Dave Crolla Makelaardij

Maastricht


Adresgegevens
Vestiging: Maastricht
Postbus 151, 6200AD
Maastricht

Dave Crolla Makelaardij

043-325 48 16

Bellen

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Over Dave Crolla Makelaardij

Dave Crolla makelaar Maastricht:

Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard en gek van huizen en mensen.

Dave Crolla Makelaardij is ruim 12 jaar actief in de regio Maastricht en directe omgeving. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met verkoop, aankoop en verhuur van woningen, maar ook voor hypotheken, taxaties, verzekeringen en verkoopstyling kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een deskundig team van specialisten.

Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Goed advies d.w.z. beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Vandaar dat wij ook streven naar optimale klanttevredenheid.

In 2012 heeft Dave Crolla Makelaardij, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Maastricht en kon zich hierdoor ‘De Beste Makelaar in Maastricht’ noemen.

In 2013 heeft Dave Crolla Makelaardij niet alleen de beste klantwaarderingen ontvangen van alle makelaars in Maastricht en de provincie Limburg, maar met een gemiddelde score van 9.5 volgens Wieisdebestemakelaar.nl (widbm) overtroeft Dave Crolla Makelaardij ook alle makelaars in heel Nederland en verdient daarmee de titel ‘De Beste Makelaar in Nederland’!

In 2014 prolongeerde Dave Crolla Makelaardij de titel als ‘Beste Makelaar in Nederland’. Met een score van 9,8 gemiddeld, zijn klanten dan ook echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening!

In 2015 behaalde Dave Crolla wederom een geweldige score van 9,8 waardoor de 2e plaats van Nederland en de titel ‘beste Makelaar in Limburg’ werd behaald.

In 2016 heeft Dave Crolla voor de 4e keer de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Daarnaast werd wederom de 2e plaats voor de titel ‘Beste Makelaar in Nederland’ behaald.

In 2017 heeft Dave Crolla voor de 5de keer op rij de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Ditmaal met een klanttevredenheidscore van 9.87.

In 2018 haalde Dave Crolla Makelaardij voor de 6de keer op rij de hoogste scoren van de provincie en heeft wederom de titel 'Beste Makelaar in Limburg' mogen ontvangen.

 

Dave Crolla, Makelaar Maastricht.


Services

 • Verkoop

Werkgebieden

 • Valkenburg Lb
 • Meerssen
 • Margraten
 • Maastricht
 • Gronsveld
 • Geulle
 • Eijsden
 • Cadier En Keer
 • Bunde
 • Berg En Terblyt

Aangesloten bij


Woningaanbod


Makelaars & Adviseurs


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Wie is De Beste Makelaar Awards

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  03 aug 2019 09:54
  Beoordelaar:
  E. Meijs

  Zeer aan te bevelen. Een punctuele, gedreven, creatieve en zeer enthousiaste makelaar. Geeft [Meer]

  Zeer aan te bevelen. Een punctuele, gedreven, creatieve en zeer enthousiaste makelaar. Geeft goede adviezen en komt zijn afspraken altijd na. Geeft om de zoveel dagen 'n persoonlijke terugkoppeling via de telefoon, waarbij de laatste stand van zaken uitvoerig wordt besproken. Prettig in de omgang en behulpzaam. Minder

  Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn dat wij u naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen. Dave Crolla Makelaardij

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  19 juli 2019 10:23
  Beoordelaar:
  Koen van der Linden
  Super ervaring! Goede communicatie, fijn contact. Prettige afhandeling.

  Beste Koen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Tot binnenkort. Dave Crolla Makelaardij.

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  09 juli 2019 18:53
  Beoordelaar:
  Eddy en Yvonne maens

  We hebben de samenwerking met Dave als zeer prettig ervaren. Dave is deskundig, [Meer]

  We hebben de samenwerking met Dave als zeer prettig ervaren. Dave is deskundig, accuraat, duidelijk en fijn in de omgang. Binnen een week hadden we ons huis verkocht. Minder

  Eddy en Yvonne, Hartelijk dank voor de hele mooie beoordeling. Tot gauw. Groet, Dave.

 • 10 , 0
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  09 juli 2019 13:27
  Beoordelaar:
  N.Blommers

  Dave is prettig in omgang en spreekt duidelijke taal. Het lijkt bijna wel of [Meer]

  Dave is prettig in omgang en spreekt duidelijke taal. Het lijkt bijna wel of hij dag en nacht bereikbaar is in veel gevallen werdt de telefoon gelijk beantwoord lukte dit niet dan belde hij meestal na enkele minuten terug. (Dit in tegenstelling met veel andere makelaars) Minder

  Nordin, bedankt voor deze mooie beoordeling. Succes met het vinden van een nieuwe droomwoning. Tot snel. Dave.

 • 9 , 5
  Kantoor:
  Dave Crolla Makelaardij
  Datum:
  05 juli 2019 14:02
  Beoordelaar:
  Koen Lambooij

  Dave heeft echt hart voor je huis! Hij gaat veel verder dan de [Meer]

  Dave heeft echt hart voor je huis! Hij gaat veel verder dan de gemiddelde makelaar, is altijd bereikbaar! Echt een topmakelaar! Minder

  Beste Koen, Bedankt voor deze prachtige review. Ik vond het een zeer prettige samenwerking ondanks de niet alledaagse situatie. Gr. Dave.

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.