Alle beoordelingen

RE/MAX Adviseurs

Leidschendam

Adresgegevens
Leidschendam
Zaagmolenstraat 108



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
12 februari 2016
Door:
Dennis Zutt

Detailscore

Zeer tevreden over Marco, huis heeft zeer lang in de verkoop gestaan maar Marco was altijd enthousiast en gedreven. Contact met Marco was immer prettig.

9 , 2
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
19 april 2015
Door:
Nienke Everts

Detailscore

Marco Sark was een super aankoopmakelaar. Hij inspecteerde het huis goed zodat ik wist op wat voor huis ik wilde bieden. Hij reageerde snel, beantwoorde al mijn vragen en heeft me super goed begeleid bij de aankoop van mijn eerste koophuis. Bij de onderhandeling hield hij voet bij stuk waar ik allang akkoord was gegaan met het tegenbod, als ik hem niet had. Dankzij hem heb ik het huis voor een zeer goede prijs gekocht.

8 , 6
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
08 juli 2014
Door:
Rob Slootman

Detailscore

Marco geeft blijk de Zoetermeerse woningmarkt goed te kennen. Marco is de 2e makelaar die mijn appartement ging verkopen. Over de eerste makelaar was ik erg ontevreden. Hij liet weinig van zich horen, hoewel Zoetermeer zijn directe werkgebied is. Zodra Marco een mogelijkheid ziet om de woning op een bepaalde wijze onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, komt hij met een voorstel. Door mijn goede ervaring met Marco als verkopende makelaar heb ik hem gevraagd om als [Meer]

Marco geeft blijk de Zoetermeerse woningmarkt goed te kennen. Marco is de 2e makelaar die mijn appartement ging verkopen. Over de eerste makelaar was ik erg ontevreden. Hij liet weinig van zich horen, hoewel Zoetermeer zijn directe werkgebied is. Zodra Marco een mogelijkheid ziet om de woning op een bepaalde wijze onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, komt hij met een voorstel. Door mijn goede ervaring met Marco als verkopende makelaar heb ik hem gevraagd om als kopende makelaar voor mij op te treden. Hij weet welke wensen ik heb en is bij een bezichtiging van een huis een goede adviseur. Daarbij gebruikt hij objectieve maatstaven. Minder

7 , 2
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
21 december 2013
Door:
C.W. de Jong

Detailscore

Plezierig contact en vertrouwensman. Door verblijf van onze makelaar in het buitenland verliep het contact met Remax wat stroef. De waarnemer heeft niet gemeld dat er weer een bezichtiging was afgesproken. Verder is het verkoopproces eigenlijk buiten veel inspanning van de makelaar gestroomlijnd verlopen. Over de creativiteit van ons makelaar kunnen wij ons dan ook geen beeld vormen.

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
20 december 2013
Door:
Martin A.W. Bosma

Detailscore

Hoewel deze makelaar ( bert vd Krogt) de verkopende makelaar was heb ik het contact als zeer prettig en eerlijk ervaren. Daarnaast waren de tijden van bezichtiging etc geen enkel probleem en werden onze vragen adequaat behandeld. Ook als kopende partij hadden wij het gevoel met een goede verkopende, objectieve en eerlijke makelaar van doen te hebben. Hierdoor is onze aankoop ook zo snel gegaan ( eerste bezichtiging tekenen koopcontract ong. 14 dagen )

9 , 2
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
27 september 2013
Door:
Arjan Rooyens

Detailscore

Marco Sark is een makelaar die werkt met een enorme berg energie en enthousiasme. En bij tij en ontij is hij altijd goed bereikbaar. Maar het belangrijkste is dat hij snapt hoe mensen huizen kopen, wat de kracht van jouw huis is en hoe je dit goed naar voren kunt laten komen op de verschillende sites. Aanrader!

