Alle beoordelingen

4x1 Makelaardij

Hoorn

Adresgegevens
Hoorn
Breed 3a
1621KA
Tel: 0229285170
info@4x1.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
21 december 2019
Door:
Familie Langerak

Detailscore

Corné heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning, maar ook bij de verkoop van onze huidige woning. Zijn werkwijze hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij vragen meteen reactie. Ook het team om Corné heen stond altijd voor ons klaar. Kortom: 4x1 is echt een aanrader.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-21 09:24:23
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste Familie Langerak, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn te lezen dat u de samenwerking zo positief heeft ervaren. Heel veel geluk in uw nieuwe woning. Groeten Corné, Annemarie, Donna en Edward.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
11 december 2019
Door:
Herman Mebius

Detailscore

Meer dan uitstekend ! Heeft hoog inlevingsvermogen in wat de klant van hem en zijn collega's verwacht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-11 14:05:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste heer Mebius, Zo! Wat een prachtig cijfer! Daar zijn we blij mee zeg. De samenwerking met u was ook fijn. En wat is het snel gegaan hè?! Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Groeten, Corné, Donna & Annemarie

9 , 2
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
05 december 2019
Door:
Sylvia Plas

Detailscore

Erg positief, afspraken worden goed nagekomen, snelle reactietijd, nette courtage.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-05 19:31:09
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste mevrouw van der Plas, dank u wel voor dit mooie cijfer! Hier zijn we blij mee. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

9 , 4
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
20 november 2019
Door:
Kim

Detailscore

Heel fijn contact gehad met Corné! Het begon bij de aankoop van ons nieuwe huis. Daar was het gevoel meteen goed bij dus hadden we snel besloten om Corné ook in te schakelen bij de verkoop van ons eigen huis. Corné is supersnel in het reageren op je vragen .. maakt niet uit op welk tijdstip! Eerlijk, direct en betrouwbaar. Dat zijn de eerste woorden die in ons naar boven komen. Laten we ook de meiden op kantoor niet [Meer]

Heel fijn contact gehad met Corné! Het begon bij de aankoop van ons nieuwe huis. Daar was het gevoel meteen goed bij dus hadden we snel besloten om Corné ook in te schakelen bij de verkoop van ons eigen huis. Corné is supersnel in het reageren op je vragen .. maakt niet uit op welk tijdstip! Eerlijk, direct en betrouwbaar. Dat zijn de eerste woorden die in ons naar boven komen. Laten we ook de meiden op kantoor niet vergeten .. altijd even vriendelijk en snel reageren wanneer je een vraag had. Bedankt voor het snelle handelen en bedankt dat je ons heb geholpen Corné! Veel succes in de toekomst voor jullie allemaal. Groet uit de Perengaard, de Goorn. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-20 21:02:27
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een complimenten Kim! Dat is goed om te lezen. Wij vonden de samenwerking ook goed gaan! Ook voor jullie alle goeds en heel veel plezier (alvast) in de nieuwe woning! Groeten, Corné

9 , 4
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
16 oktober 2019
Door:
Rolf En Miranda

Detailscore

Prima ervaring. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Het is westfriese degelijkheid, met op de achtergrond een goed kantoor.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-16 20:52:24
Reactie:
4x1 Makelaardij

Heel hartelijk dank! En natuurlijk ook voor het heerlijke gebak. Het was een fijne samenwerking. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

8 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
15 oktober 2019
Door:
hans

Detailscore

aktief

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-15 19:49:36
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt!

9 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
11 oktober 2019
Door:
AmmNieuwbuurt-Smalheer

Detailscore

Prima

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-11 11:54:02
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel! Kort en krachtig. Net zoals de verkoop van uw woning. Wat ging het snel zeg..... Groeten, Corné

9 , 2
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
04 oktober 2019
Door:
Jacinto Molenkamp

Detailscore

Na alle eerdere zeer goede beoordelingen van andere huisverkopers is het niet gemakkelijk om nog iets nieuws te schrijven. Wij zouden iets kunnen melden over het eerste contact met Edward Roozendaal, de prettige wijze waarop beelden van ons huis gemaakt en geplaatst werden, de passende tekst, de paar bezichtigingen die nodig waren, de zeer korte periode van onderhandelingen en over de nazorg. Dat is (gelukkig) allemaal van toepassing. Het enige negatieve is dat we zo snel afscheid moeten [Meer]

Na alle eerdere zeer goede beoordelingen van andere huisverkopers is het niet gemakkelijk om nog iets nieuws te schrijven. Wij zouden iets kunnen melden over het eerste contact met Edward Roozendaal, de prettige wijze waarop beelden van ons huis gemaakt en geplaatst werden, de passende tekst, de paar bezichtigingen die nodig waren, de zeer korte periode van onderhandelingen en over de nazorg. Dat is (gelukkig) allemaal van toepassing. Het enige negatieve is dat we zo snel afscheid moeten nemen van onze woning.... Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-04 20:48:22
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel voor deze mooie woorden! Het is goed te lezen dat u juist de punten (nazorg, passende tekst en de prettige werkwijze van de fotograaf) benoemd. Dit vinden wij belangrijke kenmerken van 4x1 Makelaardij. Dank u wel voor de beoordeling en sterkte met afscheid nemen. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
03 oktober 2019
Door:
Hilda Dernison

Detailscore

hij was duidelijk, heeft alles snel geregeld en helemaal volgens onze verwachtingen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-03 19:36:25
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie woorden! Blij te horen dat u zo tevreden bent. Groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
02 oktober 2019
Door:
Bob Prins

