Adresgegevens
Maastricht
Postbus 151, 6200AD

Tel: 043-325 48 16
info@davecrolla.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
06 december 2019
Door:
Adriano Ghignatti

Detailscore

Dave is enthousiast en heeft passie voor zijn beroep. Hij is heel duidelijk, betrokken, maakt heldere afspraken,is punctueel, vriendelijk en uiteraard deskundig!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-06 17:30:02
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Adriano, Wat een geweldige beoordeling. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Uiteraard willen wij u ook hartelijk danken voor de hele fijne samenwerking. Wellicht tot binnenkort. Groet, Dave Crolla Makelaardij

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
30 november 2019
Door:
Marcel curfs

Detailscore

Dave Crolla doet wat hij beloofd met veel enthousiasme. Tot het allerlaatst aandacht voor de klant. No nonsens..maar DOEN.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-30 12:52:26
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste familie Curfs, Heel erg bedankt voor de mooie review! De fijne samenwerking was geheel wederzijds en dank voor het vertrouwen! Veel geluk in jullie nieuwe woning! Groetjes, Dave Crolla Makelaardij.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
25 november 2019
Door:
Danny

Detailscore

Prima service, staat altijd voor je klaar. Deskundige kennis over de verkoop.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-25 14:57:04
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Danny, Bedankt voor deze geweldige prachtige beoordeling. Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen begeleiden met de verkoop van jullie woning. Heel veel geluk in de toekomst en wie weet tot ziens! Groet, Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
24 november 2019
Door:
Mandy God

Detailscore

Toen ons huis verkocht moest worden hebben we 3 makelaars laten langskomen. Al vanaf het eerste moment voelde het als vertrouwd bij Dave Crolla Makelaardij. Hij gaf ons het meeste vertrouwen en straalde veel enthousiasme uit over ons huis. Dave heeft vanaf het begin tot het eind ons professioneel bijgestaan. Dave Crolla heeft ervoor gezorgd dat we achteraf tevreden kunnen terugkijken op een goede verkoop van een huis met veel emotionele waarde.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-24 21:55:10
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Mandy, Tjonge tjonge…. Wat een mooie review! Daar zijn we enorm blij mee. Fijn om te horen dat je erg tevreden bent over onze dienstverlening. Groet Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
21 november 2019
Door:
eric smeets

Detailscore

Deskundig, goede afspraken waaraan worden gehouden. Goede aanpk bij de verkoop. Ook oog voor de belangen van de koper. Dat is heel belangrijk. Huis binnen twee weken verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-21 13:20:07
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste heer en mevrouw Smeets, Bedankt voor de hele fijne samenwerking en deze geweldige beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Ik hoop u snel weer te zien. Dave Crolla

9 , 5
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
17 november 2019
Door:
Mevr. Fraiquin

Detailscore

Heel goed, professioneel en vriendelijk contact. Dave denkt goed mee over hoe je het beste alles aan kan pakken en de beste prijs te krkjgen

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-17 21:56:56
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste mevrouw Fraiquin en familie, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Tot ziens, Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
15 november 2019
Door:
JMMD Poelen

Detailscore

Uitstekende service, zeer vriendelijk contact, snel en accuraat

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-15 10:13:50
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste familie Poelen, Enorm bedankt voor deze hele mooie beoordeling! Het was een snel verkoopproces maar met een geweldig eindresultaat. Tot snel. Dave Crolla.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
08 november 2019
Door:
Tiny & Pedro Beckers

Detailscore

Super makelaar! Komt zijn afspreken goed na. zeer tevreden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-08 15:15:15
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Tiny & Pedro, Ook wij hebben genoten van deze hele fijne samenwerking. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Tot snel. Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
30 oktober 2019
Door:
Monique Reijnders

Detailscore

Dave is een zeer gedreven, deskundige makelaar! Hij is snel, betrouwbaar, doortastend, begeleid je van het begin tot het eind, heeft humor en komt afspraken netjes na.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-30 19:36:48
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Bedankt voor deze fantastische beoordeling en het compliment van onze dienstverlening. Het is voor ons ook heel fijn jullie te mogen begeleiden. Tot snel. Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
25 oktober 2019
Door:
Sjoerd Ruijters

