Adresgegevens
Leiden


Tel: 06-18693909
xandra@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
12 juni 2019
Door:
Sammie

Detailscore

Xandra heeft het mogelijk gemaakt dat wij nu in ons droom appartement in leiden wonen! Ze nam alle tijd om ons door het proces te begeleiden en was altijd bereikbaar, professioneel en vriendelijk.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
13 mei 2019
Door:
Sarah Janssen

Detailscore

Xandra heeft mij succesvol begeleid bij het zoeken van een nieuwe woning in Leiden. Ze was vanaf het begin erg betrokken bij mijn zoekproces en reageerde snel op berichten en kon gemakkelijk afspraken maken. Tijdens het proces hechtte ze veel belang aan mijn persoonlijke wensen en voorkeuren. In combinatie met haar goed kennis konden we snel een beeld vormen van de mogelijkheden. Het zoekproces verliep erg vlot en efficiënt. Desondanks gaf ze mij wel de ruimte om steeds mijn [Meer]

Xandra heeft mij succesvol begeleid bij het zoeken van een nieuwe woning in Leiden. Ze was vanaf het begin erg betrokken bij mijn zoekproces en reageerde snel op berichten en kon gemakkelijk afspraken maken. Tijdens het proces hechtte ze veel belang aan mijn persoonlijke wensen en voorkeuren. In combinatie met haar goed kennis konden we snel een beeld vormen van de mogelijkheden. Het zoekproces verliep erg vlot en efficiënt. Desondanks gaf ze mij wel de ruimte om steeds mijn eigen gevoel te volgen en zo een juiste keuze te maken wat ik enorm apprecieer. Verder heeft ze mij goed geadviseerd, alle praktische zaken vlot afgehandeld en hield ze mij steeds op de hoogte. Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Xandra. Ik ben erg blij dat zij op mijn pad gekomen is en ik raad Xandra iedereen aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
25 februari 2019
Door:
Sarah en Lineke

Detailscore

Xandra was precies wat we nodig hadden: iemand die de huizenmarkt van binnen en buiten kent, snel weet te schakelen en die ons van goed en duidelijk advies wist te voorzien. Ze werkt zeer nauwkeurig, heeft korte lijntjes in de communicatie en heeft oprechte interesse in je situatie en woonwensen. Ze is zeer enthousiast en hartelijk. Dankzij haar inzet wonen wij nu in een prachtig huis waarin we nog vele jaren met plezier kunnen wonen.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
19 februari 2019
Door:
Pieter van den Blink

Detailscore

Xandra Walburg is precies wat een hele goeie makelaar moet zijn: to the point, snel, perfect bereikbaar en prettig in de omgang. Ze gebruikt haar kennis van de markt en de spelers om met je mee te denken. Aanrader.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
09 februari 2019
Door:
Sam en Iris

Detailscore

Wij hebben niets dan lof over de service die Xandra ons geleverd heeft. Haar professionaliteit, goede communicatie, kennis van het vak, gedrevenheid en geduld hebben ons keer op keer verbaasd. Daarnaast is Xandra op persoonlijk vlak een heel aangenaam persoon die zich goed kon inleven in onze (steeds veranderende) situatie. Dankzij Xandra haar onvermoeibare inzet en gedegen adviezen hebben we nu een huis gevonden waar we nog vele jaren met plezier in gaan wonen.

8 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
13 januari 2019
Door:
Mark

Detailscore

Xandra biedt snelle en zorgvuldige hulp bij het zoeken van het door jou gewenste huis.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
19 november 2018
Door:
M. Berbee

Detailscore

In de huidige overspannen woningmarkt hadden we snel een aankoopmakelaar nodig en Xandra kwam op ons pad. Met enthousiasme heeft zij deze taak op zich genomen en ons droomhuis weten te bemachtigen. De termijnen en onze verplichtingen werden door haar adequaat en zorgvuldig bewaakt. Geen vraag is haar te veel. We zijn dan ook zeer tevreden over haar.