Detailscore

Geweldig goed en fijn contact met Corné, duidelijk en zeer ter zake kundig. Dank zij hem ons huis in 2 dagen verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-02 12:36:01
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wow! Hier ben ik oprecht even stil van zeg. Wat leuk om een 10 te krijgen. Bedankt. Groeten, Corné. p.s. de afgelopen vakantie vergeet u denk ik niet gauw meer. :)

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
02 oktober 2019
Door:
Maike Hoenen

Detailscore

Enthousiast, snel en vaardig! Fijn contact, komt afspraken na.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-02 11:57:17
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank je wel! Wat leuk om te lezen. En een heel mooi cijfer. Ik vond de samenwerking ook goed gaan. Groeten, Corné

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
Maarten Elings

Detailscore

Open, eerlijk en duidelijk. Meedenkend daar hou ik van. Als je je huis wilt verkopen dan raden wij Corné aan van 4x1 makelaardij.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-29 17:06:29
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooi compliment! Fijn dat jullie zo positief zijn over onze samenwerking. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
Rianne

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-29 10:22:21
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt voor dit hoge cijfer. De verkoop van jullie woning heb ik met veel plezier gedaan.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
P.M. Snoeij Kiewit

Detailscore

We hebben voor 4x1 gekozen na kennis te hebben genomen van de vele positieve reviews. Tijdens de aankoop van onze nieuwe woning en de snelle verkoop van onze huidige woning hebben wij ervaren dat het allemaal waar is en dat de gemiddelde beoordeling van 9,5 volledig gerechtvaardigd is. Corné is heel betrokken, denkt mee, neemt alle tijd, geeft goede adviezen, en laat niets aan het toeval over. Kortom beter kan bijna niet.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-29 09:45:13
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt voor uw mooie beoordeling. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. Veel woonplezier in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team 4x1 Makelaardij

9 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
11 juli 2019
Door:
Lidian Maris

Detailscore

Binnen één week is ons huis verkocht! Hier hadden we alleen maar van durven dromen. We zijn blij dit zo snel gelukt is! Het contact was goed, altijd bereikbaar en we werden goed geholpen. Het hele team van 4x1 Makelaardij bedankt en een een speciale dank voor onze makelaar Corné van Dis. Wat kan het verkopen van je huis snel gaan zeg. We wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier op de Esdoornlaan 2b.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-11 17:19:00
Reactie:
4x1 Makelaardij

Ja zeg, wat ging dat snel! Fijn voor u. Namens het hele team veel woonplezier in Bovenkarspel gewenst. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

9 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
21 mei 2019
Door:
Anneke Bromet

Detailscore

Edward is echt een heel lief en warm mens, hij leeft echt met je mee. Het is toch een grote stap om je huis waarin je met heel veel plezier hebt gewoond te verlaten wegens omstandigheden. Maar het is snel en goed gegaan. Edward bedankt, je krijgt van mij een 10! Anneke Bromet

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-21 19:09:20
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank je wel Anneke! Fijn zeg dat je zo positief bent. En nogmaals heel hartelijk dank voor de heerlijke taartjes! Groeten, Edward.

8 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
16 mei 2019
Door:
MJ Hild

Detailscore

corne heeft ons huis goed verkocht. hij is deskundig en zet zich volledig in. bij problemen probeert hij die goed op te lossen en denkt mee. prima makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-16 14:57:17
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn zeg, dat u zo tevreden bent. Dank u wel voor uw reactie. Groeten, Corné

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
10 mei 2019
Door:
G.Edens

Detailscore

Prettig contact, altijd goed bereikbaar, behulpzaam en er wordt goed meegedacht. Goede begeleiding in het hele proces.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-10 15:24:57
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dag mevrouw Edens, wat fijn dat u zo tevreden bent! En nu, de mooie stap van Wijdenes naar het appartement in Hoorn. Veel woonplezier! Groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
10 april 2019
Door:
Ruben en Rivka

Detailscore

Corné is een fantastische makelaar! Hij wist ons huis heel snel te verkopen. Zijn positieve houding zal hier zeker bij geholpen hebben. Ook op kantoor werden wij door de medewerkers uitstekend begeleid bij de aan,- en verkoop van de woningen.Bedankt 4×1!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-10 13:00:19
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank je wel Ruben en Rivka! Van deze beoordeling worden zowel mijn collega's en ik heel erg gelukkig! We zijn blij dat we jullie hebben mogen helpen met jullie woonwensen. Groeten, Corné, Donna en Isabelle

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
09 april 2019
Door:
Arjan Wolters

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-09 18:02:08
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een prachtig cijfer! Bedankt meneer en mevrouw Wolters. Ik heb de verkoop van jullie woning met veel plezier gedaan. Groeten, Edward

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
22 maart 2019
Door:
Martijn

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-22 22:27:58
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling Martijn! Hier zijn wij echt blij mee. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning in Hoorn. Hartelijke groeten, Corné

6 , 1
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
J Schouten

Detailscore

Geweldig

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 maart 2019
Door:
Jan en Marja Plukkel

Detailscore

Alles is en was prima voor elkaar keurig geholpen als je belde

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-06 19:14:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn te lezen! We zijn erg blij met dit mooie cijfer. Groeten namens ons hele team.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
18 februari 2019
Door:
Kenny Weverink

Detailscore

Uit verleden al gezien als gedreven makelaar. Goede communicatie, heel duidelijk en goed luisterend oor. Dus keuze op corne was snel.gemaakt!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-18 21:25:17
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt Kenny, goed te horen! Groeten, Corné.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Rob

Detailscore

Super professioneel. Heel prettig in de omgang, deskundig, enthousiast en altijd afspraken nakomen. Top makelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 12:22:49
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt Rob voor deze mooie beoordeling! En nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen in de verkoop van jullie mooie woning in Venhuizen! Groeten, Corné.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.