezier voor jullie begeleid. Hartelijke groet, Edward

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
19 augustus 2018
Door:
p.Karsten

Detailscore

erg vriendelijk, duidelijk, meedenkend en zakelijk.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-19 15:53:32
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling! Het verkopen van uw woning heb ik ook echt met plezier gedaan. Groeten, Corné

9 , 1
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 augustus 2018
Door:
Jos de Groot

Detailscore

Prettige samenwerking en een snelle verkoop. Een betrokken makelaar met een goede communicatie en een gedegen advies. Deze makelaar reageert snel en je hebt het gevoel dat je hem elk moment kunt bereiken.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-06 15:35:01
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste meneer de Groot, wat een mooi woorden! De verkoop van uw woning heb ik met plezier mogen begeleiden. Hartelijke groet, Edward

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
05 augustus 2018
Door:
Martien Kluft

Detailscore

Prima makelaar, professioneel, kennis van zaken, betrouwbaar en toch persoonlijk

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-05 18:14:39
Reactie:
4x1 Makelaardij

Martien, bedankt!

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Aad Sneeboer

Detailscore

ik heb over het algemeen niet een hoge muts op van makelaars maar bij de keuze van 4 x 1 gaan al mijn verwachtingen te boven. het in bij 4 x 1 de juiste keuze geweest

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-01 11:21:16
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fantastisch dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen, daar doen we het voor! Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Groet, 4x1

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.