Alle beoordelingen

4x1 Makelaardij

Hoorn

Adresgegevens
Hoorn
Breed 3a
1621KA
Tel: 0229285170
info@4x1.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

6 , 1
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
J Schouten

Detailscore

Geweldig

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 maart 2019
Door:
Jan en Marja Plukkel

Detailscore

Alles is en was prima voor elkaar keurig geholpen als je belde

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-06 19:14:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn te lezen! We zijn erg blij met dit mooie cijfer. Groeten namens ons hele team.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
18 februari 2019
Door:
Kenny Weverink

Detailscore

Uit verleden al gezien als gedreven makelaar. Goede communicatie, heel duidelijk en goed luisterend oor. Dus keuze op corne was snel.gemaakt!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-18 21:25:17
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt Kenny, goed te horen! Groeten, Corné.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Rob

Detailscore

Super professioneel. Heel prettig in de omgang, deskundig, enthousiast en altijd afspraken nakomen. Top makelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 12:22:49
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt Rob voor deze mooie beoordeling! En nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen in de verkoop van jullie mooie woning in Venhuizen! Groeten, Corné.

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Dennis van der Feer

Detailscore

Enthausiast, kennis en kundig. Persoonlijke benadering vond ik erg prettig, daarnaast is huis binnen 3 weken verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 09:20:19
Reactie:
4x1 Makelaardij

Fantastisch, een 9,6! Daar zijn wij heel blij mee. Hartelijk dank dat we uw huis mochten verkopen. Hartelijke groet, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
25 januari 2019
Door:
G. van Groen

Detailscore

Mijn ervaring met Edward is in één woord geweldig. Hij heeft mij in alles bijgestaan. Kan mij geen betere makelaar wensen en kan hem aan iedereen aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 09:17:11
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel Mevrouw Groen! Tja.. het ging niet helemaal zonder slag of stoot, maar het is ons met elkaar gelukt uw woning te verkopen. Nogmaals van Harte Gefeliciteerd! Groeten, Edward

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
20 december 2018
Door:
J Nooij

Detailscore

Van de 3 makelaars die ik een offerte had gevraagd vroeg meneer van Dis de hoogste prijs voor mijn appartement. Het appartement werd ervoor verkocht na de open dag .Dat was super.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-20 13:43:57
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste heer Nooij, Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. Mijn team en ik hebben u graag geholpen bij de verkoop van uw appartement. Hartelijke groeten, Corné.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
10 december 2018
Door:
Jan Bosch

Detailscore

Prettige samenwerking ?

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-10 16:18:47
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste heer Bosch, hartelijk dank voor uw beoordeling! Hartelijke groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
18 november 2018
Door:
Richard en Harry

Detailscore

Beste Corne, Nu wij willen jouw en jullie vestiging beoordelen met een 10 want wat een fijn persoon ben je om mee samen te werken en wat een advies heb je ons gegeven TOP! En zo snel al verkocht binnen 1 week wat wij zeker niet verwacht hadden. Maar ook de begeleiding verder is SUPER wij kunnen jullie dan ook alleen maar bedanken voor een goed en prettige samenwerking en zullen jullie zeker aan bevelen aan onze vrienden familie en kennissen. Names Richard [Meer]

Beste Corne, Nu wij willen jouw en jullie vestiging beoordelen met een 10 want wat een fijn persoon ben je om mee samen te werken en wat een advies heb je ons gegeven TOP! En zo snel al verkocht binnen 1 week wat wij zeker niet verwacht hadden. Maar ook de begeleiding verder is SUPER wij kunnen jullie dan ook alleen maar bedanken voor een goed en prettige samenwerking en zullen jullie zeker aan bevelen aan onze vrienden familie en kennissen. Names Richard en Mijzelf heel hartelijk dank voor je fijne en prettige samenwerking TOP !) Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-18 22:00:26
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Het was inderdaad een prettige samenwerking met elkaar. Hartelijke groeten, Corné

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
08 oktober 2018
Door:
G.Meijnckens

Detailscore

Prima,snel accuraat .zeer tevreden

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-08 15:06:50
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel heer Meijnckens, ik ben er even stil van! Groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
01 september 2018
Door:
Koen Kluft

Detailscore

Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning aan ons had verkocht. Nu wilde wij deze zelfde woning weer verkopen en een aankoop doen aan de andere kant van Nederland... Na een belletje kwam Edward dezelfde middag nog langs, een paar dagen later kwam hij met een voorstel en binnen no time was de woning verkocht. De manier van verkopen was Edwards idee, en heeft als resultaat gehad dat wij zeer tevreden terug kijken op [Meer]

Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning aan ons had verkocht. Nu wilde wij deze zelfde woning weer verkopen en een aankoop doen aan de andere kant van Nederland... Na een belletje kwam Edward dezelfde middag nog langs, een paar dagen later kwam hij met een voorstel en binnen no time was de woning verkocht. De manier van verkopen was Edwards idee, en heeft als resultaat gehad dat wij zeer tevreden terug kijken op het proces, maar ook (vooral) op de uitkomst. De aankoop ging ook goed... Daar heeft Edward zijn kosten ook meer dan terug verdiend. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-01 16:31:04
Reactie:
4x1 Makelaardij

