Alle beoordelingen

4x1 Makelaardij

Hoorn

Adresgegevens
Hoorn
Breed 3a
1621KA
Tel: 0229285170
info@4x1.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
20 december 2018
Door:
J Nooij

Detailscore

Van de 3 makelaars die ik een offerte had gevraagd vroeg meneer van Dis de hoogste prijs voor mijn appartement. Het appartement werd ervoor verkocht na de open dag .Dat was super.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-20 13:43:57
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste heer Nooij, Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. Mijn team en ik hebben u graag geholpen bij de verkoop van uw appartement. Hartelijke groeten, Corné.

9 , 5
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
10 december 2018
Door:
Jan Bosch

Detailscore

Prettige samenwerking ?

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-10 16:18:47
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste heer Bosch, hartelijk dank voor uw beoordeling! Hartelijke groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
18 november 2018
Door:
Richard en Harry

Detailscore

Beste Corne, Nu wij willen jouw en jullie vestiging beoordelen met een 10 want wat een fijn persoon ben je om mee samen te werken en wat een advies heb je ons gegeven TOP! En zo snel al verkocht binnen 1 week wat wij zeker niet verwacht hadden. Maar ook de begeleiding verder is SUPER wij kunnen jullie dan ook alleen maar bedanken voor een goed en prettige samenwerking en zullen jullie zeker aan bevelen aan onze vrienden familie en kennissen. Names Richard [Meer]

Beste Corne, Nu wij willen jouw en jullie vestiging beoordelen met een 10 want wat een fijn persoon ben je om mee samen te werken en wat een advies heb je ons gegeven TOP! En zo snel al verkocht binnen 1 week wat wij zeker niet verwacht hadden. Maar ook de begeleiding verder is SUPER wij kunnen jullie dan ook alleen maar bedanken voor een goed en prettige samenwerking en zullen jullie zeker aan bevelen aan onze vrienden familie en kennissen. Names Richard en Mijzelf heel hartelijk dank voor je fijne en prettige samenwerking TOP !) Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-18 22:00:26
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Het was inderdaad een prettige samenwerking met elkaar. Hartelijke groeten, Corné

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
08 oktober 2018
Door:
G.Meijnckens

Detailscore

Prima,snel accuraat .zeer tevreden

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-08 15:06:50
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel heer Meijnckens, ik ben er even stil van! Groeten, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
01 september 2018
Door:
Koen Kluft

Detailscore

Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning aan ons had verkocht. Nu wilde wij deze zelfde woning weer verkopen en een aankoop doen aan de andere kant van Nederland... Na een belletje kwam Edward dezelfde middag nog langs, een paar dagen later kwam hij met een voorstel en binnen no time was de woning verkocht. De manier van verkopen was Edwards idee, en heeft als resultaat gehad dat wij zeer tevreden terug kijken op [Meer]

Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning aan ons had verkocht. Nu wilde wij deze zelfde woning weer verkopen en een aankoop doen aan de andere kant van Nederland... Na een belletje kwam Edward dezelfde middag nog langs, een paar dagen later kwam hij met een voorstel en binnen no time was de woning verkocht. De manier van verkopen was Edwards idee, en heeft als resultaat gehad dat wij zeer tevreden terug kijken op het proces, maar ook (vooral) op de uitkomst. De aankoop ging ook goed... Daar heeft Edward zijn kosten ook meer dan terug verdiend. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-01 16:31:04
Reactie:
4x1 Makelaardij

Koen, hartelijk dank voor deze beoordeling. Zowel de verkoop al de aankoop heb ik met veel plezier voor jullie begeleid. Hartelijke groet, Edward

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
19 augustus 2018
Door:
p.Karsten

Detailscore

erg vriendelijk, duidelijk, meedenkend en zakelijk.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-19 15:53:32
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling! Het verkopen van uw woning heb ik ook echt met plezier gedaan. Groeten, Corné

9 , 1
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 augustus 2018
Door:
Jos de Groot

Detailscore

Prettige samenwerking en een snelle verkoop. Een betrokken makelaar met een goede communicatie en een gedegen advies. Deze makelaar reageert snel en je hebt het gevoel dat je hem elk moment kunt bereiken.

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-06 15:35:01
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste meneer de Groot, wat een mooi woorden! De verkoop van uw woning heb ik met plezier mogen begeleiden. Hartelijke groet, Edward

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
05 augustus 2018
Door:
Martien Kluft

Detailscore

Prima makelaar, professioneel, kennis van zaken, betrouwbaar en toch persoonlijk

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-05 18:14:39
Reactie:
4x1 Makelaardij

Martien, bedankt!