8 , 8
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
24 februari 2013
Door:
Martijn Feteris

Detailscore

* persoonlijk plezierig contact * ook na lange te koop termijn nog steeds betrokken / enthousiast en gericht op het verkopen van de woning

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
15 februari 2013
Door:
Desiree van der Sande

Detailscore

Marco is een eerlijke recht door zee makelaar die geen misbruik maakt van zijn rol. Ik ben enorm tevreden over de manier waarop Marco mij geholpen heeft met het aankopen van mijn nieuwe appartement. En ook nadat de overdracht heeft plaatsgevonden had ik een probleem en ook daarbij is hij een enorme steun geweest. Ik had MArco veel eerder moeten hebben voor het verkopen van mijn huis. De makelaar die ik had heeft mij zo slecht geholpen dat toen [Meer]

Marco is een eerlijke recht door zee makelaar die geen misbruik maakt van zijn rol. Ik ben enorm tevreden over de manier waarop Marco mij geholpen heeft met het aankopen van mijn nieuwe appartement. En ook nadat de overdracht heeft plaatsgevonden had ik een probleem en ook daarbij is hij een enorme steun geweest. Ik had MArco veel eerder moeten hebben voor het verkopen van mijn huis. De makelaar die ik had heeft mij zo slecht geholpen dat toen ik met Marco in zee ging was dit voor mij een hele verheldering.... Marco is een aanrader... Eerlijk en oprecht en dat vind je tegenwoordig niet meer bij een makelaar. Die wil alleen maar een huis verkopen en geld zien... Marco mocht je dit lezen.. Dank je wel voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Toppie. Minder

8 , 6
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
15 februari 2013
Door:
Thea Peters

Detailscore

Ik ben zeer tevreden. Marco heeft erg zijn best gedaan en is altijd te bereiken voor vragen. Zowel telefonisch als per email. Daarnaast is het een prettige persoonlijkheid

8 , 0
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
07 februari 2013
Door:
Asma Alkhafadji

Detailscore

Goede communicatie

9 , 0
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
06 februari 2013
Door:
S van der Werff

Detailscore

Dhr B. van der Krogt heeft voor ons gedaan wat hij toegezegd heeft. Tot zijn en onze verrassing met zeer goed resultaat.

8 , 0
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
19 september 2012
Door:
M.Schouten

Detailscore

Goeie, vlotte communicatie. Geen eigenwijze makelaar, die alles beter weet, maar een die luistert naar de klant.

8 , 2
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
14 september 2012
Door:
A. vd Ende

Detailscore

ze hebben een goed marketing plan om je huis te verkopen. makelaar is ook altijd bereikbaar voor je en wil je ook verder met andere dingen helpen. Alleen het papierwerk zou beter geleverd kunnen worden. zaten veel foutjes in, misten steeds pagina's e.d.

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
11 september 2012
Door:
R. van der Harst

Detailscore

Heeft heel veel gedaan om huis te verkopen, nadat ik 2 andere makelaar kantoren heb gehad.

7 , 0
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
21 augustus 2012
Door:
van der Plas

Detailscore

Goed bereikbaar, snelle afhandeling van vragen. Komt gemaakte afspraken na.

6 , 8
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
20 mei 2012
Door:
R.R.

Detailscore

Vriendelijk, goed bereikbaar. Informatie van objecten bij makelaar tijdens bezichtiging niet altijd gelijk aanwezig.

6 , 8
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
15 mei 2012
Door:
Michael de Konink

Detailscore

.

7 , 6
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
19 april 2012
Door:
Rina Riddersma

Detailscore

Tevreden over adviezen die zijn gegeven. Informatie over stand van zaken en opsturen liep niet vlekkeloos. vb: postkaartjes voor in de wijk zijn ze uitgegeven? ik heb ze nooit gehad. posters open huis erg laat, een keer zelfs met de verkeerde datum erop! Met vragen kon ik terecht en werd ik prima geholpen.

9 , 0
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
19 april 2012
Door:
theresia balk

Detailscore

klantvriendelijk, altijd wel bereid om ergens heen te gaan of te komen, geduldig naar derde partijen.

8 , 8
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
18 april 2012
Door:
angelica van gent

Detailscore

Goed bedrijf, goed bereikbaar.

7 , 2
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
16 april 2012
Door:
Joost Went

Detailscore

Over het algemeen waren wij erg tevreden met de diensten die marco voor ons heeft verricht.

8 , 0
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
05 april 2012
Door:
Tijs van der Linden

Detailscore

Toegewijd, komt afspraken na, oog voor details, goed bereikbaar, goede advisering. Aandachtspunt: administratieve organisatie en administratieve afhandeling kan beter.

7 , 4
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
10 november 2011
Door:
Jan L.M. Caminada

Detailscore

Regelt alle zaken binnen een acceptabele tijd en correct af.

9 , 0
Kantoor:
RE/MAX Adviseurs
Datum:
10 november 2011
Door:
Luka

Detailscore

duidelijk, klantgericht, goede betrouwbare adviezen, let goed op de wensen van de klant.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.