Alle beoordelingen

MIJN HUIS en ik

Maastricht

Adresgegevens
Maastricht
Sint Annalaan 21

Tel: 0438512525
info@mijnhuisenik.com



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
19 januari 2019
Door:
Piet&Chantal

Detailscore

We kenden Danielle van de VVE en ze was daar zeer duidelijk en professioneel. Geen enkele aarzeling om haar te vragen ons appartement te verkopen. Dat heeft ze buitengewoon goed gedaan. We zullen haar altijd aan bevelen en meer dan een bloemetje waard

9 , 6
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
24 augustus 2018
Door:
Vick Dad

Detailscore

Zeer vriendelijk en behulpzaam!!!

9 , 5
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
04 augustus 2018
Door:
wilmy matton

Detailscore

Fantastische samenwerking gehad met Danielle. Haar eerlijke mening, kordate handelen en creatieve oplossingen zijn voor mij de helpende hand geweest bij een huis op afstand. Dank je wel Danielle!

9 , 9
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
07 juni 2018
Door:
Lino Meijs

Detailscore

Cindy heeft mij heel erg professioneel geholpen. We zijn samen opzoek gegaan naar een appartement dat goed bij mijn wensen paste. Ze heeft veel kennis van haar vak en ik ben een meer dan tevreden klant. Keep up the good work, Cindy!

9 , 5
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
23 april 2018
Door:
wim

Detailscore

Danielle is een vriendelijke,enthousiaste, gemotiveerde en doelgerichte professional. Het is een genoegen om met haar te werken omdat je weet dat wat zij met je afspreekt wordt nagekomen. Ik kan haar ten zeerste aan bevelen. Wim

9 , 9
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
20 april 2018
Door:
Jan Pieter Lagemaat

Detailscore

Wij hebben MijnhuisenIk ingeschakeld omdat men ons had geadviseerd om mee te nemen in de keuze voor de verkoop van onze woning. Na het eerste gesprek met Danielle werd ons duidelijk waarom ze was geadviseerd. Zij is een gedreven, professionele en kundige makelaar die exact de regels en wetgeving omtrent complexe onroerend transacties weet te vertalen naar begrijpelijk Nederlands. Vrouwen kijken toch anders tegen zaken aan dan mannen. Ze was tevens het meest concreet met de mogelijke vraagprijs, welke [Meer]

Wij hebben MijnhuisenIk ingeschakeld omdat men ons had geadviseerd om mee te nemen in de keuze voor de verkoop van onze woning. Na het eerste gesprek met Danielle werd ons duidelijk waarom ze was geadviseerd. Zij is een gedreven, professionele en kundige makelaar die exact de regels en wetgeving omtrent complexe onroerend transacties weet te vertalen naar begrijpelijk Nederlands. Vrouwen kijken toch anders tegen zaken aan dan mannen. Ze was tevens het meest concreet met de mogelijke vraagprijs, welke heel realistisch bleek te zijn, haalbaar en binnen afzienbare tijd. Ze was niet de goedkoopste, courtage, van de makelaars die wij hadden uitgenodigd maar gelet op het resultaat wel de meest effectiefste. De vertaling van onze woning naar de website van MijnhuisenIk was subliem. Prachtig vormgegeven en het deed recht aan de sterke punten van onze woning. Daardoor hadden wij binnen afzienbare tijd veel reacties op ons pand en een concreet bod, meer nog dan waar wij op hadden gehoopt. Ook de overdracht bij de notaris bevestigde ons hoe fijn het is om met MijnhuisenIk zaken te doen. Zelfs de kopers van ons huis waren heel blij met de deal en de kwaliteit van het geen werd geleverd werd. Minder

9 , 7
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
16 februari 2018
Door:
Fer

Detailscore

Wij zijn bij de verkoop van ons appartement volledig ontzorgd. We ontvingen goede tips en onze belangen werden boven verwachting goed behartigd. Uiteindelijk ontvingen we meer voor ons appartement dan dat wij zelf vroegen. De volledige verkoop heeft zij voor ons geregeld; kundig en professioneel!

9 , 3
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
05 februari 2018
Door:
Bert

Detailscore

We hebben Danielle Damman ervaren als een professionele makelaar met veel kennis van de markt. Ze reageert zeer snel of het nu een mailtje, telefoontje of zelfs een appje is. Klantgericht en servicegericht en komt haar afspraken na. Dames op kantoor zijn vriendelijke en betrokken. Kortom ik kan het kantoor aanbevelen.

9 , 2
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
09 januari 2018
Door:
Dave

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
07 januari 2018
Door:
Ineke en Han Roubroeks

Detailscore

Zeer vakkundig makelaars- en verhuursbureau. We zijn zeer te spreken over de begeleiding bij aankoop en service bij verhuur door mevrouw Damman.

