Dave Crolla Makelaardij

Maastricht


Adresgegevens
Vestiging: Maastricht
Postbus 151, 6200AD
Maastricht

Dave Crolla Makelaardij

043-325 48 16

Bellen

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Over Dave Crolla Makelaardij

Dave Crolla makelaar Maastricht:

Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard en gek van huizen en mensen.

Dave Crolla Makelaardij is ruim 12 jaar actief in de regio Maastricht en directe omgeving. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met verkoop, aankoop en verhuur van woningen, maar ook voor hypotheken, taxaties, verzekeringen en verkoopstyling kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een deskundig team van specialisten.

Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Goed advies d.w.z. beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Vandaar dat wij ook streven naar optimale klanttevredenheid.

In 2012 heeft Dave Crolla Makelaardij, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Maastricht en kon zich hierdoor ‘De Beste Makelaar in Maastricht’ noemen.

In 2013 heeft Dave Crolla Makelaardij niet alleen de beste klantwaarderingen ontvangen van alle makelaars in Maastricht en de provincie Limburg, maar met een gemiddelde score van 9.5 volgens Wieisdebestemakelaar.nl (widbm) overtroeft Dave Crolla Makelaardij ook alle makelaars in heel Nederland en verdient daarmee de titel ‘De Beste Makelaar in Nederland’!

In 2014 prolongeerde Dave Crolla Makelaardij de titel als ‘Beste Makelaar in Nederland’. Met een score van 9,8 gemiddeld, zijn klanten dan ook echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening!

In 2015 behaalde Dave Crolla wederom een geweldige score van 9,8 waardoor de 2e plaats van Nederland en de titel ‘beste Makelaar in Limburg’ werd behaald.

In 2016 heeft Dave Crolla voor de 4e keer de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Daarnaast werd wederom de 2e plaats voor de titel ‘Beste Makelaar in Nederland’ behaald.

In 2017 heeft Dave Crolla voor de 5de keer op rij de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Ditmaal met een klanttevredenheidscore van 9.87.

In 2018 haalde Dave Crolla Makelaardij voor de 6de keer op rij de hoogste scoren van de provincie en heeft wederom de titel 'Beste Makelaar in Limburg' mogen ontvangen.

 

Dave Crolla, Makelaar Maastricht.


Services

 • Verkoop

Werkgebieden

 • Valkenburg Lb
 • Meerssen
 • Margraten
 • Maastricht
 • Gronsveld
 • Geulle
 • Eijsden
 • Cadier En Keer
 • Bunde
 • Berg En Terblyt

Aangesloten bij


Woningaanbod


Makelaars & Adviseurs


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  19 okt 2019 13:18
  Beoordelaar:
  Richard Bouari
 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  09 okt 2019 15:35
  Beoordelaar:
  Jolanda Bons

  Super goede ervaring, zeer gemotiveerde makelaar, verstaat zijn vak. Helpt je bij alles [Meer]

  Super goede ervaring, zeer gemotiveerde makelaar, verstaat zijn vak. Helpt je bij alles wat met de verkoop en eventuele aankoop gepaard gaat. Geeft je genoeg tips om alles soepel te laten verlopen Minder

  Beste Jolanda, bedankt voor de prettige samenwerking en de moeite welke je hebt genomen om deze mooie referentie af te geven! Dave Crolla Makelaardij

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  05 okt 2019 21:40
  Beoordelaar:
  dennis geelen

  Dave heeft passie voor vak. Hij heeft ons het hele proces bijgestaan en [Meer]

  Dave heeft passie voor vak. Hij heeft ons het hele proces bijgestaan en altijd met 100% inzet. Ik heb veel aan hem gehad met zijn kennis hoe ik het beste dingen kon aanpakken en regelen. Met alles konden we bij hem terecht en heeft ons altijd super geholpen. Een echte aanrader dus. Minder

  Beste Dennis, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Succes met klussen en ga dan heerlijk genieten in jullie nieuwe woning. Dave Crolla..

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  05 okt 2019 21:21
  Beoordelaar:
  Sharon Cornelissen

  Wij zijn super tevreden en enthousiast over de werkwijze van Dave. De passie [Meer]

  Wij zijn super tevreden en enthousiast over de werkwijze van Dave. De passie wat deze man voor zijn werk heeft is echt ongelofelijk. Je kon hem alles vragen op elk tijdstip, hij hielp je altijd tot in de puntjes. Niets is hem te gek. Hij past zich volledig aan de klant aan, wat voor ons fijn was ivm ons werk en kind. Hij is een man die zijn vak super goed verstaat, overal hielp hij mee en gaf duidelijke antwoorden. Wij zijn gisteren gaan tekenen voor ons huis en bij de eindinspectie is er geen één ding die hij over het hoofd heeft gezien. Alles werd dubbel nagekeken, gecheckt en niet te vergeten heel goed uitgelegd. Deze man is voor ons de beste makelaar, een topper! Minder

  Wat een mooie beoordeling! Thanks. Wij wensen jullie heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groet, Dave Crolla Makelaardij

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  24 sept 2019 11:51
  Beoordelaar:
  Jeanne & Piërre

  Dave Crolla is eerlijk integer duidelijk en heeft een goede kennis van de [Meer]

  Dave Crolla is eerlijk integer duidelijk en heeft een goede kennis van de huizenmarkt. is zowel tegen verkoper als koper open met oog voor beide partijen. Hij is snel bereikbaar en komt zijn afspraken altijd goed na. Hij heeft een prettige communicatie. We vonden hem de beste keus uit de verschillende makelaars waarmee we contact hebben gehad. Jeanne & Piërre Minder

  Wat een mooie beoordeling. Het doet ons altijd goed als mensen onze dienstverlening zo goed waarderen. Bedankt en tot snel. Dave.

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.