Bericht

RE/MAX Adviseurs

Leidschendam

Adresgegevens
Vestiging: Leidschendam
Zaagmolenstraat 108

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 9 , 4
  Datum:
  12 feb 2016
  Beoordelaar:
  Dennis Zutt

  Zeer tevreden over Marco, huis heeft zeer lang in de verkoop gestaan maar ...

  Zeer tevreden over Marco, huis heeft zeer lang in de verkoop gestaan maar Marco was altijd enthousiast en gedreven. Contact met Marco was immer prettig.

 • 9 , 2
  Datum:
  19 apr 2015
  Beoordelaar:
  Nienke Everts

  Marco Sark was een super aankoopmakelaar. Hij inspecteerde het huis goed zodat ik ...

  Marco Sark was een super aankoopmakelaar. Hij inspecteerde het huis goed zodat ik wist op wat voor huis ik wilde bieden. Hij reageerde snel, beantwoorde al mijn vragen en heeft me super goed begeleid bij de aankoop van mijn eerste koophuis. Bij de onderhandeling hield hij voet bij stuk waar ik allang akkoord was gegaan met het tegenbod, als ik hem niet had. Dankzij hem heb ik het huis voor een zeer goede prijs gekocht.

 • 8 , 6
  Datum:
  08 juli 2014
  Beoordelaar:
  Rob Slootman

  Marco geeft blijk de Zoetermeerse woningmarkt goed te kennen. Marco is de 2e ...

  Marco geeft blijk de Zoetermeerse woningmarkt goed te kennen. Marco is de 2e makelaar die mijn appartement ging verkopen. Over de eerste makelaar was ik erg ontevreden. Hij liet weinig van zich horen, hoewel Zoetermeer zijn directe werkgebied is. Zodra Marco een mogelijkheid ziet om de woning op een bepaalde wijze onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, komt hij met een voorstel. Door mijn goede ervaring met Marco als verkopende makelaar heb ik hem gevraagd om als kopende makelaar voor mij op te treden. Hij weet welke wensen ik heb en is bij een bezichtiging van een huis een goede adviseur. Daarbij gebruikt hij objectieve maatstaven.

 • 7 , 2
  Datum:
  21 dec 2013
  Beoordelaar:
  C.W. de Jong

  Plezierig contact en vertrouwensman. Door verblijf van onze makelaar in het buitenland verliep ...

  Plezierig contact en vertrouwensman. Door verblijf van onze makelaar in het buitenland verliep het contact met Remax wat stroef. De waarnemer heeft niet gemeld dat er weer een bezichtiging was afgesproken. Verder is het verkoopproces eigenlijk buiten veel inspanning van de makelaar gestroomlijnd verlopen. Over de creativiteit van ons makelaar kunnen wij ons dan ook geen beeld vormen.

 • 9 , 6
  Datum:
  20 dec 2013
  Beoordelaar:
  Martin A.W. Bosma

  Hoewel deze makelaar ( bert vd Krogt) de verkopende makelaar was heb ik ...

  Hoewel deze makelaar ( bert vd Krogt) de verkopende makelaar was heb ik het contact als zeer prettig en eerlijk ervaren. Daarnaast waren de tijden van bezichtiging etc geen enkel probleem en werden onze vragen adequaat behandeld. Ook als kopende partij hadden wij het gevoel met een goede verkopende, objectieve en eerlijke makelaar van doen te hebben. Hierdoor is onze aankoop ook zo snel gegaan ( eerste bezichtiging tekenen koopcontract ong. 14 dagen )

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.