Adresgegevens
Leidschendam
Vinkenborghlaan 34
2265GH


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
10 augustus 2015
Door:
Henk Spittje

Detailscore

Geachte makelaardij Hogenboom. In 2014 heeft U mijn woning, op mijn verzoek, verkocht. Waarom Hogenboom. In de eerste plaats bent U goed ingevoerd in de woningmarkt in Leidschendam. U staat bekend als een goede vakman. U heeft mij op een uitstekende wijze bijgestaan met de verkoop. U regelde veel dingen die bij een verkoop horen. Zoals : a. [Meer]

Geachte makelaardij Hogenboom. In 2014 heeft U mijn woning, op mijn verzoek, verkocht. Waarom Hogenboom. In de eerste plaats bent U goed ingevoerd in de woningmarkt in Leidschendam. U staat bekend als een goede vakman. U heeft mij op een uitstekende wijze bijgestaan met de verkoop. U regelde veel dingen die bij een verkoop horen. Zoals : a. Opdracht tot dienstverlening bij verkoop b. Verkoopplan c. Marketing d. Meterstanden opname e. Koopakte f. Lijst van zaken. Mijn huis is snel verkocht door tussenkomst van Makelaardij Hoogenboom. Ik wil U hiervoor alsnog dank zeggen. Ik kan een ieder ,die zijn huis wil verkopen, makelaardij Hogenboom aanbevelen. Met vriendelijk groet Henk Spittje. Minder

8 , 6
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
06 oktober 2014
Door:
Willem Jan Okkerse

Detailscore

Maarten is een zeer ervaren makelaar die ons goed geholpen heeft bij de koop en verkoop van onze woning. Dankzij hem hebben we goed helder gekregen wat we in een woning zochten. Hij heeft ons op aandachtspunten gewezen die we zelf over het hoofd gezien zouden hebben. Bij de verkoop van onze woning hebben zijn aanwijzingen er voor gezorgd dat wij in een moeilijke markt ons huis vlot verkocht hebben tegen een goede prijs. Verder hebben wij de [Meer]

Maarten is een zeer ervaren makelaar die ons goed geholpen heeft bij de koop en verkoop van onze woning. Dankzij hem hebben we goed helder gekregen wat we in een woning zochten. Hij heeft ons op aandachtspunten gewezen die we zelf over het hoofd gezien zouden hebben. Bij de verkoop van onze woning hebben zijn aanwijzingen er voor gezorgd dat wij in een moeilijke markt ons huis vlot verkocht hebben tegen een goede prijs. Verder hebben wij de prettige, informele manier waarop Maarten communiceert erg gewaardeerd. Groet, Willem Jan Minder

9 , 6
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
03 januari 2014
Door:
Marc Koks

Detailscore

Beste Rogier, Via deze weg wil ik je bedanken voor jouw inzet bij de aankoop van mijn woning! Het werd geen standaard aankoop, maar het is - voor mijn gevoel ook - vlekkeloos verlopen. Je hebt de hoge verwachtingen waargemaakt. We hebben voorafgaand aan mijn beslissing om de woning te kopen, redelijk uitvoerig Leidschendam e.o. verkend en meerdere woningen bezichtigd. Opvallend in onze samenwerking is dat we gemakkelijk op de juiste momenten contact hadden om snel en effectief te kunnen [Meer]

Beste Rogier, Via deze weg wil ik je bedanken voor jouw inzet bij de aankoop van mijn woning! Het werd geen standaard aankoop, maar het is - voor mijn gevoel ook - vlekkeloos verlopen. Je hebt de hoge verwachtingen waargemaakt. We hebben voorafgaand aan mijn beslissing om de woning te kopen, redelijk uitvoerig Leidschendam e.o. verkend en meerdere woningen bezichtigd. Opvallend in onze samenwerking is dat we gemakkelijk op de juiste momenten contact hadden om snel en effectief te kunnen handelen. Minder

9 , 2
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
03 januari 2014
Door:
Aldo en Patricia

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over jouw werkwijze en samenwerking. We zullen zeker Hogenboom makelaardij aanbevelen bij anderen. Bedankt en succes met de verkoop van volgende woningen, als dat net zo snel gaat als bij ons, volgen er nog meer tevreden klanten! Met vriendelijke groet, Aldo en Patricia.