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
08 januari 2018
Door:
Maxine David

Detailscore

Xandra was recommended to me by a work colleague and we did not regret the recommendation at all. Xandra combined professionalism with friendliness and approachability at all times. Working with her relieved much of the anxiety that comes with moving, especially from a different country. She is very knowledgeable about Leiden, understands the market and was ready to offer advice but was never pushy about doing so. Without her, I don't think we would have understood where in Leiden [Meer]

Xandra was recommended to me by a work colleague and we did not regret the recommendation at all. Xandra combined professionalism with friendliness and approachability at all times. Working with her relieved much of the anxiety that comes with moving, especially from a different country. She is very knowledgeable about Leiden, understands the market and was ready to offer advice but was never pushy about doing so. Without her, I don't think we would have understood where in Leiden to look (short of cycling round everywhere ourselves), or how much to offer in relation to the k.k. price and I am not convinced we would have secured the house we did without her. She listened carefully to what we said we wanted but also adjusted her search focus in line with our responses to the houses we did visit. She seems to know all the real estate agents around and be respected by them and this gives her a good inside track. You can certainly do a lot of house searching on your own but if you want to understand the particularities of Leiden and its environs, Xandra will be invaluable. She was always very responsive to our emails or text but incredibly so at the key moments, i.e. responding to bids and opportunities to make another offer, including on weekends and early mornings. And when it comes to deciding on whether to bid, how much to bid and then actually securing the house, you can't beat the service. Xandra stayed with us throughout the search. In fact, I write this on the day we are to get the keys and she is meeting us at the house to make sure all is in order before we go on to the Notary. She has been with us from start to finish and always with a smile on her face and in her voice. I wholeheartedly recommend her. Minder

8 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
26 december 2017
Door:
Loes

Detailscore

Je droomhuis vinden in deze tijd is lastig. Je moet creatief zijn en snel schakelen. Zonder Xandra was het me niet gelukt om zo snel in een voor mij redelijk onbekende stad de juiste woning voor mijn gezin aan te kopen. Ze kent de stad op haar duimpje, heeft goed zich op de markt en schakelt snel. Goed advies is zo belangrijk bij dit proces. Echt waar voor je geld.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
14 december 2017
Door:
Els en Daniël

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden met Xandra en bevelen haar daarom van harte aan. Xandra is een fijne aankoopmakelaar met kennis van zaken, is flexibel, denkt met je mee en legt je alle stappen bij het kopen van een huis duidelijk uit. Zeker voor ons als starters was Xandra's expertise, kennis van de markt en flexibiliteit erg fijn. Xandra heeft bij de bezichtigingen vooraf onderzoek gedaan naar de huizen, waardoor we bij de bezichtigingen een beter beeld van het huis en [Meer]

Wij zijn zeer tevreden met Xandra en bevelen haar daarom van harte aan. Xandra is een fijne aankoopmakelaar met kennis van zaken, is flexibel, denkt met je mee en legt je alle stappen bij het kopen van een huis duidelijk uit. Zeker voor ons als starters was Xandra's expertise, kennis van de markt en flexibiliteit erg fijn. Xandra heeft bij de bezichtigingen vooraf onderzoek gedaan naar de huizen, waardoor we bij de bezichtigingen een beter beeld van het huis en het evt. te verrichten onderhoud kregen. Dankzij Xandra's hulp hebben we een schitterend huis kunnen kopen! Minder

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
23 oktober 2017
Door:
Rogier

Detailscore

We hebben veel hulp gehad aan de professionele en deskundige informatie en houding van Xandra. Door haar eerlijkheid, connecties, bekwaamheid en onvermoeibare hulp bij onze zoektocht hebben we nu ons eerste huis gekocht. Bij een volgende aankoop zullen wij haar, of een van haar collega's bij mevrouw de aankoopmakelaar, zeker weer inschakelen.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
17 september 2017
Door:
Stuart Howes

Detailscore

Wij verhuisd vorig jaar naar Nederland, en na het krijgen van onze lagers besloten we dat het tijd was om een huis te kopen. Xandra Walburg was een van de drie agenten die we ontmoetten voordat we onze definitieve beslissing nemen. Ze is zeer goed geïnformeerd over het gebied en de huizen erin. Ze was altijd erg grondig bij de beoordeling van huizen tijdens onze bezoeken en bracht veel tijd om ons op de directe omgeving te leren en [Meer]