Detailscore

Geweldige makelaar. Persoonlijk contact heel prettig, continu van alles op de hoogte gehouden. Mocht het in de toekomst nodig zijn zeer zeker weer Dave Crolla als makelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-25 10:20:50
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Sjoerd, Bedankt voor deze geweldige beoordeling. we vonden het een eer om jullie te mogen begeleiden met de aan-en verkoop van jullie woning. Geniet volop van jullie nieuwe woning en wie weet...… tot over een paar jaar. Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
19 oktober 2019
Door:
Richard Bouari

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-19 13:18:14
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Richard, Bedankt dat je onze dienstverlening waardeert met een fantastisch beoordelingscijfer. Veel succes en wellicht tot binnenkort. Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
09 oktober 2019
Door:
Jolanda Bons

Detailscore

Super goede ervaring, zeer gemotiveerde makelaar, verstaat zijn vak. Helpt je bij alles wat met de verkoop en eventuele aankoop gepaard gaat. Geeft je genoeg tips om alles soepel te laten verlopen

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-09 15:35:29
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Jolanda, bedankt voor de prettige samenwerking en de moeite welke je hebt genomen om deze mooie referentie af te geven! Dave Crolla Makelaardij

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
05 oktober 2019
Door:
dennis geelen

Detailscore

Dave heeft passie voor vak. Hij heeft ons het hele proces bijgestaan en altijd met 100% inzet. Ik heb veel aan hem gehad met zijn kennis hoe ik het beste dingen kon aanpakken en regelen. Met alles konden we bij hem terecht en heeft ons altijd super geholpen. Een echte aanrader dus.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-05 21:40:54
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Dennis, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Succes met klussen en ga dan heerlijk genieten in jullie nieuwe woning. Dave Crolla..

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
05 oktober 2019
Door:
Sharon Cornelissen

Detailscore

Wij zijn super tevreden en enthousiast over de werkwijze van Dave. De passie wat deze man voor zijn werk heeft is echt ongelofelijk. Je kon hem alles vragen op elk tijdstip, hij hielp je altijd tot in de puntjes. Niets is hem te gek. Hij past zich volledig aan de klant aan, wat voor ons fijn was ivm ons werk en kind. Hij is een man die zijn vak super goed verstaat, overal hielp hij mee en gaf duidelijke [Meer]

Wij zijn super tevreden en enthousiast over de werkwijze van Dave. De passie wat deze man voor zijn werk heeft is echt ongelofelijk. Je kon hem alles vragen op elk tijdstip, hij hielp je altijd tot in de puntjes. Niets is hem te gek. Hij past zich volledig aan de klant aan, wat voor ons fijn was ivm ons werk en kind. Hij is een man die zijn vak super goed verstaat, overal hielp hij mee en gaf duidelijke antwoorden. Wij zijn gisteren gaan tekenen voor ons huis en bij de eindinspectie is er geen één ding die hij over het hoofd heeft gezien. Alles werd dubbel nagekeken, gecheckt en niet te vergeten heel goed uitgelegd. Deze man is voor ons de beste makelaar, een topper! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-05 21:21:29
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Wat een mooie beoordeling! Thanks. Wij wensen jullie heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groet, Dave Crolla Makelaardij

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
24 september 2019
Door:
Jeanne & Piërre

Detailscore

Dave Crolla is eerlijk integer duidelijk en heeft een goede kennis van de huizenmarkt. is zowel tegen verkoper als koper open met oog voor beide partijen. Hij is snel bereikbaar en komt zijn afspraken altijd goed na. Hij heeft een prettige communicatie. We vonden hem de beste keus uit de verschillende makelaars waarmee we contact hebben gehad. Jeanne & Piërre

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-24 11:51:38
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Wat een mooie beoordeling. Het doet ons altijd goed als mensen onze dienstverlening zo goed waarderen. Bedankt en tot snel. Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
18 september 2019
Door:
Ton vabn Wunnik

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-18 16:33:37
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste heer Van Wunnik, hartelijk dank voor de fijne samenwerking en dit mooie cijfer. Wij wensen u heel veel woonplezier in uw nieuwe woning. Groet, Dave Crolla.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
12 september 2019
Door:
M.Oers

Detailscore

100% inzet en begeleiding gedurende het hele verkoop proces

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-12 17:17:56
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en voor deze mooie review. Tot snel!

