Alle beoordelingen

MOOI WONEN Makelaars

Houten

Adresgegevens
Houten
OFFICES XL, Kokermolen 6
3994 DH
Tel: 06 2332 4300
denise@mooi-wonen.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
19 februari 2020
Door:
Judith

Detailscore

Denise heeft ons met zowel aankoop als verkoop geholpen. Vooral haar realistische benadering, focus op goede foto’s en een marketingstrategie en haar vriendelijke en professionele houding, spraken ons vanaf het begin aan. De samenwerking was heel fijn! Ze was heel duidelijk naar ons mbt verwachtingen en acties en was goed bereikbaar. Met name bij de verkoop van onze woning heeft ze onze verwachtingen overtroffen qua prijs en snelheid. Dit kwam mede door de fantastische foto’s (ze is er zelf [Meer]

Denise heeft ons met zowel aankoop als verkoop geholpen. Vooral haar realistische benadering, focus op goede foto’s en een marketingstrategie en haar vriendelijke en professionele houding, spraken ons vanaf het begin aan. De samenwerking was heel fijn! Ze was heel duidelijk naar ons mbt verwachtingen en acties en was goed bereikbaar. Met name bij de verkoop van onze woning heeft ze onze verwachtingen overtroffen qua prijs en snelheid. Dit kwam mede door de fantastische foto’s (ze is er zelf bij en let op alle details) en haar strategie tijdens de bezichtigingen. We raden haar zeker aan! Minder

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
18 februari 2020
Door:
Maikel

Detailscore

Denise heeft al onze verwachtingen overtroffen. Sowieso accuraat en op tijd afspraken nakomend. Hart voor de zaak, wat past bij eigen ondernemerschap. Bovenal een verkoopprijs voor elkaar gekregen wat al onze verwachtingen oversteeg. Een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
17 februari 2020
Door:
Stefan van Wijk

Detailscore

Prettige samenwerking, fijne communicatie en erg mooie prijs voor het huis uiteindelijk!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
14 februari 2020
Door:
Anja Leuris

Detailscore

Het is fijn om met Denise te werken. Ze is een professional, zeer actief, goed te bereiken en weet een heel goed resultaat te behalen. Ik kan iedereen haar aanbevelen. Omdat zij alleen werkt heb je ook alleen maar het haar te maken. Dat is erg fijn.

9 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
11 februari 2020
Door:
Marco van Dijk

Detailscore

We zijn zeer tevreden over het gehele verloop! Denise zet zich met veel passie in en is zeer gedreven om haar en ons doel te bereiken. De communicatie met Denise is zeer prettig, blijft kalm op de spannende momenten en regelt alles tot in de puntjes tot het moment van overdracht. Heel fijn en ik kan haar als makelaar iedereen aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
11 februari 2020
Door:
Patrick en Monica

Detailscore

Wij raden Mooi Wonen Makelaars bij iedereen aan. Denise heeft voor ons heel erg haar best gedaan. Mede dankzij haar hebben wij onze nieuwe woning onder de taxatiewaarde gekocht en heeft zij onze huidige woning boven de taxatiewaarde verkocht! Ook heeft zij zich extra ingespannen voor het rond krijgen van de financiering.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
21 januari 2020
Door:
Sander

Detailscore

Wij hebben hele goede ervaringen met Denise van Mooi Wonen Makelaars. Ze heeft absoluut geen 9 tot 17 mentaliteit, is altijd bereikbaar, ook in het weekend en laat op de avond. Ze schakelt snel en heeft een heel mooi resultaat behaald bij het verkopen van ons huis. Wij zouden haar bij iedereen die een huis wil verkopen altijd aanraden!

9 , 9
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
20 januari 2020
Door:
Lisa

Detailscore

Hele goede ervaring gehad met Denise van Mooi Wonen Makelaars. Schakelt snel en gaat voor het beste resultaat!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
09 december 2019
Door:
Laura van Kampen

Detailscore

Wederom zeer tevreden over de deskundigheid, strategie en creatieve insteek van Denise. 2 jaar geleden hebben wij ons eigen huis zeer snel en goed verkocht en nu ook een ander huis in de familie. Denise is goed bereikbaar en staat echt voor je klaar.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
01 december 2019
Door:
Karin Jong

Detailscore

Denise heeft al onze verwachtingen overtroffen. Sowieso accuraat en op tijd afspraken nakomend. Hart voor de zaak, wat past bij eigen ondernemerschap. Bovenal een verkoopprijs voor elkaar gekregen wat al onze verwachtingen oversteeg. Een aanrader!

9 , 6
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
18 november 2019
Door:
Mark en Kim

Detailscore

Denise Oskam verstaat haar vak heel goed en heeft een uitstekende kennis van de lokale huizenmarkt. Ze weet in korte tijd veel potentiële kopers enthousiast te maken over de woning. Is heel duidelijk in haar communicatie en is ook buiten kantooruren aan het werk om de verkoop rond te krijgen.

