Dave Crolla Makelaardij

Maastricht


Adresgegevens
Vestiging: Maastricht
Postbus 151, 6200AD
Maastricht

Dave Crolla Makelaardij

043-325 48 16

Bellen

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Over Dave Crolla Makelaardij

Dave Crolla makelaar Maastricht:

Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard en gek van huizen en mensen.

Dave Crolla Makelaardij is ruim 12 jaar actief in de regio Maastricht en directe omgeving. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met verkoop, aankoop en verhuur van woningen, maar ook voor hypotheken, taxaties, verzekeringen en verkoopstyling kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een deskundig team van specialisten.

Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Goed advies d.w.z. beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Vandaar dat wij ook streven naar optimale klanttevredenheid.

In 2012 heeft Dave Crolla Makelaardij, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Maastricht en kon zich hierdoor ‘De Beste Makelaar in Maastricht’ noemen.

In 2013 heeft Dave Crolla Makelaardij niet alleen de beste klantwaarderingen ontvangen van alle makelaars in Maastricht en de provincie Limburg, maar met een gemiddelde score van 9.5 volgens Wieisdebestemakelaar.nl (widbm) overtroeft Dave Crolla Makelaardij ook alle makelaars in heel Nederland en verdient daarmee de titel ‘De Beste Makelaar in Nederland’!

In 2014 prolongeerde Dave Crolla Makelaardij de titel als ‘Beste Makelaar in Nederland’. Met een score van 9,8 gemiddeld, zijn klanten dan ook echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening!

In 2015 behaalde Dave Crolla wederom een geweldige score van 9,8 waardoor de 2e plaats van Nederland en de titel ‘beste Makelaar in Limburg’ werd behaald.

In 2016 heeft Dave Crolla voor de 4e keer de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Daarnaast werd wederom de 2e plaats voor de titel ‘Beste Makelaar in Nederland’ behaald.

In 2017 heeft Dave Crolla voor de 5de keer op rij de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Ditmaal met een klanttevredenheidscore van 9.87.

In 2018 haalde Dave Crolla Makelaardij voor de 6de keer op rij de hoogste scoren van de provincie en heeft wederom de titel 'Beste Makelaar in Limburg' mogen ontvangen.

 

Dave Crolla, Makelaar Maastricht.


Services

 • Verkoop

Werkgebieden

 • Valkenburg Lb
 • Meerssen
 • Margraten
 • Maastricht
 • Gronsveld
 • Geulle
 • Eijsden
 • Cadier En Keer
 • Bunde
 • Berg En Terblyt

Aangesloten bij


Woningaanbod


Makelaars & Adviseurs


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  16 juni 2019 15:23
  Beoordelaar:
  Bea en Rob Niesten

  Tijdens het verkoopproces van ons huis zijn wij door Dave Crolla Makelaardij zeer [Meer]

  Tijdens het verkoopproces van ons huis zijn wij door Dave Crolla Makelaardij zeer professioneel begeleid. Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop was Dave Crolla een zeer betrokken makelaar met een uitstekende kennis van de plaatselijke woningmarkt. Accuraat adviseerde hij ons, maakte duidelijke afspraken en gaf direct correcte terugkoppeling na bezichtingsmomenten door aspirant-kopers Binnen 2 weken was de verkoop rond. Wij zijn uiterst tevreden over zijn aanpak. Minder

  Beste heer en mevrouw Niesten, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Het is nog even wachten voordat u de nieuwe woning mag aanvaarden, maar wij wensen u alvast heel veel woonplezier toe. Tot binnenkort. Dave Crolla

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  08 juni 2019 20:55
  Beoordelaar:
  C.Bastiaens

  Hele goede service. Dave legde alles goed uit. Begeleiden ons zeer goed [Meer]

  Hele goede service. Dave legde alles goed uit. Begeleiden ons zeer goed met de verkoop. Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  08 juni 2019 17:25
  Beoordelaar:
  Kyra Koekkelkoren

  Dave Crolla is een top makelaar. Super goede service. Staat altijd voor je [Meer]

  Dave Crolla is een top makelaar. Super goede service. Staat altijd voor je klaar. Niets is hem teveel. Binnen een now time was ons huis verkocht. Super blij met Dave. Bedankt voor alles. Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  24 mei 2019 21:52
  Beoordelaar:
  Laura Bastings

  Dave komt gemoedelijk over en houd je goed op de hoogte over de [Meer]

  Dave komt gemoedelijk over en houd je goed op de hoogte over de gang van zaken. Wij raden Dave Crolla makelaardij zeker aan. Minder

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  26 feb 2019 22:15
  Beoordelaar:
  Jochen Cals

  Uitstekende service, een goed verkoopplan, op elk moment direct terugkoppeling en advies op [Meer]

  Uitstekende service, een goed verkoopplan, op elk moment direct terugkoppeling en advies op maat. Dave heeft kennis van zaken én kennis van mensen. We zijn zeer tevreden over het hele proces Minder

  Beste Jochen, dank jullie wel voor deze prachtige boordeling. Wij hebben genoten van de hele fijne samenwerking. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning!

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.