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
03 augustus 2019
Door:
E. Meijs

Detailscore

Zeer aan te bevelen. Een punctuele, gedreven, creatieve en zeer enthousiaste makelaar. Geeft goede adviezen en komt zijn afspraken altijd na. Geeft om de zoveel dagen 'n persoonlijke terugkoppeling via de telefoon, waarbij de laatste stand van zaken uitvoerig wordt besproken. Prettig in de omgang en behulpzaam.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-03 09:54:10
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn dat wij u naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen. Dave Crolla Makelaardij

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
19 juli 2019
Door:
Koen van der Linden

Detailscore

Super ervaring! Goede communicatie, fijn contact. Prettige afhandeling.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-19 10:23:24
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Koen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Tot binnenkort. Dave Crolla Makelaardij.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
09 juli 2019
Door:
Eddy en Yvonne maens

Detailscore

We hebben de samenwerking met Dave als zeer prettig ervaren. Dave is deskundig, accuraat, duidelijk en fijn in de omgang. Binnen een week hadden we ons huis verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-09 18:53:08
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Eddy en Yvonne, Hartelijk dank voor de hele mooie beoordeling. Tot gauw. Groet, Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
09 juli 2019
Door:
N.Blommers

Detailscore

Dave is prettig in omgang en spreekt duidelijke taal. Het lijkt bijna wel of hij dag en nacht bereikbaar is in veel gevallen werdt de telefoon gelijk beantwoord lukte dit niet dan belde hij meestal na enkele minuten terug. (Dit in tegenstelling met veel andere makelaars)

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-09 13:27:37
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Nordin, bedankt voor deze mooie beoordeling. Succes met het vinden van een nieuwe droomwoning. Tot snel. Dave.

9 , 5
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
05 juli 2019
Door:
Koen Lambooij

Detailscore

Dave heeft echt hart voor je huis! Hij gaat veel verder dan de gemiddelde makelaar, is altijd bereikbaar! Echt een topmakelaar!

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-05 14:02:04
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste Koen, Bedankt voor deze prachtige review. Ik vond het een zeer prettige samenwerking ondanks de niet alledaagse situatie. Gr. Dave.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
16 juni 2019
Door:
Bea en Rob Niesten

Detailscore

Tijdens het verkoopproces van ons huis zijn wij door Dave Crolla Makelaardij zeer professioneel begeleid. Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop was Dave Crolla een zeer betrokken makelaar met een uitstekende kennis van de plaatselijke woningmarkt. Accuraat adviseerde hij ons, maakte duidelijke afspraken en gaf direct correcte terugkoppeling na bezichtingsmomenten door aspirant-kopers Binnen 2 weken was de verkoop rond. Wij zijn uiterst tevreden over zijn aanpak.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-16 15:23:06
Reactie:
Dave Crolla Makelaardij

Beste heer en mevrouw Niesten, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Het is nog even wachten voordat u de nieuwe woning mag aanvaarden, maar wij wensen u alvast heel veel woonplezier toe. Tot binnenkort. Dave Crolla

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
08 juni 2019
Door:
C.Bastiaens

Detailscore

Hele goede service. Dave legde alles goed uit. Begeleiden ons zeer goed met de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Dave Crolla Makelaardij
Datum:
08 juni 2019
Door:
Kyra Koekkelkoren

Detailscore

Dave Crolla is een top makelaar. Super goede service. Staat altijd voor je klaar. Niets is hem teveel. Binnen een now time was ons huis verkocht. Super blij met Dave. Bedankt voor alles.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.