9 , 2
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
18 december 2013
Door:
Olaf Groen

Detailscore

Wij hebben weloverwogen voor Hogenboom makelaardij gekozen. Enerzijds omdat Hogenboom de lokale markt zeer goed kent, en anderzijds omdat de lokale markt Hogenboom perfect weet te vinden. Het contact met de medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren Voor ons is er een advies op maat geleverd, waarbij wij zelf de foto’s hebben kunnen maken. In samenwerking met Hogenboom als makelaar en adviseur, is onze woning binnen 2 maanden verkocht. Een eerlijk advies van Hogenboom, zowel richting de verkopende als de kopende partij, heeft [Meer]

Wij hebben weloverwogen voor Hogenboom makelaardij gekozen. Enerzijds omdat Hogenboom de lokale markt zeer goed kent, en anderzijds omdat de lokale markt Hogenboom perfect weet te vinden. Het contact met de medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren Voor ons is er een advies op maat geleverd, waarbij wij zelf de foto’s hebben kunnen maken. In samenwerking met Hogenboom als makelaar en adviseur, is onze woning binnen 2 maanden verkocht. Een eerlijk advies van Hogenboom, zowel richting de verkopende als de kopende partij, heeft hier zeker aan bijgedragen. Wij kunnen Hogenboom dan ook aan iedereen aanbevelen! Minder

9 , 0
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
06 november 2013
Door:
Henk Mulder en Betty van Tilburg.

Detailscore

Wij kwamen in aanraking met Hoogenboom makelaardij tijdens een bezichtiging van een door hen aangeboden huis. Wij brachten al snel een bod uit op het bewuste huis en kwamen overeen dat Hoogenboom tevens ons huis in de verkoop zou nemen. Er werd een fotograaf op ons huis losgelaten die de gehele dag niets anders doet dan het fotograferen van huizen. Alles voelde professioneel aan. Wanneer wij de behoefte hadden aan contact was dat er vaak onmiddelijk en anders werden [Meer]

Wij kwamen in aanraking met Hoogenboom makelaardij tijdens een bezichtiging van een door hen aangeboden huis. Wij brachten al snel een bod uit op het bewuste huis en kwamen overeen dat Hoogenboom tevens ons huis in de verkoop zou nemen. Er werd een fotograaf op ons huis losgelaten die de gehele dag niets anders doet dan het fotograferen van huizen. Alles voelde professioneel aan. Wanneer wij de behoefte hadden aan contact was dat er vaak onmiddelijk en anders werden wij binnen de kortste tijd teruggebeld. Nooit hebben wij het gevoel gehad slechts een van de velen te zijn die hun huis in de verkoop hadden. Uiteindelijk hebben wij ons huis kunnen verkopen voor een in deze markt heel redelijke prijs. Wij zijn kortom zeer tevreden over de begeleiding van Hoogenboom makelaardij in het gehele traject tot aan de verkoop van ons huis. Minder

9 , 0
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
06 november 2013
Door:
Horst

Detailscore

Heb contact gehad sinds een twee jaren met de heer Maarten Hogenboom van Makelaardij Hogenboom en deze goed leren kennen. Zijn doelgerichtheid en zijn klanten bindend vermogen heeft toch zorg gedragen, dat binnen deze twee jaar mijn twee villa's in de Gemeente Leidschendam-Voorburg verkocht werden in de hogere prijsklasse voor een op dat moment goede prijs. Aflevering aan derden ging ook probleemloos. Wij danken Maarten Hogenboom voor de goede vakbekwaamheid zijn oplettendheid en [Meer]

Heb contact gehad sinds een twee jaren met de heer Maarten Hogenboom van Makelaardij Hogenboom en deze goed leren kennen. Zijn doelgerichtheid en zijn klanten bindend vermogen heeft toch zorg gedragen, dat binnen deze twee jaar mijn twee villa's in de Gemeente Leidschendam-Voorburg verkocht werden in de hogere prijsklasse voor een op dat moment goede prijs. Aflevering aan derden ging ook probleemloos. Wij danken Maarten Hogenboom voor de goede vakbekwaamheid zijn oplettendheid en de snelle afhandeling van alle bijkomende zaken. Met vriendelijke groet Minder

10 , 0
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
04 oktober 2013
Door:
J. Hogendoorn

Detailscore

Onze woonwens om groter te gaan wonen begon bij de verkoop van ons appartement in Mariahoeve. Rogier was van de drie makelaars die bereid waren voor een vrijblijvend gesprek het meest duidelijk en concreet in hetgeen wij belangrijk vonden. Er was in de eerste maand al een bod op ons huis waar we op een haar na niet uit kwamen in de onderhandeling. Het eerste bod was achteraf hoger dan het bod na een jaar met ca. 15 bezichtigingen. Zo’n bod [Meer]

