Alle beoordelingen

MOOI WONEN

Houten

Adresgegevens
Houten
OFFICES XL, Kokermolen 6
3994 DH
Tel: 06 2332 4300
denise@mooi-wonen.nu



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Anneke en Guus

Detailscore

Wij zijn heel tevreden over Denise als aankoopmakelaar. Ze handelt proactief, communiceert helder, komt afspraken goed na, is vasthoudend en heeft goede marktkennis.

9 , 7
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
02 oktober 2019
Door:
Heleen van Holten

Detailscore

Zeer tevreden. Denise benadert een verkoop vanuit de wens en behoefte van de koper die zij heel goed aanvoelt. Zij handelt niet vanuit een huis wat ze wil verkopen aan iedereen die het maar kopen wil. Zij is erg gemotiveerd en betrokken en weet precies waar het over gaat.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
23 september 2019
Door:
Melanie Kuhne

Detailscore

Ik ben heel erg tevreden over Mooi Wonen Makelaars. Denise luistert aandachtig, geeft advies en is tijdens een toch wel spannende tijd een rustige en goede steun geweest voor mij! De verkoop van mijn appartement is super verlopen! Bedankt Denise en team!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
06 september 2019
Door:
Femke Brink

Detailscore

Denise heeft onze woning goed verkocht. Fijne communicatie en staat je altijd snel te woord. In mijn geval zeer meedenkend en begripvol vanwege een lastige situatie. Opleveringstermijn heeft ze zo lang mogelijk gehouden om mij en mijn kinderen de kans te geven om een nieuwe woning te zoeken. Kortom een fijn contact gehad!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
24 augustus 2019
Door:
Bert Spinhoven

Detailscore

Vakkundig en doeltreffend. Resultaat behaald door juiste strategische keuzes.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
17 juli 2019
Door:
Claudia

Detailscore

Het prettige aan werken met Denise Oskam is dat zij met een frisse en open blik kijkt naar het verkoop proces van een woning. Hiermee wijkt zij in positieve zin af van andere makelaars met een zeer succesvolle verkoop van mijn huis als resultaat.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
01 juli 2019
Door:
Nadine Leemkuil

Detailscore

Werken met Denise Oskam is zeer prettig. Ze staat voor haar product en helpt jouw woning te verkopen tegen een nog mooiere prijs dan dat je zelf verwacht. Door nauw contact over alle gangbare zaken vooraf aan verkoop, tijdens en erna geeft je het gevoel dat jij geen nummer bent. Via haar nu 2 huizen verkocht en 1 gekocht (5 jaar tijd) de volgende aankoop of koop kies ik zonder twijfel haar weer.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
01 juli 2019
Door:
Marcel de Bie

Detailscore

Denise is een makelaar zoals iedereen dat zou willen; proactief, zeer goede communicatie, zeer actief en een echte professional. Ze is zeer betrokken bij iedere stap in het processen en komt alle afspraken na. Ze wijkt af van de patronen van de standaard makelaars en dat maakt het verschil. Wij zouden iedereen aanraden Denise te kiezen als makelaar in Houten en omgeving bij de verkoop óf aankoop van een woning.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
01 juli 2019
Door:
Ton Goeman

Detailscore

Denise Oskam is voor ons een zeer deskundige, nauw betrokken makelaar die ons adequaat, efficiënt en snel begeleid heeft bij het verkoopproces van ons huis. Hulde! Ton en Mineke

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
19 juni 2019
Door:
Ellen van Ravenswaaij

Detailscore

Denise heeft ons heel vakkundig en goed geholpen tijdens de verkoop van ons huis. Heel prettig dat Denise snel bereikbaar was en ons goed op de hoogte hield van het proces, ze bijt zich echt vast in het project. Over de foto's en tekst waren we ook erg te spreken. Ik zou Denise zeker aanraden als makelaar!

9 , 5
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
19 juni 2019
Door:
Rob Ruppert

Detailscore

Wij hebben Denise ervaren als een prettige en zeer betrokken makelaar. Ze heeft onze woning voor een prachtige prijs weten te verkopen en zijn blij met het gehele verloop van het traject.

9 , 5
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
31 mei 2019
Door:
Laura

Detailscore

Hele fijne samenwerking! Denise bijt zich vast in een project en zoekt alles uit. Ook dingen waar je als koper of verkoper niet aan denkt. Ze regeert snel en je hebt snel antwoord op vragen. Geeft professioneel en eerlijk advies. Ik zou haar iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
05 mei 2019
Door:
Ilse

Detailscore

Snel schakelen is een toverwoord en bij Denise werkelijkheid !Door haar gedrevenheid, enthousiasme, snel schakelen en kundigheid is mijn huis binnen twee dagen verkocht en ook nog eens boven de verkoopprijs ! Ben erg blij hoe ze heeft geholpen om het gehele verkooptraject zo snel af te ronden. Top !! Zoek je een goede makelaar ? Ik zou zeker voor Denise kiezen !

