Adresgegevens
Maastricht
Postbus 151, 6200AD

Tel: 043-325 48 16
info@davecrolla.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
12 september 2019
Door:
M.Oers

Detailscore

100% inzet en begeleiding gedurende het hele verkoop proces

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
03 augustus 2019
Door:
E. Meijs

Detailscore

Zeer aan te bevelen. Een punctuele, gedreven, creatieve en zeer enthousiaste makelaar. Geeft goede adviezen en komt zijn afspraken altijd na. Geeft om de zoveel dagen 'n persoonlijke terugkoppeling via de telefoon, waarbij de laatste stand van zaken uitvoerig wordt besproken. Prettig in de omgang en behulpzaam.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-03 09:54:10
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn dat wij u naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen. Dave Crolla Makelaardij

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
19 juli 2019
Door:
Koen van der Linden

Detailscore

Super ervaring! Goede communicatie, fijn contact. Prettige afhandeling.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-19 10:23:24
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Koen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Tot binnenkort. Dave Crolla Makelaardij.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
09 juli 2019
Door:
Eddy en Yvonne maens

Detailscore

We hebben de samenwerking met Dave als zeer prettig ervaren. Dave is deskundig, accuraat, duidelijk en fijn in de omgang. Binnen een week hadden we ons huis verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-09 18:53:08
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Eddy en Yvonne, Hartelijk dank voor de hele mooie beoordeling. Tot gauw. Groet, Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
09 juli 2019
Door:
N.Blommers

Detailscore

Dave is prettig in omgang en spreekt duidelijke taal. Het lijkt bijna wel of hij dag en nacht bereikbaar is in veel gevallen werdt de telefoon gelijk beantwoord lukte dit niet dan belde hij meestal na enkele minuten terug. (Dit in tegenstelling met veel andere makelaars)

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-09 13:27:37
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Nordin, bedankt voor deze mooie beoordeling. Succes met het vinden van een nieuwe droomwoning. Tot snel. Dave.

9 , 5
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
05 juli 2019
Door:
Koen Lambooij

Detailscore

Dave heeft echt hart voor je huis! Hij gaat veel verder dan de gemiddelde makelaar, is altijd bereikbaar! Echt een topmakelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-05 14:02:04
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Koen, Bedankt voor deze prachtige review. Ik vond het een zeer prettige samenwerking ondanks de niet alledaagse situatie. Gr. Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
16 juni 2019
Door:
Bea en Rob Niesten

Detailscore

Tijdens het verkoopproces van ons huis zijn wij door Dave Crolla Makelaardij zeer professioneel begeleid. Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop was Dave Crolla een zeer betrokken makelaar met een uitstekende kennis van de plaatselijke woningmarkt. Accuraat adviseerde hij ons, maakte duidelijke afspraken en gaf direct correcte terugkoppeling na bezichtingsmomenten door aspirant-kopers Binnen 2 weken was de verkoop rond. Wij zijn uiterst tevreden over zijn aanpak.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-16 15:23:06
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste heer en mevrouw Niesten, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Het is nog even wachten voordat u de nieuwe woning mag aanvaarden, maar wij wensen u alvast heel veel woonplezier toe. Tot binnenkort. Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
08 juni 2019
Door:
C.Bastiaens

Detailscore

Hele goede service. Dave legde alles goed uit. Begeleiden ons zeer goed met de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
08 juni 2019
Door:
Kyra Koekkelkoren

Detailscore

Dave Crolla is een top makelaar. Super goede service. Staat altijd voor je klaar. Niets is hem teveel. Binnen een now time was ons huis verkocht. Super blij met Dave. Bedankt voor alles.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
24 mei 2019
Door:
Laura Bastings

Detailscore

Dave komt gemoedelijk over en houd je goed op de hoogte over de gang van zaken. Wij raden Dave Crolla makelaardij zeker aan.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
26 februari 2019
Door:
Jochen Cals

Detailscore

Uitstekende service, een goed verkoopplan, op elk moment direct terugkoppeling en advies op maat. Dave heeft kennis van zaken én kennis van mensen. We zijn zeer tevreden over het hele proces

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-26 22:15:37
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Jochen, dank jullie wel voor deze prachtige boordeling. Wij hebben genoten van de hele fijne samenwerking. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
01 februari 2019
Door:
Whitney

Detailscore

Dave is deskundig , legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor zijn klant. Een fijne en goede samenwerking heeft geleid tot een goede verkoop van ons huis. Niet voor niets het zesde jaar de beste makelaar van limburg.