Wij verhuisd vorig jaar naar Nederland, en na het krijgen van onze lagers besloten we dat het tijd was om een huis te kopen. Xandra Walburg was een van de drie agenten die we ontmoetten voordat we onze definitieve beslissing nemen. Ze is zeer goed geïnformeerd over het gebied en de huizen erin. Ze was altijd erg grondig bij de beoordeling van huizen tijdens onze bezoeken en bracht veel tijd om ons op de directe omgeving te leren en de specifieke bouwkenmerken van elk huis. Ze heeft ook een goede balans gevonden tussen advies en uitleg over nieuwe mogelijkheden die we niet oorspronkelijk hadden overwogen, en ons niet overspoelden met aanbiedingen die zouden niet aan onze behoeften of smaken passen. Als adviseur en iemand om alternatieve standpunten te bieden was ze erg behulpzaam. Zij was ook bereid agressief te onderhandelen namens ons terwijl ze bleef positief en vrolijk. Haar ervaring en oordeel waren van onschatbare waarde voor het hele huis kopen proces. ==English:== We moved to the Netherlands last year, and after getting our bearings decided that it was time to buy a house. Xandra Walburg was one of three agents that we met with before making our final decision. She is very knowledgeable about the area and the houses within it. She was always very thorough when evaluating houses during our visits and spent a lot of time educating us on the immediate surrounding area and the particular construction characteristics of each house. She also struck a good balance between providing advice and explaining new possibilities that we had not originally considered, while still screening properties and not swamping us with listings that would not suit our needs or tastes. As a counsellor and someone to provide alternative viewpoints she was very helpful. She also was prepared to negotiate aggressively on our behalf while remaining positive and upbeat. Her experience and judgement were invaluable to the whole house buying process. Minder

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
11 augustus 2017
Door:
Peter-Paul

Detailscore

Zeer prettig contact, snel en accuraat in reageren. Professioneel en gedegen. Zeer aan te bevelen.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
08 augustus 2017
Door:
Teye

Detailscore

Ik ben zeer tevreden met de hulp, bemiddeling en meedenken van Xandra. Zeer blij dat ik haar heb ingeschakeld. Door haar doortastende en snelle optreden heb ik mijn woning gekregen. Bij de bezichtiging lette zij op zaken waar ik overheen keek. Las alle stukken voor me en legde keurig uit wat belangrijk was. En belangrijker nog: zij voerde de onderhandelingen met de makelaar van de verkopers. Ik heb contact met haar als zeer goed ervaren, vriendelijk en professioneel. Ze denkt [Meer]

Ik ben zeer tevreden met de hulp, bemiddeling en meedenken van Xandra. Zeer blij dat ik haar heb ingeschakeld. Door haar doortastende en snelle optreden heb ik mijn woning gekregen. Bij de bezichtiging lette zij op zaken waar ik overheen keek. Las alle stukken voor me en legde keurig uit wat belangrijk was. En belangrijker nog: zij voerde de onderhandelingen met de makelaar van de verkopers. Ik heb contact met haar als zeer goed ervaren, vriendelijk en professioneel. Ze denkt mee en is inderdaad altijd bereikbaar voor vragen. Kortom zou haar aanraden Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
21 juni 2017
Door:
Kim and Dusan

Detailscore

We have nothing but positive things to say about Xandra. Moving to a new country is always challenging and we felt that there was someone who was really looking out for our best interest. She knew the city and what to look for in each viewing so that we could made an informed decision. No regrets about our home purchase, nor for using her to help us with the process. Money well spent!

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
20 juni 2017
Door:
M en J Lastdrager

Detailscore

Zonder mevrouw de aankoopmakelaar zouden wij ons huis niet hebben gevonden. Prettig in de omgang, vriendelijk en altijd bereikbaar.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
27 mei 2017
Door:
Willem & Elisabeth

Detailscore

In de huidige markt is een goede aankoopmakelaar onmisbaar, hebben wij ervaren. Xandra Walburg is professioneel, actief, betrokken en geduldig. Ze luistert écht naar je wensen en speelt er flexibel op in. En ze heeft 'cool' voor als het er op aankomt. Zo vonden wij samen binnen 5 maanden 'ons' appartement, op een super locatie en ook nog binnen het budget. Top, Xandra, hartstikke bedankt!

7 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
25 mei 2017
Door:
Afrouz and Dewi

Detailscore

Xandra helped us find our house in Leiden. She was enthousiastic from the beginning and she has a friendly personality. She was very organised, paid attention to details and reacted quickly when we had questions. Overall, we are happy with the result of the house search.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
12 mei 2017
Door:
Neeltje

Detailscore

Ik zou Xandra (Mevrouw de Aankoopmakelaar) aan iedereen aanraden!! Zij neemt het zoek- en aankoopproces zeer serieus en helpt je zeer kundig bij alle stappen. De huizenmarkt in Leiden is krap, ondervonden we al snel toen we (in eerste instantie zonder makelaar) op zoek gingen naar een huis. Er was, met onze wensen, niet veel aanbod en de huizen die op de markt kwamen waren snel weg (voor een flinke prijs). Hulp is dus zeker geen overbodige luxe! We konden daarvoor [Meer]