Onze woonwens om groter te gaan wonen begon bij de verkoop van ons appartement in Mariahoeve. Rogier was van de drie makelaars die bereid waren voor een vrijblijvend gesprek het meest duidelijk en concreet in hetgeen wij belangrijk vonden. Er was in de eerste maand al een bod op ons huis waar we op een haar na niet uit kwamen in de onderhandeling. Het eerste bod was achteraf hoger dan het bod na een jaar met ca. 15 bezichtigingen. Zo’n bod dat je er iets op achteruit gaat was in deze tijd een goed bod, voor Rogier toen al een duidelijke zaak, voor ons jammer dat we er niet gelijk op in waren gegaan. Communicatie over het onderhandelen en alle bezichtigingen in die tijd met Rogier heb ik erg prettig gevonden. We hoefden dan ook niet lang na te denken welke aankoopmakelaar wij wilden inschakelen. Bij de aankoop van ons woonhuis in Leidschendam heeft Rogier ons ook prima geholpen. Het is goed om iemand bij zo’n koop erbij te hebben die zonder gevoel naar een huis kijkt. Rogier heeft ervoor gezorgd dat we een huis hebben gekocht voor een prijs die het op dat moment waard was. We hebben een aantal bezichtigingen gedaan waarvan de laatste een bezichtiging was waar we allebei een goed gevoel bij hadden. Het goede gevoel was dat we na de bezichtiging het huis moesten hebben. Doordat Rogier z’n gang ging bij de aankoop maar altijd goed communiceerde en overleg pleegde, hebben we een mooi huis voor een bedrag dat het huis waard is. Onze woonwens is met een goed gevoel geslaagd, dankzij Rogier en het team van Hogenboom Makelaardij. Minder

8 , 4
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
04 oktober 2013
Door:
de Weerd

Detailscore

Het contact met Rogier van Hogenboom makelaardij heb ik als heel plezierig ervaren. De communicatie (voor elke handeling eerst even overleggen), het eerlijk zijn in de onderhandelingen en het advies waren een hele grote hulp voor mij. Ook de afhandeling naar de notaris toe gaf mij zekerheid. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de overdracht heb ik het als zeer prettig ervaren! Ely van de weerd

9 , 4
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
02 oktober 2013
Door:
Donath

Detailscore

Ik en mijn vrouw zijn heel erg tevreden over jullie service. Wij hebben ons oude huis in een korte tijd weten te verkopen en meteen konden wij in ons nieuwe huis gaan wonen. Dat is mede dankzij jullie gelukt. Professioneel, klantgericht en pro-actief zijn woorden die voor jullie van toepassing zijn. Groet, Kamiel

9 , 8
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
02 oktober 2013
Door:
van der Wolde

Detailscore

Dankzij de uitstekende presentatie en vakkundigheid hebben wij onze woning snel en voor een goede prijs kunnen verkopen!! Groetjes, Ilona

9 , 8
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
18 september 2013
Door:
fam Bos

Detailscore

Hierbij willen wij doorgeven dat wij zeer tevreden zijn met de hulp die wij kregen met de verkoop van onze woning in Leidschendam. Van te voren werd duidelijk uitgelegd hoe het traject van de verkoop zou zijn, wat de kosten voor diverse zaken zouden zijn en hoe de makelaar te bereiken was. Vanaf de start tot en met de handtekening voor verkoop bij de notaris is de begeleiding zeer goed geweest en is alles gegaan zoals afgesproken was. Als ons gevraagd wordt [Meer]

Hierbij willen wij doorgeven dat wij zeer tevreden zijn met de hulp die wij kregen met de verkoop van onze woning in Leidschendam. Van te voren werd duidelijk uitgelegd hoe het traject van de verkoop zou zijn, wat de kosten voor diverse zaken zouden zijn en hoe de makelaar te bereiken was. Vanaf de start tot en met de handtekening voor verkoop bij de notaris is de begeleiding zeer goed geweest en is alles gegaan zoals afgesproken was. Als ons gevraagd wordt naar en makelaar in de omgeving van Leidschendam zullen wij Hogenboom makelaardij zeker aanbevelen. m.v.g. Anke en Wim Bos Minder

8 , 6
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
04 september 2013
Door:
W. Paans

Detailscore

Goede begeleiding gehad bij de verkoop van mijn woning. Omdat er een goede klik was met de makelaar heb ik besloten deze ook te vragen om te bemiddelen bij de aankoop van een appartement, welke inmiddels met succes is aangekocht!

