Bericht

Hogenboom Makelaardij

Leidschendam

Adresgegevens
Vestiging: Leidschendam
Vinkenborghlaan 34
2265GH

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 2
  Datum:
  10 aug 2015
  Beoordelaar:
  Henk Spittje

  Geachte makelaardij Hogenboom. ...

  Geachte makelaardij Hogenboom. In 2014 heeft U mijn woning, op mijn verzoek, verkocht. Waarom Hogenboom. In de eerste plaats bent U goed ingevoerd in de woningmarkt in Leidschendam. U staat bekend als een goede vakman. U heeft mij op een uitstekende wijze bijgestaan met de verkoop. U regelde veel dingen die bij een verkoop horen. Zoals : a. Opdracht tot dienstverlening bij verkoop b. Verkoopplan c. Marketing d. Meterstanden opname e. Koopakte f. Lijst van zaken. Mijn huis is snel verkocht door tussenkomst van Makelaardij Hoogenboom. Ik wil U hiervoor alsnog dank zeggen. Ik kan een ieder ,die zijn huis wil verkopen, makelaardij Hogenboom aanbevelen. Met vriendelijk groet Henk Spittje.

 • 8 , 6
  Datum:
  06 okt 2014
  Beoordelaar:
  Willem Jan Okkerse

  Maarten is een zeer ervaren makelaar die ons goed geholpen heeft bij ...

  Maarten is een zeer ervaren makelaar die ons goed geholpen heeft bij de koop en verkoop van onze woning. Dankzij hem hebben we goed helder gekregen wat we in een woning zochten. Hij heeft ons op aandachtspunten gewezen die we zelf over het hoofd gezien zouden hebben. Bij de verkoop van onze woning hebben zijn aanwijzingen er voor gezorgd dat wij in een moeilijke markt ons huis vlot verkocht hebben tegen een goede prijs. Verder hebben wij de prettige, informele manier waarop Maarten communiceert erg gewaardeerd. Groet, Willem Jan

 • 9 , 6
  Datum:
  03 jan 2014
  Beoordelaar:
  Marc Koks

  Beste Rogier, Via deze weg wil ik je bedanken voor jouw inzet bij ...

  Beste Rogier, Via deze weg wil ik je bedanken voor jouw inzet bij de aankoop van mijn woning! Het werd geen standaard aankoop, maar het is - voor mijn gevoel ook - vlekkeloos verlopen. Je hebt de hoge verwachtingen waargemaakt. We hebben voorafgaand aan mijn beslissing om de woning te kopen, redelijk uitvoerig Leidschendam e.o. verkend en meerdere woningen bezichtigd. Opvallend in onze samenwerking is dat we gemakkelijk op de juiste momenten contact hadden om snel en effectief te kunnen handelen.

 • 9 , 2
  Datum:
  03 jan 2014
  Beoordelaar:
  Aldo en Patricia

  Wij zijn zeer tevreden over jouw werkwijze en samenwerking. We zullen zeker Hogenboom ...

  Wij zijn zeer tevreden over jouw werkwijze en samenwerking. We zullen zeker Hogenboom makelaardij aanbevelen bij anderen. Bedankt en succes met de verkoop van volgende woningen, als dat net zo snel gaat als bij ons, volgen er nog meer tevreden klanten! Met vriendelijke groet, Aldo en Patricia.

 • 9 , 2
  Datum:
  18 dec 2013
  Beoordelaar:
  Olaf Groen

  Wij hebben weloverwogen voor Hogenboom makelaardij gekozen. Enerzijds omdat Hogenboom de lokale markt zeer ...

  Wij hebben weloverwogen voor Hogenboom makelaardij gekozen. Enerzijds omdat Hogenboom de lokale markt zeer goed kent, en anderzijds omdat de lokale markt Hogenboom perfect weet te vinden. Het contact met de medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren Voor ons is er een advies op maat geleverd, waarbij wij zelf de foto’s hebben kunnen maken. In samenwerking met Hogenboom als makelaar en adviseur, is onze woning binnen 2 maanden verkocht. Een eerlijk advies van Hogenboom, zowel richting de verkopende als de kopende partij, heeft hier zeker aan bijgedragen. Wij kunnen Hogenboom dan ook aan iedereen aanbevelen!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.