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Aad Sneeboer

Detailscore

ik heb over het algemeen niet een hoge muts op van makelaars maar bij de keuze van 4 x 1 gaan al mijn verwachtingen te boven. het in bij 4 x 1 de juiste keuze geweest

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-01 11:21:16
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat fantastisch dat wij uw verwachtingen hebben overtroffen, daar doen we het voor! Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Groet, 4x1

9 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
28 juli 2018
Door:
Henk de Groot

Detailscore

geweldige begeleiding bij de supersnelle verkoop !

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-28 10:17:45
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u meneer de Groot! Wat een mooi cijfer zeg. Groeten, Team 4x1 Makelaardij

8 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 juni 2018
Door:
Joran Veenstra

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-29 14:02:53
Reactie:
4x1 Makelaardij

Hartelijk dank Joran, voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team 4x1 Makelaardij

9 , 4
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
26 juni 2018
Door:
Onno

Detailscore

Zeer positief. Gedreven in zijn werk en een prettige en professionele houding.

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-26 16:37:07
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste Onno, hartelijk dank voor de mooie woorden en het prachtige cijfer!

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
25 juni 2018
Door:
Henk Venbroek

Detailscore

Perfect goeie afspraken

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-25 11:53:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Bedankt voor deze mooie beoordeling heer Venbroek! Hier ben ik even stil van.... Het was fijn om met u samen te werken. Met vriendelijke groet, Corné.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
15 juni 2018
Door:
W.E. Hasselt-Kerkhof

Detailscore

Edward Roozendaal heeft ons geholpen met de aankoop van ons droomhuis in Castricum. Wij hebben ons gesteund gevoeld. Tijdens de onzekere momenten van de financiering werden we gerust gesteld waar nodig en naar de overdracht toe hadden wij het gevoel dat er gewoon niets verkeerd kon gaan overal is aan gedacht en wij werden in het hele proces professioneel bijgestaan. Top begeleiding!

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-15 20:05:35
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wow, Wendy en Gerard, wat een mooie woorden zeg. Hartelijk dank hiervoor. Heel veel woonplezier in Castricum. Met vriendelijke groet, Edward

9 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
06 juni 2018
Door:
g venverloo

Detailscore

goede afspraken, snel antwoord, uitstekend bereikbaar

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-06 15:57:00
Reactie:
4x1 Makelaardij

Beste Gerard, hartelijk dank voor je beoordeling. Groet, Corné

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
05 juni 2018
Door:
Robert Oudkerk Pool

Detailscore

Wij hebben een hele prettige verkoop en nu ook aankoopervaring met Corné van Dis en zijn collega's. Heel correct en deskundig geholpen op een persoonlijke manier. Wij hebben 4x1 al bij meerdere personen positief aanbevolen!

Reactie makelaar
Datum:
2018-06-05 20:39:10
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dan hiervoor! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen.

9 , 7
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
15 mei 2018
Door:
Leony hofman

Detailscore

Vriendelijke man,..niet opdringerig.... Doet echt zn werk goed...stipt...en komt zn afspraak altijd na!!! Kortom een top makelaar!!!

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-15 15:10:44
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank mevrouw Hofman.

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
07 mei 2018
Door:
Gré en Dick Ham

Detailscore

Een plzierig persoon die volgens ons bij verkopende partij en aspirant koper het vertrouwen heeft.

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-07 14:39:45
Reactie:
4x1 Makelaardij

Meneer en mevrouw Ham, heel erg bedankt voor deze beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee. Hartelijke groeten, Corné.

9 , 7
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
26 april 2018
Door:
Sanne Chen

Detailscore

Corné is een hele fijne makelaar. Vriendelijk, kennis van zaken, ontspannen sfeer en humor. Empatisch. Zeker iemand waar je een huis, wat een belangrijk moment in je leven is, mee wilt kopen of verkopen. Top.

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-26 16:16:51
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank je wel Sanne, voor deze mooie beoordeling.

9 , 6
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
16 april 2018
Door:
mirjam

Detailscore

geduldig, zeer klantvriendelijk en hulp op maat. rekening houdend met wensen en situatie. Super fijne makelaar. Maar sowieso hele kantoor ook super kwaliteit.

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-16 19:48:05
Reactie:
4x1 Makelaardij

Hartelijk dank Mirjam, dat is fijn te horen.