Koen, hartelijk dank voor deze beoordeling. Zowel de verkoop al de aankoop heb ik met veel plezier voor jullie begeleid. Hartelijke groet, Edward

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
19 augustus 2018
Door:
p.Karsten

Detailscore

erg vriendelijk, duidelijk, meedenkend en zakelijk.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-19 15:53:32
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling! Het verkopen van uw woning heb ik ook echt met plezier gedaan. Groeten, Corné

9 , 1
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 augustus 2018
Door:
Jos de Groot

Detailscore

Prettige samenwerking en een snelle verkoop. Een betrokken makelaar met een goede communicatie en een gedegen advies. Deze makelaar reageert snel en je hebt het gevoel dat je hem elk moment kunt bereiken.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-06 15:35:01
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste meneer de Groot, wat een mooi woorden! De verkoop van uw woning heb ik met plezier mogen begeleiden. Hartelijke groet, Edward

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
05 augustus 2018
Door:
Martien Kluft

Detailscore

Prima makelaar, professioneel, kennis van zaken, betrouwbaar en toch persoonlijk

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-05 18:14:39
Reactie:
4x1 Makelaardij

Martien, bedankt!

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Aad Sneeboer

Detailscore

ik heb over het algemeen niet een hoge muts op van makelaars maar bij de keuze van 4 x 1 gaan al mijn verwachtingen te boven. het in bij 4 x 1 de juiste keuze geweest

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-01 11:21:16
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fantastisch dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen, daar doen we het voor! Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Groet, 4x1

9 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
28 juli 2018
Door:
Henk de Groot

Detailscore

geweldige begeleiding bij de supersnelle verkoop !

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-28 10:17:45
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u meneer de Groot! Wat een mooi cijfer zeg. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

8 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juni 2018
Door:
Joran Veenstra

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-29 14:02:53
Reactie:
4x1 Makelaardij

Hartelijk dank Joran, voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team 4x1 Makelaardij

9 , 4
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
26 juni 2018
Door:
Onno

Detailscore

Zeer positief. Gedreven in zijn werk en een prettige en professionele houding.

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-26 16:37:07
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste Onno, hartelijk dank voor de mooie woorden en het prachtige cijfer!

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
25 juni 2018
Door:
Henk Venbroek

Detailscore

Perfect goeie afspraken

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-25 11:53:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt voor deze mooie beoordeling heer Venbroek! Hier ben ik even stil van.... Het was fijn om met u samen te werken. Met vriendelijke groet, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
15 juni 2018
Door:
W.E. Hasselt-Kerkhof

Detailscore

Edward Roozendaal heeft ons geholpen met de aankoop van ons droomhuis in Castricum. Wij hebben ons gesteund gevoeld. Tijdens de onzekere momenten van de financiering werden we gerust gesteld waar nodig en naar de overdracht toe hadden wij het gevoel dat er gewoon niets verkeerd kon gaan overal is aan gedacht en wij werden in het hele proces professioneel bijgestaan. Top begeleiding!

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-15 20:05:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wow, Wendy en Gerard, wat een mooie woorden zeg. Hartelijk dank hiervoor. Heel veel woonplezier in Castricum. Met vriendelijke groet, Edward

9 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 juni 2018
Door:
g venverloo

Detailscore

goede afspraken, snel antwoord, uitstekend bereikbaar

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-06 15:57:00
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste Gerard, hartelijk dank voor je beoordeling. Groet, Corné

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
05 juni 2018
Door:
Robert Oudkerk Pool

Detailscore

Wij hebben een hele prettige verkoop en nu ook aankoopervaring met Corné van Dis en zijn collega's. Heel correct en deskundig geholpen op een persoonlijke manier. Wij hebben 4x1 al bij meerdere personen positief aanbevolen!

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-05 20:39:10
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dan hiervoor! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen.

9 , 7
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
15 mei 2018
Door:
Leony hofman

Detailscore

Vriendelijke man,..niet opdringerig.... Doet echt zn werk goed...stipt...en komt zn afspraak altijd na!!! Kortom een top makelaar!!!

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-15 15:10:44
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank mevrouw Hofman.

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
07 mei 2018
Door:
Gré en Dick Ham

Detailscore

Een plzierig persoon die volgens ons bij verkopende partij en aspirant koper het vertrouwen heeft.

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-07 14:39:45
Reactie:
4x1 Makelaardij

Meneer en mevrouw Ham, heel erg bedankt voor deze beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee. Hartelijke groeten, Corné.

9 , 7
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
26 april 2018
Door:
Sanne Chen

Detailscore

Corné is een hele fijne makelaar. Vriendelijk, kennis van zaken, ontspannen sfeer en humor. Empatisch. Zeker iemand waar je een huis, wat een belangrijk moment in je leven is, mee wilt kopen of verkopen. Top.

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-26 16:16:51
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank je wel Sanne, voor deze mooie beoordeling.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.