Edward Roozendaal

4x1 Makelaardij, Hoorn


Contactinformatie
Breed 3a
1621KA Hoorn
Tel:06-10501615
E-mail:Edwardroozendaal@4x1.nl
Home:http://www.4x1.nl

Over Edward Roozendaal

Makelaar met een missie Goed communiceren. Creatief denken

Edward Roozendaal heeft een duidelijk doel: altijd het allerbeste zien te bereiken voor de opdrachtgevers van 4x1 Makelaardij. Of het nu om een kopende of verkopende partij gaat. Een professional die al zo’n vijftien jaar met passie actief is in de makelaardij. Die gedreven is en geniet van zowel de zakelijke als de menselijke kant van het makelen. Kortom, een makelaar met een missie.

“Er is niets leuker dan mensen enthousiast krijgen voor een woning. “Om ze te zien stralen wanneer ze de sleutel krijgen van hun nieuwe woning. Omdat ik zelf met mijn vrouw en drie kinderen een plezierig gezinsleven heb, herken ik dat gevoel elke keer weer. Want wat is er nu fijner dan na je werk of studie weer terugkomen in een woning die echt naar wens is. Een huis waar je echt thuis bent. Woongenot is enorm waardevol. Dat gun je iedereen.”


Makelaarskantoor

4x1 Makelaardij

Hoorn

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 9 , 0
  Makelaar:
  Edward Roozendaal
  Datum:
  2019-05-21 19:09:20
  Beoordelaar:
  Anneke Bromet

  Edward is echt een heel lief en warm mens, hij leeft echt met ...

  Edward is echt een heel lief en warm mens, hij leeft echt met je mee. Het is toch een grote stap om je huis waarin je met heel veel plezier hebt gewoond te verlaten wegens omstandigheden. Maar het is snel en goed gegaan. Edward bedankt, je krijgt van mij een 10! Anneke Bromet

  Dank je wel Anneke! Fijn zeg dat je zo positief bent. En nogmaals heel hartelijk dank voor de heerlijke taartjes! Groeten, Edward.

 • 9 , 6
  Makelaar:
  Edward Roozendaal
  Datum:
  2019-04-09 18:02:08
  Beoordelaar:
  Arjan Wolters

  Wat een prachtig cijfer! Bedankt meneer en mevrouw Wolters. Ik heb de verkoop van jullie woning met veel plezier gedaan. Groeten, Edward

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Edward Roozendaal
  Datum:
  2019-01-25 09:17:11
  Beoordelaar:
  G. van Groen

  Mijn ervaring met Edward is in één woord geweldig. Hij heeft mij in ...

  Mijn ervaring met Edward is in één woord geweldig. Hij heeft mij in alles bijgestaan. Kan mij geen betere makelaar wensen en kan hem aan iedereen aanbevelen.

  Dank u wel Mevrouw Groen! Tja.. het ging niet helemaal zonder slag of stoot, maar het is ons met elkaar gelukt uw woning te verkopen. Nogmaals van Harte Gefeliciteerd! Groeten, Edward

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Edward Roozendaal
  Datum:
  2018-09-01 16:31:04
  Beoordelaar:
  Koen Kluft

  Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning ...

  Wij kenden Edward al omdat hij een heel aantal jaar terug een woning aan ons had verkocht. Nu wilde wij deze zelfde woning weer verkopen en een aankoop doen aan de andere kant van Nederland... Na een belletje kwam Edward dezelfde middag nog langs, een paar dagen later kwam hij met een voorstel en binnen no time was de woning verkocht. De manier van verkopen was Edwards idee, en heeft als resultaat gehad dat wij zeer tevreden terug kijken op het proces, maar ook (vooral) op de uitkomst. De aankoop ging ook goed... Daar heeft Edward zijn kosten ook meer dan terug verdiend.

  Koen, hartelijk dank voor deze beoordeling. Zowel de verkoop al de aankoop heb ik met veel plezier voor jullie begeleid. Hartelijke groet, Edward

 • 9 , 1
  Makelaar:
  Edward Roozendaal
  Datum:
  2018-08-06 15:35:01
  Beoordelaar:
  Jos de Groot

  Prettige samenwerking en een snelle verkoop. Een betrokken makelaar met een goede communicatie ...

  Prettige samenwerking en een snelle verkoop. Een betrokken makelaar met een goede communicatie en een gedegen advies. Deze makelaar reageert snel en je hebt het gevoel dat je hem elk moment kunt bereiken.

  Beste meneer de Groot, wat een mooi woorden! De verkoop van uw woning heb ik met plezier mogen begeleiden. Hartelijke groet, Edward

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.