Ik zou Xandra (Mevrouw de Aankoopmakelaar) aan iedereen aanraden!! Zij neemt het zoek- en aankoopproces zeer serieus en helpt je zeer kundig bij alle stappen. De huizenmarkt in Leiden is krap, ondervonden we al snel toen we (in eerste instantie zonder makelaar) op zoek gingen naar een huis. Er was, met onze wensen, niet veel aanbod en de huizen die op de markt kwamen waren snel weg (voor een flinke prijs). Hulp is dus zeker geen overbodige luxe! We konden daarvoor niet beter treffen dan Xandra. Bij aanvang van onze zoektocht samen, gaf Xandra aan dat we haar niet moeten 'inhuren' met de verwachting allemaal huizen te vinden die niet ook op Funda zouden staan. Dat is waarschijnlijk een goed en eerlijk advies, maar feit is wel dat we in de weken daarna heel vaak huizen doorgestuurd kregen die niet of nog niet op Funda stonden. Het eerste huis wat we met Xandra bekeken, was meteen ons droomhuis en konden we dankzij hulp van haar ook kopen. Zonder haar hadden we dit huis nooit gehad. Xandra is vriendelijk, zeer kundig, heeft een enorm netwerk en zeer snel in de communicatie. Ze helpt je bij je zoektocht, adviseert je ook over te nemen stappen bij het uitbrengen van een bod, welke prijs reeel is en welke zaken er nog meer komen kijken bij de aankoop. Ze is haar courtage meer dan waard! Minder

8 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
19 april 2017
Door:
Lydia van 't Veer

Detailscore

Xandra heeft mij erg goed begeleid bij het kopen van een huis. Het was een moeizaam proces, maar dat was zeker niet aan haar te danken. Ik had zelf geen idee over wat allemaal komt kijken bij het kopen van een huis, maar Xandra heeft mij in alle stappen begeleid hierbij. Zij was ook altijd snel in reageren en je kon haar altijd bellen. Ik zou haar zeker aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
06 maart 2017
Door:
Sreehari Sreekumar

Detailscore

It has been a pleasure to interact with Xandra, apprise her of our needs, discuss the various options and finally choose our dream home. Xandra has been extremely supportive, diligent and smart in identifying the right properties for us, providing us with clear feedback on the Pros & Cons and finally negotiate the deal for a favorable price. We are ecstatic and are highly impressed by the services of Xandra and would definitely recommend her to our friends and family.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
05 maart 2017
Door:
Dorte Cotellessa Kramers

Detailscore

Xandra is ter zake, professioneel, pro-actief en zeer kundig en nauwgezet. Tegelijkertijd is ze heel warm, meelevend, flexibel en ontzettend oprecht en betrokken. Als ik nog drie huizen zou moeten kopen, zou zij de eerste zijn die ik belde.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
12 februari 2017
Door:
Iris

Detailscore

Ik was in Leiden al enige tijd aan het rondkijken naar een huis, maar merkte dat ik het lastig vond om in een krappe huizenmarkt zelf in te schatten hoe veel een huis waard was en hoe een goed bod te doen. Na een prettig kennismakingsgesprek met Xandra werd al snel bevestigd dat ik de juiste keuze had gemaakt om met haar in zee te gaan. Bij het eerste appartement was het gelijk raak en door goed advies en [Meer]

Ik was in Leiden al enige tijd aan het rondkijken naar een huis, maar merkte dat ik het lastig vond om in een krappe huizenmarkt zelf in te schatten hoe veel een huis waard was en hoe een goed bod te doen. Na een prettig kennismakingsgesprek met Xandra werd al snel bevestigd dat ik de juiste keuze had gemaakt om met haar in zee te gaan. Bij het eerste appartement was het gelijk raak en door goed advies en snel handelen van Xandra is het gelukt om het te kopen. Verder is het fijn dat ze ook buiten de normale werkuren bereikbaar is en had ik echt het gevoel dat door haar adviezen een goed afgewogen beslissingen kon maken. Minder

8 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
01 februari 2017
Door:
Elmar Schijf

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over Xandra (mevrouw de Aankoopmakelaar). Door haar expertise en duidelijke manier van communiceren en werken is onze aankoop van het nieuwe huis prima verlopen!

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden | Alphen aan de Rijn
Datum:
31 januari 2017
Door:
Adame

Detailscore

Xandra was heel behulpzaam met het zoeken van een nieuwe geschikte woning voor ons. Bovendien had ze ook goede advies over alle andere zaken rondom het huis. Persoonlijk en warm. Echt een aanrader!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.