Bericht

Boot Makelaars

Kortgene

Adresgegevens
Vestiging: Kortgene
Hoofdstraat 79
4484CD

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 1 beoordelingen

 • 4 , 0
  Datum:
  31 okt 2012
  Beoordelaar:
  M. de Putter

  Ik zou deze makelaar niet adviseren. Er werd vanaf begin af aan al ...

  Ik zou deze makelaar niet adviseren. Er werd vanaf begin af aan al weinig meegedacht en hij is weinig professioneel. Hoe langer het huis te koop staat hoe minder dat wordt. Ons huis heeft een tijd te koop gestaan en vooraf werd afgesproken dat als de verkoop wat langer zou duren er kosteloos nieuwe foto’s zouden worden gemaakt voor o.a. op Funda. Dit is nooit gebeurd, het was zelfs zo dat wij zelf een foto van de voorkant van het huis moesten maken omdat die van hem niet goed gelukt was. Als we een bezichtiging hadden gehad was er daarna alleen maar kort, onpersoonlijk e-mail contact en niet eens een telefoontje. De kijkers hadden aangegeven onze bovenverdieping te klein te vinden, toen wij hem daar nog een vraag over mailde, mailde hij dat de koper zoveel keuze heeft in deze tijd en dan niet tevreden is met een kleine bovenverdieping zoals die van ons. Zo verkoop je toch geen huis. Ik ben zeer teleurgesteld in deze onprofessionele manier van werken en zou deze makelaar niet aanraden.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.