8 , 4
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
04 september 2013
Door:
Mevr. Halverhout

Detailscore

Hierbij mijn ervaringen en ik heb niet zoveel woorden nodig om Hogenboom Makelaardij te omschrijven: In november 2012 is ons huis aan de Roomolenstraat te Leidschendam verkocht. Ik heb navolgende aspecten als zeer prettig ervaren: - bij Hogenboom Makelaardij staat de klant hoog in het vaandel aangeschreven; - zeer vriendelijk naar de klant toe; - het [Meer]

Hierbij mijn ervaringen en ik heb niet zoveel woorden nodig om Hogenboom Makelaardij te omschrijven: In november 2012 is ons huis aan de Roomolenstraat te Leidschendam verkocht. Ik heb navolgende aspecten als zeer prettig ervaren: - bij Hogenboom Makelaardij staat de klant hoog in het vaandel aangeschreven; - zeer vriendelijk naar de klant toe; - het ontzorgen van de klant is zeer belangrijk. Al met al kan ik de mensen bij Hogenboom makelaardij aanbevelen als een transparante, eerlijke en betrouwbare makelaar, want ons huis is goed verkocht binnen enkele dagen, zonder dat ik er iets voor heb gedaan. Minder

1 , 4
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
31 december 2012
Door:
Fam. Vreman

Detailscore

In eerste instandtie leek het een goede makelaar die voor onderhandelingen open stond, maar niks blijkt minder waar!!! PAS OP !!! Als je denkt goede afspraken te hebben gemaakt met deze Hogenboom kunt u bedrogen uitkomen, als je volgens afspraak een bouwtechnische inspecteur laat bellen voor een afspraak krijgt deze te horen dat de koop niet door zou gaan. Hogenboom heeft inmiddels een ander gevonden die kennelijk meer wil betalen en verbreekt hij dus zonder enige vorm van overleg elk contact en [Meer]

In eerste instandtie leek het een goede makelaar die voor onderhandelingen open stond, maar niks blijkt minder waar!!! PAS OP !!! Als je denkt goede afspraken te hebben gemaakt met deze Hogenboom kunt u bedrogen uitkomen, als je volgens afspraak een bouwtechnische inspecteur laat bellen voor een afspraak krijgt deze te horen dat de koop niet door zou gaan. Hogenboom heeft inmiddels een ander gevonden die kennelijk meer wil betalen en verbreekt hij dus zonder enige vorm van overleg elk contact en gaat met een andere partij in zee. (Wat je allemaal niet moet doen als makelaar om je kop boven water te moeten houden in deze moeilijke tijden waar geen fatsoonlijk brood meer mee te verdienen valt als makelaar, misschien moet de heer Hogenboom eens overwegen zijn eigen huisje in Wassenaar maar te koop te zetten om zo nog de probleematie in de huizenmarkt/ binnen zijn BV. het hoofd te kunnen bieden, mits hij de advertentie kosten tegen die tijd nog kan behappen). Onze aankoopbemiddelaar (die zeer hoog staat aangeschreven bij Independer) werd zeer onbeschoft te woord gestaan door M. Hogenboom die zich als een kat in het nauw gedroeg (omdat onze aankoopbemiddelaar hem op de gemaakte afspraken wees) en vervolgens de haak als een klein verwend kind op de hoorn gooide. Het is jammer dat er nog steeds van dit soort nitwits op de aarde rondlopen die de toekomst van mensen onverwachts doen wenden, het geen wat de heer M.Hogenboom zelf ook zomaar zou kunnen overkomen.... Minder

3 , 6
Kantoor:
Hogenboom Makelaardij
Datum:
24 april 2012
Door:
Walter Rhee

Detailscore

Hogenboom uit Leidschendam gaf mij als potentiële koper geen kans. Trok een andere bieder voor. Liet mij niet mijn uiterste bod doen. Vertelde me steeds terug te bellen en liet dan niets van zich horen. Op spannende momenten was hij niet bereikbaar. Eén woord: waardeloos. Ik ga een klacht indienen. Volgens mij was ook de verlopende partij er niet mee gebaad. Zij bleek niet op de hoogte te zijn van het door mij hoogst geplaatste bod. Hoe weet ik dat? Door [Meer]

Hogenboom uit Leidschendam gaf mij als potentiële koper geen kans. Trok een andere bieder voor. Liet mij niet mijn uiterste bod doen. Vertelde me steeds terug te bellen en liet dan niets van zich horen. Op spannende momenten was hij niet bereikbaar. Eén woord: waardeloos. Ik ga een klacht indienen. Volgens mij was ook de verlopende partij er niet mee gebaad. Zij bleek niet op de hoogte te zijn van het door mij hoogst geplaatste bod. Hoe weet ik dat? Door zelf eea na te vragen. Volgens mij dient een makelaar niet voor god te spelen, maar een goed spel te waarborgen. Bah Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.