9 , 7
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
06 januari 2018
Door:
Frans Visser

Detailscore

Danielle is zeer enthousiaste en gemotiveerd in haar werkzaamheden. Het plezier straalt ervan af en daarin word je meegezogen. En dat is heel prettig. Ze reageert snel en adequaat op vragen en stelt zich proactief op. Ik ben blij om met haar zaken te doen en hoop dat we dat voorlopig ook kunnen blijven doen.

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
30 juni 2017
Door:
Wilhelmina IJsselstein

Detailscore

Danielle van Mijn Huis en Ik is een geweldige makelaar. Erg enthousiast en energiek, bijzonder snel en alles kan. Ze werkt samen met een goede fotografe. Ze verkocht mijn appartement terwijl ik in het buitenland verbleef en de communicatie verliep erg goed. Alles is bijzonder snel gegaan en zonder problemen. Danielle kwam aanbevolen en ik kan haar zeker ook aanbevelen.

9 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
07 maart 2017
Door:
Guus en ietje heim

Detailscore

Zeer tevreden. Aardig, doortastend

8 , 8
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
07 november 2016
Door:
Jeantine de Feijter

Detailscore

Daniëlle reageert enorm snel op alle vragen die je hebt. Alles is goed geregeld en ze geeft je daarmee ook een vertrouwd gevoel in een tijd dat er veel op je af komt. Ik zou Mijn Huis en ik zeker aanraden vanwege de hele goede service!

9 , 2
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
28 september 2016
Door:
jan

Detailscore

heel tevreden. woning was binnen 1 dag verkocht. prettig persoon. deskundig.

9 , 2
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
13 september 2016
Door:
jan hokken

Detailscore

woning was (rekening houdend met weekeinde) binnen 1 dag verkocht.

8 , 2
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
26 augustus 2016
Door:
Wilfried Pleumeekers

Detailscore

snelle terugkoppeling op vragen, altijd tijd om te overleggen wanneer dat nodig is. professionele aanpak op zowel verhuur als verkoop van mijn woning.

9 , 4
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
26 augustus 2016
Door:
R van Steen

Detailscore

uiterst correct, pijlsnel en bovenal heel vriendelijk geholpen. En toegegeven, we kregen een prachtig bedrag voor ons appartement, dat was ook heel fijn natuurlijk.

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
04 november 2015
Door:
Jordy & Audrey Reumers

Detailscore

Makelaarskantoor "MIJN HUIS en ik " & makelaar Daniëlle Dammman zijn zeer professioneel, betrouwbaar en zijn zeer vakkundig. Ook de passie waarmee ze haar werk doet geweldig ! Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van de verkoop van ons huis. Ze reageren meteen op de vragen en denken steeds met je mee, geven ook zeer goede adviezen. Zou dan ook iedereen aanraden deze makelaar te nemen bij de verkoop van haar of zijn huis. Bedankt voor alle goede zorgen !! [Meer]

Makelaarskantoor "MIJN HUIS en ik " & makelaar Daniëlle Dammman zijn zeer professioneel, betrouwbaar en zijn zeer vakkundig. Ook de passie waarmee ze haar werk doet geweldig ! Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van de verkoop van ons huis. Ze reageren meteen op de vragen en denken steeds met je mee, geven ook zeer goede adviezen. Zou dan ook iedereen aanraden deze makelaar te nemen bij de verkoop van haar of zijn huis. Bedankt voor alle goede zorgen !! Minder

8 , 2
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
25 augustus 2015
Door:
De Loo

Detailscore

snel, vriendelijk en accuraat werken

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
28 september 2014
Door:
Ralph Offermanns

Detailscore

Al jaren enorm tevreden en onder de indruk van de marktkennis en snelheid van handelen. Alleen maar lof!

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
13 juni 2014
Door:
Diane Stahl

Detailscore

Danielle van MIJN HUIS en ik heeft ons super begeleid bij de verkoop van ons huis. Haar vakkennis gaat gepaard met een aanstekelijk enthousiasme en haar reacties op vragen waren accuraat en dat geeft een betrouwbaar gevoel. Kortom, geen klachten alleen maar een positieve terugblik. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
10 juni 2014
Door:
Jos Eussen

Detailscore

Ik werk al diverse jaren samen met Danielle en zij is de specialist voor zowel de verhuurder als de huurder. Altijd objectief en oprecht eerlijk voor beide partijen

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
06 juni 2014
Door:
Tessa & Wilbert Peeters

Detailscore

Louter positieve ervaringen met Mijn Huis en ik en met name met Danielle als contactpersoon. Snel, betrouwbaar en komt haar afspraken na. Super tevreden dus als verhuurder!

10 , 0
Kantoor:
MIJN HUIS en ik
Datum:
06 juni 2014
Door:
Veerle Timmermans

Detailscore

Danielle was ontzettend behulpzaam in onze zoektocht naar een appartement! Ik kreeg altijd razendsnel antwoord, afspraken werden snel gemaakt, en we hebben het perfecte appartement gevonden, we kunnen niets negatiefs noemen. Danielle, bedankt voor alles!

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.