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-01 21:35:58
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Whitney, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling. 2019 belooft een prachtig jaar te worden. Tot binnenkort! Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
01 februari 2019
Door:
Sem Olischlager

Detailscore

De ervaringen met Dave Crolla waren vanaf moment één meer dan prima. Beginnend bij het begin waren wij van plan om onze woning te verkopen eind 2017 in afwachting van een nieuwbouwhuis. Dave Crolla gebeld en een plezierige eerste afspraak mee gehad. Dave zag direct de potentie en we hebben de zaken doorgenomen. Toch gaf Dave het advies om wellicht toch te wachten met de verkoop totdat we meer duidelijkheid hadden over onze nieuwe woning, dit was prima advies maar [Meer]

De ervaringen met Dave Crolla waren vanaf moment één meer dan prima. Beginnend bij het begin waren wij van plan om onze woning te verkopen eind 2017 in afwachting van een nieuwbouwhuis. Dave Crolla gebeld en een plezierige eerste afspraak mee gehad. Dave zag direct de potentie en we hebben de zaken doorgenomen. Toch gaf Dave het advies om wellicht toch te wachten met de verkoop totdat we meer duidelijkheid hadden over onze nieuwe woning, dit was prima advies maar tegelijkertijd heeft Dave op de achtergrond alles in stelling gebracht voor het moment dat we wilden gaan verkopen. Alles was al geregeld door Dave, vanaf het door ons gegeven startsein eind 2018 om begin 2019 te gaan verkopen is onze woning binnen 10 werkdagen verkocht. Soepeltjes is hier sleutelwoord! Door pro-actief te zijn op de achtergrond heeft ons dit veel zorgen en tijd bespaard. Afspraken worden nagekomen en van elke stap hield hij ons uitmuntend op de hoogte. Service en persoonlijke aandacht is meer dan prima en Dave verdient dan ook alle lof voor de snelle en vakkundige verkoop. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-01 14:53:50
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Sem, Je maakt ons even sprakeloos met zo'n prachtige beoordeling. Uiteraard kunnen we niet anders zeggen dat we genoten hebben van een fijne samenwerking met jullie. Bedankt en tot snel! Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
25 januari 2019
Door:
Caroline Jaarsma

Detailscore

Prettige samenwerking met Dave. Verkoop van mijn woning verliep goed en snel. Hij heeft veel werk voor ons uit handen genomen; was altijd bereikbaar voor vragen of hulp. Zeer tevreden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-25 09:32:17
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Caroline, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Dank je wel! Groet, Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
24 januari 2019
Door:
Yonina Hollewijn

Detailscore

Zeer goede ervaring. Altijd bereikbaar en altijd bereid te helpen! Na de bezichtigingen een uitgebreide terugkoppeling van wie er over de vloer was geweest. Huis snel verkocht met maar twee bezichtigingsdagen. Zeer tevreden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-24 07:57:35
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat we jullie hebben mogen helpen en goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
02 januari 2019
Door:
N. Bocken

Detailscore

Zeer prettige samenwerking met deze makelaar; verkoop van ons huis in zeer roerige tijd en omstandigheid verliep goed en er werd ons veel uit handen worden genomen. Betrokkenheid was groot. Er werd goed ingespeeld op onze persoonlijke wensen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-02 12:21:08
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn dat je het hele traject als prettig hebt ervaren. Ook wij vonden de samenwerking erg plezierig. Welllicht tot binnenkort.! Groet, Dave.

9 , 9
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
14 december 2018
Door:
Eric Knetsch

Detailscore

De ervaring met Dave was uitstekend. De woning is snel en soepel verkocht, waarbij al het werk uit handen genomen werd. Informatie kwam proactief, communicatie was prettig en to the point. Eigenlijk bleef er niets te wensen over. Ook de nazorg was helemaal top!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
06 december 2018
Door:
Ferry Best

Detailscore

een geweldige overall ervaring, prettig in omgang, punctueel, goede aanpak en ook een fijne feedback helemaal top.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
30 november 2018
Door:
Lucien Drummen

Detailscore

Dave Crolla heeft een enorme marktkennis in de buurt van Maastricht. Dave weet precies hoe de verkoop in de markt gezet moet worden met enthousiasme en creativiteit. Dave is goed benaderbaar via mail of telefoon en afspraken worden altijd nagekomen. Chapeau!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
27 november 2018
Door:
Pieter Honig

Detailscore

De verkoop van het huis is perfect gelopen dankzij Dave!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
25 november 2018
Door:
Veronique Crijns

Detailscore

Wij hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat we in goede handen waren en dat onze belangen perfect behartigd werden.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
15 november 2018
Door:
Joep Kitzen

Detailscore

Het was een topervaring. Dave is punctueel en vriendelijk. Het hele proces was soepel en goed geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
11 november 2018
Door:
Martin Pol

Detailscore

Fijne contacten en goede makelaarskenis.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
05 oktober 2018
Door:
Henk Koolen

Detailscore

"Kwaliteit is wie je bent", dit is zeker van toepassing op Dave Crolla. Deskundig, betrokken, sensitief, eerlijk, kennis van de markt, consciëntieus, denkt in oplossingen en accuraat.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
04 september 2018
Door:
Resi Urlings

Detailscore

Dave Crolla Makelaardij komt afspraken perfect na en levert de beste service die je kunt wensen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanraden!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.