Adresgegevens
Kerkrade
Akerstraat 125
6466HD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
26 april 2016
Door:
Lars en Manon de Winter

Detailscore

Super goede en snelle service! ons huis was na 1 week al verkocht. mede door de mooie foto's.

3 , 4
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
27 januari 2016
Door:
J.G.Strijbis

Detailscore

Bij een bezichtiging,samen met mijn vrouw liepen wij naar boven ,mijn vrouw bleef achter Mevr van der Poel reageerde geërgerd "u vind het niets hé "Mijn vrouw beaamde dit geïrriteerd draaide mevr zich om en wij werden bijna het huis uitgegooid. We kijken nu naar huizen welke niet door haar verkocht worden . Wij willen als klant niet zo behandelt worden.

10 , 0
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
09 oktober 2015
Door:
Arno en Eveline Kisters

Detailscore

Vlotte deskundige afhandeling van zaken. Sympathiek team van medewerkers.

8 , 4
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
21 september 2015
Door:
Martijn Suijlen

Detailscore

Goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kan deze makelaar alleen maar aanbevelen!

8 , 0
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
22 juli 2015
Door:
Magnée

Detailscore

Nathaly en haar team houden je altijd goed op de hoogte en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ze voelen goed aan wat je wil en wat er mogelijk is. Prima makelaar!

7 , 2
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
27 februari 2015
Door:
Jacqueline Dirks

Detailscore

Snelle service

9 , 0
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
14 april 2014
Door:
R. van Vollenhoven

Detailscore

Goede service, goede terugkoppelingen, goede kennis van de omgeving. Vriendelijk en correct. Kunt er met alle vragen terecht.

10 , 0
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
16 januari 2014
Door:
Astrid Fox

Detailscore

Om een gedwongen verkoop te voorkomen moest mijn huis snel verkocht worden. Zij heeft t voor elkaar gekregen om mijn woning binnen 4 maanden te verkopen! Dus ik ben zeer tevreden!

8 , 8
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
18 september 2013
Door:
M. Jurgen

Detailscore

Open transparante aanpak met duidelijke afspraken. Goed bereikbaar voor vragen of informatie met op vragen snelle respons. Gedegen marktkennis waardoor effectieve verkoop mogelijk is.

9 , 0
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
14 september 2013
Door:
Nynke Schurgers

Detailscore

Zowel telefonich als digitaal contact mogelijk, bij vragen kreeg ik snel een reactie/antwoord en advies m.b.t. tot hypotheek adviseur gekregen.

7 , 4
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
17 december 2012
Door:
Vivi Hendrikx

Detailscore

Als aankoop makelaar ben ik zeer tevreden. Er werd ingegaan op mijn wensen, de makelaar zelf kwam ook nog met voorstellen van panden. Daarbij werd er rekening gehouden met wat ik wilde en uiteindelijk heeft ze ook nog mbt het aangekochte pand, dingen voor mij geregeld. Wel vind ik dat de communicatie binnen het kantoor beter kan, soms had ik afspraken gemaakt of iets verteld en dat werd niet met andere medewerkers besproken. Als verkoop makelaar, vond ik de makelaar in [Meer]

Als aankoop makelaar ben ik zeer tevreden. Er werd ingegaan op mijn wensen, de makelaar zelf kwam ook nog met voorstellen van panden. Daarbij werd er rekening gehouden met wat ik wilde en uiteindelijk heeft ze ook nog mbt het aangekochte pand, dingen voor mij geregeld. Wel vind ik dat de communicatie binnen het kantoor beter kan, soms had ik afspraken gemaakt of iets verteld en dat werd niet met andere medewerkers besproken. Als verkoop makelaar, vond ik de makelaar in 1e instantie erg dwingend, ze leek nauwelijks in te gaan op onze wensen, weinig inzicht in wat er gedaan werd, geen terugkoppeling als er niets gebeurde. Het geschil mbt het de te koop bord, werd niet naar onze tevredenheid opgelost. De mening van de makelaar was dwingend en hierin werd geen concessie gedaan. Uiteindelijk is het huis wel verkocht (wel ver beneden de door ons verwacht prijs), dus als verkoop makelaar heeft ze gedaan wat er uiteindelijk van haar verwacht werd. Minder

9 , 8
Kantoor:
Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.
Datum:
12 december 2012
Door:
H. Bolk

Detailscore

Zeer tevreden mede over de vakkennis en het enthousiasme. De service is ontegenzeggelijk prima. Afspraken worden stipt nagekomen en zelfs extra wensen worden met verve afgehandeld. Meedenken is voor deze makelaar en haar team vanzelfsprekend. Voor ons is deze makelaardij de beste die we ooit meegemaakt hebben.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.