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
12 april 2018
Door:
Elly Badra-Poel

Detailscore

Corné is een Topverkoper, die zijn Talenten niet in de grond stopt. Toen wij op 19 januari j.l. een vrijblijvende afspraak met hem hadden voor “Stille Verkoop” van ons huis, kwamen wij in een ‘roller coaster’ terecht. In no time stond ons huis op de site van 4x1-Makelaardij en op Funda, in een práchtige presentatie. Binnen vijf weken was de woning verkocht, voor een prijs waar we alleen maar van konden dromen, Chapeau! Nu gaan wij naar een mooie, [Meer]

Corné is een Topverkoper, die zijn Talenten niet in de grond stopt. Toen wij op 19 januari j.l. een vrijblijvende afspraak met hem hadden voor “Stille Verkoop” van ons huis, kwamen wij in een ‘roller coaster’ terecht. In no time stond ons huis op de site van 4x1-Makelaardij en op Funda, in een práchtige presentatie. Binnen vijf weken was de woning verkocht, voor een prijs waar we alleen maar van konden dromen, Chapeau! Nu gaan wij naar een mooie, nieuwe –toekomstbestendige-, Seniorenwoning. Wij zijn ontzéttend blij met 4x1-Makelaardij. Corné is een KANJER, die vanaf dag 1 je zorgen uit handen neemt. Hij kost wel een paar centen mensen, maar dan héb je ook wat… Alle waarde naar zijn geld, zei mijn moeder altijd! Magdy en Elly Badra Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-12 07:36:01
Reactie:
4x1 Makelaardij

Meneer en mevrouw Badra, heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Ik kijk met plezier terug op onze samenwerking. Groeten, Corné

9 , 8
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
07 april 2018
Door:
Koning

Detailscore

Goed gevoel. Niets was TE veel

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-07 21:40:02
Reactie:
4x1 Makelaardij

Wat een prachtig cijfer zeg, hartelijk dan meneer en mevrouw Koning.

10 , 0
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
03 april 2018
Door:
Myra Oudendijk

Detailscore

Edward heeft het mij ten alle tijde en met name tijdens het hele proces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en mede door de hoge kwaliteit van communicatie en vakkundigheid is het zo goed verlopen. Hoe kies je de juiste makelaar? Vanaf de eerste ontmoeting was Edward duidelijk, nam de tijd, antwoordde al mijn vragen en begreep de punten die ik belangrijk vond. Die eerste ontmoeting en prettig gesprek was voor mij doorslaggevend waarom ik met Edward in zee wilde gaan. [Meer]

Edward heeft het mij ten alle tijde en met name tijdens het hele proces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en mede door de hoge kwaliteit van communicatie en vakkundigheid is het zo goed verlopen. Hoe kies je de juiste makelaar? Vanaf de eerste ontmoeting was Edward duidelijk, nam de tijd, antwoordde al mijn vragen en begreep de punten die ik belangrijk vond. Die eerste ontmoeting en prettig gesprek was voor mij doorslaggevend waarom ik met Edward in zee wilde gaan. Dank je wel Edward! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-04-03 14:04:09
Reactie:
4x1 Makelaardij

Myra, hartelijk voor je reactie. Mooi te lezen. Groeten, Edward

9 , 2
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
29 maart 2018
Door:
s.prins

Detailscore

zeer correct

Reactie makelaar
Datum:
2018-03-29 22:07:07
Reactie:
4x1 Makelaardij

Dank u wel meneer Prins!

8 , 9
Kantoor:
4x1 Makelaardij
Datum:
21 februari 2018
Door:
Milko

Detailscore

Hallo Corne, Waarom heb ik gekozen voor 4x1 Makelaardij? Na wat navraag te hebben gedaan bij klanten van 4x1 Makelaardij in de buurt, heb ik een beeld gekregen van hoe hun te werk gingen en dat was de manier die ik goed vond. Afspraak gemaakt met 4x1 Makelaardij voor een vrijblijvende offerte en wat zij vonden van mijn huis en wat en hoe ze dachten mijn huis te kunnen verkopen. Diverse opties besproken en ik heb gekozen voor ‘een [Meer]

Hallo Corne, Waarom heb ik gekozen voor 4x1 Makelaardij? Na wat navraag te hebben gedaan bij klanten van 4x1 Makelaardij in de buurt, heb ik een beeld gekregen van hoe hun te werk gingen en dat was de manier die ik goed vond. Afspraak gemaakt met 4x1 Makelaardij voor een vrijblijvende offerte en wat zij vonden van mijn huis en wat en hoe ze dachten mijn huis te kunnen verkopen. Diverse opties besproken en ik heb gekozen voor ‘een bieden vanaf prijs’. Hierbij kunnen meerdere mensen een bod doen. De ’ prijs vanaf’ was snel bepaald en diverse bezoekers gehad. Er waren diverse mensen die een bod hebben gedaan. Mijn huis is verkocht in een meestal rustige tijd het einde van het jaar en ik heb het bedrag gekregen wat we vooraf al hadden besproken. De begeleiding, was erg goed, ook bij de definitieve deal, omdat er nog al wat extra haken en ogen bij kwamen die onvoorzien waren. Waarom kiezen van 4x1 Makelaardij: 1 reële vraagprijs voor je huis 2 prettige begeleiding 3 goede prijs kwaliteitsverhouding Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-21 20:19:14
Reactie:
4x1 Makelaardij

Hartelijk dank Milko voor je mooie beoordeling! Groeten, Team 4x1 Makelaardij

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.