Adresgegevens
Leusden
Hamersveldseweg 56
3833GS


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 0
Kantoor:
Herbrink Makelaars o.g. BV
Datum:
07 juli 2012
Door:
Fam. A.M. Lelieveld

Detailscore

In deze moeilijke tijden om een huis te verkopen slaagde dit zeer betrokken makelaarskantoor erin, om een moeilijk in de markt liggend groot vrijstaand pand met veel grond eromheen te verkopen op een zeer deskundige uitermate vriendelijke en professionele manier. Niets was hun teveel. Tijdens het verkooptraject werd er telkens weer gezocht naar een nieuwe invalshoek om kopers te attenderen op dit pand. Daarom is dit voor ons: HET MAKELAARSKANTOOR VOOR LEIUSDEN EN OMSTREKEN.

9 , 4
Kantoor:
Herbrink Makelaars o.g. BV
Datum:
03 februari 2011
Door:
Dimitry Borgstijn

Detailscore

Het professionele en laagdrempelige makelaarskantoor Herbrink heeft ons goed begeleid in de verkoop van ons huis. Geen mooie verhalen, maar gewoon doen! Roald Herbrink heeft, ondanks de magere markt, ons huis binnen een zeer korte doorlooptijd verkocht. De kennis van de markt is hoog en bij Herbrink konden wij altijd terecht met vragen en/of opmerkingen. Plezierig zaken gedaan, welke heeft geleid dat een van onze familieleden ook haar huis te koop heeft staan via Herbrink!

10 , 0
Kantoor:
Herbrink Makelaars o.g. BV
Datum:
02 februari 2011
Door:
Twan Kemperman

Detailscore

Professionele begeleiding bij de aankoop en verkoop van een huis. En een persoonlijke benadering richting klanten. De makelaars zijn goed op de hoogte van de markt in Leusden en omgeving en geven advies op maat. De medewerkers op kantoor zijn erg vriendelijk en klantgericht. Het voelt laagdrempelig om contact met ze op te nemen of even binnen te lopen. Kortom, wij zijn heel tevreden en raden Herbrink Makelaars aan iedereen !

9 , 6
Kantoor:
Herbrink Makelaars o.g. BV
Datum:
14 januari 2011
Door:
Evert en Irene Mulder

Detailscore

We hebben via Herbrink ons huis verkocht en ons nieuwe huis aangekocht. De verkoopprijs is in goed overleg vastgesteld.De makelaar maakte een mooie Funda promotie.Binnen enkele weken was ons huis verkocht tegen een goede prijs.Vasthoudendheid en vooral goed overleg op elk moment sterkten ons vertrouwen.De onderhandelende makelaar Marina van dit kantoor deed voor ons de klus.Een vakvrouw!Tijdens het proces van de verkoop en de aankoop van het nieuwe huis deden zich in onze familie omstandigheden voor die ons sterk aangrepen [Meer]

We hebben via Herbrink ons huis verkocht en ons nieuwe huis aangekocht. De verkoopprijs is in goed overleg vastgesteld.De makelaar maakte een mooie Funda promotie.Binnen enkele weken was ons huis verkocht tegen een goede prijs.Vasthoudendheid en vooral goed overleg op elk moment sterkten ons vertrouwen.De onderhandelende makelaar Marina van dit kantoor deed voor ons de klus.Een vakvrouw!Tijdens het proces van de verkoop en de aankoop van het nieuwe huis deden zich in onze familie omstandigheden voor die ons sterk aangrepen onze (schoon)moeder en een zus stierven.We blijven alle medewerkers dankbaar voor de professionele wijze waarop zij voor ons onze zaken behartigd hebben ook in deze fase. De aankoop vergde van Marina veel. We waren op zijn zachtst gezegd niet zo consistent in onze keuzen. Zonder ons iets op te dringen wist ze ons de juiste keuze te laten maken.Is er dan niets verkeerd gegaan?Nu niet , in het verleden bij een vorige verkoop waren we minder tevreden ,ook toen bleek hun kracht , we bleven in gesprek en dat maakte dat we tot een schikking zijn gekomen . Uiteindelijk was die geschiedenis de aanleiding wederom voor dit kantoor te kiezen . We hopen hier te blijven wonen De ( senioren) woning nodigt daartoe ook uit.Een heerlijk huis in een fijne omgeving. Minder

9 , 6
Kantoor:
Herbrink Makelaars o.g. BV
Datum:
09 januari 2011
Door:
Simone van Kippersluis

Detailscore

Roald Herbrink heeft mijn appartement in Leusden erg snel, professioneel en goed verkocht. Over de inzet, passie, persoonlijke aandacht en kwaliteit ben ik erg tevreden en ik zou hem graag aanbevelen bij mensen die hun huis willen verkopen.

9 , 6
Kantoor:
Herbrink Makelaars o.g. BV
Datum:
28 december 2010
Door:
Herke Schuffel en Danielle Goedhart

Detailscore

Top makelaar! Wij woonden niet in de regio toen we op zoek gingen naar een huis, maar Roald Herbrink wist heel goed onze wensen te vertalen naar passende panden en we wonen nog steeds met heel veel plezier in het door ons gekochte huis.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.