Bericht

Focusgroep Makelaardij

Maastricht

Adresgegevens
Vestiging: Maastricht
Brusselsestraat 140
6211PJ

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 3 beoordelingen

 • 9 , 6
  Datum:
  13 juni 2014
  Beoordelaar:
  Peter Luijten

  Ondanks een heel moeilijke markt en de complicerende onderlinge verhouding tussen de eigenaren-verkopers ...

  Ondanks een heel moeilijke markt en de complicerende onderlinge verhouding tussen de eigenaren-verkopers heeft dit kantoor een goede verkoop van de woning kunnen realiseren. Karel en Annette zijn altijd op tijd, correct, eerlijk, betrokken, deskundig, bereikbaar, kortom: aangenaam! Hiermee hebben zij niet alleen ons vertrouwen snel gewonnen, wij zagen dat ook gebeuren bij aspirant kopers. Dit kantoor bevelen wij van harte aan. Bij een volgende aankoop of verkoop is er geen twijfel over wie onze makelaar zal zijn.

 • 10 , 0
  Datum:
  13 mei 2014
  Beoordelaar:
  Corné Evers

  Na een paar kennismaking gesprekken met verschillende makelaars, hebben we zonder twijfel gekozen ...

  Na een paar kennismaking gesprekken met verschillende makelaars, hebben we zonder twijfel gekozen om met Focusgroep Makelaardij in zee te gaan. Deze makelaar werd ons aangeraden door vrienden die ook zeer goede ervaringen hadden met Focus. Karel en Annette zijn beide eigenaars en werken met z'n tweeën. Ze hebben geen grote portefeuille. Maximaal 50 woningen! Bij het eerste gesprek merkten we al snel dat ze zeer professioneel te werk gaan, luisterden naar onze wensen en kwamen zo tot een fijne samenwerking. Ons appartement op 6 maart 2014 bij Focusgroep in de verkoop gezet. Al direct veel bezichtigingen. (de KOPER bepaald wanneer ze willen komen kijken en niet andersom en zo hoort het ook) Karel en Annette zijn zeker 14 uur per dag bereikbaar ook in het weekend. Na 6 weken was ons appartement verkocht!!!!! Dat is wat ik noem professionaliteit 1ste klasse Karel en Annette hartstikke bedankt en als er vrienden of familie zijn die ook het huis willen verkopen dan zal ik ze jullie ten zeerste aanbevelen. Chapeau

 • 10 , 0
  Datum:
  25 feb 2014
  Beoordelaar:
  Thijs van den Berg

  Zeer open en eerlijke makelaar. Erg veel kennis en kunde aanwezig. Goede klik mee!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.