Adresgegevens
Maastricht
Postbus 151, 6200AD

Tel: 043-325 48 16
info@davecrolla.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
02 januari 2019
Door:
N. Bocken

Detailscore

Zeer prettige samenwerking met deze makelaar; verkoop van ons huis in zeer roerige tijd en omstandigheid verliep goed en er werd ons veel uit handen worden genomen. Betrokkenheid was groot. Er werd goed ingespeeld op onze persoonlijke wensen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-02 12:21:08
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn dat je het hele traject als prettig hebt ervaren. Ook wij vonden de samenwerking erg plezierig. Welllicht tot binnenkort.! Groet, Dave.

9 , 9
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
14 december 2018
Door:
Eric Knetsch

Detailscore

De ervaring met Dave was uitstekend. De woning is snel en soepel verkocht, waarbij al het werk uit handen genomen werd. Informatie kwam proactief, communicatie was prettig en to the point. Eigenlijk bleef er niets te wensen over. Ook de nazorg was helemaal top!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
06 december 2018
Door:
Ferry Best

Detailscore

een geweldige overall ervaring, prettig in omgang, punctueel, goede aanpak en ook een fijne feedback helemaal top.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
30 november 2018
Door:
Lucien Drummen

Detailscore

Dave Crolla heeft een enorme marktkennis in de buurt van Maastricht. Dave weet precies hoe de verkoop in de markt gezet moet worden met enthousiasme en creativiteit. Dave is goed benaderbaar via mail of telefoon en afspraken worden altijd nagekomen. Chapeau!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
27 november 2018
Door:
Pieter Honig

Detailscore

De verkoop van het huis is perfect gelopen dankzij Dave!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
25 november 2018
Door:
Veronique Crijns

Detailscore

Wij hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat we in goede handen waren en dat onze belangen perfect behartigd werden.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
15 november 2018
Door:
Joep Kitzen

Detailscore

Het was een topervaring. Dave is punctueel en vriendelijk. Het hele proces was soepel en goed geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
11 november 2018
Door:
Martin Pol

Detailscore

Fijne contacten en goede makelaarskenis.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
05 oktober 2018
Door:
Henk Koolen

Detailscore

"Kwaliteit is wie je bent", dit is zeker van toepassing op Dave Crolla. Deskundig, betrokken, sensitief, eerlijk, kennis van de markt, consciëntieus, denkt in oplossingen en accuraat.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
04 september 2018
Door:
Resi Urlings

Detailscore

Dave Crolla Makelaardij komt afspraken perfect na en levert de beste service die je kunt wensen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
09 augustus 2018
Door:
Erik Hermans

Detailscore

Begeleid je van begin tot einde met precies die informatie die je nodig hebt/belangrijk is. Niet te veel en niet te weinig.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
03 augustus 2018
Door:
Edwin

Detailscore

Super goed geweldig echt een top makelaar ?????

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
20 juli 2018
Door:
Danny Krijntjes

Detailscore

Top!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
20 juli 2018
Door:
Familie van den Boom

Detailscore

De persoonlijke aandacht maakt Dave Crolla tot de beste makelaar van niet alleen Limburg, maar van heel Nederland! Afspraken wanneer het óns uitkomt, een persoonlijk briefje na de bezichtigingen, reeël en met expertise handelen; dat maakt hem tot een betrouwbare makelaar.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
07 juli 2018
Door:
Dian

Detailscore

Onvoorstelbaar, wat een sublieme service. Met twee panden in de verkoop bij twee verschillende kantoren, hebben we goed gemerkt dat Dave veel meer dan 'net dat ene stapje extra zet'. Zijn houding is open, enthousiast en serieus. Hij levert van begin tot eind top service. Hij weet wat wij als verkopers wilden en handelde hiernaar. Onze vraag stond centraal. Ook de koper van ons pand wist op te merken dat zijn service uitstekend was. Hij bood zelfs aan het voorlopig [Meer]

Onvoorstelbaar, wat een sublieme service. Met twee panden in de verkoop bij twee verschillende kantoren, hebben we goed gemerkt dat Dave veel meer dan 'net dat ene stapje extra zet'. Zijn houding is open, enthousiast en serieus. Hij levert van begin tot eind top service. Hij weet wat wij als verkopers wilden en handelde hiernaar. Onze vraag stond centraal. Ook de koper van ons pand wist op te merken dat zijn service uitstekend was. Hij bood zelfs aan het voorlopig koopcontract van onze nieuwe woning door te nemen. Ik beveel hem vol vertrouwen aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
19 juni 2018
Door:
Jolanda Koch

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
15 juni 2018
Door:
J.R.

Detailscore

Dave Crolla is een zeer prettige makelaar gebleken. Goede begeleiding tijdens gehele proces.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
15 juni 2018
Door:
Shirley ghelen

Detailscore

Onze ervaring is top. Een geweldige makelaar die luisterd na je wensen en gaat met veel liefde en passie voor zijn vak te werk. Dit werd ook beloond dat ons huis na 10 dagen al verkocht was. En ook nog met een mooie winst. Kortom de beste makelaar wat ons betreft. Een man wat zich aan de afspraken houd en wat dag en nacht klaar staat om je vragen of opmerkingen te beantwoorden. Een aanrader voor iedereen.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
24 mei 2018
Door:
Jeffrey Evers

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
24 mei 2018
Door:
Pieter Gijbels

Detailscore

Dave Crolla hebben we ervaren als een zeer deskundig iemand die zijn vak professioneel weet uit te voeren met veel enthousiasme, terwijl hij op een respectvolle wijze oog houdt voor zin klant. Hij speelt in op de persoon tegenover hem zodat je het gevoel krijgt gezien en begrepen te worden. Ga zo door, Dave!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
24 mei 2018
Door:
Francis

Detailscore

Helemaal top! Vriendelijke en open houding. Eerlijk en behulpzaam. Houd je op de hoogte en komt afspraken netjes na. Zeer prettige ervaring gehad zeker een aanrader. Bedankt voor de goede verkoop van ons huis en bedankt voor de fijne samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
02 mei 2018
Door:
Latif Allaoui

Detailscore

Zeer goed! Dhr Crolla heeft een open en eerlijke houding. Zijn adviezen bleken allen niet voor niks en hebben ons een hoop werk en geld bespaard. Daarnaast heeft ons huis veel meer opgeleverd dan we Poots hadden durven dromen!! Dit kantoor is een absolute aanrader.

9 , 3
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
29 april 2018
Door:
Gaston

Detailscore

Prima ervaring met Dave Crolla. Vakkundig, komt afspraken na, houd je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en geeft heldere adviezen. Kortom een prettige samenwerking! Resultaat: snelle verkoop voor een mooie prijs.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
27 april 2018
Door:
Ruud Spa

Detailscore

Super kundig, zeer behulpzaam en vooral eerlijk.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
08 april 2018
Door:
Dominique en Lisa

Detailscore

Dave Crolla is een heel betrokken en enthousiast persoon. Hij is (altijd) goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Hij denkt mee en geeft deskundig advies. Bedankt voor alles Dave!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.