Alle beoordelingen

Snel ERA Makelaars

Leusden

Adresgegevens
Leusden
Hamersveldseweg 49



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
23 mei 2019
Door:
Kurt

Detailscore

Prima contact met makelaar tim En met kantoor

9 , 4
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
09 mei 2019
Door:
Betty van Koten

Detailscore

enorm en betrokken,snelle reactie als je teruggebeld moet worden

3 , 4
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
06 april 2019
Door:
I. van Valkengoed

Detailscore

Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring. Het meest belangrijke punt is dat de verkoopbrochure incorrecte informatie bevatte . Omdat de opgegeven maten op de plattegrond klopten en de makelaar bij NVM is aangesloten, zijn wij bij biedingen uit gegaan correct opgegeven informatie. Na de aankoop bleek pas dat het opgegeven oppervlakte het daadwerkelijke oppervlakte met 9 m2 (zelfs 11 indien volgens de regels de berging niet werd meegerekend) overschatte. Een gesprek hierover leverde niets dan zeer onprofessionele [Meer]

Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring. Het meest belangrijke punt is dat de verkoopbrochure incorrecte informatie bevatte . Omdat de opgegeven maten op de plattegrond klopten en de makelaar bij NVM is aangesloten, zijn wij bij biedingen uit gegaan correct opgegeven informatie. Na de aankoop bleek pas dat het opgegeven oppervlakte het daadwerkelijke oppervlakte met 9 m2 (zelfs 11 indien volgens de regels de berging niet werd meegerekend) overschatte. Een gesprek hierover leverde niets dan zeer onprofessionele ontkenningen op. Tevens bleken er in de periode erna nog een aantal andere verborgen gebreken in het huis te zitten (lekkage in de badkamer en verstopte leidingen) waarvan wij ons sterk afvragen of de verkopers daar daadwerkelijk niet van op de hoogte waren. We hebben ons erbij neergelegd (en de gebreken zelf hersteld), maar het zure gevoel bedrogen te zijn blijft op de achtergrond aanwezig. Minder

2 , 4
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
06 november 2015
Door:
Klaas

Detailscore

Geen lokale marktkennis. Helaas voor verkopers "zet" men in met lage verkoopprijzen. De huizen worden inderdaad Snel verkocht hierdoor. De makelaar heeft hierdoor ook minder bezichtigingen en dus moeite. Helaas bleek het huis van onze overburen later ineens 27.500 meer waard. Ook was men slordig in aanlevering van met name tekst en plattegronden. Het barstte van de taalfouten. Zelfs een onafhankelijk taxateur moest ons en de kopers op gebreken wijzen die de makelaar had moeten zien. Helaas heeft alleen [Meer]

Geen lokale marktkennis. Helaas voor verkopers "zet" men in met lage verkoopprijzen. De huizen worden inderdaad Snel verkocht hierdoor. De makelaar heeft hierdoor ook minder bezichtigingen en dus moeite. Helaas bleek het huis van onze overburen later ineens 27.500 meer waard. Ook was men slordig in aanlevering van met name tekst en plattegronden. Het barstte van de taalfouten. Zelfs een onafhankelijk taxateur moest ons en de kopers op gebreken wijzen die de makelaar had moeten zien. Helaas heeft alleen de heer Willemsen een officieel makelaarsdiploma, zijn dochters niet. Dit is duidelijk te merken aan de kwaliteit die zij leveren. Problemen werden met name veroorzaakt in de communicatie met hen. Het spijt mij oprecht dat ik zo hard moet zijn, maar trap niet in de praatjes van deze mensen. Minder

2 , 8
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
13 oktober 2013
Door:
Post

Detailscore

Eerste indruk brochure was redelijk tot goed. Verder 'Mooie' praatjes, niet nakomen van gemaakte afspraken / beloftes. Ontkennen van vertelde informatie. Onvolledig in het geven van woning informatie. Na tekenen koopcontract slechte tot geen communicatie meer. De makelaar laat je in de kou staan als de koop rond is. En makelaar verspreid onwaarheden via reclame folders om zich zelf in een beter daglicht te zetten.

8 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
25 april 2013
Door:
Suzanne de Jong

Detailscore

Zeer correcte en vriendelijke makelaar. Makkelijk contact mee te leggen en stond open voor vragen. Goede communicatie omtrent bezichtigingen, afspraken en verkoop. Ik ben er tevreden over.