9 , 8
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
31 maart 2019
Door:
Susan

Detailscore

Zeer tevreden over het verkooptraject van ons huis. Met name onder de indruk van het eerste gesprek waarin Denise goed onderbouwd, met voorbeelden en cijfers, haar strategie toelichtte. Tevens ons keurig tijdens het hele traject geïnformeerd en afspraken nagekomen.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
20 maart 2019
Door:
Mark en Denise Duijndam

Detailscore

Denise is een zeer enthousiast en kundige makelaar, ze gaat voor de mensen door het vuur. We hebben ook ervaringen met makelaars die minder snel en enthousiast werken, wij geloven dat Denise met haar aanpak voor de beste resultaten zorgt!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
17 maart 2019
Door:
Gül Olgun

Detailscore

Gelijk bij ons eerste gesprek was er duidelijk een klik. Vanaf de start tot het moment van verkoop van mijn huis, heeft ze mij op alle manieren goed geholpen. In de spannende periode bleef ze steeds rustig en heeft ze mij echt bijgestaan. Ze is heel prettig in haar communicatie en geeft goede uitleg. Ze is echt een kanjer in haar werk: een dame die zelfverzekerd, goed in haar vak en betrouwbaar is. Ze heeft perfect resultaat geleverd. Ik heb [Meer]

Gelijk bij ons eerste gesprek was er duidelijk een klik. Vanaf de start tot het moment van verkoop van mijn huis, heeft ze mij op alle manieren goed geholpen. In de spannende periode bleef ze steeds rustig en heeft ze mij echt bijgestaan. Ze is heel prettig in haar communicatie en geeft goede uitleg. Ze is echt een kanjer in haar werk: een dame die zelfverzekerd, goed in haar vak en betrouwbaar is. Ze heeft perfect resultaat geleverd. Ik heb nog nooit een makelaar zoals zij meegemaakt. Ik ben haar dankbaar dat ze in dit proces bij me was.  Sta je op het punt om je huis te verkopen of een makelaar in te schakelen voor een aankoop, kan ik haar blindelings aanbevelen. Van mij krijgt ze een dikke 10! Mvg, Gül Olgun Minder

9 , 8
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
09 maart 2019
Door:
Reitze en Wilma Douma

Detailscore

Uitstekende service en snel handelen leidde tot een verkoopprijs hoger dan de vraagprijs en binnen een week verkocht. TOP dus.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
03 maart 2019
Door:
André en Wiete Rozema

Detailscore

Tijdens het gehele verkooptraject heeft Denise ons zeer kundig begeleid. De ervaring uit het verleden heeft ons geleerd dat andere makelaars het nog wel eens lieten afweten tijdens de onderhanderlingen. Denise heeft ons zeer proffesioneel van adviezen voorzien om zo te zorgen voor de beste verkoopprijs.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
24 januari 2019
Door:
Uilke Duinstra

Detailscore

Denise heeft ons huis heel snel verkocht. Ze gaf eerlijk advies over de verkoopstrategie en ze heeft het huis op een uitstekende manier gepresenteerd aan kopers. Foto's en beschrijving waren ook erg goed. Al met al super tevreden over hoe het gelopen is en blij met Denise als makelaar!

9 , 7
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
20 januari 2019
Door:
Bobby

Detailscore

Appartement snel verkocht via Denise. Aan de voorkant en tijdens de verkoop een extra stapje gezet. Ook vervanging tijdens de vakantie was net zo kundig en gedreven. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
21 december 2018
Door:
Marleen

Detailscore

Denise werkt met een goede en effectieve verkoopstrategie, communiceert snel en volledig en geeft blijk van een goede kennis van zaken.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
21 december 2018
Door:
Luc Gerrits

Detailscore

Super goed advies, open en eerlijke communicatie echt iemand met hart voor de zaak. Ik wens iedereen zo'n makelaar

9 , 5
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
18 december 2018
Door:
Ferry en Joyce van der Werf

Detailscore

Duidelijke communicatie, korte lijntjes, proactief, goede foto's, betrokken, flexibel. De belangrijkste punten waarom we voor de tweede keer voor Denise hebben gekozen. Onze woning is snel en voor een mooi bedrag verkocht. Denise heeft ons ook als aankoopmakelaar goed geadviseerd. Bedankt Denise, voor je hulp bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning.

10 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
11 december 2018
Door:
Jaap Steenbakkers

Detailscore

Denise heeft mijn woning mogen verkopen. Super aanpak, snel en zeer fraaie foto's met aansprekende tekst. Dit alles heeft mede geresulteerd in een hele snelle verkoop voor een mooi bedrag.

9 , 0
Kantoor:
MOOI WONEN
Datum:
23 november 2018
Door:
Karin Jacobs

Detailscore

Wij zijn erg enthousiast over Denis Oskam. Zij heeft onze woning goed verkocht ondanks dat wij niet veel investeringen hadden gedaan aan de woning in de tijd dat wij eigenaar waren. Zij heeft voor ons kunnen regelen dat de overdracht pas na lange tijd zou zijn zodat ik veel tijd had om op zoek te gaan naar een nieuwe woon en werk plek voor mezelf. Met zeer veel enthousiasme en betrokkenheid heeft zij de verkoop op zich genomen en goed [Meer]

Wij zijn erg enthousiast over Denis Oskam. Zij heeft onze woning goed verkocht ondanks dat wij niet veel investeringen hadden gedaan aan de woning in de tijd dat wij eigenaar waren. Zij heeft voor ons kunnen regelen dat de overdracht pas na lange tijd zou zijn zodat ik veel tijd had om op zoek te gaan naar een nieuwe woon en werk plek voor mezelf. Met zeer veel enthousiasme en betrokkenheid heeft zij de verkoop op zich genomen en goed geregeld. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.