Bericht

Bureau De Landerije

Leerdam

Adresgegevens
Vestiging: Leerdam


Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 0
  Datum:
  14 apr 2012
  Beoordelaar:
  Tryntsje van Vessem

  Bureau De Landerije: Service 'Over en Weer' Begin 2009 kwamen we tot de conclusie ...

  Bureau De Landerije: Service 'Over en Weer' Begin 2009 kwamen we tot de conclusie dat – als we ècht oud zouden zijn – we niet meer in onze dijkwoning in Rijswijk (NB) zouden willen wonen. We hadden er toen weliswaar al ruim 30 jaar met veel plezier gewoond, maar de grote stad met veel cultuur en daarnaast een ruim aanbod aan voorzieningen trok ons. Een goed plan, maar … dan moet je eerst wèl je huis verkopen. Via privéconnecties kwamen we bij Bureau De Landerije terecht. Helaas, de economische crisis deed zich al fors gelden en belangstellenden stonden niet in de rij. Gelukkig hadden we nog geen andere woning gekocht, dus wachten werd het credo. Gernant Temminck stelde zich voor en ook hij (voor)zag wel kansen, maar ook een grote portie geduld. Zomer 2010 meldde zich een serieuze kandidaat. Gernant heeft het verkooptraject op professionele en gepaste wijze begeleid. Niet te gretig zijn, je kansen afwegen, vertrouwen op zijn deskundigheid. Einde 2010 was de verkoop een feit. Alle partijen tevreden. Zó tevreden, dat we Gernant ook hebben ingeschakeld bij de aankoop van ons nieuwe appartement in Den Bosch. De onderhandelingen verliepen in het begin stroef en moeizaam. Ook nu deden zijn makelaarsoog en deskundigheid zich weer gelden. Met zijn overtuigingskracht rolde er uiteindelijk een acceptabel bod uit. Gernant: bedankt! En – wat ook niet onvermeld mag blijven – de nieuwe bewoners van ons “oude” huis zijn ook dik tevreden met woning en stek. Bert en Tryntsje van Vessem, (nu!) Den Bosch

 • 7 , 2
  Datum:
  11 apr 2012
  Beoordelaar:
  henk woltman

  Direkte benadering en geen onzin verhalen. Maar je moet zoals bij iedere makelaar zelf ...

  Direkte benadering en geen onzin verhalen. Maar je moet zoals bij iedere makelaar zelf ook scherp zijn.

 • 9 , 0
  Datum:
  11 apr 2012
  Beoordelaar:
  Tryntsje van Vessem

  Over en weer Begin 2009 kwamen we tot de conclusie dat – als we ...

  Over en weer Begin 2009 kwamen we tot de conclusie dat – als we ècht oud zouden zijn – we niet meer in onze dijkwoning in Rijswijk (NB)zouden willen wonen. We hadden er toen weliswaar al ruim 30 jaar met veel plezier gewoond, maar de grote stad met veel cultuur en daarnaast een ruim aanbod aan voorzieningen had onze voorkeur. Een goed plan, maar … dan moet je eerst wel je huis verkopen... Via privéconnecties kwamen we bij Bureau De Landerije terecht. Helaas, de economische crisis deed zich gelden en belangstellenden stonden niet in de rij... Gelukkig hadden we nog geen andere woning gekocht, dus wachten werd het credo. Gernant Temminck stelde zich voor en ook hij (voor)zag wel kansen, maar ook een grote portie geduld. Zomer 2010 meldde zich een serieuze kandidaat. Gernant heeft het verkooptraject op professionele en gepaste wijze begeleid, waardoor de verkoop einde van het jaar een feit was. Alle partijen tevreden. Zó tevreden, dat we Gernant ook hebben ingeschakeld bij de aankoop van ons nieuwe appartement in Den Bosch. De onderhandelingen verliepen in het begin stroef en moeizaam maar met zijn vakkennis en overtuigingskracht rolde er uiteindelijk een acceptabel bod uit. Gernant: bedankt! En – wat ook niet onvermeld mag blijven – de nieuwe bewoners van ons “oude” huis zijn ook dik tevreden met woning en stek. Bert en Tryntsje van Vessem, (nu!) Den Bosch

 • 9 , 2
  Datum:
  27 juli 2011
  Beoordelaar:
  Elizabeth van den Hoven

  Gernant heeft een deskundige kijk op de woning. Hij ziet details en weet ...

  Gernant heeft een deskundige kijk op de woning. Hij ziet details en weet alle belanghebbende items van de woning uit te lichten. Gernant is correct in zijn aanpak en weet op een persoonlijke maar proffesionele houding gegevens te bespreken en door te geven aan geintreseerden van de woning. Gernant kan goed de mogelijkheden en opties van geintreseerde inschatten en heeft een eerlijke mening over het verloop van het verkoopproces. Gernant heeft veel kennis over de woningmarkt en weet veel te vertellen over gemeente en andere woningzaken toen dit aan het licht kwam bij het aanvragen van vergunning en/of onderhoud van de woning tijdens de verkoop.

 • 8 , 2
  Datum:
  03 feb 2011
  Beoordelaar:
  N.J.M. Biezen

  Verkoopproces is netjes verlopen. Zeer snel. Foto's waren voortreffelijk. Begeleiding was uitstekend

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.