8 , 4
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
02 februari 2013
Door:
Pieter van Oordt

Detailscore

Wij hebben Gerrit Willemsen als een goede makelaar leren kennen. Kernwoorden voor ons zijn een snelle dienstverlening, nuchter, pro-actief en prettig in het contact. Hij heeft de verkoop van ons huis uitstekend begeleid.

8 , 6
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
11 januari 2013
Door:
Pallada

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
23 december 2012
Door:
Tijmensen

Detailscore

super goede begeleiding bedankt hiervoor vorige makelaar was waardeloos deed niets voor je sorrij

9 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
16 december 2012
Door:
Marco Kaarsmaker

Detailscore

Zie funda

8 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
27 november 2012
Door:
van den Belt

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
23 november 2012
Door:
Visser

Detailscore

Pro actief, meedenkend, korte lijnen, snel schakelen, uitstekend bereikbaar, geweldige medewerkers, kortom, makelaardij zoals het hoort. Keuze in Leusden is er niet: alleen Snel telt als je je woning wilt verkopen zonder poespas, goede prijs-kwalititeit verhouding en realiteit

7 , 8
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
21 oktober 2012
Door:
de Bruin

Detailscore

SNEL te Leusden is een persoonlijk makelaarskantoor, met prettige mensen en een professionele aanpak. We zijn Gerrit Willemsen en zijn collega's dankbaar voor hun advies en ondersteuning.

9 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
24 augustus 2012
Door:
Clasina Van IJken

Detailscore

Mijn ervaring met de ERA-makelaar was perfect en alles is zeer goed verlopen.

8 , 8
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
07 augustus 2012
Door:
Bas van Dijk

Detailscore

Eerlijke en directe communicatie en betrokkenheid. Goed bereikbaar voor vragen. Denken actief mee in het gehele traject.

9 , 2
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
01 juli 2012
Door:
Peters

Detailscore

Ben zeer goed geholpen , en op tijd geinformeert Stipt iedere week het aantal bezoekers op internet gemeld Hiervoor mijn dank

8 , 8
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
06 juni 2012
Door:
van van Kesteren

Detailscore

Het is fijn dat je in goed overleg met elkaar kunt handelen. De bemiddeling tussen koper/verkoper is prima verlopen. Daarbij is een goed vertrouwen in de makelaar belangrijk en gelukkig hebben wij dat met de Hr. Willemse goed getroffen. Wij vonden ERA prettig vanwege het grote werkgebied.

7 , 4
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
11 mei 2012
Door:
Jeroen Jansen

Detailscore

De Era voor mij account is een handig middel, mits deze voldoende wordt bijgewerkt, dan bedoel voornamelijk na een bezichtiging.

9 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
07 mei 2012
Door:
van den Brink

Detailscore

Onze complimenten voor Anne Fem de Groot. Gedurende het hele traject was het heel plezierig zoals we door haar werden geadviseerd.

8 , 2
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
12 april 2012
Door:
Hardeman

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
12 april 2012
Door:
Wap

Detailscore

Gewoon goed.

8 , 6
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
22 januari 2012
Door:
van den Berg

Detailscore

Wij werden overal snel en peroonlijk behandeld bij de de vragen die we soms hadden. Al met al een prettige manier van samen werking.

9 , 0
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
20 januari 2012
Door:
Huizer

Detailscore

Er is professioneel gewerkt met als doel ons huis te verkopen - zowel door de makelaar : aktief als door ons : prijsaanpasssen aan de marktsituatie. resultaat : huis verkocht binnen 9 maanden - zijn zeer tevreden. J. Huizer - Leusden

8 , 2
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
13 december 2011
Door:
Reedijk

Detailscore

De heer Willemsen en zijn medewerkers hebben ons altijd zeer goed en snel geholpen, zij hebben ons daar waar nodig was geadviseerd en diverse mogelijkheden aangedragen. Tijdens het hele verkoop en onderhandelings proces konden wij met hem overleggen en met zijn positieve instelling heeft dat geresulteerd in de verkoop van ons huis. Hartelijk dank hiervoor.

8 , 4
Kantoor:
Snel ERA Makelaars
Datum:
04 november 2011
Door:
Boersma

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling en klantvriendelijkheid bij de verkoop van ons huis. Ook het meedenken over mogelijkheden om de verkoop te promoten werden door ons op prijs gesteld. Kortom niets dan lof.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.