Adresgegevens
Leek
Boveneind 20
9351AP
Tel: 594554355
leek@bruiningdereus.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 3
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
11 oktober 2018
Door:
Yvonne Huizing

Detailscore

Vakkundig maar ook heel spontaan en persoonlijk

10 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
14 juni 2018
Door:
Sharon Landkroon

Detailscore

Fijne medewerkers, goede bereikbaarheid, laagdrempelig. Goed op de hoogte van de huizenmarkt in de regio, houden je goed op de hoogte na een bezichtiging.

10 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
13 juni 2018
Door:
Janny van der Schors- van der Molen

Detailscore

Hele aardige en vriendelijke medewerkers,we werden steeds geinformeerd over de stand van zaken. Vanaf de kennismaking tot en met de overdracht erg professioneel en vriendelijk samengewerkt.Bedankt voor alles.

9 , 9
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
29 maart 2018
Door:
Jan

Detailscore

Makelaar maakte onze verwachtingen waar. Prima contact en ze zijn goed te bereiken voor eventuele vragen.

8 , 8
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
27 maart 2017
Door:
K. Visser

Detailscore

Goede begeleiding van het verkoopproces, actieve houding, creatieve aanpak en uitstekende afstemming in communicatie van het gehele vekoopteam.

9 , 4
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
31 januari 2013
Door:
G. Kajuite

Detailscore

Kent de regionale markt, gorde adviezen en klantvriendelijk

8 , 2
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
03 december 2012
Door:
Johan Heddema

Detailscore

correcte behandeling en goed luisteren naar de klant. Tegelijkertijd niet schromen om te adviseren tegen de verwachting van de verkopers in.

9 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
05 november 2012
Door:
Henk deVries

Detailscore

Presentatie woning heel professioneel. Vakfotograaf wordt ingeschakeld. Contacten vriendelijk en informeel. Advisering vraagprijs marktconform. Begeleiding en afronding compleet.

8 , 8
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
08 oktober 2012
Door:
M de Wilde

Detailscore

Altijd goed bereikbaar Persoonlijke benadering Nakomen van afspraken Volledig, gedetailleerd en duidelijk in advies Alles goed verzorgd (stukken, contacten, bezichtigingen)

8 , 6
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
12 augustus 2012
Door:
Natasja Zwik

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Bruining en De Reus. De makelaar was erg flexibel en regelde afspraken op de momenten waarop het ons het beste uitkwam. Uitleg over alle zaken waren erg duidelijk en voor vragen konden we altijd bellen. We werden vaak en snel op de hoogte gehouden van de bemiddeling, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Wij hebben een huis gekocht via bemiddeling van Bruining en De Reus!

9 , 4
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
08 augustus 2012
Door:
Elsina Poeder

Detailscore

Ben zeer tevreden over de onderhandelingen die voor mij zijn gedaan om tot een goede koop van de woning te komen. Er werd overal goed tijd voor genomen, kreeg goed advies en er was altijd goed overleg. Ik kon ten alle tijden met mijn vragen terecht. Ben totaal tevreden!

9 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
03 augustus 2012
Door:
Marian Both

Detailscore

De openheid, eerlijkheid en vriendelijkheid van Arend en zijn medewerkers spreken mij zeer aan. Ondertussen toch zakelijk zijn is een bijzondere gave. De vakkundigheid en de mensenkennis van Arend vind ik bijzonder. De afspraken die gemaakt zijn, zijn duidelijk en worden daarna nog eens bevestigd. Na een bezichtiging altijd even feedback. In vind bovenstaande een zeer fijne manier van werken. Ik ben zeer, zeer tevreden.

8 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
01 juli 2012
Door:
Hendrik Jan Niemeijer

Detailscore

afspraak is afspraak. actief. punctueel. goede communicatie.

8 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
28 juni 2012
Door:
Inge Baks

Detailscore

Goed advies, persoonlijk contact, vakkundig, klantgericht, goed bereikbaar, nette terugkoppeling na bezichtingingen. Overall goede service

9 , 8
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
26 juni 2012
Door:
Geert Kajuiter

Detailscore

Bij Bruining en de Reus weten ze waar ze het over hebben, vakkundig, vriendelijk en kennen de markt.

