Bericht

Peter de Vor Makelaardij V.O.F.

Hulsberg

Adresgegevens
Vestiging: Hulsberg
Mesweg 1
6336VS

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 1 beoordelingen

 • 1 , 5
  Datum:
  22 okt 2019
  Beoordelaar:
  Dominique

  Dit bedrijf houdt mensen aan het lijntje! Een bod uitgebracht op een huis. ...

  Dit bedrijf houdt mensen aan het lijntje! Een bod uitgebracht op een huis. 1,5 weken later krijgen we eindelijk een bericht dat het bod geaccepteerd is. Vervolgens laten ze 9 dagen erover heen gaan om een concept koopcontract toe te sturen. Na wel tig keer te hebben gebeld (ondertussen 21 dagen en 2 afgezegde afspraken verder) kunnen we eindelijk een bouwkundige laten komen (maar goed nu kunnen we hem weer annuleren). Daarnaast hebben wij contact opgenomen om het koopcontract aan te passen gezien er een essentieel voorbehoud miste, terwijl we daar vaker over gesproken hebben. Daarbij werd genoemd, vanuit de makelaar, dat dit niet gangbaar is en het niet mogelijk is. Pas wanneer wij noemden dat we een financieel adviseur hebben, was daar eventueel wel de mogelijkheid om de verkopende partij te informeren hierover. Dag na dit gesprek kregen we een telefoontje dat het huis een ander bod heeft gekregen en dat ze verder gaan met de andere bieders. Toen werd verteld tijdens het gesprek dat de aanpassing geen enkel probleem zou zijn geweest. Ons werd voorgehouden dat wanneer er een andere bieder zou zijn, wij op de hoogte gesteld zouden worden en dat wij 48uur de tijd zouden krijgen om van onze voorwaarden af te zien. Bij ons werd de illusie gewekt dat dit vanaf aanvaarden van ons bod het geval was. Nu werden wij gebeld met het geval dat er een ander bod was uitgebracht, dat die aanvaard is, en dat wij geen 48uur hebben aangezien er nog niks ondertekend is. Ondertussen hebben wij ons eigen huis te koop gezet en kosten gemaakt. Kortom ellende.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.