9 , 5
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
12 november 2019
Door:
Denise

Detailscore

Erg tevreden over de aanpak van Denise. Ze bijt zich vast in de verkoop van de woning en ze heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Mijn woning was binnen enkele dagen verkocht, boven de vraagprijs.

9 , 9
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Anneke en Guus

Detailscore

Wij zijn heel tevreden over Denise als aankoopmakelaar. Ze handelt proactief, communiceert helder, komt afspraken goed na, is vasthoudend en heeft goede marktkennis.

9 , 7
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
02 oktober 2019
Door:
Heleen van Holten

Detailscore

Zeer tevreden. Denise benadert een verkoop vanuit de wens en behoefte van de koper die zij heel goed aanvoelt. Zij handelt niet vanuit een huis wat ze wil verkopen aan iedereen die het maar kopen wil. Zij is erg gemotiveerd en betrokken en weet precies waar het over gaat.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
23 september 2019
Door:
Melanie Kuhne

Detailscore

Ik ben heel erg tevreden over Mooi Wonen Makelaars. Denise luistert aandachtig, geeft advies en is tijdens een toch wel spannende tijd een rustige en goede steun geweest voor mij! De verkoop van mijn appartement is super verlopen! Bedankt Denise en team!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
06 september 2019
Door:
Femke Brink

Detailscore

Denise heeft onze woning goed verkocht. Fijne communicatie en staat je altijd snel te woord. In mijn geval zeer meedenkend en begripvol vanwege een lastige situatie. Opleveringstermijn heeft ze zo lang mogelijk gehouden om mij en mijn kinderen de kans te geven om een nieuwe woning te zoeken. Kortom een fijn contact gehad!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
24 augustus 2019
Door:
Bert Spinhoven

Detailscore

Vakkundig en doeltreffend. Resultaat behaald door juiste strategische keuzes.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
17 juli 2019
Door:
Claudia

Detailscore

Het prettige aan werken met Denise Oskam is dat zij met een frisse en open blik kijkt naar het verkoop proces van een woning. Hiermee wijkt zij in positieve zin af van andere makelaars met een zeer succesvolle verkoop van mijn huis als resultaat.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
01 juli 2019
Door:
Nadine Leemkuil

Detailscore

Werken met Denise Oskam is zeer prettig. Ze staat voor haar product en helpt jouw woning te verkopen tegen een nog mooiere prijs dan dat je zelf verwacht. Door nauw contact over alle gangbare zaken vooraf aan verkoop, tijdens en erna geeft je het gevoel dat jij geen nummer bent. Via haar nu 2 huizen verkocht en 1 gekocht (5 jaar tijd) de volgende aankoop of koop kies ik zonder twijfel haar weer.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
01 juli 2019
Door:
Marcel de Bie

Detailscore

Denise is een makelaar zoals iedereen dat zou willen; proactief, zeer goede communicatie, zeer actief en een echte professional. Ze is zeer betrokken bij iedere stap in het processen en komt alle afspraken na. Ze wijkt af van de patronen van de standaard makelaars en dat maakt het verschil. Wij zouden iedereen aanraden Denise te kiezen als makelaar in Houten en omgeving bij de verkoop óf aankoop van een woning.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
01 juli 2019
Door:
Ton Goeman

Detailscore

Denise Oskam is voor ons een zeer deskundige, nauw betrokken makelaar die ons adequaat, efficiënt en snel begeleid heeft bij het verkoopproces van ons huis. Hulde! Ton en Mineke

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
19 juni 2019
Door:
Ellen van Ravenswaaij

Detailscore

Denise heeft ons heel vakkundig en goed geholpen tijdens de verkoop van ons huis. Heel prettig dat Denise snel bereikbaar was en ons goed op de hoogte hield van het proces, ze bijt zich echt vast in het project. Over de foto's en tekst waren we ook erg te spreken. Ik zou Denise zeker aanraden als makelaar!

9 , 5
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
19 juni 2019
Door:
Rob Ruppert

Detailscore

Wij hebben Denise ervaren als een prettige en zeer betrokken makelaar. Ze heeft onze woning voor een prachtige prijs weten te verkopen en zijn blij met het gehele verloop van het traject.

9 , 5
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
31 mei 2019
Door:
Laura

Detailscore

Hele fijne samenwerking! Denise bijt zich vast in een project en zoekt alles uit. Ook dingen waar je als koper of verkoper niet aan denkt. Ze regeert snel en je hebt snel antwoord op vragen. Geeft professioneel en eerlijk advies. Ik zou haar iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN Makelaars
Datum:
05 mei 2019
Door:
Ilse

Detailscore

Snel schakelen is een toverwoord en bij Denise werkelijkheid !Door haar gedrevenheid, enthousiasme, snel schakelen en kundigheid is mijn huis binnen twee dagen verkocht en ook nog eens boven de verkoopprijs ! Ben erg blij hoe ze heeft geholpen om het gehele verkooptraject zo snel af te ronden. Top !! Zoek je een goede makelaar ? Ik zou zeker voor Denise kiezen !

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.