9 , 2
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
04 juni 2012
Door:
Sieb en Janny Dijkstra

Detailscore

Prettige manier van zaken doen, niet opdringerig.

9 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
28 mei 2012
Door:
Jolanda Kiesbrink

Detailscore

Bij vragen zijn ze altijd bereid je te woord te staan, denken mee in het zoeken naar een oplossing.

7 , 2
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
27 mei 2012
Door:
Jan Tap en Nelma Tolman

Detailscore

Niet echt ontevreden, maar we hadden zelf lijst van zaken ingeleverd, door wijziging systeem moesten we hem zelf weer opnieuw aanleveren. Gemiste bevestiging afspraak, niet ernstig maar agenderen en doorgeven mag je verwachten.

7 , 4
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
03 februari 2012
Door:
Nijman

Detailscore

Voor mij is een makelaar die je kiest een persoonlijke voorkeur en iemand die qua uitstralling als persoon een woning kan verkopen.

9 , 2
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
07 januari 2012
Door:
Arno en Linda Brabander-Kant

Detailscore

We zijn zeer tevreden aangezien we vanaf het begin af aan een zeer goed gevoel hadden bij Arend de Reus. Arend komt zeer betrouwbaar over en is heel open over de gang van zaken wat betreft de verkoop en aankoop van een woning.Er is een duidelijke brochure gemaakt van onze vorige woning, goede advertentie mogelijkheden en tips en ideeën om ervoor te zorgen dat de woning zich onderscheidde van de andere aangeboden woningen. Zodra je belt of binnenloopt voor [Meer]

We zijn zeer tevreden aangezien we vanaf het begin af aan een zeer goed gevoel hadden bij Arend de Reus. Arend komt zeer betrouwbaar over en is heel open over de gang van zaken wat betreft de verkoop en aankoop van een woning.Er is een duidelijke brochure gemaakt van onze vorige woning, goede advertentie mogelijkheden en tips en ideeën om ervoor te zorgen dat de woning zich onderscheidde van de andere aangeboden woningen. Zodra je belt of binnenloopt voor wat informatie wordt je altijd warm welkom geheten door Suzan en Klaas-Jan. Nu onze woning verkocht is en we op zoek zijn naar een nieuwe woning was er geen twijfel over mogelijk dat Bruining en de Reus ook onze aankoop makelaar is! Minder

9 , 0
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
23 december 2011
Door:
Andre Bolwijn

Detailscore

Tevreden omdat: Goeie uitstraling van het bedrijf en goeie naam in omgeving opgebouwd. Kleurstelling logo zeker behouden, is zeer herkenbaar!! Prettig sfeer bij bezoek aan het kantoor en overzichtelijk prijsopgave(hoewel de prijzen van alle makelaars erg hoog aanvoelen). Verder staat men open voor ideeen. Meeste contact gehad met Arend maar ondanks dat is iedere medewerker volledig op de hoogte over het verloop van de verkoop van je woning.

7 , 6
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
20 december 2011
Door:
Sierk Jan Schotanus

Detailscore

Ons huis is goed verkocht voor een redelijke prijs. De communicatie is steeds goed genoeg geweest.

8 , 4
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
20 december 2011
Door:
Harmen en Debbie

Detailscore

Wij zijn tevreden,omdat ze alles duidelijk uitleggen,als je iets niet snapt of iets niet weet kun je altijd op hun terug vallen.

8 , 2
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
14 december 2011
Door:
Tjeerd de Vries

Detailscore

Wij vinden dit kortweg een prima kantoor: wij hebben een acceptabele prijs voor onze woning gekregen ookal hebben wij er iets langer over gedaan dan wij vooraf hadden gehoopt, maar goed dat is de tijd.

9 , 4
Kantoor:
Bruining en De Reus Makelaars
Datum:
14 december 2011
Door:
R.J.P. Meulman

Detailscore

Zeer goede begeleiding en wordt goed mee gedacht.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.